-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ακομη δεν πιστευω οτι 44% του φορουμ ενδιαφερεται για ΗΠΑ/αυτοκινηση. Περιμενα 2/1000, εμενα και τον Νικο. Ενδιαφερον.Δεν το καταλαβαίνω. Αν όντως περίμενες το 2/1000 του Forum να ενδιαφέρεται για ΗΠΑμερικάνικη αυτοκίνηση, για ποιό λόγο δημοσίευσες τόσα θέματα για αυτήν ?
-
Σαν αυτοκίνητα από ότι βλέπω είναι αδιάφορα και άσχημα.
Όμως μου αρέσει η αυτοκίνηση, και τα αυτοκίνητα γενικότερα. Οπότε θέλω να τα βλέπω, ακόμα και αν αυτό με πείθει απλώς να μην τα αγοράσω ποτέ, και με χαροποιεί, αφού το Σεατάκι μου είναι πιο όμορφο από τα περισσότερα.
Οπότε ΝΑΙ, με ενδιαφέρουν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
KATAΡΧΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ.ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ''ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ'' ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΜΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΙΛ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ...
Καλα ρε συ. Πρεπει δηλαδη οποιος μας την πεφτει και αρχιζει τα κακεντρεχη σχολια πρεπει να του λεμε και ευχαριστω για να μην τον προσβαλουμε;
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ''!ΑΠΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!!Νικος
-
Ο χρήστης pozeras έγραψε:
KATAΡΧΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ.ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ''ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ'' ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΜΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΙΛ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ...
Καλα ρε συ. Πρεπει δηλαδη οποιος μας την πεφτει και αρχιζει τα κακεντρεχη σχολια πρεπει να του λεμε και ευχαριστω για να μην τον προσβαλουμε;
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ''!ΑΠΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!!
Δηλαδη κατ εσε αυτος που μου την επεσε στην αρχη με ξερει προσωπικα; Η για αυτον ειναι οκ λεει οτι θελει και για εμενα δεν ειναι;
Ν.
-
Γαβριηλ εχεις τεσταρει το Ζ06?
Νικος
Οχι. Μονο το απλο. Το C5. Το Hard Top το Covertible και το Κουπε.
Με το 6αρι κιβωτιο η το αυτοματο;
Πως πηγαινε;
σφαιρατα;Ν.
Σορρυ for the delay.
Και με τα 2 μαλιστα. Συμπηκνωμενα:
- To μεγεθος του δεν σε εμπνει για σπορ οδηγηση. Ομως τοτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι sports coupe αλλα ενα φθηνο GT. Κυριο σημειο αυτο.
- Ο κινητηρας ειναι τερας και οντως ειναι ατου. Ξεκινας με 4η και μενεις με 5η και 6η εαν θες ακομη και σε side streets.
- Σουπερ ακαμπτο.
- Πολυ παραπανω θορυβωδες απο οτι περιμενα (ο κυριος λογος που δεν το αγορασα)
- Πολυς χωρος μεσα. Και στο χωρο αποσκευων.
- Καλυτερα εσωτερικο απο οτι φενεται στις φωτο.
Καλα πως σου'ρθε σε αυτο το θρεντ να λες για το C5?
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Εγώ ψήφισα ναι, γιατί και αυτά αυτοκίνητα είναι. Μπορεί να κατασκευάζονται με διαφορετική φιλοσοφία από ότι τα ευρωπαϊκά-ιαπωνικά, αλλά για τις ΗΠΑ μπορεί να είναι καλά. Δε νομίζω ότι είναι κακό να ενημερώνεται όποιος επιθυμεί για το τι επικρατεί εκεί πέρα. Όποιος δε θέλει πολύ απλά όπως έγραψε ήδη κάποιος ας μη διαβάζει τα συγκεκριμένα topics. Ο Γαβριήλ και τα υπόλοιπα παιδιά που μένουν μόνιμα στην Αμερική και γνωρίζουν καλύτερα τι συμβαίνει εκεί απλά είναι οι καταλληλότεροι για να γράψουν σε ένα τέτοιο topic. Δεν είναι εκπρόσωποι του Αμερικανικού κράτους για να κάνετε τα παράπονά σας σε αυτούς. Διαβάζω όλα όσα γράφονται και βλέπω ότι όλοι οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει επίθεση κατά του Γαβριήλ άνευ ουσιαστικής αιτίας. Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως καταβάθος ζηλεύτε λιγάκι όποιον ζει εκεί; Εγώ ομολογώ πως ζηλεύω. Αναρωτιέστε γιατί; Μήπως επειδή μπορεί να αγοράσει πολύ πιο εύκολα το αυτοκίνητο που επιθυμεί αυτός και όχι αυτό που του επιβάλλει η εφορία; Μήπως επειδή εκεί πέρα τα αυτοκίνητα δεν είναι αναγκασμένα καθημερινά να ταλαιπωρούνται κινούμενα σε δρόμους γεμάτους λακούβες, μπαλώματα και κάθε λογής χαντάκια, έχοντας ως συνέπεια την πρόορη φθορά τους, παρόλο που οι οδηγοί πληρώνουν για τη συντήρηση των δρόμων; Μήπως επειδή η τροχαία εκεί κάνει τη δουλειά της και δεν κοιτάει πως θα εισπράξει περισσότερα; Μήπως επειδή εκεί οι οδηγοί αλλά και όλοι οι πολίτες γενικότερα αντιμετωπίζονται από το κράτος με πολύ πιο δίκαιο τρόπο;Mark you're a smart guy. No kidding.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Θα προσπαθήσω να σου δώσω μια ιδέα για το τι πιστεύω εγώ οτι σημαίνει 'Ιδέα Της Αυτοκίνησης'. Προσοχή όμως, εμπεριέχει πολύ πάθος (λέξη η οποία στα Αμερικάνικα λεξικά απουσιάζει...),
Αστειευεσαι ετσι?
