-
Sorry alla 206 A6 με εισαγωγη κ εξαγωγη πεζο σπορτ με
αρκετη δουλειά πανε πολυυυυυυ πανω απο 160αν παντως θες υπαρχει 206 rc που ξεκινησε να γινει Ν3 αλλα δεν προχωρηησε ποτε. Εχει μεινει σε μια αποθηκη με σχεδον ολα τα μαμα πραγματα
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Sorry alla 206 A6 με εισαγωγη κ εξαγωγη πεζο σπορτ με
αρκετη δουλειά πανε πολυυυυυυ πανω απο 160αν παντως θες υπαρχει 206 rc που ξεκινησε να γινει Ν3 αλλα δεν προχωρηησε ποτε. Εχει μεινει σε μια αποθηκη με σχεδον ολα τα μαμα πραγματα
εχεις μηνυμα.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
o κυβος ερριφθη.αποκλειστικαν τα Ν2 saxo & rallye, και τα Α6 206,106 & saxo.
η επιλογή είναι για Ν3 το οποιο θα είναι ειτε Peugeot 206 ειτε Renault clio.
το μεν Α6 206 παραειναι αργο με τα 160+ αλογα ταβανι, τα δε 106 & saxo πασχουν από αρκετες εξοδους ορισμενα, αλλα δεν νομιζω ότι μπορεις να κυνηγήσεις κατι αξιοπρεπες σε επειπεδο γενικης σε ραλυ.
Bρε αστροκιτκαρ μας δουλευεις ?
Ποιο επιπεδο γενικης μας τσαμπουνας ?Oi δευτερο=τριτες θεσεις του Πλαγου με 106 μολις 174 αλογα δεν σου αρκουν ? Εχεις συγγενεια με τον Αντρεουτσι η εχεις τελειωσες την σχολη του αστρα χαν με αριστα ?
Να σε ρωτησω , παπι εχεις ? γιατι δεν βολευεσαι μ'αυτο ? η αν θες να διασκεδαζεις εδω τον κοσμο , βαζε και τα ιμοτικονς στο τελος να καταλαβαινουν τις προθεσεις σου , μην σπανε και τα ........τους !
Αντε και καλη απονομη , πρωταθλητη μας (με το rc η to clio τελικα θα σε χειροκροτησουμε ?)
Υ.Γ. Εντωμεταξυ γραφεις εδω που περιμενουν να διαβασουν οι του αθληματος καποια νεα , και θα τραβανε τις κοτσιδες τους με τις ............... σου !
-
μπαρμπα ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις ουτε εχουμε βγει για φαγητο μαζι.
το αν υπαρχουν κουλοί στον χωρο ασε να το πω οσο το βλεπω και το καταλαβαινω με τα δικα μου μετρα.
αν εχεις καμπανελια παρε ένα 206 Α6 από αυτά που φτιαχνεις και παμε μεγαρα. Φερε και έναν πιλοτο δικο σου. εγω θα βαλω μπροστα το αμαξι και θα κανω γυρο χωρις να ξερω το αμαξι καν. αν κανω πανω από 3'' στον γυρο διαφορα από τον πιλοτο σου, τα εξοδα δικα μου. Αν κανω εως 1'' υπερ του δικου σου διαφορά τα εξοδα δικα σου.
αν δεν ερθεις παρε κανα video και δες τους πιλοτους της γενια σου στρατισινο και τσαδαρη γιια να χορτασεις περασματα, και ασε εμενα με travalia & αντρεουτσι.
το τι θα γραφω εδώ είναι δικο μου θεμα. υποδείξεις και λοιπα σχολια στα παιδια σου.
παπι δεν ειχα ποτε .3 μοτοσυκλέτες εως τωρα.
όλα τα Α6 δεν βγαζουν 174 αλογα όπως λες ότι κανει του πλαγου.
στο μυαλο μου ειχα 106 & 206 εως 160 αλογα το πολύ.
το Ν3 που εχω τρεξει δεν μου αρεσε από δυναμη.
