-
Ο χρήστης Asenna έγραψε:
Είμαι εθελοντής...Ok να είσαι stand-by!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Περιμένουμε προτάσεις για το διαγωνισμό του 2004 και....εθελοντή για την βαθμολογία.Μπράβο στους νικητή και μπράβο και σε σένα Κωστή για τον κόπο σου και για την ταχύτατη παρουσίαση των αποτελέσμάτων μετά από κάθε αγώνα.
Και του χρόνου σε όλους μας, παίκτες κριτές και διοργανωτές!
-
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ (cmarin) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ!!!
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ 2004 ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
-
Ένα μεγάλο πραγματικό 'ευχαριστώ Κώστα' και ένα μπράβο σε όλους που συμμετείχαν με κάποιο τρόπο.
-
Συγχαρητήρια στον deggman και στον cmarin και από εμένα. Και του χρόνου ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω αν και θα είμαι φαντάρος για όλη την αγωνιστική σαιζόν.
-
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤOYΣ JUNIOR KAI TA NORMAL, ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΡΙΑΔΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ. -
Εγώ θα έλεγα να δίνεται και ένας βαθμός σε όποιον βρει ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες ειδικές. Σαν φόρο τιμής σε αυτούς που είναι πραγματικά γρήγοροι και όχι βαθμοθήρες. Μπορεί να μην είναι στην τριάδα έχοντας εγκαταλείψει.
-
Θα προσπαθήσω να συμμετέχω αν και θα είμαι φαντάρος για όλη την αγωνιστική σαιζόν.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ O filandos, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ SMS Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΡΜ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΜ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΥ.
-
Γνώμη μου είναι να μην το κάνουμε πολύπλοκο το θέμα, παίδες. 3άδα είναι πολύ καλά, για το κάτι παραπάνω έχουμε τον επίσημο διαγωνισμό της Peugeot. Εξάλλου, ας σκεφτόμαστε και τους εθελοντές που έχουν το ζόρι των στατιστικών (επί τη ευκαιρία, cmarin συγχαρητήρια ! ).
Άν θέλουμε να το κάνουμε πιο 'παρεϊστικο' και χαβαλεδιάρικο, μπορούμε να προβλέπουμε και μια εγκατάλειψη σε κάθε αγώνα.
Καιρό έχουμε για να οργανωθούμε. -
3αδα ΓΙΑ JUNIOR ΚΑΙ 3αδα ΓΙΑ NORMAL. ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ WRC.COM, ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΘΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.
-
Οπως λέει και ο Χρήστος...ας το κρατήσουμε απλό και παρεϊστικο!!
Μην αρχίσουμε τα JWRC,N,ιδιώτες κλπ κλπ...!!
Γενική και άγιος ο Θεός!! -
Συμφωνώ με τους 3-1 πόντους για σωστή πρόβλεψη θέσης-ονόματος. Κάτι όμως που νομίζω δεν είναι σωστό είναι οι επιπλέον 2 πόντοι 'δώρο' σε όποιον προβλέψει σωστά το podium. Αυτό σημαίνει πως αν προβλέψει κανείς 2 από το podium παίρνει 6 πόντους αλλά αν κάνει άλλη μία σωστή πρόβλεψη παίρνει σχεδόν τους διπλάσιους (11). Δεν βλέπω για ποιό λόγο χρειάζεται να συμβαίνει αυτό.
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ nass...ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ PODIUM ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΥΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΤΛ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ nass...ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ PODIUM ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΥΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΤΛ...Sυμφωνω και εγω για τα περι bonus.
Προτεινω αντι του bonus +2 στο ποντιουμ να βαλουμε bonus +1 σε αυτους που προβλεπουν το νικητη. Δηλαδη 4-3-3 και φυσικα 1 αν δεν ειναι στη σωστη θεση. Με αυτο τον τροπο εχουμε αριστα το 10 , και δινουμε και 1 επιπλεον ποντο σε αυτους που προβλεπουν τον νικητη, γιατι οπως και να το κανουμε αλλο να προβλεψεις τον νικητη και αλλο τον τριτο.Παντως ο φετινος διαγωνισμος ειχε μεγαλο ενδιαφερον και χαβαλε. Επιπλεον ηταν αξιοπιστος, κατι που δυστυχως δεν συμβαινει στο επισημο διαγωνισμο της Peugeot.
-
Συγχαρητήρια κι απο εμένα DEGGMAN για την πρωτιά! Μιας και χειμώνιασε
να ευχαριστηθείς δεόντως το play station ......Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,όντως 'έχασα' δυο συμμετοχές απο απρόβλεπτες και απρογραμμάτιστες διακοπές κι αυτήν της Κορσικής απο
φόρτο εργασίας......Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες και σε σένα ΝΑSS επίσης για τα καλά σου λόγια,εσύ, κι αν είσαι δύσκολος 'αντίπαλος'....
Είχαμε όμορφες και έντονες στιγμές....άντε να έρθει ο Γενάρης........
Στον απίστευτο CMARIN,ψυχή του εγχειρήματος,αξίζουν πολλά
παράσημα .Νά'σαι καλά Κωστή...και σε άλλα!!Τέλος, ευχαριστούμε 4Τ και sx για την φιλοξενία...
