-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ?
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ .
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .........................Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ?τωρα που οι γειτονες φτιαχνουν πιστα f1,θα τους χασουν και τους Τουρκους!
-
Χωρις να ειμαι ειδικος κ χωρις να ειμαι αγωνιζομενος θα ηθελα να ρωτησω κατι χωρις ομως να σηκωσω αντιδρασεις γιατι οπως ειπα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε αγωνιζομενος.
Διαβαζοντας τις παρακατω δηλωσεις Κυρκου μετα το ραλυ ΔΕΘ αναρωτηθηκα μηπως ηταν λιγο υποτιμητικες για τον Τσολακιδη οσον αφορα οτι επικρατει αυτος με τα περισσοτερα λεφτα. Ασχετως αν αυτο ειναι σωστο νομιζω οτι αυτες οι δηλωσεις υποτιμουν κ τον ιδιο τον Κυρκο αφου τοσο καιρο ειναι στην κορυφη.
Μηπως κατι δεν καταλαβα ή αυτο που λεω ειναι τελειως αστοχο;Λ. Κύρκος: Συγχαρητήρια στον Σωκράτη και τον συνοδηγό του. Η επιλογή του αυτοκινήτου, ειδικά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος ήταν πολύ σωστή. Αυτό αποδεικνύει, ότι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ακόμη και στην σημερινή του μορφή, επικρατεί αυτός που διαθέτει τα περισσότερα λεφτά. Εμείς ευχαριστηθήκαμε, αν και ταλαιπωρηθήκαμε από μικροπροβλήματα του κινητήρα, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στην τελευταία ε.δ. κινδυνεύσαμε να εγκαταλείψουμε από πρόβλημα στα μπουζί.
-
Φίλε kleisj υπάρχει σχετική συζήτηση στο θέμα για το ράλι ΔΕΘ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε kleisj υπάρχει σχετική συζήτηση στο θέμα για το ράλι ΔΕΘSorry δεν το προσεξα καθολου
-
Zηταω προκαταβολικά συγνωμη για το αγγλικό κείμενο αλλα πιστεύω πως όλοι λίγο πολυ καταλαβαίνουμε!!
C2 Challenge
The new Citroλn C2
Τhe 60th International Frankfurt Motor Show is an opportunity for Automobiles Citroλn to talk about continuity and loyalty to a sport, and also to unveil the C2 Challenge. From 1 March 2004, this car will spearhead the Marque's promotional formulas.
Giving young drivers an opportunity to demonstrate their racing skills is a key priority for Citroλn. This is the case not only in France, but also in other countries, where Citroλn is represented by its subsidiaries and importers. The brand's different promotional formulas, in which the drivers compete on equal terms, play a key role in revealing new talent. This creates an international skills pool from which Citroλn Sport aims to identify the champions of tomorrow and guide them towards the top of the pyramid.
The bottom of the pyramid
The arrival of the C2 Challenge reflects this approach. The objective is to allow all young drivers to try out their motor racing skills at entry level with a competitive car designed to offer the best quality/price/performance ratio on the market.
Gravel, tarmac & rallycross
With the C2 Challenge, Citroλn Sport is remaining faithful to a sporting policy that includes promotional rally formulas on tarmac and gravel, as well as events on the rallycross track. The C2 Challenge Rallycross will be comparable to the rally version. Differences will be mainly on the suspension system (springs and dampers adapted to the specific characteristics of this discipline) and the track safety equipment, with an obligatory window net in particular.
Homologation & sale
The C2 Challenge kit will be available from the customer competition parts store as soon as it is approved on 1 March 2004. It will include all racing parts as well as the safety parts used by the vehicle in order to provide customers with car that is 'ready to race' in a tarmac and/or gravel configuration.