επισης δεν μου αρεσουν καποιοι τυποι σαν εσενα που δεν σεβονται την γνωμη καποιου αλλου.
τα emotions στειλτα σε καμια θεια ή καμια φιλη στα λουτρα που παιζει μπιριμπα να γελαει με τις υπολοιπες φιλες της. προσεξε όμως μην τους πεσει καμια μασελα και σε βριζουν μετα.
-
α και κοιτα .
μην το πεις στον moderator και με μαλωσει. γιατι ξερω τι ρουφιανιες παιζουν εδώ. Από το 2003 γραφω εδώ.
-
@ASTRAKITCAR
Δεν υπάρχουν Α6 με 160 ΗΡ. Τα 174 του Πλάγου είναι από τις χαμηλότερες ιπποδυνάμεις σε Α6. Τα περισσότερα Α6 που βλέπεις στους ελληνικούς αγώνες είναι μεταξύ 175 και 200 ΗΡ. Και υπάρχουν λίγα Α6 που ξεπερνάνε τα 200. Η καλύτερη δυναμομέτρηση νόμιμου Α6 που έχω δει έγραφε 203,7 ΗΡ και είναι αυτοκίνητο που εκτός από αναβάσεις έχει τρέξει και σε κάποια σπριντ. Κάποια παράνομα Α6 με σφυρήλατες μπιέλες, βαλβίδες από 206 κ.λπ. πάνε ακόμα πιο ψηλά. Και σε αντίθεση με του Πλάγου, όλα τα Α6 που σέβονται τον εαυτό τους έχουν 6άρια, κατά προτίμηση σειριακά.Όσον αφορά το υπόλοιπο ύφος και στιλ της απάντησης, θα σου πρότεινα να μπεις στους αγώνες χωρίς αυτό. Η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι όποιος μπήκε με τέτοιο ύφος είτε:
(α) έχασε σύντομα αυτό το ύφος
(β) έκανε τεράστιες ζημιές στην τσέπη του και τον εγωισμό του και τα παράτησε (Μην κοιτάς τον έναν που έχει αυτό το ύφος και παραμένει. Αυτός έχει μοιράσει ακάλυπτες συναλλαγματικές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στις οποίες έχει υπογράψει με δέκα διαφορετικές υπογραφές και καμία δεν είναι αυτή που έχει στην ταυτότητά του). -
Yπαρχουν πολλα Peugeot 206 στην κατηγορία Α6 που περνάνε τα 160 άλογα???
υφος δεν εχω. επι λεξη πιο πανω εγραψα: το μεν Α6 206 παραειναι αργο με τα 160+ αλογα ταβανι, τα δε 106 & saxo πασχουν από αρκετες εξοδους ορισμενα, αλλα δεν νομιζω ότι μπορεις να κυνηγήσεις κατι αξιοπρεπες σε επειπεδο γενικης σε ραλυ.
όπως βλέπεις δεν εγραψα για αναβασεις διοτι ο Σπυρος ο Βοργιας με το 106 εχει ράψει αρκετα κοστούμια σε ότι κινείται..
όταν λεω σε επιπεδο γενικής εννοω ότι αν αγόραζα ένα αυτοκίνητο αυτή την στιγμή θα προτιμούσα ένα Ν3 διοτι με ένα Α6 Peugeot 106 νομίζω ότι θα είμαι χαμηλά σε επίπεδο γενικης. Το ύφος που το βλέπεις?
και επειδή τα Α6 είναι παγκόσμιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ φαινόμενο να τερματίζουν ψηλά σε επίπεδο γενικής , δεν σημαίνει ότι προσβάλω τα φιλαράκια του APR...
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ,ΓΑΛΛΙΚΟ & ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ Α6 206 & 106?
Bεβαια αν παω με ένα Ν2 στην Αλβανία ενδεχομένως θα τερματίζω πρώτος/δεύτερος.
Υφος φιλε scn δεν εχω όπως βλέπεις εγω αλλα κατι τυποι που το παιζουν παλιοι στον χωρο...