Παθος= Passion.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Κοίτα, δε διαφωνώ σε αυτά που λες. Κι εμένα μ'αρέσουν τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, όπως και σε όλους πιστεύω. Όμως πόσοι από εμάς μπορούν να έχουν στην κατοχή τους και να συντηρούν μια ferrari ή μια Porche; Πολύ ελάχιστοι. Καλό είναι να θαυμάζεις ορισμένα αυτοκίνητα για τους λόγους που αναφέρεις, αλλά όταν ξέρω πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι όχι να μην αποκτήσω ποτέ μου ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά ούτε καν να το οδηγήσω, με κάνουν να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά. Έτσι βρίσκω πιο λογικό να συγκρίνεις το αυτοκίνητο ενός μέσου Αμερικανού με κάποιο άλλο αυτοκίνητο και όχι supercar. Πάλι όμως η σύγκριση είναι αδύνατη, καθώς οι ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι για ένα αυτοκίνητο είναι διαφορετικές στην Αμερική από ότι στην Ελλάδα. Γι'αυτό ένα πετυχημένο ευρωπαϊκο μοντέλο μπορεί να μην κάνει και να μην πουλάει ή να μην εισάγεται καθόλου στην Αμερική και αντίστροφα. Δε βρίσκω όμως κακό να διαβάζω πληροφορίες για το πως είναι τα πράγματα εκεί.Again very smart.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ακομη δεν πιστευω οτι 44% του φορουμ ενδιαφερεται για ΗΠΑ/αυτοκινηση. Περιμενα 2/1000, εμενα και τον Νικο. Ενδιαφερον.
Δεν το καταλαβαίνω. Αν όντως περίμενες το 2/1000 του Forum να ενδιαφέρεται για ΗΠΑμερικάνικη αυτοκίνηση, για ποιό λόγο δημοσίευσες τόσα θέματα για αυτήν ?
Οταν τα δημοσιευα νομιζα οτι υπηρχε μηδεν προβλημα.[/list]
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σαν αυτοκίνητα από ότι βλέπω είναι αδιάφορα και άσχημα.Όμως μου αρέσει η αυτοκίνηση, και τα αυτοκίνητα γενικότερα. Οπότε θέλω να τα βλέπω, ακόμα και αν αυτό με πείθει απλώς να μην τα αγοράσω ποτέ, και με χαροποιεί, αφού το Σεατάκι μου είναι πιο όμορφο από τα περισσότερα.
Ειδες τα GTO και G6? Οχι και ασχμα και αδιαφορα.
-
Όμως μου αρέσει η αυτοκίνηση, και τα αυτοκίνητα γενικότερα. Οπότε θέλω να τα βλέπω, ακόμα και αν αυτό με πείθει απλώς να μην τα αγοράσω ποτέ, και με χαροποιεί, αφού το Σεατάκι μου είναι πιο όμορφο από τα περισσότερα.
Θυμαμαι πως του αρεσε το Mustang Cobra
Νικος
-
Νικος
Οντως. Μαλιστα μιλωντας για Φορντ, υπηρξε ενα πολυ ομορφο concept απο την Mercury. Κατσε να το βρω.
-
Concept: MESSENGER
Engine: 60-degree, quad-cam V-12
Horsepower: 460What the automaker says: 'The Mercury Messenger concept is a distinctive and energetic high-performance two-seat sports coupe that represents the first expression of Mercury's new design DNA. A coupe with a clean, technical appearance, the Messenger is intelligent and charismatic with a design savvy attitude. Powered by a 60-degree, quad-cam V-12 engine producing 460 horsepower driving the rear wheels, the Messenger is a classic sports car who's proportions directly result from the vehicle's dramatic architecture. Design inspiration for the Mercury Messenger goes back to the brand's roots and gives a message of where Mercury is going in the future. The Mercury Messenger may be the ultimate dream car, but what it represents is the essence of what Mercury is becoming.'