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Προτεινω αντι του bonus +2 στο ποντιουμ να βαλουμε bonus +1 σε αυτους που προβλεπουν το νικητη. Δηλαδη 4-3-3 και φυσικα 1 αν δεν ειναι στη σωστη θεση. Με αυτο τον τροπο εχουμε αριστα το 10 , και δινουμε και 1 επιπλεον ποντο σε αυτους που προβλεπουν τον νικητη, γιατι οπως και να το κανουμε αλλο να προβλεψεις τον νικητη και αλλο τον τριτο.Σωστός o Yannis-CRC!
Παντως ο φετινος διαγωνισμος ειχε μεγαλο ενδιαφερον και χαβαλε. Επιπλεον ηταν αξιοπιστος, κατι που δυστυχως δεν συμβαινει στο επισημο διαγωνισμο της Peugeot.
Αυτό ξαναπές το...
-
Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια....
Το θέμα του bonus το κρίνω κι εγώ άδικο, μόνο όμως για όσους δεν πιάνουν την σειρά στο βάθρο. Αν κρίνουμε ότι μόνο 10 στις 1135 επιλογές βρήκαν φέτος την σωστή θέση στο βάθρο, νομίζω ότι η προμιδότηση είναι σωστή. Αυτό που προτείνω είναι να παίρνουν +2 bonus και όσοι βρίσκουν βάθρο ανεξάρτητα από σειρά. Έτσι η ψαλίδα της διαφοράς των 5 πόντων κλείνει.
Ωστόσο και με το το σενάριο YannisCRC συμφωνώ γιατί είναι εξίσου δίκαιο.Για παραπάνω από 3 προβλέψεις και για Ν, JWRC κλπ είναι αδύνατον. Σας μιλάω εκ πείρας για τα αποτελέσματα που βγάζω αλλά και για τις 2 κατηγορίες που είχαμε στο Ελλ. Πρωτάθλημα (Γενική, Α5) παρόλο που συμμετοχή ήταν σαφώς μικρότερη.
-
Θα συμφωνησω και γω περι καταργησης του +2!!
Παιρνει στο χερι 9 βαθμους να παρει και αλλους 2?Ακομη και ενας βαθμος με το ζορι μαζευεται. Ε οχι και να πιανεις 11 σε εναν αγωνα!!Τοτε με δυο νικες καποιος μπορει ανετα να κερδισει το Φορουμπρωταθλημα με τους μισους αγωνες!!
Ακομη ειναι τεραστια η διαφορα της μεγιστης συγκομιδης με το δευτερο μεγιστο.Δηλαδη ο 1ος να παιρνει υπερδιπλασιους ποντους απο τον δευτερο. Τουλαχιστον να δινεται το +1 για στρογγυλοποιηση του ανωτατου οριου και να δινεται σε ολους οσους πιανουν ολο το βαθρο ανεξαρτητα απο την κατατξη.
Ακομη πιο δικαιο και ενδιαφερον θα ειχε η διακριση απονομης βαθμων για καθε θεση.πχ Παιζεις gro 1ο.Αν βγει 1ος 3β/αν βγει 2ος 2β/αν βγει τριτος 1β.Ειναι κριμα να παιζεις 1.Gro 2.Mart 3.Sol να βγαινει 1.Μart 2.Sol 3.Gro και να παιρνεις μονο 3 βαθμους! ενω καποιος να παιρνει τους ιδιους βαθμους με μια μονο επιτυχη προβλεψη.
Οχι στη διακριση καθε θεσης!(εδω διαφωνουμε Γιαννη! ).3 βαθμους αν προβλεψεις σωστα τον πρωτο, 3 βαθμους και αν προβλεψεις σωστα τον 2ο και 3ο. Εξαλλου πιο ευκολα προβλεπεις νικητη παρα 2ο-3ο.
Τελος πρεπει να δινεται αυτοματα το πρωτο βραβειο σε οποιον καταφερει να βαθμολογηθει σε ολους τους αγωνες!!!!!
Συγχαρητηρια σε νικητες,ηττημενους,συντελεστες,συμπαικτες!!!
Τιμη μου που συμμετειχα στο 1ο Διαγωνισμο του Forum!!!!!!!!!(Αυτα θα λεμε σε 50 χρονια οταν θα γιορταζουμε τον 50ο Golden Forumδιαγωνισμο! -
Og2002gr, οι αποψεις σου με βρισκουν απολυτα συμφωνο!
-
πλάκα είχε ο διαγωνισμός
κάποιες φορές πάντως δεν έπαιξα, αφού δεν μου πήγαινε καρδιά να μην παιξω κόλιν για πρωτιά, μόνο εγώ τον ψήφιζα, στη συνέχεια το σιτροέν έκανε τα δικά του συνήθως, οπότε άρχιζε μετά και αυτός τα δικά του και..τζίφος
στον επόμενο και εγώ θα αγγαρεύω κάποιον για να παίζω, οι προτάσεις που κάνετε είναι καλές πάντως, και απλά και απο εμένα ένα μπράβο στο κώστα το τρομερό που, αν μου επιτρέπει, να πω ότι όλη αυτή τη φοβερή δουλειά την έκανε παρόλο το βαρύ του προσωπικό πρόγραμμα!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!