-
Που είναι η φωτογραφία γιατί εγώ δεν την βλέπω
-
Έβαλα το link πιο πάνω αντί της φωτογραφίας
-
Ευχαριστώ!
-
KATAPLHKTIKO THEMA PAIDIA ... MPRABO!
Den mou les ti parkarisma exalo einai auto kosta? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
KATAPLHKTIKO THEMA PAIDIA ... MPRABO!
Den mou les ti parkarisma exalo einai auto kosta?GGrrrrrr!!!
Δεν πάρκαρα ρε συ!!!! Απλά περίμενα τον φίλο μου να κατέβει και το έβαλα μπροστά σε ένα γκαράζ (ήμουν και εγώ εκεί!, μην βιάζεστε!!! )
Αυτό έλεγα και στο άλλο θέμα...φαντάσου να το είχα αφήσει στο δρόμο και να έβγαινα να δω την montecarlo και να είχα κλειδωθεί έξω και το αυτοκίνητο μέσα στο δρόμο!!!
-
-
Καί εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα δεί κάτι ανάλογο με alfa75 turbo America!! ήταν το 89-90 και ήμουν τότε 9χρονών το 91 ο πατέρας μου πήρε την alfa75 1.6 ie.Σήμερα που δεν είμαι ούτε καν 24 χρονών το παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα διότι έγινα νόμιμος κάτοχος μιας κατακόκκινης alfa75 turbo America σχέδον ίδιας με αυτήν που είδα εκείνο το μεσημέρι!!! Οι φίλοι μου άκομα δεν μπορούν να καταλάβουν με πιο κριτήριο την επέλεξα!! Τι να τους πείς?
-
Ο χρήστης FALIO έγραψε:
Καί εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα δεί κάτι ανάλογο με alfa75 turbo America!! ήταν το 89-90 και ήμουν τότε 9χρονών το 91 ο πατέρας μου πήρε την alfa75 1.6 ie.Σήμερα που δεν είμαι ούτε καν 24 χρονών το παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα διότι έγινα νόμιμος κάτοχος μιας κατακόκκινης alfa75 turbo America σχέδον ίδιας με αυτήν που είδα εκείνο το μεσημέρι!!! Οι φίλοι μου άκομα δεν μπορούν να καταλάβουν με πιο κριτήριο την επέλεξα!! Τι να τους πείς?Εχεις καμια φωτο να την θαυμασουμε?
-
Ο χρήστης FALIO έγραψε:
Καί εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα δεί κάτι ανάλογο με alfa75 turbo America!! ήταν το 89-90 και ήμουν τότε 9χρονών το 91 ο πατέρας μου πήρε την alfa75 1.6 ie.Σήμερα που δεν είμαι ούτε καν 24 χρονών το παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα διότι έγινα νόμιμος κάτοχος μιας κατακόκκινης alfa75 turbo America σχέδον ίδιας με αυτήν που είδα εκείνο το μεσημέρι!!! Οι φίλοι μου άκομα δεν μπορούν να καταλάβουν με πιο κριτήριο την επέλεξα!! Τι να τους πείς?Συγχαρητήρια!
Άστους να μην καταλαβαίνουν, εσύ ξέρεις!
Φωτογραφίες γρήγορα!!!
-
Ο χρήστης FALIO έγραψε:
Καί εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα δεί κάτι ανάλογο με alfa75 turbo America!! ήταν το 89-90 και ήμουν τότε 9χρονών το 91 ο πατέρας μου πήρε την alfa75 1.6 ie.Σήμερα που δεν είμαι ούτε καν 24 χρονών το παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα διότι έγινα νόμιμος κάτοχος μιας κατακόκκινης alfa75 turbo America σχέδον ίδιας με αυτήν που είδα εκείνο το μεσημέρι!!! Οι φίλοι μου άκομα δεν μπορούν να καταλάβουν με πιο κριτήριο την επέλεξα!! Τι να τους πείς?Φιλε μου συνχαριτηρια!!!
Μια ερωτηση: ειναι το μοντελο με τους σπαστους (σαν ακορντεον )προφυλακτηρες στο πλαϊ ; -
Δωσε μας φωτοοοοοοοο ή εστω ενα link να δουμε κι εμεις οι νεοτεροι!
