-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο Βωβός στο Ακρόπολις είχε το Focus 02 που έτρεξε (και βγήκε 3ος) ο Duval στην Τουρκία του 2003 (εξ΄ ου και το 'μπέρδεμα').Δεν έχω υπόψη μου τις ακριβείς ονομασίες αλλά σπάνια μια εταιρία τρέχει με αυτοκίνητο της προηγούμενης χρονιάς έστω και στην ταμπέλα. Σίγουρα το 2003 υπήρξαν 2 εντελώς διαφορετικά focus. Τα 'καινούργια' με τις 'φτερούγες' δεν έχω υπόψη μου να έχουν δοθεί οπουδήποτε εκτός από τους 2 εργοστασιακούς στους αγώνες του WRC. Ακόμα και τα 'τρίτα' αυτοκίνητα είναι τα 'παλιά' 03 (hirvonen,latvala)
Τώρα αν επι της ουσίας υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ 'παλιού' 03 και 02, μάλλον μόνο εσύ μπορείς να μας το πείς nass -
H Procar fenete na perni ena apo ta fetina Focus 2003. H sxesi tou ari me tin Procar fenete apo to parelthon me Subaru kai Focus.
H Peugeot exei panta ena 2003 sto protathlima, itan sta xeria tou Panizzi kai to Pykalisto kato apo ton bozian. kai itan kai vammeno kokkino.
An thimame kala mono i Racing Lion kai o Bozian mpori na trexi me ta ergostasiaka xromata diladi to Marlboro Red kai to Silver LionTo amaksi tou Ari sto Acropolis itan Focus 2002 tou Duval.
Sto briefing sto shakedown imoun me ton Lori (El-Em) trellathikame me ta akriva tou aksesouar sto dashboard. Mexri kai psalidia gia pros kai piso ixe se ora anaggis. -
Ο χρήστης Kyprianou έγραψε:
H Procar fenete na perni ena apo ta fetina Focus 2003. H sxesi tou ari me tin Procar fenete apo to parelthon me Subaru kai Focus.H Peugeot exei panta ena 2003 sto protathlima, itan sta xeria tou Panizzi kai to Pykalisto kato apo ton bozian. kai itan kai vammeno kokkino.
An thimame kala mono i Racing Lion kai o Bozian mpori na trexi me ta ergostasiaka xromata diladi to Marlboro Red kai to Silver LionTo amaksi tou Ari sto Acropolis itan Focus 2002 tou Duval.
Sto briefing sto shakedown imoun me ton Lori (El-Em) trellathikame me ta akriva tou aksesouar sto dashboard. Mexri kai psalidia gia pros kai piso ixe se ora anaggis.Tα Bozian δεν νομίζω πως είναι προδιαγραφών 03, θυμάμαι πως ο Pykalisto στη Σουηδία έλεγε πως τρέχει χωρίς ενεργά διαφορικά.
Όσα είναι κάτω μόνο από την επίσημη τέντα είναι λογικά ίδιων και σύγχρονων προδιαγραφών κάτι που δεν συμβαίνει με τα Ford.
Ο Duval με το Ακροπολικό focus του Bωβού ήρθε 3ος στην Τουρκία του 2003. -
to ida to 2003 tou pykalisto stin fillandia
prosta mou tou allaza ta aftokollita ston bozian, ex marcus -
prosta mou tou allaza ta aftokollita ston bozian, ex marcus2003 pug montelo den exi kani akoma ntempouto sta xeria idioti...den xero ti ides pantos afto pu ides den itan 2003....mpori na itan ex-marcus 2002 vameno kokino
to proto 2003 fimologite oti tha xrisimopiithi apo ton Lindholm sto filandiko protathlima tu 2004
-
prosta mou tou allaza ta aftokollita ston bozian, ex marcusO PYKALISTO ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ 206 ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΩ Ο PANIZZI ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΕΣ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ 206 ΟΔΗΓΗΣΕ Ο PYKALISTO ΣΤΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ROBERT ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!
ΣΠΑΝΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ...ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΒΟΖΙΑΝ, PIEDRAFITA, GRIFONE, PROCAR ΚΤΛ.) ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ (SULAYEM,AL WAHAIBI ΚΤΛ)!!!
-
Diladi exo dikeo....
Takinen, itan kokkino me ta simata tis marlboro kai meta ta evgazan kai evalan to air finland kai kati alla tou Jusso.
To amaksi pou xrisimopiise o Allatyah sto troodos itan 2002 me pinakida TM08SRT
Etsi vlepo sosto to na pigeni ena Focus 2003 stin Procar?
-
ΜΑΛΛΟΝ ΛΥΘΕΙΚΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ FOCUS.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΝΑΙΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ FOCUS '03 ΜΕΤΑ ΝΖ ΕΠΟΧΗΣ. ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΘΕΑΜΑ.
ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΒΩΒΟΥ. ΚΥΡΚΟΥ- ΙΑΒΕΡΗ, ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ- ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ, ΣΧ-IVAN , KAI META TA ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ WRC Η ΜΕ Ν. -
Ενα WRC μπορεί να πάρει μόνο μια επέκταση WRC του δελτίου αναγνώρισης ('WR') σε κάθε χρονιά, και αυτό είναι που εννοείται γενικά 'μοντέλο ΧΧ'. Αυτό άλλοι το κάνουν στην αρχή της χρονιάς και άλλοι κάπου στο πρώτο τρίμηνο.
Η Peugeot έβγαλε το τελευταίο 'WR' την 1/1/2002 (το 49ο Ακρόπολις ήταν ο πρώτος του αγώνας). Κατά συνέπεια, όλα τα τελευταία Peugeot είναι προδιαγραφών '02' (αυτό που λέμε πως έχει ουσιαστικά σταματήσει η εξέλιξή του). Βέβαια, στο ενδιάμεσο έβγαλαν και διάφορα άλλα 'προαιρετικά' καλούδια, όπως φρένα και κιβώτια ('VO') αλλά η βάση του αυτοκινήτου είναι αυτή που περιγράφεται στην επέκταση 'WR'. Τέτοιο αυτοκίνητο, δηλ. του '02', χωρίς όμως να ξέρω αν είχε τα extra καλούδια του 03 (πχ. άλλο κιβώτιο), είχε ο Panizzi στο Ακρόπολις (κόκκινο, το 'έτρεχε' η Bozian, αλλά ήταν Peugeot Sport αυτοκίνητο), με όλα τα ενεργά διαφορικά, τη χαρακτηριστική 'οδοντωτή' πίσω αεροτομή και βέβαια τα 'δαχτυλίδια' στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτήτων, που δεν τα έχω δει σε κανένα άλλο αγωνιστικό Peugeot, Racing Lions, (άλλου) Bozian ή Grifone συμπεριλαμβανομένων. Ούτε του Pykalisto (αν θυμάμαι καλά). Οπότε λέω πως το αυτοκίνητο του Panizzi ήταν ειδική περίπτωση, τα υπόλοιπα 206 ιδιωτών ήταν προδιαγραφών '01' χωρίς τα 'δαχτυλίδια' και με ενεργό μόνο το κεντρικό διαφορικό (πχ. αυτοκίνητο Travaglia πέρισι στο Ευρωπαϊκό και επίσης το αυτοκίνητο του Βωβού φέτος). Εννοείται βέβαια πως η Peugeot (ή η Ford και όλοι) κρατάνε πολλά από τα 'κόλπα' που αναγνωρίζουν (είτε σε 'WR' επέκταση του δελτίου αναγνώρισης, είτε σε 'VO') για τους εαυτούς τους (πχ. τα 'δαχτυλίδια' ή τα εμπρός-πίσω ενεργά διαφορικά, δεν μπορεί να τα αγοράσει κανείς αν δεν θέλει να τα δώσει η Peugeot).
Αντίστοιχα, η Ford έτρεχε με το '02' μοντέλο μέχρι τη ΝΖ του 2003 (βέβαια και αυτή είχε αναγνωρίσει διάφορα extra σε μορφή 'VO'). Με τέτοιο αυτοκίνητο έτρεξε και ο Βωβός στο Ακρόπολις (όπως είπαμε ήταν του Duval από την Τουρκία). Οταν λέμε 'Focus 03' εννοούμε το 'φτερουγάτο' από τη ΝΖ και μετά, αλλιώς είναι 'Focus 02' (δεν έχουν καν το ίδιο δελτίο αναγνώρισης, η Ford αναγνώρισε το αμερικάνικο Focus σαν βάση του '03' λόγω λίγο μεγαλύτερου μήκους (αεροδυναμική γαρ )). Οπότε, όσο το '03' είναι το 'τρέχον' Ford (δεν ξέρω κατά πόσο θα βγάλουν άλλο σύντομα, λόγω οικονομικής στενότητας), νομίζω είναι απίθανο να δούμε ένα στα χέρια του οποιουδήποτε καλού ιδιώτη (πχ. Βωβός), εκτός και αν είναι ειδική περίπτωση (πχ. να έτρεχε μόνος του ο Colin το 2004). Οταν (και αν...) βγει το '04', τότε μπορεί να δούμε '03' σε ιδιώτες.
Δεν ξέρω αν τα έμπλεξα περισσότερο αλλά έτσι έχει η κατάσταση.