Πόσες πιθανότητες έχουμε να το δούμε αυτό στην Ελλάδα;;; Λέτε να μπει ξανα η Citroen στο παιχνίδι μετα το Saxo του Ενιαίου;;;
Χλώμο αλλα δεν ειναι κακο να κάνεις όνειρα..... -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πόσες πιθανότητες έχουμε να το δούμε αυτό στην Ελλάδα;;; Λέτε να μπει ξανα η Citroen στο παιχνίδι μετα το Saxo του Ενιαίου;;;
Χλώμο αλλα δεν ειναι κακο να κάνεις όνειρα.....ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Χλώμο αλλα δεν ειναι κακο να κάνεις όνειρα.....ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Η Citroen σίγουρα εχει πολλές φορές σκεφτεί την αγωνιστική της εμπλοκή στην Ελλάδα (η αντιπροσωπεία εννοώ!)!
Αλλά με αυτά που γίνονται στην χώρα μας...θα είναι ήρωες αν επιχειρήσουν κάτι!
Μακάρι...αλλά..!! -
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚEΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FORUM , ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΝΕΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ. Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΦΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΙΛΟΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΣΕΤ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΑΣΗ ΒΑΡΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.Υ.Γ paraga rulles!!!!!
-
Φωτιά παίρνει το Πρωτάθλημα μετά τις τελευταίες βαθμολογικές εξελίξεις!
Χατζητσοπάνης 64
Τσολακίδης 61
Νασουλας 52http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-points&race_id=0
-
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F3 ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο 'ΙΑΒΕΡΗΣ JUNIOR' ΜΕ ΤΟ FIAT PUNTO KIT CAR ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ! -
To ΣΚ είχαμε και μίνι ράλι στην Αλεξανδρούπολη. Καλός αγώνας, λίγο γρήγορες οι ειδικές, άψογη διοργάνωση και πολύ καλό κλίμα! Ο καιρός βοήθησε με ήλιο, κόσμο είχε σε σημεία και από 36 εκκινήσαντες τερμάτισαν οι 27. Εγώ, με.. κόπο πήρα 3η θέση στα Ν/2 αφού βγήκαν τα λινά στο ένα μου λάστιχο και έκανα μια μικρή ειδική σε χαλαρό ρυθμό μέχρι να τα αλλάξω!
Αν θέλει το rally.gr μπορώ να γράψω την τελική κατάταξη και να στείλω photos
-
** Αναβάθμιση των ελληνικών αγώνων
Μια ακόμα σημαντική επιτυχία της ΕΛΠΑ είναι η αλλαγή της περιοχής της Ευρώπης στη FIA, καθώς η χώρα μας ανήκε στον τομέα 'Ανατολική Ευρώπη', δηλαδή διεξαγωγή τοπικών πρωταθλημάτων με τις χώρες: Τουρκία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Λιθουανία Ρουμανία, Σλοβακία και Γιουγκοσλαβία.
Με παρέμβαση-εισήγηση του κ.Βασίλη Δεσποτόπουλου, η χώρα μας κατετάγη εφεξής στον τομέα 'Νότιας Ευρώπης' μαζί με την Ιταλία, το Σαν Μαρίνο, την Ελβετία, τη Σλοβενία και την Ουγγαρία.
Με αυτήν την αλλαγή 'ανοίγει ο δρόμος' για κοινά κύπελλα, πρωταθλήματα και trofeo όλων των ειδών αγώνων με την Ιταλία και τις άλλες χώρες, γεγονός που δίνει πλέον μεγάλες δυνατότητες σε όλους τους Έλληνες αγωνιζόμενους .
Πηγη motorsport.ert.gr**
Καποιοι εχουν ξεφυγει τελειως...
Απιστευτη ανακοινωση, δε ξερεις αν πρεπει να κλαψεις ή να γελασεις.
-
Από τελευταίοι στο χωριό, τελευταίοι στην πόλη.
-
Ο Λεωνίδας αν τρέξει θα πάει με το Μεγκαν. Δεν τείθεται θέμα Κλειώ.
Ευτυχώς για τους θεατές ο Αρης Ιαβέρης θα οδηγήσει το 106 Μαξί, ενώ αναμένεται πλήρωμα έκπληξη στο καλό λευκό 206 της Λάιον!
Μείνετε συντονισμένοι. Το Προκαρ έρχεται για Σωκράτη, ενώ ο Μαρίνος ετοιμάζει το 8αρι για Πάνο! Θα φύγουν τα καπό!
