-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ συμμετοχής τους 8 οδηγούς που πιστεύετε ότι θα καταλάβουν τις 8 πρώτες θέσεις στον επόμενο αγώνα του ΠΠΡ.
Φίλε carwom δεν έχει άλλο αγώνα για φέτος, το πρωτάθλημα τελείωσε. Υπομονή μέχρι τον Γενάρη.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
-
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΨΗΝΟΝΤΑΙ ,ΨΗΝΟΝΤΑΙ ? -
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΨΗΝΟΝΤΑΙ ,ΨΗΝΟΝΤΑΙ ?ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΜΕ 110+ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ...ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 14 ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο Μ.Ο ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 15 ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ GB ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΞΩ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΙΘΑΝΟ...
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ S3 ΚΑΙ subarucla!!!!
ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 'ΟΜΑΔΑΣ'!!!
-
[/quote]ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΜΕ 110+ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ...ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 14 ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο Μ.Ο ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 15 ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ GB ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΞΩ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΙΘΑΝΟ...
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ S3 ΚΑΙ subarucla!!!!
ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 'ΟΜΑΔΑΣ'!!![/quote]
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 14 ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΡΑΣΑΝ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 14 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ?ΥΓ1: ΕΛΠΙΖΩ ΜΑ ΝΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ...
ΥΓ2 : ΔΕΙΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ... -
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 14 ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΡΑΣΑΝ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 14 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ YannisChalkiRacingClub ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...) ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΧΘΗΚΑΝ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 14 ΑΤΟΜΩΝ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...
Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (ΕΙΧΕ 103 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 13ο ΑΓΩΝΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 89 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑ...
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ...
-
Ναι ρε παιδιά, αλλά και πάλι τί γίνεται; πώς κατάφεραν έτσι κιαλλιώς να φτάσουν τόσο ψηλά στη βαθμολογία; Υπήρξαν και άλλα γκρουπ κοινών προβλέψεων σε διαδοχικούς αγώνες;
Νομίζω πως του χρονου θα πρέπει να ζητείται απαραίτητα τηλ. για όσους συμμετέχουν, να γίνεται σαφές πως ο καθένας μπορεί να συμμετέχει μόνο μια φορά, πως θα υπάρχουν συνέπειες αν διαπιστωθεί πως κάποιος παίζει με το όνομα αλλου(ακόμα και για 'εκφοβισμό', αν θέλετε), αλλά και αν διαπιστωθεί ξανά αυτό το στατιστικό παράδοξο, να πάρουν κανά τηλ. οι άνθρωποι του περιοδικούν να δουν τί παίζει αυτούς τους 4 ή 14 ή δεν ξέρω και εγώ
Από εκεί και πέρα, δυστυχώς αν κάποιος συνενοηθεί καλά, σίγουρα θα μπορεί να παίζει πολλές φορές από το ίντερνετ. Από τα εσ εμ εσ, πιο απλά τα πράγματα -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (ΕΙΧΕ 103 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 13ο ΑΓΩΝΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ...
ΟΚΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 103 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ,ΝΙΚΑΙΑ,ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ(?) ΑΠΟΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΚΡΟΥΠ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ 30ΑΔΑ.
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΕΛΕΟΣ... -
Eτοιμα τα τελικα αποτελεσματα...
Δειτε και κλαψτε(ή γελαστε)!
Μιλαμε γιααπιστευτα πραγματα.....
Ο περσινος 'πρωταθλητης' βγηκε με αδιανοητο ντεμαραζ ξανα πρωτος!
Απο 96 που ειχε μετα την Καταλωνια πηγε 127!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απιστευτες γελοιοτητες!...Εχει και συνεχεια ομως...
Ο 'Μαντης' εβαλε στην 30αδα και αλλες 2 συμμετοχες με απιστευτες, αδιανοητες και περα απο καθε λογικη προβλεψεις!!!!!!
Τον δυσκολεψαμε λιγο με την μια εβδομαδα πριν, αλλα αμα εχεις ακρες...To group14 παει με 35% πιθανοτητες στον τελικο! Επιπλεον αλλοι 2 πανε στον τελικο με group14 system.