-
ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 'ΦΤΕΡΟΥΓΑΤΟ'. ΔΥΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ 206 WRC, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 307.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ 01, ΤΗ Ο2, ΤΗ 03, ΟΛΑ ΑΕΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΒΩΒΟΣ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ 2 ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΘΕΙΚΕ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 'ΦΤΕΡΟΥΓΑΤΟ'. ΔΥΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ 206 WRC, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 307.Ετσι. Βέβαια και πάλι η Peugeot μπορεί να κρατήσει μερικά 'κόλπα' για εκείνην. Οπότε μπορεί να δεις 206 WRC '02 (με την οδοντωτή αεροτομή), αλλά να μην έχει ενεργά διαφορικά εμπρός-πίσω.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
** Αναβάθμιση των ελληνικών αγώνωνΜια ακόμα σημαντική επιτυχία της ΕΛΠΑ είναι η αλλαγή της περιοχής της Ευρώπης στη FIA, καθώς η χώρα μας ανήκε στον τομέα 'Ανατολική Ευρώπη', δηλαδή διεξαγωγή τοπικών πρωταθλημάτων με τις χώρες: Τουρκία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Λιθουανία Ρουμανία, Σλοβακία και Γιουγκοσλαβία.
Με παρέμβαση-εισήγηση του κ.Βασίλη Δεσποτόπουλου, η χώρα μας κατετάγη εφεξής στον τομέα 'Νότιας Ευρώπης' μαζί με την Ιταλία, το Σαν Μαρίνο, την Ελβετία, τη Σλοβενία και την Ουγγαρία.
Με αυτήν την αλλαγή 'ανοίγει ο δρόμος' για κοινά κύπελλα, πρωταθλήματα και trofeo όλων των ειδών αγώνων με την Ιταλία και τις άλλες χώρες, γεγονός που δίνει πλέον μεγάλες δυνατότητες σε όλους τους Έλληνες αγωνιζόμενους .
Πηγη motorsport.ert.gr**
Καποιοι εχουν ξεφυγει τελειως...
Απιστευτη ανακοινωση, δε ξερεις αν πρεπει να κλαψεις ή να γελασεις.
Συγγνωμη που το σχολιαζω τοσο αργα, αλλα με επιασαν ακατασχετα γελια οταν το διαβασα... Να 'σαι καλα βρε go_for_pole, και ειχα μια πολυ δυσκολη μερα...
-
MA ELA POU O JUSO ETREKSE ME O3 STIN FINLANDIA KAI RAC.... ME DAXTILIDIA KAI FTEROUGES .......
PAPATZIM LOGIKA THA TO KANI UPGRADE...
TORA PIOUS THA VALI TO BLENDER? SIGOURO OTI O HADJITSOP PAEI ME N4?
KYRKOS KANEI 8?
TELIKA TI GINETE ME LION KAI FIAT?
SX THA KSANATREKSI? (NAI'!!!!)
IVAN?
TSOLAKKIDIS ME TI 8? ITALY? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ενα WRC μπορεί να πάρει μόνο μια επέκταση WRC του δελτίου αναγνώρισης ('WR') σε κάθε χρονιά, και αυτό είναι που εννοείται γενικά 'μοντέλο ΧΧ'. Αυτό άλλοι το κάνουν στην αρχή της χρονιάς και άλλοι κάπου στο πρώτο τρίμηνο.Η Peugeot έβγαλε το τελευταίο 'WR' την 1/1/2002 (το 49ο Ακρόπολις ήταν ο πρώτος του αγώνας). Κατά συνέπεια, όλα τα τελευταία Peugeot είναι προδιαγραφών '02' (αυτό που λέμε πως έχει ουσιαστικά σταματήσει η εξέλιξή του). Βέβαια, στο ενδιάμεσο έβγαλαν και διάφορα άλλα 'προαιρετικά' καλούδια, όπως φρένα και κιβώτια ('VO') αλλά η βάση του αυτοκινήτου είναι αυτή που περιγράφεται στην επέκταση 'WR'. Τέτοιο αυτοκίνητο, δηλ. του '02', χωρίς όμως να ξέρω αν είχε τα extra καλούδια του 03 (πχ. άλλο κιβώτιο), είχε ο Panizzi στο Ακρόπολις (κόκκινο, το 'έτρεχε' η Bozian, αλλά ήταν Peugeot Sport αυτοκίνητο), με όλα τα ενεργά διαφορικά, τη χαρακτηριστική 'οδοντωτή' πίσω αεροτομή και βέβαια τα 'δαχτυλίδια' στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτήτων, που δεν τα έχω δει σε κανένα άλλο αγωνιστικό Peugeot, Racing Lions, (άλλου) Bozian ή Grifone συμπεριλαμβανομένων. Ούτε του Pykalisto (αν θυμάμαι καλά). Οπότε λέω πως το αυτοκίνητο του Panizzi ήταν ειδική περίπτωση, τα υπόλοιπα 206 ιδιωτών ήταν προδιαγραφών '01' χωρίς τα 'δαχτυλίδια' και με ενεργό μόνο το κεντρικό διαφορικό (πχ. αυτοκίνητο Travaglia πέρισι στο Ευρωπαϊκό και επίσης το αυτοκίνητο του Βωβού φέτος). Εννοείται βέβαια πως η Peugeot (ή η Ford και όλοι) κρατάνε πολλά από τα 'κόλπα' που αναγνωρίζουν (είτε σε 'WR' επέκταση του δελτίου αναγνώρισης, είτε σε 'VO') για τους εαυτούς τους (πχ. τα 'δαχτυλίδια' ή τα εμπρός-πίσω ενεργά διαφορικά, δεν μπορεί να τα αγοράσει κανείς αν δεν θέλει να τα δώσει η Peugeot).