Όμως η προταση για το χρονομετρημενο στα Μεγαρα ισχυει...και επειδή η Ακροπολη μπορει να πεσει , όχι όμως ο λογος μου οσο αναπνέω και πατάω στην Γη , ότι λέω δεν ξελέω και όταν μιλαω ή γραφω στα 39 μου χρονια είναι αντικειμενικό . Και αυτό λέγεται επαγγελματισμός. Κατι που στην μπανανία που ζούμε είναι σπάνιο. Oπότε δεν το παίζουμε ragnioti αλλά ξέρουμε τα όρια μας ως οδηγοί. Στην τελική δεν είπα ότι θέλω να οδηγήσω Ν4 ή Α8.Δεν εχω οδηγησει ποτέ μου.
ένα Ν3 λέμε με 200 αλογα ταβάνι και 1050 kg βαρος που με συνοδηγο και εμενα φτάνει 1300+kg.
-
Yπαρχουν πολλα Peugeot 206 στην κατηγορία Α6 που περνάνε τα 160 άλογα???Ναι, τα περισσότερα. Κάτω από 160 είναι μόνο λίγα αμιγώς χωμάτινα. Ασφάλτινο 206 με 160 άλογα δε λογαριάζεται ως Α6.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ,ΓΑΛΛΙΚΟ & ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ Α6 206 & 106?
Ψάξε βρες αγώνες με Grosjean ή Artzner στη Γαλλία και αγώνες με Rovatti, Alborghetti ή Petracca στην Ιταλία, όλοι με σαξόραλλα. Θα δεις 2ες και 3ες θέσεις γενικής μπροστά από καμιά 10αριά S2000 και άλλα τόσα R3. Μόνο, πρόσεξε. Όταν με το καλό μπεις σε αγωνιστικό μην προσπαθήσεις να κάνεις αυτά που βλέπεις από τον Petracca. Στους αγώνες υπάρχουν και δέντρα τριγύρω και τα δέντρα έχουν διαφορετικές απόψεις από αυτές που έχουν οι αμμοπαγίδες των Μεγάρων.
Υφος φιλε scn δεν εχω όπως βλέπεις εγω αλλα κατι τυποι που το παιζουν παλιοι στον χωρο...
Θα συνιστούσα να ξαναδιαβάσεις το κείμενο που έγραψες πριν και να κάνεις λίγη αυτοκριτική για το ύφος του κειμένου. Όσο αφορά τον κυρ-Χρήστο, το 95% από αυτά που λέει είναι σωστά και μακάρι να εισακούγονταν. Χάνει σε αποτέλεσμα μόνο επειδή τα λέει λίγο άγρια. Ξαναδιάβασε αυτά που σου έγραψε και ίσως δεις ότι κάτι έχει να σου πει πίσω από το άγριο ύφος γραφής του. Και δεν το 'παίζει' παλιός στο χώρο. Είναι.
-
πες μου ακριβως και κανε paste αυτα που λές οτι εγραψα πιο πριν και να κανω αυτοκριτικη. κανε paste τα λογια μου για να καταλαβω.
στο 25 rally del tartufo που ειδα πχ ο Petracca ειναι 11ος γενικης...ωραια και? στην 24 και 25 θεση ειναι δυο mitsubishi N4.
το νοημα ποιο ειναι ? οτι το saxo A6 ειναι καλυτερο απο το mitsubishi? Εγω λεω την γνωμη διοτι θα ηθελα να εχω πχ ενα mitsubishi...
o Mathieu Artzner στο Rallye National des Vins Mâcon 2015 τερματισε 6ος γενικης σε εναν αγωνα με 65 εγκαταλειψεις απο τους 150 που εκινησαν.Το 2016 σε 6 αγωνες εχει 4 εγκαταλειψεις και αλλαξε αμαξι απο 106 σε 206 και 306 στην διαρκεια της χρονις. Επισης ο 2ος στην Α6- κλάση του ειναι 5 λεπτα πισω του........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρα ο τυπους ειναι αλλου ή οι αλλοι κουλοί.