-
I just realized. Ford came up with a V12? Holy Moly. Times are changing.
-
Στη δημοσκόπηση θα ψηφισω ναι γιατί εδώ μιλάμε για 4 τροχούς, χωρίς να βάζουμε ταμπέλες προέλευσης. κάθετι σχετικό με την αυτοκίνηση είναι ενδιαφέρον. Δωθείσης της ευκαιρίας καταγγέλω το αμερικάνικο λόμπυ που δεν αφήνει να λάμψει στο site το άστρο της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
Θα σου'λεγα τώρα πού τα έχω γραμμένα τα Αμερικανικά πλεούμενα της ξηράς.
Ιδού η λίστα με όσα εξ αυτών αξίζουν μνείας:
Cord 810/812
Duesenberg (μέχρι το 1940)
Packard (ομοίως, ιδίως όσες είχαν σχεδιαστεί από τον Dietrich)
Οι αεροδυναμικές προσπάθειες της Chrysler κατά την περίοδο του μεσοπολέμου.
Chevrolet Corvette (ανεξαρτήτως γενεάς)
AC Cobra (αν και ουσιαστικά κατατάσσεται και ως βρετανική - ο κινητήρας μόνον ήταν Αμερικανικός)
Kaiser Darrin (ενδιαφέρουσα σχεδίαση)
Tucker Torpedo
Jeep (όλα)
Ford Model A και Τ
Ford Mustang πρώτης γενεάς
Cadillac της περιόδου 1930-1948
Ford GT40Τα υπόλοιπα είναι Cry Them Haralambe (για να το πω και φραγκολεβαντίνικα, μήπως και το καταλάβουν μερικοί...)
-
Τα υπόλοιπα είναι Cry Them Haralambe
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θα σου'λεγα τώρα πού τα έχω γραμμένα τα Αμερικανικά πλεούμενα της ξηράς.Ιδού η λίστα με όσα εξ αυτών αξίζουν μνείας:
Cord 810/812
Duesenberg (μέχρι το 1940)
Packard (ομοίως, ιδίως όσες είχαν σχεδιαστεί από τον Dietrich)
Οι αεροδυναμικές προσπάθειες της Chrysler κατά την περίοδο του μεσοπολέμου.
Chevrolet Corvette (ανεξαρτήτως γενεάς)
AC Cobra (αν και ουσιαστικά κατατάσσεται και ως βρετανική - ο κινητήρας μόνον ήταν Αμερικανικός)
Kaiser Darrin (ενδιαφέρουσα σχεδίαση)
Tucker Torpedo
Jeep (όλα)
Ford Model A και Τ
Ford Mustang πρώτης γενεάς
Cadillac της περιόδου 1930-1948
Ford GT40Τα υπόλοιπα είναι Cry Them Haralambe (για να το πω και φραγκολεβαντίνικα, μήπως και το καταλάβουν μερικοί...)
Μαλιστα.
Ποια ειναι τα τελευταια ΗΠΑμερικανικα αυτοκινητα που οδηγησες τους τελευταιους μηνες? Α ξεχασα, το συζητησαμε αυτο, μηνες πριν. Σορρυ.
-
Γιατί, έβγαλαν και κανένα που να αξίζει να θεωρηθεί αυτοκίνητο; Κουτιά με ρόδες και μπόλικα ηλεκτρικά καλούδια να τα πω, αλλά αυτοκίνητα...
Εδώ μόλις τώρα ξεφύγανε από τα πλαίσια τύπου σκάλας για τα επιβατηγά (ΑΝ ξεφύγανε... Η οπισθοδρόμηση εξακολουθεί να κρατάει καλά στη συνείδηση πολλών αγοραστών και εκεί) και μειώσανε το βάρος από τους δυόμιση τόνους στους δύο, ενώ μόλις πέρισυ ανακάλυψαν ότι οι ντήζελ κινητήρες προσφέρουν μεγάλα οφέλη.
-
Νικος
Οντως. Μαλιστα μιλωντας για Φορντ, υπηρξε ενα πολυ ομορφο concept απο την Mercury. Κατσε να το βρω.
Σίγουρα και υπάρχουν αμάξια made in USA που μου αρέσουν. Για την πλειοψηφία μιλάω πως δεν μου αρέσει...
Όπως και οι BMW που μου άρεσαν όλες, αλλά η κατά την γνώμη μου αίσχος. (εξωτερικά, γιατί εσωτερικά δεν με χαλάει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ! )
Και η Κορβέττα μου αρέσει!
ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ???