-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ TFRC ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ 2...Καλημερούδια. Μου έφτιξες τη μέρα μ'αυτη την ατάκα.
-
Απόφαση κατά της ΕΛΠΑ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απόφαση κατά της ΕΛΠΑ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.....ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!!!!!!!!
ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ...
Αυτό της δίνει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την πρόσβαση των άλλων επιχειρηματιών στην οικεία αγορά.
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...??????????
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Απόφαση κατά της ΕΛΠΑ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
.....ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!!!!!!!!
ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ...
Αυτό της δίνει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την πρόσβαση των άλλων επιχειρηματιών στην οικεία αγορά.
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...??????????
Πάντως εγώ δεν πολυκατάλαβα Κάτι έχουν μεταφράσει λάθος
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... Όπως επίσης ότι είναι ηθελημένα έτσι μεταφρασμένο...
Ο 'ΜΑΜΑΚΑΣ' που έκανε την μετάφραση το διάβασε μετά να δεί τι 'ΜΑΜΑΚΙΕΣ' έγραψε?Speedy
-
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=1019
*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΘΕΑ στην συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2008 αφού εξέτασε την αναφορά του Αλυτάρχη του 7ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις κ. Τάσου Αθανασίου, αποφάσισε να αφαιρέσει τα πτυχία κριτή από τους εξής:
κα. Ελεάνα Λεβή
κα. Νάνσυ Λουρίδα
κ. Αθανάσιο Λεμονή
κα. Καλομοίρα ΛεμονήΕπίσης αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της επίπληξης στον κριτή κ. Δημήτριο Χειμάρα.*
-
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=1013
*ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2/7/2008ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΘΕΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γεωργίτση και τα μέλη, Αλεξάνδρα Αργυροπούλου, Ανδρέα Μικρόπουλο και Γεώργιο Γκόντο, και με την σύμπραξη του γραμματέα κ. Θ.Γκουρτσούλη, συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΘΕΑ, Μεσογείων 395 Αγία Παρασκευή την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008 και ώρα 16:00 για να εκδικάσει την υπόθεση του κ. Σ.Τσολακίδη, ο οποίος παραπέμφθηκε από την ΕΘΕΑ, διότι στον αγώνα Ράλλυ Φθιώτιδος που διοργανώθηκε από την λέσχη ΑΛΑΛ στις 19/4/08, με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή αμφισβήτησε την εντιμότητα των τεχνικών εφόρων του αγώνα και την αξιοπιστία των οργάνων.
Η Πειθαρχική Επιτροπή, αμέσως μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, αφού έλαβε υπ’ όψιν όλα τα έγγραφα του φακέλου και συγκεκριμένα την από 15/5/08 αναφορά του τεχνικού εφόρου κ. Παπακώστα με την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του κ. Τσολακίδη, την απόφαση Αγωνοδικών, την κατάθεση του κ. Σωκράτη Τσολακίδη, τις μαρτυρίες των κ.κ. Κασιανού Τσολακίδη και Σάββα Μαυροματίδη, καθώς και την τηλεφωνική μαρτυρία του έτερου τεχνικού εφόρου στον αγώνα κ. Αλέξη Μαραντζίδη, συσκέφθηκε με την συμμετοχή μόνο των μελών του, και κατέληξε στην ακόλουθη απόφαση:
- Επειδή δεν αποδείχθηκε ότι αλλάχθηκαν οι βίδες στήριξης του διαφορικού του αυτοκινήτου του κ. Σωτήρχου
- Επειδή οι δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό έγιναν πιθανώς επειδή δημιουργήθηκε η πεποίθηση στον κ. Τσολακίδη ότι είχαν αλλαχθεί οι βίδες από το γεγονός ότι ενώ είχε καταθέσει ένσταση για τον συγκεκριμένο λόγο, του συνεστήθη να την αποσύρει, ενέργεια την οποία έκανε.
- Επειδή σε κάθε περίπτωση οι δηλώσεις του κ. Τσολακίδη είναι προσβλητικές και απαξιωτικές για τον θεσμό των Τεχνικών Εφόρων.
Η Πειθαρχική Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα στην εξής απόφαση:
Επιβάλει στον κ. Σωκράτη Τσολακίδη την ποινή της επίπληξης.