και εδω ο Βοργιας με 106 εχει βουλώσει πολλα στόματα. Ο καθενας βολευεται οπως μπορει. Αν εγω λεω οτι δεν βολευομαι με Ν2 που πηγα βολτα και δεν μου αρεσε, πως βγαινει ο καθενας και με ειρωνευεται?
τεσπα.. θα δω ενα Α6 και ενα Ν3 και οποιο μου κανει θα το παρω.
καλη συνεχεια και καλο δρομο.
-
μπαρμπα ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις ουτε εχουμε βγει για φαγητο μαζι.το αν υπαρχουν κουλοί στον χωρο ασε να το πω οσο το βλεπω και το καταλαβαινω με τα δικα μου μετρα.
αν εχεις καμπανελια παρε ένα 206 Α6 από αυτά που φτιαχνεις και παμε μεγαρα. Φερε και έναν πιλοτο δικο σου. εγω θα βαλω μπροστα το αμαξι και θα κανω γυρο χωρις να ξερω το αμαξι καν. αν κανω πανω από 3'' στον γυρο διαφορα από τον πιλοτο σου, τα εξοδα δικα μου. Αν κανω εως 1'' υπερ του δικου σου διαφορά τα εξοδα δικα σου.
Eχεις μεγαλη πλακα τελικα και οχι μονον ....τετοιους αθλητες εχει αναγκη το σπορ .
Στο μονο που προβληματιζομαι τωρα ειναι οτι εγραψες κατι για 39 ετων , και η συγκριση των διαλογων με τον μικρο εγγονο μου μολις 4.5 ετων , με φερνει σε δυσκολη θεση να το πιστεψω !
Δεν εχει γινει και πραγματικοτητα μια παλια προταση στον ΣΟΑΑ που ειχαμε κανει , που εκτος απ'τις ιατρικες εξετασεις για να παρεις αδεια αγωνιστικης οδηγησης θα επρεπε να δειξεις οτι εχεις οντως την ικανοτητα , αλλα και το αναλογο iq !
-
σαν κλασικος νεοελληνας,
κλανια,μαγκια και ο κωλος φυνιστρινι...
9 και 10 Ιουλιου θα ειμαι Μεγαρα στο track day.
Στην προσκληση που σου εκανα, ξερω ξερω εχεις βεβαρημενο προγραμμα εσυ και οι πιλοτοι σου....
στην ουσια δεν απαντησες πουθενα. Αλλωστε ειμαι νεος στον χωρο εισαι παλιος και το Ig μου σου πεφτει λιγο.
Βεβαιως βεβαιως συναναστρεφεσαι με πιλοτους εμπερους του χωρου και ανθρωπους με επιπεδο.Εγω ειμαι λαικο παιδι και δεν εχω ανεπτυγμενη νοημοσυνη συμφωνα με τα γραπτα σου.
Στα μεγαρα σε περιμενω παντως...φερε ενα αμαξακι να παιξουμε...να δουμε το iq μου ντε...
εως τοτε.
Όταν γεράσει ο άνθρωπος, μειώνεται το φως του.
Θαρρεί πως κατουρεί μακριά, μα κατουρεί ομπρός του.εχω και αλλη.
Σα νε γεράσει ο άνθρωπος ο κ@@@@@ του φαρδαίνει.
Και να τονε @@@@@@@@ δεν το καταλαβαίνει!ελα Μεγαρα σε περιμενω..θα παρος το υφος μου και θα ειμαι εκει.θα εχει πλακα και καλο κοσμο.Και τελειωνει εδω η παρωδια. Εσυ το αρχισες που δεν σεβαστηκες την γνωμη μου. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ...ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΝΟΝΑΣ & ΑΞΙΑ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. επισης αν δεν εχεις μαθει να σεβεσαι στην ηλικια που εισαι την γνωμη του αλλου,μυαλο δεν προκειται να σου βαλω σε 5΄λεπτα,και ουτε θελω.
-
Καλησπέρα,ερωτηση **για φιλο που δεν γραφει εδώ.
