-
Μήπως να αναφερθούμε σε συγκεκριμένες εκπομπές ραδιοφώνου; Προσπαθώ να βρω κάτι ενδιαφέρον στο ράδιο (διάφορους σταθμούς), όμως δύσκολα μου τραβάει κάτι το ενδιαφέρον.
Τελικά καταλήγω σε αθλητικά ή σε μάλλον ξενέρωτες μουσικές εκπομπές. Έχει κανείς να προτείνει καμιά πρωτότυπη ή επιτυχημένη εκπομπή; (μαζί με συχνότητα και ίσως ώρα)
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Έχει κανείς να προτείνει καμιά πρωτότυπη ή επιτυχημένη εκπομπή; (μαζί με συχνότητα και ίσως ώρα)Εγώ τα πρωινά ακούω τον Τζούμα στον Εν Λευκώ (87,7 09:15-11:00).
-
STEVE VAI KAI JOE SATRIANI ΚΥΡΙΩΣ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ BLUES (GALLAGHER-B.B.KING-CLAPTON-HOOKER,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΗΔΕΣ SLOWFINGERS)
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΑ-ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. -
Ο χρήστης Vlasis_Highlander έγραψε:
Κατι ορχηστρικα κομματια. Η συνθεση της ορχηστρας ειναιΓια τη μελωδια:
6 κυλινδροπιστονα καθισμενα σε σειρα
24 βαλβιδες
χταποδι 6 σε 2Για τα μπασα:
διπλη εξατμισηΓια τα πριμα
χοανηΚαι αρκετα σολο απο τα ελαστικα !
Καλό!!! Vlasi_Highlander
Ακούω Galaxy92 (όχι μόνο για ευνόητους λόγους ετσι...) αλλά επειδή περιέχει όλα τα παραπάνω που ανεφέρετε εκτός βέβαια της Ελληνικής μουσικής! Εχει μουσική που αρμόζει στην οδήγηση, εκτός το οτι εκπέμπει σε Dolby Suround!!!
Παράλληλα ακούω και 88FM αν θέλω να συμπεριελάβω στο μενού και Ελληνικά!!! -
Μόνο Ραδιόφωνο:
Μελωδία, Galaxy, Σταθμός, 88FM και ΕΝ Λευκω την εκπομπή του Δασκάλου! -
Σπάνια ακούω ραδιόφωνο, ακόμη σπανιότερα από τότε που έκλεισε ο 105,3...
Στο αυτοκίνητό μου υπάρχουν πάντα CD που καλύπτουν όλη την ιστορία του hard rock και του heavy metal... Από Deep Purple και Black Sabbath μέχρι Siebenburgen και After Forever...
Ενίοτε παίζουν και χαλαρότερα κομμάτια, Hendrix, Jefferson Airplane, Crosby Stills Nash & Young, τίποτε Apocalyptica, ίσως κάτι σε Beatles ή Rolling Stones... Γενικά όλα τα παρακλάδια του rock είναι αποδεκτά
-
H MOYSIKH POY AKOYS EINAI SYNARTHSH THS ORAS POY TAJIDEYEIS KAI THS OREJHS POY EXEIS. EGV SYNHUVS PROTEIMV JENA DEKAETIAS 80 (H KALYTERH EPOXH) KAI APO ELLHNIKA REMO-PLOYTARXO-JYLOYRH-DALARA-YANNI-SPANOYDAKH. YPARXOYN KAI STIGMES OMOS POY ANAZHTAS KAI LIGO STAUMOYS (OPOY PIANEIS) NA AKOYSEIS LIGO DIAFHMISEIS KAI LIGO SXOLIA (TYPOY ANASTASIADH).
-
Sigrotimata opos: Red hot chili peppers-Foo Fighters-Blink182-Travis-Scorpions-Lynyrd Skynyrd-Oasis-Placebo-Wheatus-Doors-American Hi Fi-Aerosmith-RoCkFoUr kai myria alla........
Dimitris...
-
το κασσετοφωνο παιζει σε ρυθμους Βασιλη Καρρα ,Αντζελα ,Αντιπα ,Στρατο ,Γονιδη ,Μπουγα κτλ. Αγαπημενο τραγουδι το ΄οδηγω και σε σκεφτομαι¨ του Αντιπα, αλλα δεν το συνιστω γιατι ειναι επικινδυνο
-
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
το κασσετοφωνο παιζει σε ρυθμους Βασιλη Καρρα ,Αντζελα ,Αντιπα ,Στρατο ,Γονιδη ,Μπουγα κτλ. Αγαπημενο τραγουδι το ΄οδηγω και σε σκεφτομαι¨ του Αντιπα, αλλα δεν το συνιστω γιατι ειναι επικινδυνοΟ συνδυασμός οδήγησης με τα παραπάνω άσματα θα πρέπει να αποτελεί
παράβαση του Κ.Ο.Κ.! -
Όταν δεν έχει κίνηση βάζω κάποιο MP3 CD και ακούω. Έκανα όλα μου τα δισκάκια ΜΡ3 σε καλή ποιότητα, οπότε δεν σπατάλησα χώρο και χρήμα για πολύδισκο εναλλάκτη, αλλά ένα δισκάκι μου κάνει παρέα πολλές ώρες.