Αγία Παρασκευή 2/7/2008
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
Δ.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Α.ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Γ. ΓΚΟΝΤΟΣ* -
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=1012
*ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2/7/2008ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΗΣΗ και ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΖΗΣΗ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΘΕΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γεωργίτση και τα μέλη, Αλεξάνδρα Αργυροπούλου, Ανδρέα Μικρόπουλο και Γεώργιο Γκόντο, και με την σύμπραξη του γραμματέα κ. Θ.Γκουρτσούλη, συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΘΕΑ, Μεσογείων 395 Αγία Παρασκευή την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008 και ώρα 15:30 για να εκδικάσει την υπόθεση των κ.κ. Π. Ζήση και Β. Ζήση, οι οποίοι παραπέμφθηκαν από την ΕΘΕΑ, διότι στις αναγνωρίσεις του Ράλλυ Μαύρο Ρόδο, οδηγούσαν το αυτοκίνητο τους ανάποδα από την φορά του αγώνα (παράβαση του άρθρου 14.5.2.3 του Γ.Κ.Ραλλύ).
Η Πειθαρχική Επιτροπή, αμέσως μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, αφού έλαβε υπ’ όψιν όλα τα έγγραφα του φακέλου και συγκεκριμένα την από 16/6/08 αναφορά του εντεταλμένου από την οργάνωση κριτού κ. Νίκου Χονδρογιάννη, την κατάθεση των κ.κ. Π. Ζήση και Β. Ζήση, την μαρτυρία του κ. Ν. Χονδρογιάννη, συσκέφθηκε με την συμμετοχή μόνο των μελών του, και κατέληξε στην ακόλουθη απόφαση:
- Επειδή οι κ.κ. Π. Ζήσης και Β. Ζήσης παραδέχθηκαν ότι κινήθηκαν ανάποδα στην ειδική διαδρομή έστω και για μικρή απόσταση όπως υποστήριξαν
- Επειδή το άρθρο 14.5.2.3 του Γ.Κ.Ραλλύ αναφέρει ότι «Οδήγηση με φορά αντίθετη από την φορά του αγώνα απαγορεύεται»
Η Πειθαρχική Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα στην εξής απόφαση:
Επιβάλει στον κ. Παναγιώτη Ζήση και στον κ. Βασίλειο Ζήση την ποινή της αργίας 3 μηνών με 6μηνη αναστολή.
Αγία Παρασκευή 2/7/2008
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
Δ.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Α.ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Γ. ΓΚΟΝΤΟΣ* -
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=1019*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΘΕΑ στην συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2008 αφού εξέτασε την αναφορά του Αλυτάρχη του 7ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις κ. Τάσου Αθανασίου, αποφάσισε να αφαιρέσει τα πτυχία κριτή από τους εξής:
κα. Ελεάνα Λεβή
κα. Νάνσυ Λουρίδα
κ. Αθανάσιο Λεμονή
κα. Καλομοίρα ΛεμονήΕπίσης αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της επίπληξης στον κριτή κ. Δημήτριο Χειμάρα.*
Μάλιστα...
Για τον αλυτάρχη, για τα τραγικά του λάθη σε αυτόν τον αγώνα και την ευθυνη που φέρει στην ακύρωση της ειδικής , θα μιλήσει κάποιος; Για αυτόν έκανε κανείς αναφορά;
Για το οτι η απόφαση βασίστηκε ΜΟΝΟ στην αναφορά του εν λόγω αλυτάρχη, χωρίς κανείς να ρωτήσει τους 'κατηγορούμενους' και χωρίς να τους δώσει το δικαίωμα να απολογηθούν, θα μιλήσει κάποιος;
Για το οτι τους πήγε η απόφαση ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ στο σπίτι τους, θα μιλήσει κάποιος;
Για το οτι οι κοπέλες που τιμωρήθηκαν πήραν συγχαρητήρια από team managers των ομάδων του WRC στο Ακρόπολις, θα μιλήσει κάποιος;
Για το οτι ο κύριος Χειμάρας δεν έχει ΚΑΜΙΑ ευθύνη στο σκηνικό για το οποίο έφαγε επίπληξη, θα μιλήσει κάποιος;
Για το οτι περίμεναν να περάσει το Ακρόπολις για να αποφασίσουν τις ποινές, ώστε να μη μείνουν ξεκρέμαστοι από άτομα, θα μιλήσει κάποιος;
ΜΟΥΡΓΑΑΑΑΑΑ!!!! -
Aν θελεις να μιλησει καποιος αγαπητε regnartS και να ξερουμε και τι λεει .... θα πρεπει να μας πεις εσυ πρωτα , την αποψη των ανθρωπων αυτων που τιμωρηθηκαν , τι εκαναν ? και πως δικαιολογουν την αθωωτητα τους , εν σχεση με τα λαθη , και ποια τα ειναι τα λαθη του αλυταρχη του αγωνα που επισημαινεις .......Μπορεις να κανεις αναφορα αλλωστε εδω , γιαυτον , που εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απ'οτι στο γραφειακι ενωμοτειων της εθεα ...