**
Αναμεσα σε ένα Peugeot 206 (1600cc) και σε ένα Peugeot 106 (1600cc) για ασφαλτινη χρηση τι θα επιλέγατε και ποια τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα καθενος?Μιλαμε για gr N και χρηση χομπι , όχι για κυνηγι πρωταθλήματος.(σχολιαστε και το σεναριο gr A)
επισης αναφέρομαι σε αγορα μεταχειρισμενου αγωνιστικου , όχι στησιμο από την αρχη.
.
Bρε κλασικε νεοελληναρα , αρχισες μ'αυτο , συνεχισες με το ........
και μετα τσαντιζεσαι μ'αυτα που σου εγραψα .
Αφου εισαι τοσο μαγκας , οδηγαρας , γνωστης , τσαμπουκας , την αρχικη ερωτηση γιατι την εκανες ?αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εισαι ΓΚΑΟΥ , μαθε οτι εδω μεσα** γραφουν και διαβαζουν καποιοι ανθρωποι χρονια τωρα , που ξεχωριζουν τα βληματα που γραφουν **μονον και μονον προσπαθωντας να πουλησουν μουρη και γνωσεις και ικανοτητες που δεν εχουν !
-
εγω ειμαι γκαου εσυ γροθος.
παμε παρακατω. ας πουμε οτι θα ειμαι συνοδηγος σε φιλο οδηγο.
ας πουμε εχω λιγο παραπανω εμπειρια στο αυτοκινητο και καλα χερια.
μπαινω και ζηταω info για αυτο:
Μιλαμε για gr N και χρηση χομπι , όχι για κυνηγι πρωταθλήματος.(σχολιαστε και το σεναριο gr A)...
Μετα γραφω αυτο:
o κυβος ερριφθη.
αποκλειστικαν τα Ν2 saxo & rallye, και τα Α6 206,106 & saxo.
η επιλογή είναι για Ν3 το οποιο θα είναι ειτε Peugeot 206 ειτε Renault clio.
το μεν Α6 206 παραειναι αργο με τα 160+ αλογα ταβανι, τα δε 106 & saxo πασχουν από αρκετες εξοδους ορισμενα, αλλα δεν νομιζω ότι μπορεις να κυνηγήσεις κατι αξιοπρεπες σε επειπεδο γενικης σε ραλυ.>>
....μαγκας , οδηγαρας , γνωστης , τσαμπουκας , την αρχικη ερωτηση γιατι την εκανες ?αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εισαι ΓΚΑΟΥ , μαθε οτι εδω μεσα γραφουν και διαβαζουν καποιοι ανθρωποι χρονια τωρα , που ξεχωριζουν τα βληματα που γραφουν...
ΕΣΥ τι εισαι που λες εμενα μαγκα,οδηγαρα,γνωστη και τσαμπουκα?
σε ειπα εγω γυφτο,κλεφτη,απατεωνα και γιδι?
θα μου απαγορεψεις εσυ να αποκαλεσω μπουρδελο σαν αγωνιστικο ενα Ν2 που πηγα προχθες βολτα? Για εμενα τα Ν2 ειναι μπουρδελα...με φρενα του κωλου,με σασμαν φασολαδα και cage για συγκρουωμενα. Αυτη ειναι η γνωμη μου, εσυ τι εισαι που θα μου απαγορεψεις να πω την γνωμη μου?
Ψαχνουμε για σοβαρο 206 Α6 και Ν3 πλεον.
Ειπα η κουβεντα τελειωνει εδω.
Αμα κανει ο δικος σου με το Α6 206 1.11 και κανω 1.14 πληρωνω τα παντα εγω. Αμα κανω ομως 1.12'' στον 5 ογυρο που το εχω στα χερια μου πληρωνεις εσυ ολα τα εξοδα της ημερας.Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εισαι ΓΚΑΟΥ , μαθε οτι εδω μεσα γραφουν και διαβαζουν καποιοι ανθρωποι χρονια τωρα , που ξεχωριζουν τα βληματα που γραφουν...ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ...ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ , ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ...αλλα πανω απο ολα ΞΕΡΟΛΕΣ. ξερουν τα παντα καλυτερα απο τον ΜΑΤΤΕR στα cage και απο peugeot sport σε σασμαν και μοτερ.