Συνολο λαμογιων 19 (για αυτους που γνωριζω λεω, πολυ πιθανον να υπαρχουν και αλλοι)Καλη επιτυχια σε ολα τα λαμογια. Αισθανομαι απιστευτη θλιψη που συμμετειχα κι εγω σε αυτη τη φαρσοκωμωδια.
Αληθεια η LION που προσφερει και το αυτοκινητο ξερει για την αξιοπιστια του διαγωνισμου?
-
Πάλι για 2-3 βαθμούς έμεινα έξω. Αναμενόμενο βέβαια ύστερα από τον κουβά στην Βρετανία. Από τους προτεινόμενους συνδυασμούς που είχα φτιάξει επέλεξα τον χειρότερο. Μεράκι το έχω μια φορά να ποντάρω στον Grongholm και να μην με διαψεύσει. Και του χρόνου...
Όσο για τις φωνές μας μάλλον είναι τσάμπα κόπος. Προφανώς κανείς δεν νοιάζεται για το θέμα και ο διαγωνισμός είναι καθαρά ένα μέσο διαφήμισης και προσέλκυσης νέων αγοραστών. Κρίμα. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
:evil:Eτοιμα τα τελικα αποτελεσματα...
Δειτε και κλαψτε(ή γελαστε)!Εγώ γέλασα πάντως
Ο 'Μαντης' εβαλε στην 30αδα και αλλες 2 συμμετοχες με απιστευτες, αδιανοητες και περα απο καθε λογικη προβλεψεις!!!!!!
Τον δυσκολεψαμε λιγο με την μια εβδομαδα πριν, αλλα αμα εχεις ακρες...To group14 παει με 35% πιθανοτητες στον τελικο! Επιπλεον αλλοι 2 πανε στον τελικο με group14 system.
Συνολο λαμογιων 19 (για αυτους που γνωριζω λεω, πολυ πιθανον να υπαρχουν και αλλοι)Καλη επιτυχια σε ολα τα λαμογια. Αισθανομαι απιστευτη θλιψη που συμμετειχα κι εγω σε αυτη τη φαρσοκωμωδια.
Αληθεια η LION που προσφερει και το αυτοκινητο ξερει για την αξιοπιστια του διαγωνισμου?
Ο τύπος είναι, ή Μάντης, ή Μάγος. Και προσοχή, δεν χρησιμοποιώ εισαγωγικά όπως εσύ Γιάννη, αλλά κυριολεκτώ. Άν όντως προβλέπει το μέλλον τότε είναι μάντης, ή αν ποντάρει σε κάποια 8άδα και μετά κάνει βουντού με αυτοκινητάκια σε κλίμακα 1/48 για να βγεί η πρόβλεψή του, τότε είναι μάγος. Δηλώνω ότι από εδώ και τώρα πιστεύω στην μεταφυσική, ...εκτός και άν...
...πιθανές, μή μεταφυσικές, εξηγήσεις:
α)να είναι hacker και να μπήκε στην σελίδα του διαγωνισμού και να άλλαξε τα αποτελέσματα,
β) να νοίκιασε hacker γιαυτή την δουλειά,
γ) να έχει φίλους, εκτός από το τοπικό ταχυδρομείο, και στην μηχανοργάνωση του διαγωνισμού
δ) οι συντελεστές του διαγωνισμού να κάνουν ένα πείραμα όπου παρατηρούν τις γραπτές αντιδράσεις των μελών του φόρουμ όταν αυτά αντιλαμβάνονται 'μεταφυσικά' φαινόμενα. Έχω δεί κατι παρόμοιο αυτή την εβδομάδα στο http://www.photo.netΓια την ομάδα των 14, όπως και για άλλες μικρότερες ομάδες, ήταν αναμενόμενο πάντως. Και είναι και νόμιμοι.
-
Eτοιμα τα τελικα αποτελεσματα...
Δειτε και κλαψτε(ή γελαστε)!
