-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κουκλί είναι... φτου-φτου!
Το κυριότερο, ο Καρανικόλας είναι ακόμα εκεί και το χαϊδεύει με μάτια και με λαπ τοπ...
Στρbravo sta paidia gia tin epilogi tous to autokinito einai ondos koukli tha einai mia apo ti oraioteres simetoxes stin A5
Ε πείτε μας κι εμάς ρε παιδιά τι αυτοκίνητο είναι τελικά!!!
Aν πας δυο σελίδες πίσω θα δεις οτι το έχει ανακοινώσει ο ΣΧ.
Ford Puma 1.4 Kit Car. Λεπτομέριες πολύ σύντομα από το rally.gr και φυσικά το forum!!! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Το κυριότερο, ο Καρανικόλας είναι ακόμα εκεί και το χαϊδεύει με μάτια και με λαπ τοπ...
Στρbravo sta paidia gia tin epilogi tous to autokinito einai ondos koukli tha einai mia apo ti oraioteres simetoxes stin A5
Ford Puma 1.4 Kit Car. Λεπτομέριες πολύ σύντομα από το rally.gr και φυσικά το forum!!!Πολύ καλόοο!!! Μπράβο!!Με νίκες και κύπελλα σας εύχομαι!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ford Puma 1.4 Kit Car. Λεπτομέριες πολύ σύντομα από το rally.gr και φυσικά το forum!!!Μηπως ειναι το ιδιο Κιτ Καρ που χρησιμοποιησε ο Guy Wilks προπερσι (2001) στο αγγλικο πρωταθλημα....?? θυμαμαι οτι το πουλαγε....αν ειναι αυτο τοτε πραγματι ειναι διαμαντι.
-
Greg κοντα πεφτεις... αλλα όχι ακριβώς
Ευχαριστούμε Kouk...
Λιγη υπομονη και θα τα μάθετε όλα.... -
Να πώ και εγώ???
Έκανα το βολτήσιο μου swift αγωνιστικό GROYP A.........
Το 2003 αν όλα πάνε καλά θα συμετάσχω σε όλο το πρωτάθλημα αναβάσεων, 1 sirkoui, της Τρίπολη, όλο το πρωτάθλημα dragster(οπως πέρυσι, σχεδόν όλο, με το swift μαμά), όλα τα drift challenge, το πρωτάθλημα δεχιοτεχνίας πελοπονήσου, και 2 spint ασφάτινα... 1 της Α.Λ. Τρίπολης και 1 της Α.Λ.Α.Καλαμάτας...... -
Mpravo sou papagalaki
-
Πρωτη φορα θα δω παραλληλη συμμετοχη και σε αναβασεις, και ρε ραλλυ, και σε... Dragster! Ξερω μια καλη ψυχολογο Papagal. Μηπωςςς???
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ευχαριστούμε Kouk...
Λιγη υπομονη και θα τα μάθετε όλα....Toυ Meeke μηπως??
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Ευχαριστούμε Kouk...
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ DELECOUR ΣΤΟ SANREMO TOY 99???
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ευχαριστούμε Kouk...
Μηπως σου ψιθηρισε κανεις τιποτα;;;;;;;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ευχαριστούμε Kouk...
Μηπως σου ψιθηρισε κανεις τιποτα;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ???
-
άντε να αρχίσει να δούμε τι θα δούμε και φέτος...
πάντως μόνο απο το THREAd που δίαβασα είμαι περίεργος να δώ τι έχει να γίνει...αν βέβαια καταφέρω και δώ κανένα αγώνα! -
18 θα είναι τελικά τα Nissan Micra 1.4 που θα συμμετάσχουν στο φετινό ενιαίο πρωτάθλημα.
Μέσα στους 18 είναι ο περσινός πρωταθλητής Παναγιώτης Καιτατζής, ο κυπελλούχος του Yaris cup Nίκος Ζάχος αλλά και ο αδερφός του.
-
Στο rally.gr εχει σαν ειδηση οτι ο Νασουλας αγορασε το Εβο 6 του Αλεσσαντρο Φιοριο και με αυτο θα τρεξει στο Π(ανελληνιο)ΠΡ 2003.
Μπορει να μου εξηγησει καποιος τη λογικη αυτου του εγχειρηματος?Να πουλας το Εβο 7 σου για να τρεξεις με Εβο 6??
Εγω σαν μονη λογικη εξηγηση βρισκω κατι που να χει σχεση με οικονομικα αλλα τι ακριβως δεν καταλαβαινω...Ξερει κανεις τπτ? -
Mπορει το evo 6 του Φιοριο να εχει πολυ μεγαλη εξελιξη σε επιπεδο grn,ενω το evo 7 ηταν ενα στοιχειωδες gr n.
Και για να γινω πιο κατανοητος κοιταχτε σε τι υψη μπορει να ανεβει το impreza gr n προσθετωντας καλουδια στο βασικο κοστος των
38,711 ευρω.
http://www.prodrive.com/uploadedFiles/Prodrive_Group_N_Options.xls -
Μα για 7αρι κανει λογο η πληροφορια στο rally.gr ...
-
Nαι ειναι 7αρι τελικα.
Οποτε σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο αυτο που ειχε μεχρι τωρα ο Νασουλας. -
Επειδη τουλαχιστον εγω εχω χασει το μετρημα (Πρεπει να ειναι πανω απο 10 νομιζω) με τα Ν4, μπορει κανεις να κανει ενα πινακα με ολους αυτους που εχουν Εβο ή Σκουμπι και θα κανουν το μεικτο;
-
Ola wraia kai kala me ta micra uparxoun kiolas 18 summetoxes pragma para polli kalo gia thn nissan.
Me thn peugeot re paidia ti exei ginei????
Apo thn lion lene gia 14 amaxia oti einai etoima gia na trexoun ston prwto agwna tou 206 cup kai opws ematha shmera meta apo kouvneta pou eixa me kapoion antrwopo pou exei enhmerwsh mono ena uparxei kai auto einai tou paradish.........Mas doulevei h peugeot???
to oti den uparxei endiaferon gia ta 206 to akouw edw kai kairo kai pws oi pio polloi odhgoi tou 106cup tha paroun meros kai fetos me ta idia amaxia ektos apo ligous (p.x. xatzhrigas-lanos,paradishs-micra )
Oso gia to 106 cup opws anakoinwse h peugeot tha paroun meros se 6 agwnes,2 rallaki,2 anavaseis kai2 circuit.
Ti einai auta re paidia????????? -
Παιδια θα ορκιζομουν οτι ειδα 6 αλλα δεν νομιζω να χει σημασια!Τεσπα αφου λενε οτι θα ναι σουπερ περιμενουμε να το δουμε και στην πραξη!Σορρυ παντως...
Ελληνικά αγωνιστικά νέα