Για τις τακτικες της ελπα .... αστα , αυτα τα γνωριζουν χρονια και οι ταμπελες της , και τα καγκελα της .
Πες μας για τα που στηριζεται η ακεραιοτητα των αγωνιζομενων και η ψυχολογικη τους ηρεμια .
-
Περιμενουμε με ανυπομονησια την απαντηση απο της κοπελες για να μαθουμε και την αλλη πλευρα....Αντε να δουμε...Γιατι η αληθεια συνηθως βρισκεται καπου στην μεση...
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... Όπως επίσης ότι είναι ηθελημένα έτσι μεταφρασμένο...
Ο 'ΜΑΜΑΚΑΣ' που έκανε την μετάφραση το διάβασε μετά να δεί τι 'ΜΑΜΑΚΙΕΣ' έγραψε?Speedy
Ας εξηγήσει κανείς τι ακριβώς έχει γίνει, ή ακόμη καλύτερα, ας δώσει το ΑΓΓΛΙΚΟ κείμενο μήπως και καταλάβουμε.
Πολύ γαργάρα βλέπω -
perimenoume ta gegonota kai apo tin pleyra ton kriton me epistoli ....
sigoura polloi krites eksorgistikame me tin eykolia pou parthike i apofasi XORIS na zitisoun kai tin pleyra ton kriton na akoustei ....kai an den allaksoun ta pragmata , polloi apo mas DEN tha ksana summetashoun stous agones ...... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=1019*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
κα. Ελεάνα Λεβή
κα. Νάνσυ Λουρίδα
κ. Αθανάσιο Λεμονή
K.naso , pros ti to xamogelo kato apo ayti tin apofasi???
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=1019
*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
κα. Ελεάνα Λεβή
κα. Νάνσυ Λουρίδα
κ. Αθανάσιο Λεμονή
K.naso , pros ti to xamogelo kato apo ayti tin apofasi???
Διότι σύμφωνα με την εκδοχή των γεγονότων που γνωρίζω μέχρι στιγμής καλώς τιμωρήθηκαν και πήγαν σπίτι τους (μιλάω για το περιστατικό με τις εναλλακτικές διαδρομές, για το άλλο δεν έχω άποψη). Προτιμώ να μην έχω στελέχη (από κριτές μέχρι αγωνοδίκες), παρά να (νομίζω ότι...) έχω και να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή να τινάξουν στον αέρα έναν αγώνα. Παραδέχομαι φυσικά πως δεν έχω ακούσει και τις 2 πλευρές αλλά δεν είμαι δικαστήριο, σωστά ?
Αν τιμωρήθηκαν άνευ απολογίας, πολύ κακώς φυσικά
Εννοείται πως ευχαρίστως να ζητήσω συγνώμη αν αποδειχθεί πως τα πράγματα δεν έχουν έτσι.
Οσο για αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω για 'συγχαρητήρια από team managers στο Ακρόπολις', ας μου επιτραπεί να έχω από πρώτο χέρι συγκεκριμένη (και πολύ διαφορετική) άποψη.
-
pisteyo oti meta apo tin dimosieysi ton gegonoton apo tis kopeles tha akoustei kapos diaforetika i oli ipothesi apo ayti pou lathemena exei ftasei mexri tora sta aftia olon ... tha dimosieytei sigoura, alla isos meta apo tin aitisi tous na ta proskomisoun stin ethea ..
oso gia to gegonos ton sugxaritirion apo tous team manager ......an den to dexesai apla den dexesai ti ipothike apo tin Ka.Passali prosopika stis idies ...
