-
Καλημερα και χρονια πολλα
αν θελεις βοηθεια στειλε τον αρ. κυκλοφοριας και θα σου πω αμεσως τα στοιχεια του ιδιοκτητη.......προς τον alfaromeo.
-
Γειά σου Κώστα με τα ωραία σου!!! Μακάρι να το κάνεις δικό σου, τι να πω!
Tiger άσχημο κάλο πάτησες τώρα! Πόνυ??? Θες να τον κάνεις να το παρατήσει το Willys???
Σπύρος
-
Εμενα δεν μου τραβηξε την προσοχη κανενα παλιο σπορ αυτοκινητο, αλλα ενα Πεζο 204. Θε επρεπε να ειναι καμμια 30ρια χρονων αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η εκπληκτικη κατασταση του. Ιχνος σκουριας δεν υπηρχε πανω του αλλα και ουτε μια γρατζουνια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γειά σου Κώστα με τα ωραία σου!!! Μακάρι να το κάνεις δικό σου, τι να πω!Το Willys είναι στην λίστα με τα 5 αυτοκίνητα που πάντα θα ήθελα! (όπως έχω αναφέρει παλιά)
Οπότε πάντα θα θέλω ένα!! (αυτό δεν είναι δικό μου βρε!!!!απλά βοηθάω!!!)
Ρε sirgus,τι βίτσια ειναι αυτά;Μην δεις χρεπι,δεν το αφήνεις να πεθανει στην ησυχία του!Εχω και ενα pony στο υπόγειο αν σε ενδιαφέρει
Δουλεύει????
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ρε sirgus,τι βίτσια ειναι αυτά;Μην δεις χρεπι,δεν το αφήνεις να πεθανει στην ησυχία του!Εχω και ενα pony στο υπόγειο αν σε ενδιαφέρει
Δουλεύει????
ωωωπ! τσίμπησε!
-
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δουλεύει????
Αν δουλεύει δε σε ενδιαφέρει, ε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δουλεύει????
Αν δουλεύει δε σε ενδιαφέρει, ε?
Όχι ρε παιδί μου απλά λέω αν ΔΕΝ δουλεύει να το φτιάξουμε, ενώ αν δουλεύει να το δούμε!
Στο θέμα μας τώρα! Βρήκατε κανένα καλό site για το willys?
Για αυτό τι έχετε ακούσει?
http://www.gpvc.gr/gr/company.htm -
Το pony το εχει παρατήσει ο φάδερ στο υπόγειο,υποστηρίζει ότι πριν το αφησει εκει πριν απο 3-5 χρόνια το είχε φτιάξει,και ολως τυχαίως μου είπε χτες οτι φιλοδοξεί να το κυκλοφορήσει πάλι
Sirgus αν ενδιαφέρεσαι θα σε φωνάξω. οταν και εαν υλοποιηθούν τα βίτσια του φάδερ.Εγώ ούτε ταχύτητες δεν ξέρω να αλλάξω σε αυτό το πράμα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το pony το εχει παρατήσει ο φάδερ στο υπόγειο,υποστηρίζει ότι πριν το αφησει εκει πριν απο 3-5 χρόνια το είχε φτιάξει,και ολως τυχαίως μου είπε χτες οτι φιλοδοξεί να το κυκλοφορήσει πάλι
Sirgus αν ενδιαφέρεσαι θα σε φωνάξω. οταν και εαν υλοποιηθούν τα βίτσια του φάδερ.Εγώ ούτε ταχύτητες δεν ξέρω να αλλάξω σε αυτό το πράμαΌντως από εμφάνιση, πράμα είναι!!!
Δεν ενδιαφέρομαι, έτσι ρώτησα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν ενδιαφέρομαι, έτσι ρώτησα!δηλαδή αν το είχες δικό σου να το κάνεις βίδες και ανταλλακτικά για το γλυκύτατο 'κοτέτσι' (sic) σου???
-
Δεν ενδιαφέρομαι, έτσι ρώτησα!
δηλαδή αν το είχες δικό σου να το κάνεις βίδες και ανταλλακτικά για το γλυκύτατο 'κοτέτσι' (sic) σου???
κοτέτσι?
-
αμάν βρε Κώστα παρεξηγήθηκες??? Κάποιος το είχε πει έτσι σε παλιότερη δημοσίευση, χαιδευτικά το χρησιμοποίησα
να με συγχωρείς όπως και να χει
-
Sirgus αυτό στο πάτωμα του συνοδηγού σκουριά είναι; Βασικά αν μου λες ότι ήταν έξω, στα στοιχεία της φύσης, από το 1942, τότε μάλλον δε θα έχουν μείνει και πολλά πράγματα για να ανακατασκευάσεις.
-
αμάν βρε Κώστα παρεξηγήθηκες??? Κάποιος το είχε πει έτσι σε παλιότερη δημοσίευση, χαιδευτικά το χρησιμοποίησανα με συγχωρείς όπως και να χει
Όχι ρε!Καμία σχέση!
cool!Sirgus αυτό στο πάτωμα του συνοδηγού σκουριά είναι; Βασικά αν μου λες ότι ήταν έξω, στα στοιχεία της φύσης, από το 1942, τότε μάλλον δε θα έχουν μείνει και πολλά πράγματα για να ανακατασκευάσεις.
