-
Ο χρήστης sado έγραψε:
... Π.χ. στο Classic & Sportscar Σεπτεμβρίου έχουν αφιέρωμα σε όλες τις Spider από '60ς μέχρι το σημερινό μοντέλο......
Του Αυγούστου ήταν.
Σόρρυ αλλά Σεπτεμβρίου! Απλά κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου (έχουν αυτήν την παράξενη συνήθεια ως γνωστόν). Έχω μπροστά μου το τεύχος Αυγούστου που μέσα διαφημίζει του επόμενου μήνα με τις Spider. Στην Ελλάδα αναμένεται...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Σόρρυ αλλά Σεπτεμβρίου! Απλά κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου (έχουν αυτήν την παράξενη συνήθεια ως γνωστόν).Ναι....
.....παγκοσμιως οι εκδοτικες εταιριες περιοδικων -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
... Π.χ. στο Classic & Sportscar Σεπτεμβρίου έχουν αφιέρωμα σε όλες τις Spider από '60ς μέχρι το σημερινό μοντέλο......
Του Αυγούστου ήταν.
Σόρρυ αλλά Σεπτεμβρίου! Απλά κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου (έχουν αυτήν την παράξενη συνήθεια ως γνωστόν). Έχω μπροστά μου το τεύχος Αυγούστου που μέσα διαφημίζει του επόμενου μήνα με τις Spider. Στην Ελλάδα αναμένεται...
Ναι εντάξει, Σεπτεμβρίου γράφει αλλά κυκλοφορεί τον Αύγουστο Λαλακίες των Αγγλών.
Πάντως είναι πάρα πολύ καλό αφιέρωμα! Συμφωνείς; -
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Αυτα τα περιοδικα ασχολουνται κυριως με σπορ αυτοκινητα (αν και οχι αποκλειστικα) και επομενο ειναι να ειναι καπως αδικημενοι οι Γαλλοι...
Γενικα (ακομη και σημερα) οι Γαλλοι δεν εχουν σαν ΔΥΝΑΤΟ σημειο τα σπορ μοντελα χωρις να σημαινει αυτο οτι ΔΕ παραγουν καλα σπορ αυτοκινητα (αλλα αυτα ειναι ελαχιστα)Στο C&SC Αυγούστου είχε Renault Dauphine και Panhard αλλά γενικά δεν ασχολούνται πολύ γιατί απλά πιστεύω δεν υπάρχει πολύ ενδιαφέρον στην Αγγλία για τα γαλλικά - σίγουρα πολύ λιγότερο από ότι για ιταλικά και γερμανικά.
-
Σόρρυ αλλά Σεπτεμβρίου! Απλά κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου (έχουν αυτήν την παράξενη συνήθεια ως γνωστόν).
Ναι....
.....παγκοσμιως οι εκδοτικες εταιριες περιοδικωνΠροτιμώ το ελληνικό σύστημα!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Στο C&SC Αυγούστου είχε Renault Dauphine και Panhard αλλά γενικά δεν ασχολούνται πολύ γιατί απλά πιστεύω δεν υπάρχει πολύ ενδιαφέρον στην Αγγλία για τα γαλλικά - σίγουρα πολύ λιγότερο από ότι για ιταλικά και γερμανικά.Αν καθομασταν (εσυ κι εγω) να γραφουμε εναλλαξ ενα Βρετανικο κι ενα Γαλλικο μοντελο, το οποιο θα ειχε ενδιαφερον να παρουσιαστει μεσα απο τις σελιδες ενος τετοιου περιοδικου... τοτε πιστευω οτι εσυ μετα απο 40-50 μοντελα θα σταματουσες να γραφεις, κι εγω θα εγραφα μεχρι αυριο....
Δεν το λεω γιατι ειμαι Αγγλοφιλος (μιας και στην οικογενεια υπαρχουν 3 Γαλλικα για καθημερινες μετακινησεις και ενα Γερμανικο για ταξιδια ) -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ναι εντάξει, Σεπτεμβρίου γράφει αλλά κυκλοφορεί τον Αύγουστο Λαλακίες των Αγγλών.