σου ανταποδιδω τα λογια σου.
απαντα σε αυτο αλλιως παρε το χαπι για την πιεση και τριψε την μασελα .
εγω σου ειπα πριν σεβομαι..εσυ συνεχιζεις τα δικα σου.
καλο βραδυ. ο γκαου το βλημα συμφωνα με τα γραπτα σου.Τελειωνω εδω δεν απανταω κατι αλλο. Αν θέλεις εχεις δικιο στα παντα. εισαι σε ηλικια που δεν χαλαω χατηρι.Ειμαι δημοκρατης ομως και σεβομαι την γνωμη του αλλου. Ρατσιστης ειμαι με τα γιδια...δεν ανεχομαι την αγενεια το 2016.
Ειμαι κύριος με τους κυρίους και αλήτης με τα γίδια.
Κατεληξε τι εισαι. Αξεστο γιδι ή ανθρωπος που εκανε λαθος στην κρίση του.
Τα λεμε Μεγαρα....
-
-
αυτο λεω και εγω.
ο γερος ή απο χεσιμο ή απο πεσιμο πάει.
εσενα στην πεσανε και χεστηκες.
οπως παντα δημοκρατικος και gentleman,απαντησες σε ολα.
-
αναφορικα με το παλλαδιο στις 05/11.16.
η ειδικη αγιος ιωαννης στο αλεποχωρι εχει μετα τις τελευεταιες βροχες του σαββατου 22/10/16 σε αρκετα σημεια πετρες,χωματα κτλ. Σε ενα σημειο ομως εχει υποχωρησει ενα κοματι δρομου γυρω στα 20 μετρα. Θα στειλω email στην λεσχη ενημερωτικα.(περναει αυτοκινητο αλλα ειχε νερα και δεν μπορεσα να δω ποση ζημια ειχε ο δρομος).
η ερωτηση ειναι ποια ειναι η προθεσμια αλλαγης μιας ειδικης (αν αυτή αλλάξει) δεδομενου οτι το road book λογικα εχει εκτυπωθει και θα διανεμηθει στις 28/10?
ευχαριστω.
-
Η λεσχη εχει ενημερωθεί για τα νεροφαγωματα και την κατασταση του οδοστρώματος.
Καλο αγωνα σε ολους.
-
καλη αγωνιστικη χρονια με υγεια και καλους τερματισμους σε ολους
-
Καλη αγωνιστικη χρονια να εχουμε το 2018.
Η περιοχή της Φυλής και των Δερβενοχωρίων, αγκαλιάζουν και πάλι τους Ελληνικούς Αγώνες Αυτοκινήτου και μας δίνουν 2 απο τις καλύτερες Ειδικές Διαδρομές της Αττικής, «γραμμένες» με πολύ Ιστορία.
Στεφάνη και Φυλή.
24 Φεβρουαρίου 2018
Εκκίνηση 10:30 στο όμορφο Δημαρχείο της ΦυλήςΜακαρι να εχει πολλες συμμετοχες (scoda fabia cup συμμετέχουν) και να παρουν τα πανω τους οι ελληνικοι αγωνες.
-
Ακυρώθηκε και το ράλλυ σπρίντ Φίλιππος καθώς δεν υπήρξαν συμμετοχές.
Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ ματαιώνεται, λόγω έλλειψης συμμετεχόντων.
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας προσπάθησε, όπως κάνει πάντα, να εξασφαλίσει έναν ασφαλή και ωραίο αγώνα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησε στην οργάνωση του.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη τους, την Τροχαία και τον Δήμο Βέροιας για την υλική και οικονομική βοήθεια προς την Λ.Α Βέροιας.Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
24ου Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ -
Δυστυχως τα ραλι είναι παρα πολλα και οι αναβολες/ματαιωσεις είναι αναπόφευκτες...
Ελληνικά αγωνιστικά νέα