Τον δυσκολεψαμε λιγο με την μια εβδομαδα πριν, αλλα αμα εχεις ακρες...ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΘΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 8Χ3=24 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΧΕ 96 ΤΟΤΕ 96+24=120.ΤΟ 127 ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ???
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ 8 ΣΤΑ 8 ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ RAC ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1 ΜΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ -
ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΘΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 8Χ3=24 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΧΕ 96 ΤΟΤΕ 96+24=120.ΤΟ 127 ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ???
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ 8 ΣΤΑ 8 ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ RAC ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1 ΜΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝΚαι μάντης και μάγος δηλαδή. Να δείς τώρα που θα κάνει κανένα μαγικό ώστε να κερδίσει και στην τελική κλήρωση και θα μείνουμε όλοι με ανοιχτό στόμα
-
Οτι έγινε, έγινε...
Πάμε για το 2004. Ετοιμάστε μία τεκμηριωμένη πρόταση και είμαστε μέσα ώστε ο διαγωνισμός μας να απογειωθεί και οι αλήτες να απομονωθούν...
Στρατης -
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΕΑΝ ΤΟ 96 pts ΤΟΥ ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ'' ΠΡΙΝ ΤΟ RAC EINAI ΑΛΗΘΕΣ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ''127'' ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ...
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Οτι έγινε, έγινε...
Πάμε για το 2004. Ετοιμάστε μία τεκμηριωμένη πρόταση και είμαστε μέσα ώστε ο διαγωνισμός μας να απογειωθεί και οι αλήτες να απομονωθούν...
ΣτρατηςΑυτοι οι αλητες οπως τους αποκαλεις Στρατη πηραν ενα αυτοκινητο και πανε για δυο! Δεν το πιστευω πως δρα ανενοχλητα αυτη η σαπιλα.
Και βλεπεις οτι ο αλλος διαβαζει τις αποψεις μας αλλα δεν εχει τα καρυδια να απαντησει. Κατι τετοια ατομα χωρις ιδανικα, ειναι για λυπηση.Το μαντειο πηρε ποντους πανω απο το οριο? Πως γινεται αυτο? Μπορουμε να εχουμε τις προβλεψεις τους ή ειναι απορρητες?
Οσο για του χρονου... Αν δεν γνωριζουμε ΟΛΟΙ πριν την εναρξη του αγωνα τις προβλεψεις ΟΛΩΝ των παικτων εγω δεν προκειτε να συμμετεχω.
Γιατι ο** alfista** και αρκετοι αλλοι να μην διεκδικησουν το αυτοκινητο? Γιατι ορισμενα λαμογια του(ς) στερουν αυτη την πιθανοτητα?
Περυσι στο τελικο περασαμε πολυ ωραια. Μπορει να μην κερδισα, αλλα πιστεψε με, αυτο δεν με νοιαζει καθολου. Αρκει που το αυτοκινητο πηγε σε εναν 'καθαρο' παικτη και οχι στον 2μετρο 'ανδρα'. Βεβαια φετος το λαμογιο δεν ειναι 1 αλλα 19(+?)!
Leoussis το 96 του 'ψευτοπροφητη' μετα την Καταλωνια ισχυει. Εαν θελεις μπορω να σου στειλω και το αρχειο για να το δεις.
Επισης αν θες δωσε μας και τις εντυπωσεις σου μετα τον τελικο.ΥΓ. Ριξε και μια γιουχα για μενα οταν ο 2μετρος 'ανδρας' παει να παραλαβει καμαρωτος το αναμνηστικο δωρο του πρωταθλητη.
-
Γιατι ο alfista και αρκετοι αλλοι να μην διεκδικησουν το αυτοκινητο? Γιατι ορισμενα λαμογια του(ς) στερουν αυτη την πιθανοτητα?
Περυσι στο τελικο περασαμε πολυ ωραια. Μπορει να μην κερδισα, αλλα πιστεψε με, αυτο δεν με νοιαζει καθολου. Αρκει που το αυτοκινητο πηγε σε εναν 'καθαρο' παικτη και οχι στον 2μετρο 'ανδρα'. Βεβαια φετος το λαμογιο δεν ειναι 1 αλλα 19(+?)!