-
Φυσικά!! μιλάμε για την έκδοση America!!! Είναι κούκλα.Πως θα γίνει να βάλω την Φωτογραφία?Που να δείτε και την άλλη του μπαμπά που είναι φρεσκοβαμμένη [έχει 3 χρόνια που την βάψαμε] στο κλασσικό κόκκινο χρώμα της rosso130.Η America μου είναι και αυτή κόκκινη στο ίδιο χρώμα αλλά έχει κόψει λίγο κάτι που είναι φυσικό.Όταν την φρεσκάρω θα δημοσιεύσω μια φωτογραφία της παρέα με την μικρή της αδερφή την 1.6 ie
-
http://art.supereva.it/alfissima75/index.htm?p θα δεις κατι ανάλογο
-
Ο χρήστης FALIO έγραψε:
http://art.supereva.it/alfissima75/index.htm?p θα δεις κατι ανάλογοΈτσι για να σας φτιάξω λίγο, ρίξτε μια ματιά σ'αυτό:
http://www.alfisti.net/index.php?id=67&L=1
Αυτή η 75 ανήκει σε έναν φίλο μου από τη Δανία. Και ο ίδιος απορεί πως έφτασε να έχει αυτό το αυτοκίνητο στα χέρια του, όντας Alfasudάκιας! Αλλά νομίζω ότι είναι το πιο φροντισμένο 75 (all around), παγκοσμίως.
Τελευταία έβαλε και εγκέφαλο της EFI, για τον οποίο μου είχε γράψει απίστευτα πράγματα, κάνεις ό,τι θέλεις με τη διαχείρηση του κινητήρα.
-
Nai alla auti tin 75 tou filou sou pou einai?
To site pou edoses den mporo na tin bro stis elaxistes photo pou exei... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nai alla auti tin 75 tou filou sou pou einai?
To site pou edoses den mporo na tin bro stis elaxistes photo pou exei...Ουπς! Καταραμένη php!
Γύρισέ το στα Αγγλικά (από τη σημαιούλα κάτω αριστερά). Πήγαινε στο 'Magazine', 'Tuning' και θα τη βρεις!
-
Καλησπερα κι απο μενα... ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω μια ΒΜW 2002 του '67 κι ενα Autobianchi Abarth. Οπως καταλαβατε εχω κολλησει κι εγω την τρελλα με τα παλια αυτοκινητα. Η μπεμπα ξεκινησε τη ζωη της ως 1602 και αργοτερα φορεσε το 18αρι μοτερ με τα διπλα καρμπυρατερ, λιγο πιο αγριους εκκεντροφορους και μια εξατμιση. Πριν 10 μηνες(!) μπηκε στο συνεργειο...ξανα για rebuilt. Εξωτερικα το αυτοκινητο εχει τις κλασσικες BBS ζαντες ενω το εσωτερικο εχει ντυθει με δερμα. Το αμπαρθακι εχει γινει κι αυτο απο την αρχη και ειναι σχεδον σε original κατασταση. Δειτε και μια φωτογραφια απο τη μπεμπα (μολις τελειωσει θα βγαλω κι αλλες)
οποιος θελει να δει φωτογραφιες απο το συγεκριμενο μοντελο εχω συγκεντρωσει καποιες στην παρακατω διευθυνση:
http://www.pbase.com/abarth/2002tii
και μερικες απο Α112 αμπαρθ εδω:
http://www.pbase.com/abarth/abarth -
Κάπου είδα ένα SAAB που έμοιαζε πολύ με αυτά που τρέχανε σε ράλλυ παλιά!
Παρατημένο μου φάνηκε -
Γνωστός είχε Citroen DS (δεν ξέρω χλμ, μοντέλο, ηλικία) σε χρώμα σκούρο, ίσως καφέ με τα μεγάλα φανάρια που γυρίζουν και είναι το βασικό αυτοκίνητό του από τότε που τον ξέρω άρα είναι σε κατάσταση συχνής χρήσης. Τα παιδιά του έχουν άλλα αυτοκίνητα και η σύζυγος μάλλον δεν το ήθελε οπότε αυτός ήταν ο βασικός οδηγός αλλά πέθανε ξαφνικά και απρόοπτα και υποθέτω ότι η οικογένειά του ίσως θα θελήσει να απαλλαγεί.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά αν μάθω ότι τη δίνουν θα ήθελα να πιάσουν μια καλή τιμή και να το πάρει κάποιος που το αγαπάει. Ενδιαφέρεται κανένας? Πόσα θα έδινε? Δεν πρόκειται να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες μόνο για γενικό ενδιαφέρον γιατί είναι λεπτή η θέση μου, μόνο αν κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά. -
με ενδιαφέρει ΣΟΒΑΡΑ!!!
κάνε μια κρούση για το πόσο θα μπορούσε να το δώσει και αν μπορείς πες μου ακριβώς σε τι κατάσταση είναι το εργαλείο!!!
σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σπύρος
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