Άσε είναι χάλια....και φυσικά μόνο ειδικός θα το αναλάβει...εγώ απλά λίγες ώρες αφιέρωσα
-
Μάλλον κάπου εδώ θα πρέπει να ενημερώσουμε το κοινό που αγαπάει το κλασικό αυτοκίνητο ότι εδώ και ενάμισο χρόνο περίπου κυκλοφορεί στα περίπτερα το πολύ αξιόλογο περιοδικό 'Auto Classic'. Έως τώρα έχουν κυκλοφορήσει τρία τεύχη, είναι μια αναγνωριστική αλλά και γενναία προσπάθεια με σκοπό τη διάδοση της ιδέας του κλασικού αυτοκινήτου. Το περιοδικό ΔΕΝ έχει διαφημίσεις και ως εκ τούτου έχει ανάγκη την υποστήριξή μας! Εγώ τυχαία το συνάντησα στα περίπτερασ προχθές και αμέσως το τσίμπησα!
Τι είπατε; Είναι αντιδεοντολογικό να 'διαφημίζεται' ανταγωνιστικό περιοδικό στο φόρουμ των 4Τροχών; Ας είναι... Ας είμαι αντιδεοντολογικός... Και θα παραμείνω αντιδεοντολογικός έως τη στιγμή που οι 4Τροχοί θα αρχίσουν να δίνουν σημασία στο κλασικό αυτοκίνητο όπως έκαναν κάποτε. Δικαιούνται -αν όχι υποχρεούνται- να ασχολούνται με την ιστορία δεδομένου του γεγονότος ότι αυτή τη στιγμή είναι το αρχαιότερο περιοδικό στο χώρο. Και μη μου πείτε πως τα αρθράκια του Setright με κάνουν να φαντάζω υπερβολικά απαιτητικός... Ένα θα πω μόνο. Είμαι μικρός σε ηλικία και γνώρισα το κλασικό αυτοκίνητο μέσα από τις φανταχτερές σελίδες των 4Τροχών. Ούτε από το Αuto Classic το γνώρισα ούτε από πουθενά αλλού. -
Thanks για την ενημέρωση!
Η τιμή του? -
Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη (10 Ευρώ) αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι δε θα δεις πουθενά στο εσωτερικό του διαφημίσεις. Φυσικά όταν εξαπλωθεί η φήμη του λογικό είναι να πέσει η τιμή του και να κυκλοφορεί και συχνότερα. Και όταν ο κόσμος μάθει και αγαπήσει το κλασικό αυτοκίνητο τότε θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται και οι επαγγελματίες, να διαφημίζουν τις εταιρείες τους ή άλλοι να δημιουργούν νέες με αποτέλεσμα να εξαπλώνεται συνεχώς η φήμη του κλασικού. Ενάρετος κύκλος δηλαδή...
-
Υπάρχει και το επίσης ελληνικό All Time Classic που είναι λίγο πιο προσεγμένο (αισθητικά) κατά την γνώμη μου. Και τα 2 είναι δύσκολο να τα πετύχεις σε περίπτερο καθώς κυκλοφορούν όποτε.... μπορέσουν να τα βγάλουν οι εκδότες τους (και μπράβο τους) αλλά υπάρχουν σε ειδικά μαγαζιά όπως το γνωστό στην Καλλιρόης. Πάντως οι πληροφορίες και η ύλη τους είναι προσεγμένη και στα 2. Τελευταία με την έκρηξη στην αγορά των (πολύ) ακριβών αυτοκινήτων στην Ελλάδα φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον πλέον και για ακριβά συλλεκτικά αυτοκίνητα (για τα πιο ''καθημερινά'' παλιά υπήρχε πάντα). Έχουμε δει πχ στους αγώνες ιστορικών διάφορες αγωνιστικές Porsche RSR, Jaguar E-Type κλπ αλλά και άλλα... βόλτας (αυτή είναι βόλτα ) όπως μια Ferrari 250 GT P'Farina του 50-τόσο που αγοράστηκε πριν καιρό από Έλληνα και είχε αναφερθεί στο ''Carspotting''.... ενώ χτες έπεσα στο παρακάτω
*1984 Ferrari 288GTO - One of the rarest of all modern Ferrari models, this limited-edition, twin-turbocharged mid-engined Berlinetta sold to Greece for CHF370,706 (US$320,030). *
link: http://www.classicdriver.com/uk/magazin ... p?id=12291
...μήπως κάποιος από εδώ μέσα γνωρίζει πάλι κάτι σχετικό
-
Δεν γνωριζω αν θα φωτισω την κουβεντα σας, αλλα ψαχνοντας για περιοδικα κλασσικου αυτοκινητου ελληνικα, απελπιστηκα τοσο πολυ που τελικα εγινα συνδρομητης σε καποιο αγγλικο απο το site carmags.co.uk, απο το οποιο μπορεις να δεις και την θεματολογια του επομενου τευχους και αν σε ενδειαφερει το παραγγελνεις χωρις απαραιτητα να εισαι συνδρομητης.
Το ιδιαιτερο χαρακτηρηστικο του ομως ειναι οτι ασχολειται πιο πολυ με αγγλικα σπορ αυτοκινητα.
Οσο για τα ελληνικα που αναφερατε πιο πανω τα βρηκα αλλα με πολλη υπομονη και περπατημα, χωρις ομως να γνωριζω για το εν λογω καταστημα στην Καλλιροης.......Υ.Γ. Προτεινω να αναφερουμε κλασσικα και οχι παλαια αυτοκινητα, γιατι κατι με χαλαει....ειλικρινα χωρις ιχνος μομφης η ειρωνιας.....
ευχαριστω
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