Εμένα αυτό μου την σπάει περισσότερο. Πριν από 2 χρόνια όταν ήμουν στους 30 λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να κατέβω από Θεσσαλονίκη στα Μέγαρα και έχασα την εμπειρία. Θυμάμαι έπαιρνα σαν ηλίθιος τηλέφωνο τον Σπύρο S3 (που είχαμε μιλήσει μόνο μέσω άλλων φόρουμ) για να μου πει εντυπώσεις κτλ. Προφανώς θα πρέπει να περιμένω άλλη μια χρονιά.
Αυτό πάντως για το πως κατάφερε και πηρε ποντους πανω απο το οριο πολύ ωραίο μου ακούγεται.
-
Περυσι στο τελικο περασαμε πολυ ωραια. Μπορει να μην κερδισα, αλλα πιστεψε με, αυτο δεν με νοιαζει καθολου.
Και αυτό είναι που με 'χαλάει' Γιάννη.Περάσαμε πολύ-πολύ καλά και στην ουσία ξεχάσαμε τον λόγο γιά τον οποίο είχαμε πάει στην συνάντηση.
Γ. Ριξε και μια γιουχα για μενα οταν ο 2μετρος 'ανδρας' παει να παραλαβει καμαρωτος το αναμνηστικο δωρο του πρωταθλητη.
Και από εμένα ένα γιούχα στον ψηλό 'άνδρα' που θα πήρε πάλι το πρωτάθλημα ,αλλά μαλλον θα του γίνουν τα μούτρα 'κρέας'.Σιγά μην θιχτεί
-
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΕΑΝ ΤΟ 96 pts ΤΟΥ ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ'' ΠΡΙΝ ΤΟ RAC EINAI ΑΛΗΘΕΣ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ''127'' ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ...πώς γίνεται να πήραν βαθμόύς πάνω από το όριο ρε παιδιά! Θα τρελλαθούμε τελείως;!
Παίζουν από ίντερνετ ή με το ταχυδρομείο; Αν παίζουν με το ταχυδρομείο, του χρόνου δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως είναι μέσω ίντερνετ, πότε καταθέτουν τις προβλέψεις τους; Τί στο καλό γίνεται τέλος πάντων;Πώς μπορώ να μπω και εγώ στην ομάδα τους; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΕΑΝ ΤΟ 96 pts ΤΟΥ ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ'' ΠΡΙΝ ΤΟ RAC EINAI ΑΛΗΘΕΣ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ''127'' ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ...
πώς γίνεται να πήραν βαθμόύς πάνω από το όριο ρε παιδιά! Θα τρελλαθούμε τελείως;!
Παίζουν από ίντερνετ ή με το ταχυδρομείο; Αν παίζουν με το ταχυδρομείο, του χρόνου δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως είναι μέσω ίντερνετ, πότε καταθέτουν τις προβλέψεις τους; Τί στο καλό γίνεται τέλος πάντων;Πώς μπορώ να μπω και εγώ στην ομάδα τους;Οι 'προβλεψεις' του ή μηπως 'μεταβλεψεις' του,γινονται σιγουρα απο το ταχυδρομειο τους.
Απο το ιντερνετ ειναι αδιαβλητα πιστευω τα πραγματα. -
Leoussis το 96 του 'ψευτοπροφητη' μετα την Καταλωνια ισχυει. Εαν θελεις μπορω να σου στειλω και το αρχειο για να το δεις.
Επισης αν θες δωσε μας και τις εντυπωσεις σου μετα τον τελικο.ΥΓ. Ριξε και μια γιουχα για μενα οταν ο 2μετρος 'ανδρας' παει να παραλαβει καμαρωτος το αναμνηστικο δωρο του πρωταθλητη.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΑΠΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ -ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ- ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ,ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΙ.ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΙΚΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ.
ΩΣΤΟΣΟ , ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ 25 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΟΣ 30ΑΔΑΣ...
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003