Πάντως είναι πάρα πολύ καλό αφιέρωμα! Συμφωνείς;Να το δω πρώτα! Την περασμένη βδομάδα δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει Ελλάδα.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Προτιμώ το ελληνικό σύστημα!Εγω προτιμω το εξης συστημα:
Να πληρωνω 3,75 στερλινες στην Αγγλια (η 10€ στην Ελλαδα) και να εχει τοση υλη το περιοδικο που να μην προλαβαινω να το διαβασω μεχρι να βγει το επομενο τευχος
Και να το αποθηκευω στη βιβλιοθηκη μου, για μελλοντικη χρηση λογω των τεχνικων του συμβουλων κλπ κλπΑγορασε την Ελληνικη αποπειρα του 'Classic Cars' που εχει 10€ κι αυτο και συγκρινε!!! Απο το στησιμο του περιοδικου και τις φωτογραφιες... μεχρι και την ποσοτητα/ποιοτητα της υλης (Ραζη, εσυ που ασχολεισαι, συμφωνεις??? )
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Πάντως είναι πάρα πολύ καλό αφιέρωμα! Συμφωνείς;Να το δω πρώτα! Την περασμένη βδομάδα δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει Ελλάδα.
Ωπα sorry δεν το ήξερα. Εγω το πήρα 4/8 φρέσκο φρέσκο!
-
Αν καθομασταν (εσυ κι εγω) να γραφουμε εναλλαξ ενα Βρετανικο κι ενα Γαλλικο μοντελο, το οποιο θα ειχε ενδιαφερον να παρουσιαστει μεσα απο τις σελιδες ενος τετοιου περιοδικου... τοτε πιστευω οτι εσυ μετα απο 40-50 μοντελα θα σταματουσες να γραφεις, κι εγω θα εγραφα μεχρι αυριο....
Δεν το λεω γιατι ειμαι Αγγλοφιλος (μιας και στην οικογενεια υπαρχουν 3 Γαλλικα για καθημερινες μετακινησεις και ενα Γερμανικο για ταξιδια )Δεν διαφωνούμε σε τίποτα! Φυσικά και είνα πολύ λιγότερα τα ενδιαφέροντα γαλλικά από τα βρετανικά (αν και πολλές φορές το τι είναι ενδιαφέρον έχει σχέση με τα... ενδιαφέροντα του κάθε ενός). Γενικά οι Γάλλοι ελάχιστα ασχολήθηκαν με την κατασκευή καθαρόαιμων σπορ κατασκευών που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στα περιοδικά.... πέρα από αυτά είναι πιο πιθανό να δεις ένα βρετανικό 'καθημερινό' αμάξι σε αφιέρωμα παρά ένα γαλλικό.
-
Προτιμώ το ελληνικό σύστημα!
Εγω προτιμω το εξης συστημα:
Να πληρωνω 3,75 στερλινες στην Αγγλια (η 10€ στην Ελλαδα) και να εχει τοση υλη το περιοδικο που να μην προλαβαινω να το διαβασω μεχρι να βγει το επομενο τευχος
Και να το αποθηκευω στη βιβλιοθηκη μου, για μελλοντικη χρηση λογω των τεχνικων του συμβουλων κλπ κλπΑγορασε την Ελληνικη αποπειρα του 'Classic Cars' που εχει 10€ κι αυτο και συγκρινε!!! Απο το στησιμο του περιοδικου και τις φωτογραφιες... μεχρι και την ποσοτητα/ποιοτητα της υλης (Ραζη, εσυ που ασχολεισαι, συμφωνεις??? )
Πάλι συμφωνούμε. Εγώ μιλούσα απλώς για την ονομασία του κάθε τεύχους που στην Ελλάδα τα Σεπτεμβρίου πχ δεν κυκλοφορούν αρχές Αυγούστου! Για το 'Classic Cars' το 'All Time Classic' κλπ τα χω πει κάποιες σελίδες πιο πριν. Φυσικά και δεν υπάρχει σχέση σε ύλη και ποιότητα με τα ξένα! Από κει και πέρα δεν θα 'πρεπε οι 4Τ να έχουν πιο πολύ ύλη ή και να συνεχίσουν τα ένθετα για το κλασσικό αυτοκίνητο? Κάποτε είχαν απαντήσει σε ανάλογο ερώτημα ότι το κόστος εκείνου του ένθετου ήταν τεράστιο και γι αυτό το έκοψαν! Μάλλον το ενδιαφέρον για τις μετατροπές του 0-100-0 είναι μεγαλύτερο και τα έξοδα καλύπτονται πιο εύκολα...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
πέρα από αυτά είναι πιο πιθανό να δεις ένα βρετανικό 'καθημερινό' αμάξι σε αφιέρωμα παρά ένα γαλλικό.Ναι, ειναι αληθεια αυτο
Πιο πιθανο ειναι να βρεις στις σελιδες ενα Austin Cambridge παρα ενα Peugeot 404
-
πέρα από αυτά είναι πιο πιθανό να δεις ένα βρετανικό 'καθημερινό' αμάξι σε αφιέρωμα παρά ένα γαλλικό.