Στρ -
Απο rally.gr:
Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης πήρε την παρθενική του pole position στον τελευταίο αγώνα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Formula 3 στην πίστα του Magny Cours. Ο νεαρός απέδειξε ότι το τέλος της σεζόν τον βρίσκει σε εξαιρετική φόρμα αφού μέχρι τώρα έχει κυριαρχήσει σε όλες τις περιόδους δοκιμών. Από ότι είπε ο ίδιος: 'Η πρώτη μου pole position είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Όλα ήταν τέλεια. Στην αρχή της περιόδου υπήρχε αρκετή κίνηση αλλά ευτυχώς προς το τέλος κατάφερα δυο καθαρούς γύρους' Τα σημερινά προκριματικά καθόρισαν τη σειρά εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής. Αύριο θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του διημέρου με τα αντίστοιχα προκριματικά λίγο πιο πριν.
Αυτο το παιδι γραφει ιστορια. Δυστυχως λιγοι εχουν καταλαβει πιο ειναι το μεγεθος των επιτυχιων του. Οι υπολοιποι ασχολουνται με το μεγεθος της φτερουγας του Πατσουρεα. Ισως αν τον δουν F1 ή DTM να καταλαβουν. Ισως...
-
Δεν έχει αντίπαλο ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης στο Magny Cours.
Στα προκριματικά για τον σημερινό αγώνα του Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Formula 3 ο συμπατριώτης μας κατέκτησε και πάλι την pole position παρά την έξοδο του στην αρχή της περιόδου. Όπως εξήγησε: “Όταν έβαλα καινούργια λάστιχα είχα μια έξοδο στην στροφή Estoril. Μετά από αυτό ο κινητήρας μου έσβησε και παρά τις προσπάθειες της ομάδας μου δεν έπαιρνε μπροστά. Νόμισα ότι τα προκριματικά είχαν τελειώσει για μένα αλλά ευτυχώς μετά από 3 λεπτά ο κινητήρας ξεκίνησε και πάλι. Νομίζω ότι ήταν η τυχερή μου μέρα!”
Ο σημερινός, 1ος αγώνας του διημέρου θα ξεκινήσει στις 15.20 ώρα Ελλάδας, ενώ ο αυριανός 2ος αγώνας, στις 12.40. Ειδικά για τον αγώνα της Κυριακής θα υπάρξει ζωντανή τηλεοπτική αναμετάδοση μέσα από την σελίδα του πρωταθλήματος. Η διεύθυνση είναι:
http://www.f3euroseries.com/video_live.php?lang_code=gb -
Ναι Κώστα..γράφει Ιστορία ο Μαργαρίτης...αλλά οι αγωνιζόμενοι στην Ελλάδα ούτε που θα τον έχουν ακούσει (εκτός αν διαβάζουν το rally.gr!).
Αν ήταν στην Ελλάδα τι θα είχε κάνει?Μπορείς να μου πείς?
Θα έψαχνε να δει άν ο Ταδόπουλος είχε μεγαλύτερη εξάτμιση και αν ο Απαυτούλης έφαγε το βράδυ με τον μπάρμπα του αδέλφου του Χ παράγοντα της ΜΕΛΠΑ!!!Οταν (μακάρι) τον δούμε σε μεγαλύτερο Πρωτάθλημα θα τον 'ανακαλύψουν' ξαφνικά όλοι!!
-
Ο Αλεξανδρος δε καταφερε να ξεκινησει, εσβησε ο κινητηρας του.
Ευτυχως δεν τον πετυχε κανεις και φυσικα θα εχει μια δευτερη ευκαιρια στον αυριανο αγωνα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο Αλεξανδρος δε καταφερε να ξεκινησει, εσβησε ο κινητηρας του.Ευτυχως δεν τον πετυχε κανεις και φυσικα θα εχει μια δευτερη ευκαιρια στον αυριανο αγωνα.
Kρίμα. Είχε κάποιο πρόβλημα ή από δικό του λάθος έσβησε? Πάντως η πολ από μόνη της λέει πολλά.
-
Απο οτι φαινεται ηταν δικο του λαθος.
Ελληνικά αγωνιστικά νέα