Αντίστοιχα, η Ford έτρεχε με το '02' μοντέλο μέχρι τη ΝΖ του 2003 (βέβαια και αυτή είχε αναγνωρίσει διάφορα extra σε μορφή 'VO'). Με τέτοιο αυτοκίνητο έτρεξε και ο Βωβός στο Ακρόπολις (όπως είπαμε ήταν του Duval από την Τουρκία). Οταν λέμε 'Focus 03' εννοούμε το 'φτερουγάτο' από τη ΝΖ και μετά, αλλιώς είναι 'Focus 02' (δεν έχουν καν το ίδιο δελτίο αναγνώρισης, η Ford αναγνώρισε το αμερικάνικο Focus σαν βάση του '03' λόγω λίγο μεγαλύτερου μήκους (αεροδυναμική γαρ )). Οπότε, όσο το '03' είναι το 'τρέχον' Ford (δεν ξέρω κατά πόσο θα βγάλουν άλλο σύντομα, λόγω οικονομικής στενότητας), νομίζω είναι απίθανο να δούμε ένα στα χέρια του οποιουδήποτε καλού ιδιώτη (πχ. Βωβός), εκτός και αν είναι ειδική περίπτωση (πχ. να έτρεχε μόνος του ο Colin το 2004). Οταν (και αν...) βγει το '04', τότε μπορεί να δούμε '03' σε ιδιώτες.
Δεν ξέρω αν τα έμπλεξα περισσότερο αλλά έτσι έχει η κατάσταση.
Το αντίθετο, τα ξεκαθαρίζεις όλα!
-
MA ELA POU O JUSO ETREKSE ME O3 STIN FINLANDIA KAI RAC.... ME DAXTILIDIA KAI FTEROUGES .......Μπορεί να έχεις και δίκιο..
http://rally.racing-live.com/photos/2003/finlande/diapo_016.jpgSIGOURO OTI O HADJITSOP PAEI ME N4?
KYRKOS KANEI 8?
IVAN?
TSOLAKKIDIS ME TI 8? ITALY?Ελα ντε?
Ελπίζουμε το forum να αποτελέσει καλή πηγή πληροφοριών όπως πάντα! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
SIGOURO OTI O HADJITSOP PAEI ME N4?
KYRKOS KANEI 8?
IVAN?
TSOLAKKIDIS ME TI 8? ITALY?Ελα ντε?
Ελπίζουμε το forum να αποτελέσει καλή πηγή πληροφοριών όπως πάντα!ΒΩΒΟΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ Ν
ΤΣΟΠΑΝΗΣ 99% ΜΕ 8ΑΡΙ
ΚΥΡΚΟΣ 100% ΜΕ 8ΑΡΙ
ΤΣΟΛ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 8ΑΡΙ
Η ΦΙΑΤ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ)
Η ΠΕΖΩ ??? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΙΒΑΝ??)
ΓΚΙΚΑΣ Ν/4
ΖΗΒΑΣ Ν/4???
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΣΟΥΠΕΡ1600
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2004
Η ΡΕΝΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? -
MA ELA POU O JUSO ETREKSE ME O3 STIN FINLANDIA KAI RAC.... ME DAXTILIDIA KAI FTEROUGES .......Ξεκαθαρίζω πως όταν είπα παραπάνω 'ούτε του Pykalisto' εννοούσα '...τουλάχιστον στο Ακρόπολις που ξέρω' Οπότε, δεν αποκλείεται αυτό που λες.
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΣΟΥΠΕΡ1600Mην είσαι σίγουρος!!!!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΣΟΥΠΕΡ1600
Mην είσαι σίγουρος!!!!!!
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ Ν/4?
ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΝΑΜΕ??? -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΣΟΥΠΕΡ1600
Mην είσαι σίγουρος!!!!!!
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ Ν/4?
ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΝΑΜΕ???Δεν είπα εγω κατι τέτοιο...
Ελληνικά αγωνιστικά νέα