Όταν έχει κίνηση για να καταπολεμήσω την μανία μου αλλάζω διαρκώς σταθμούς (δαχτυλοζάπινγκ στις προεπιλογές) μέχρι να βρώ κάτι που να μου αρέσει. Αν πιάσω το 'Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ' δύσκολα το αλλάζω!!!
-
ELECTRO (DEPECHE MODE,MESH...)
(METAL) INDUSTRIAL (RAMMSTEIN ,ROB ZOMBIE ,VNV NATION...)
HEAVY ROCK (JUDAS PRIEST ,MALMSTEEN......) -
Jery Lee Lewes !!!!!!!
-
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
το κασσετοφωνο παιζει σε ρυθμους Βασιλη Καρρα ,Αντζελα ,Αντιπα ,Στρατο ,Γονιδη ,Μπουγα κτλ. Αγαπημενο τραγουδι το ΄οδηγω και σε σκεφτομαι¨ του Αντιπα, αλλα δεν το συνιστω γιατι ειναι επικινδυνοΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΚΗ ΗΓΕΤΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ Τ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ACROPOLIS:ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ(ΚΑΣΣΕΤΑΚΙ Ο ΠΟΝΟΣ Νο5)!!!ΣΩΣΤΟΣ???
-
Παιδιά πλάκα-πλακα, εδώ και μια εβδομάδα ακούω συνέχεια τον Τάκη Τρακουσέλη με κάποια Βάσω που κάνουν εκπομπή στον Galaxy 92FM. Ξεκινάω να τους ακούω κατά της 7:45 μεχρι το τέλος (9). Εχουν πολύ γέλιο και βάζουν Φοβερή μουσική για οδήγηση ιδιαίτερα στο απελπιστικό μποτιλιάρισμα. Καλά ο Φορουμίστας δίνει ρέστα... Γειά σου Τάκαρε!!!!
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Jery Lee Lewes !!!!!!!Νομιζω γραφεται αλλιως : Jerry Lee Lewis. Αν και δεν τον ακουω ,τον σεβομαι εστω και διορθωνοντας το ονομα του.Ηταν ψυχάκιας.
-
Camel, Emerson, Lake & Palmer, Marillion, Pink Floyd, Genesis, Police, Pavlov's Dog, Maggie Reilly, Mike Oldfield, Mari Iijima, Yoko Kanno, Eric Johnson, Rainbow, Deep Purple, Sade, Gary Moore, King Crimson, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Σταμάτη Σπανουδάκη, Μανώλη Μητσιά, Υπόγεια Ρεύματα, Ενδελέχεια, Στράτο Διονυσίου, Δημήτρη Μητροπάνο...
-
paidia egw akouw tous system of a down(agaphmenoi) h otidhpote dynato diathetw ekeinh thn wra gia na eimai se egrhgorsh!!!to nu metal einai kalh epilogh...kamia fora ksefeygw bebaia kai ntoparomai alla ayto einai mia allh istoria twn radar ths troxaias...
-
Camel, Emerson, Lake & Palmer, Marillion, Pink Floyd, Genesis, Police, Pavlov's Dog, Maggie Reilly, Mike Oldfield, Mari Iijima, Yoko Kanno, Eric Johnson, Rainbow, Deep Purple, Sade, Gary Moore, King Crimson, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Σταμάτη Σπανουδάκη, Μανώλη Μητσιά, Υπόγεια Ρεύματα, Ενδελέχεια, Στράτο Διονυσίου, Δημήτρη Μητροπάνο...
Ολα αυτά???
Σωστός -
Λοιπόν ξέρετε τι ακούω εγώ?
Μαντέψτε!!!
Οκ θα το πω....
Εεε..... ΤΙΠΟΤΑ!!
Γιατί πολύ απλά δεν έχω τίποτα από ραδιοcdκασετοφωνο.
Και δεν μπορώ να βάλω γιατί πρέπει να βρω αυτά του παλιού τύπου που έμπαιναν στα παλιά αυτοκίνητα!Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι επειδή το έχω συνηθίσει τόσο καιρό με εκνευρίζει απίστευτα η μουσική στο αυτοκίνητο!
Όχι ότι με τρελένει βέβαια και η κάθε κόρνα και εξάτμιση...
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