Ναι, ειναι αληθεια αυτο
Πιο πιθανο ειναι να βρεις στις σελιδες ενα Austin Cambridge παρα ενα Peugeot 404
Χαχα ακριβώς το 404 είχα στο μυαλό μου
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Από κει και πέρα δεν θα 'πρεπε οι 4Τ να έχουν πιο πολύ ύλη ή και να συνεχίσουν τα ένθετα για το κλασσικό αυτοκίνητο?ΝΑΙ, θα επρεπε... Ποιος θα τα γραψει ομως ολα αυτα???
Κάποτε είχαν απαντήσει σε ανάλογο ερώτημα ότι το κόστος εκείνου του ένθετου ήταν τεράστιο και γι αυτό το έκοψαν!
Το κοστος οντως ισως ειναι μεγαλο αλλα θα μπορουσαν να εχουν 4 (η εστω 3) τετοια ενθετα το χρονο. Ενα το καλοκαιρι, ενα τον χειμωνα κλπ
Αυτοι ομως που θα μπορουσαν (και θα γουσταραν) στο καθε περιοδικο, να γραψουν στο ενθετο, ειναι ηδη επιφορτισμενοι με αλλα θεματα και εργασιες
Απο την αλλη να σου πω κατι? Ενα παραδειγμα:
Εγω αγοραζω 4Τ???
ΟΧΙΓιατι?
ΓΙΑΤΙ ΔΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝΘα αγοραζα τους 4Τ μονο κι μονο για το ενθετο???
*ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! ΕΔΩ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ *Αυτο το ξερουν οι 4Τ και το Car και το C&D και οι υπολοιποι...
Και πιστευω οτι αν που και που βαζουν και κανα μικρο αρθρακι μεσα, ειναι περισσοτερο λογο πρεστιζ
-
Αγορασε την Ελληνικη αποπειρα του 'Classic Cars' που εχει 10€ κι αυτο και συγκρινε!!! Απο το στησιμο του περιοδικου και τις φωτογραφιες... μεχρι και την ποσοτητα/ποιοτητα της υλης (Ραζη, εσυ που ασχολεισαι, συμφωνεις??? )
μεχρι τωρα καλες οι αποψεις σου, αλλα το ελληνικο classic cars ξεκινησε απο ρομαντικη και ερασιτεχνικη διαθεση και οτι προκυψει....
και νομιζω οτι το δηλωνει και το ιδιο... -
Οταν πουλάει κάνεις ένα προϊον και ζητάει τα λεφτά σου ο ερασιτεχνισμος πρέπει να είναι άγνωστη λέξη.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οταν πουλάει κάνεις ένα προϊον και ζητάει τα λεφτά σου ο ερασιτεχνισμος πρέπει να είναι άγνωστη λέξη.Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου.
ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα μαζι σου!
Ειδικα οταν η τιμη ειναι 10€Αφου ξεκινησε σαν ρομαντικη κινηση, θα ηταν πιο τιμιο μια τιμη της ταξης των 5€ και ας υποβιβαζαν λιγο την ποιοτητα του χαρτιου τους, για παραδειγμα Κανεις (απο μας) δε θα τους ελεγε τιποτα... Ετσι δεν ειναι?
Οταν ζητας 10€ λοιπον, και ο αναγνωστης εχει απαιτησεις.
Αν καποιος για παραδειγμα φτιαξει μια επιχειρηση, θα ζητησει τις διπλασιες τιμες στα προιοντα του (απ οσο αυτα αξιζουν) μονο και μονο για να μπορεσει να ορθοποδησει στην αρχη? Δε νομιζω...
Συγγνωμη που μιλαω ετσι... Ισως καποιοι να θεωρησετε οτι δεν ειμαι και τοσο 'ρομαντικος'... Σας διαβεβαιω οτι ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ρομαντικος. Υπηρετω το χωρο του κλασσικου αυτοκινητου, παραχωρωντας απο το χρονο μου πολλες ωρες την ημερα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ειτε για να βοηθησω ατομα (κυριως νεα στο χωρο), ειτε για να κανω οποιαδηποτε αλλη δουλεια σχετικη...
Ποιος ειναι λοιπον ο ρομαντικος??? Εγω η καποιος που ζηταει τα 3πλασια απ οσο αυτο αξιζει, για ενα προιον που προωθει στην αγορα, λανσαρωντας το σαν 'ρομαντικη αποπειρα'?Δεν εχω τιποτα συγκεκριμενο με τον κυριο Π. ο οποιος αλλωστε μου ειναι και πολυ συμπαθης.
Απλα με ενοχλει μερικες φορες καποιοι ανθρωποι να εχουν αδικαιολογητα επιεικη αντιμετωπιση, οταν οι ιδιοι δεν αντιμετωπιζουν εμας (την τσεπη) με επιεικια!!! Ακου εκει 10€....
-
Προφανώς αγαπητέ TRIUMPH CLUB έχει περάσει η εντύπωση οτι όποιος ασχολείται με το κλασσικό αυτοκίνητο πάει να πει οτι έχει λεφτά για πέταμα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Προφανώς αγαπητέ TRIUMPH CLUB έχει περάσει η εντύπωση οτι όποιος ασχολείται με το κλασσικό αυτοκίνητο πάει να πει οτι έχει λεφτά για πέταμα.Αυτο ξαναπες το!!!
Γι αυτο ολοι οι 'μαστοροι' εχουν αλλον τιμοκαταλογο οταν μπαινει αμαξι πριν το '70 μεσα στο μαγαζι τους! 'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑ' λενε... 'ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ'
Και αν θελεις να το διαπιστωσεις, πηγαινε και ρωτα τιμη να σου φτιαξουν 2 καθισματα απο ΜΧ5 με δερματινη ταπετσαρια. Και μετα στειλε εναν φιλο σου να τους ρωτησει ποσο θα πανε 2 μπροστινα καθισματα να τα φτιαξει δερματινα:
'ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ?' θα τον ρωτησουν
Αν τους πει για παραδειγμα 'Ειναι απο ενα MG παλιο που κανω ανακατασκευη', και δεν του ζητησουν αρκετα περισσοτερα χρηματα... εμενα να μου τρυπησεις τη μυτη!Αλλωστε το ξερουμε ολοι ρε παιδια: 'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑ'...
Να μην αναφερουμε φυσικα οτι την ιδια αντιμετωπιση εχουν πλεον και οι κατοχοι κλασικων MINI, 2CV, 2002 κλπ
-
Αγορασε την Ελληνικη αποπειρα του 'Classic Cars' που εχει 10€ κι αυτο και συγκρινε!!! Απο το στησιμο του περιοδικου και τις φωτογραφιες... μεχρι και την ποσοτητα/ποιοτητα της υλης (Ραζη, εσυ που ασχολεισαι, συμφωνεις??? )
Σαν πρώτη προσπάθεια δεν μπορώ να πώ ότι ήταν κακή.
Όπως όμως και οι υπόλοιπες Ελληνικές δεν έχει καμμία σταθερότητα στην έκδοση της.
Επίσης σε πολλές περιπτώσεις έγραφε άδικα σχόλια (σε ότι αφορά τους αγώνες τουλάχιστον) για πολύ κόσμο.
Αλλά όπως είπαμε στους τυφλούς επικρατούν οι μονόφθαλμοι.
Έστω και έτσι καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιο Ελληνικό περιοδικό για τον χώρο.
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