-
Κούκλα το έχει!Μπράβο του!
-
Πάρτε και μερικές δίπλα στη Veloce μου:
-
ΤΕΛΕΙΕΣ!!! ΚΟΥΚΛΕΣ!!!
You made my day guys thx
-
Ξέχασα να πω πως η δικιά μου ζήλεψε λιγάκι που δεν έχω αρχίσει ακόμη να τη φροντίζω σοβαρά και μου έκανε κάτι μπερδέματα στο γυρισμό για το σπίτι, ενώ σε μια αναστροφή κούνησε λίγο απότομα την ουρά της για να μου δείξει ότι δεν αστειεύεται...
Όμορφες αλλά απαιτητικές και παραπονιάρες, τί να κάνουμε! -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
απαιτητικές και παραπονιάρες, τί να κάνουμε!Ετσι ειναι ΟΛΕΣ οι ομορφες γυναικες...
Εσυ φταις που μπροστα της εκγωμιαζες και χαιδευες την αλλη
-
κούκλες και οι δύο!!!!! Μία μαγεία!!
AlfaRomeo: θέλω μία βόλτα να με πας! Και αν δεν μπορείς τουλάχιστον να ακούσω τον ήχο της...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
κούκλες και οι δύο!!!!! Μία μαγεία!!AlfaRomeo: θέλω μία βόλτα να με πας! Και αν δεν μπορείς τουλάχιστον να ακούσω τον ήχο της...
Sorry, αλλά δε χωράς...
Και για τον ήχο, θα τον ακούς από πολύ χαμηλά, δε λέει... -
Καλά πόσο πιο μικρούς χόρους έχει απο την GT Junior που έχω οδηγήσει;;;
-
Πλάκα κάνω βρε!
-
Είπα και εγώ.... με τρόμαξες!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
απαιτητικές και παραπονιάρες, τί να κάνουμε!
Ετσι ειναι ΟΛΕΣ οι ομορφες γυναικες...
Εσυ φταις που μπροστα της εκγωμιαζες και χαιδευες την αλλη
-
Γεια σας παιδιά,
ήθελα τη βοήθεια και τις γνώσεις σας σχετικά με ένα κλασσικό αυτοκίνητο. Έχω ένα ΒΜW 733i του 1984 το οποίο έφερα από Καναδά. Για δύο θερινές περιόδους είχα προσωρινές πινακίδες, τώρα όμως τα περιθώρια στένεψαν και πρέπει ή να το εκτελωνίσω (περίπου 70.000 €) ή να το στείλω πίσω.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το δηλώσω ως αντίκα; Είδα στη σελίδα της ΦΙΛΠΑ ότι με όχημα από 21 έτη και πάνω μπορείς να γίνεις μέλος, αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω αν υπάρχουν οικονομικές / φορολογικές απαλλαγές.
Αν ξέρετε οτιδήποτε σχετικά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
-
Εγω την εντύπωση ότι αν γίνει αυτό που θες θα μπορείς να βγάλεις το αμάξι έξω βόλτα μόνο σε εκδηλώσεις και για ανάγκες συντήρησης. Δεν ξέρω επίσης εάν παίζει τίποτα και για κυριακές.
-
Κακώς ντρέπεσαι... Εγώ έστειλα mail για να ρωτήσω κάτι που ήθελα για το δικό μου(ακόμη 10 χρόνια υπομονή) και μου απάντησαν κανονικά και με το νόμο.Στείλε κανα mail δεν έχεις να χάσεις κατι.
-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Έχω ένα ΒΜW 733i του 1984 το οποίο έφερα από Καναδά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το δηλώσω ως αντίκα; Είδα στη σελίδα της ΦΙΛΠΑ ότι με όχημα από 21 έτη και πάνω μπορείς να γίνεις μέλος, αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω αν υπάρχουν οικονομικές / φορολογικές απαλλαγές.Τα 21 ετη ειναι για αυτοκινητα που ηταν ταξινομημενα στη χωρα μας, και τωρα πλεον εχουν κατατεθειμενες ή κατεστραμενες πινακιδες.
Το δικο σου ΑΝ ηταν 30 χρονων, θα μπορουσες να το εκτελωνισεις σαν αντικειμενο (με ελαχιστο κοστος) και να του 'βαλεις' πινακιδες αντικας!!!
Τωρα τι κανεις??? 'Η το εκτελωνιζεις κανονικα... ή περιμενεις 9 χρονια ακομη
-
@ Jaeger:
Δες και καποια αλλα ποστ που εχουν γραφτει εδω μεσα, σχετικα με τα Ιστορικα αυτοκινητα και τις κατ'εξαιρεσην πινακιδες
-
Ευχαριστώ πολύ όλους!
-
Ελπίζω ότι απευθύνομαι στο σωστό τόπικ.
Έχω ένα Φίατ Ούνο Τούρμπο που σκέφτομαι να το κρατήσω όσο μπορώ περισότερο. Άραγε θα γίνει ποτέ κλασικό?
Τέλος πάντων, εμφάνισε σκουριά κοντά στο πίσω αμορτισέρ.
Στο φαναρτζίδικο μου ζήτησαν 150 Ευρώ.
Θα ήθελα να το φτιάξω μόνος μου.
Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας , όπως και τι πρέπει να κανω γενικότερα για την σκουριά εφόσον σκέφτομαι να το κρατήσω καιρό. -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ελπίζω ότι απευθύνομαι στο σωστό τόπικ.
Έχω ένα Φίατ Ούνο Τούρμπο που σκέφτομαι να το κρατήσω όσο μπορώ περισότερο. Άραγε θα γίνει ποτέ κλασικό?
Τέλος πάντων, εμφάνισε σκουριά κοντά στο πίσω αμορτισέρ.
Στο φαναρτζίδικο μου ζήτησαν 150 Ευρώ.
Θα ήθελα να το φτιάξω μόνος μου.
Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας , όπως και τι πρέπει να κανω γενικότερα για την σκουριά εφόσον σκέφτομαι να το κρατήσω καιρό. -
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Γεια σας παιδιά,ήθελα τη βοήθεια και τις γνώσεις σας σχετικά με ένα κλασσικό αυτοκίνητο. Έχω ένα ΒΜW 733i του 1984 το οποίο έφερα από Καναδά. Για δύο θερινές περιόδους είχα προσωρινές πινακίδες, τώρα όμως τα περιθώρια στένεψαν και πρέπει ή να το εκτελωνίσω (περίπου 70.000 €)
Αυτό το ποσό φόρου είναι σίγουρα σωστό? 70000ε (24 εκατ. δρχ.) πρέπει να ήταν περίπου η λιανική τιμή του αυτοκινήτου την εποχή εκείνη στην Ελλάδα (μια 518 είχε περίπου 2 εκατ. το '79-'80). Η τιμή χονδρικής CIF πάνω στην οποία θα υπολογιστεί ο φόρος πρέπει να είναι ΠΟΛΥ χαμηλότερη από την λιανική και το τελικό ποσό του φόρου θα είναι
CIF X 346% X 0.20 = CIF X 69.2%όπου 346% είναι ο φόρος για αυτοκίνητα προ-Euro1 και 2000cc+
και 0.20 ο συντελεστής μείωσης λόγω παλαιότητας για 15+ χρόνια.Το ξέρω ότι είναι ..αργά αλλά νομίζω τα 'γραψα σωστά (?)
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