Telos min vgazete sumperasmata apo tin mia pleyra , i opoia exei kai sumferon na parousiasei ta pragmata opos thelei ... -
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
pisteyo oti meta apo tin dimosieysi ton gegonoton apo tis kopeles tha akoustei kapos diaforetika i oli ipothesi apo ayti pou lathemena exei ftasei mexri tora sta aftia olon ... tha dimosieytei sigoura, alla isos meta apo tin aitisi tous na ta proskomisoun stin ethea ..ΟΚ περιμένουμε.
Πάντως επειδή έχω άμεση προσωπική σχέση με τους κριτές της αμέσως μετά ειδικής που ακυρώθηκε και έμειναν τζάμπα μες στο βράδυ (και τη βροχή, αν θυμάμαι καλά), περιμένω να ακούσω κάτι πολύ πειστικό που να δικαιολογεί επαρκώς ένα (επίτρεψέ μου) έγκλημα όπως το να μοιράσεις στους αγωνιζόμενους εναλλακτική διαδρομή (το λέει πάνω, δεν είναι ανάγκη να το γράφει ο φάκελος, για όνομα! λίγη κοινή λογική χρειάζεται) χωρίς σχετική ρητή σχετική εντολή του αλυτάρχη
oso gia to gegonos ton sugxaritirion apo tous team manager ......an den to dexesai apla den dexesai ti ipothike apo tin Ka.Passali prosopika stis idies ...
Δεν χρειάζομαι την κ. Πασσαλή ή τους team managers για να έχω άμεση προσωπική -και καθόλου κολακευτική- άποψη για την ποιότητα της δουλειάς τους το πρώτο βράδυ του parc ferme του Ακρόπολις. Αν δεν ήσουν εκεί, σε παραπέμπω στο αμέσως παρακάτω λεχθέν από εσένα:
Telos min vgazete sumperasmata apo tin mia pleyra , i opoia exei kai sumferon na parousiasei ta pragmata opos thelei ...
Κατάλαβες ?
Σου εξήγησα εξάλλου πως η πηγή μου δεν είναι αόριστα κάποιος τρίτος αλλά άνθρωποι άμεσα μπλεγμένοι στην όλη υπόθεση.
Δέχομαι πάντως πως μπορεί να βιάστηκα σε όποια συμπεράσματά μου. Ευχαρίστως να επανορθώσω αν δεν είναι έτσι τα πράγματα (όση σημασία έχει αυτό στο Forum, φυσικά...)
-
epeidi imoun ekei kai malista sto sygkekrimeno trapezi( efoson teliosa apo ta kathikonta mou sto teleytaio service in ) mexri pou mpike kai to teleytaio amaksi apo ta flexi sto park ferme....mporeis na mou peis ti egine pou den sou afise katholou kali entiposi?
-
και για πείτε μας αγαπητέ nass τι έκαναν πάλι στο Parc ferme το πρώτο βράδυ του Ακρόπολις???? Τυγχάνει να ήμουν παρών εκείνη την μέρα και τις ώρες που έκαναν το πόστο τους κ δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό λάθος.
-
Παιδιά, και εγώ ήμουν εκεί και, αν θυμάστε, τραβούσα κάγκελα για να αυξηθεί ο χώρος παρότι δεν ήμουν κριτής ή κάτι άλλο σχετικό με το Parc Ferme. Οι κριτές δεν το έκαναν παρότι έβλεπαν το πρόβλημα της έλλειψης χώρου, ήταν πολύ απασχολημένοι με την κουβεντούλα τους για τα γεγονότα του Ιστορικού Ακρόπολις
Και την άλλη μέρα το πρωί το ικρίωμα της ISC παρέμενε στη μέση του Parc-Ferme -που ήταν το μόνο που είχα ζητήσει από τους κριτές να φροντίσουν να ΜΗΝ συμβεί (= ρεζίλι θα γινόμασταν αν δεν ήταν πάλι κάποιοι άλλοι να το φροντίσουν).Πέραν τούτων, δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να εξηγήσω κάτι παραπάνω ή να εμπλακώ σε συζήτηση 'όχι δεν έγινε έτσι' και 'δεν κατάλαβες καλά' και φυσικά δεν έχω κάτι προσωπικό με τους κριτές, που ούτε τους ξέρω. Ας σχηματίσει ο καθένας την άποψή του.
Ελληνικά αγωνιστικά νέα