-
Επιτρέψτε μου να επανέλθω στο θέμα με τις εκπρόθεσμες προβλέψεις μου για το διαγωνισμό και να ευχαριστήσω τους υπευθύνους του διαγωνισμού για την σύντομη πλην όμως απλή και πλήρως κατανοητή εξήγηση που μου έδωσαν. Τώρα πλέον καταλαβαίνω ότι ούτε δικό τους λάθος ήταν. Αυτά.
-
Eτοιμη η βαθμολογια μετα ΚΑΙ το Αυστραλιας. http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/total_points.php
Ο ενας εκ των 2 'μαγων' αποχωρησε.
Η γνωστη πλεον ομαδα δεν πηγε πολυ καλα (πηρε μολις 6) με αποτελεσμα να ειναι οριακα εντος 30αδας.Στα δικα μας...
Εκπληκτικη 'εμφανιση' του περσινου νικητη S3 που με 14π στην Αυστραλια σχεδον σιγουρεψε τη θεση του και στον φετινο τελικο!Υπολογιζω πως το τελικο οριο θα ειναι 105 περιπου.
-
thanks Γιαννη!
Πρωτη φορα που πηγα σχετικα καλα φετος!
Ετσι και μου καθοτανε και ο Γκρονχολμ,θα επιανα 8/8 ! -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Υπολογιζω πως το τελικο οριο θα ειναι 105 περιπου.
ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 7.6 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ 30ΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο 29ΟΣ ΕΧΕΙ 76 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΡΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ , ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑΣ.ΑΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ 2-3 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΤΙΣ 1000! -
Συμφορουμίστες, έχω ένα προβληματάκι με τον διαγωνισμό. Θέλω να δηλώσω έναν οδηγό σε μία θέση ο οποίος δεν είναι στη λίστα. Ακολούθησα τις οδηγίες (στην θέση 'άλλος' να γράψω με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες), αλλά δεν μπορώ. Έχει τύχει σε κάποιον από σας κάτι ανάλογο? Αν ναί, θα είμαι υπόχρεως για την ενημέρωση.
-
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
Υπολογιζω πως το τελικο οριο θα ειναι 105 περιπου.
ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 7.6 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ 30ΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο 29ΟΣ ΕΧΕΙ 76 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΡΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ , ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑΣ.ΑΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ 2-3 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΤΙΣ 1000!Tι καθεστε και μετρατε...αμα το 'team' παει καλα το ορια μπορει να φτασει και 115 αλλιως μπορει να πεσει και στο 100. Απο αυτους κρινεται...
-
Πολλά πράγματα τελικά δεν αλλάζουν εύκολα...
Παλιότερα ειχαμε τα διαφορά μαντεία τώρα μας προέκυψαν οι 'λομπίστες' ...
Τελικά ίσως να ήταν θετικό να γίνει ενα συγκριτικό:**??? Μαντεία ή Λόμπι ??? Αποφασίστε τώρα... **:evil:
-
Ο χρήστης gxlitas έγραψε:
Πολλά πράγματα τελικά δεν αλλάζουν εύκολα...Παλιότερα ειχαμε τα διαφορά μαντεία τώρα μας προέκυψαν οι 'λομπίστες' ...
Τελικά ίσως να ήταν θετικό να γίνει ενα συγκριτικό:**??? Μαντεία ή Λόμπι ??? Αποφασίστε τώρα... **:evil:
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης,να καταλαβουμε τι γινεται?
Για ποιο λομπι αναφερεσαι? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πολλά πράγματα τελικά δεν αλλάζουν εύκολα...
Παλιότερα ειχαμε τα διαφορά μαντεία τώρα μας προέκυψαν οι 'λομπίστες' ...
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης,να καταλαβουμε τι γινεται?
Για ποιο λομπι αναφερεσαι?Πιστεύω πως οποιος παρακολουθεί την βαθμολογική εξελιξη του διαγωνισμού ευκολα παρατηρει μια 'παραξενιά'.
Η 'ελληνική μαγκια' μαλλον βρηκε τροπο παλι να παει ενα βημα μπροστα απο τους νομους.
Αυτός ειναι ενας απο τους λόγους που φετος σταματησα να παιζω απο ενα σημειο και μετα. -
καταλαβα, το μαντειο μετονομαστηκε σε Λομπι!
Απλα ανυσυχησα μηπως και ειχαμε να καναμε με 2η ομαδα παρανομων.
Αλλα αναφερεσαι στην ιδια οποτε οκ. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
καταλαβα, το μαντειο μετονομαστηκε σε Λομπι!
Απλα ανυσυχησα μηπως και ειχαμε να καναμε με 2η ομαδα παρανομων.
Αλλα αναφερεσαι στην ιδια οποτε οκ.Όχι, το λόμπι είναι ένα group 14 διαγωνιζομένων που από την αρχή της χρονιάς παίρνουνε τους ίδιους βαθμούς σε κάθε αγώνα. Αν διαβάσεις μερικές σελιδες πίσω θα καταλάβεις τι εννοεί ο glixtas.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1755&postdays=0&postorder=asc&start=240
Ενδεχομένως, παίζει ένας για 14 άτομα και άν στο τέλος της χρονιάς είναι στην 30αδα, θα έχει σχεδόν 50% πιθανότητες να πάρει το έπεθλο ο ίδιος ή κάποιος κολητός του. O haris ανέφερε ότι μέσα στους 14 είναι και ο νικήτης ενός προηγούμενου διαγωνισμού, εκτός και αν είναι τυχαίο. Προφανώς δεν εννούσε εσένα
-
Καταρχην συγγνωμη S3 που αργησα να απαντησω αλλα δυστυχως εχω προσβαση στο ιντερνετ πρωινες ωρες.
Σιγουρα δεν εννοω εσένα οταν μιλησα για λομπιστες και οντας παρόν στην περσινή κλήρωση του Peugeot χαρηκα που το πηρε ενα παιδί που ειναι κοντα στην ηλικια μου και πανω απο ολα ενεργό μελος του Φορουμ.
Οσο για το τι εννοω νομιζω οτι με καλυψε με το παραπανω ο filandos. -
filande και gxlita, οντως δεν ειχα διαβασει τη σελ.17 αυτου του θεματος και τωρα που τη διαβασα, εχω ορισμενα πραγματακια να πω.
Ο κ.Χαρηςwrc προφανως αναφερεται σε εμενα ή στον IONIKO.
Λοιπον Χαρη βγες ξεκαθαρα και πες ποιον εννοεις,εμενα ή το Γιωργο Ιονικο?Εγω απο την πλευρα μου εχω να πω πως δεν εχω καμια σχεση με λομπι 14 ατομων.Παιζω μονος μου παντα απο ιντερνετ.
Αν ηθελα να βαλω ατομα δικα μου, θα εβαζα τον πατερα μου , τη μανα μου, τη γιαγια μου, την αδελφη μου, το θειο μου, και οποιο αλλο γουσταρα.
Αλλα και παλι αυτο επιτρεπεται, δεν ειναι κατι παρανομο. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ο κ.Χαρηςwrc προφανως αναφερεται σε εμενα ή στον IONIKO.
Λοιπον Χαρη βγες ξεκαθαρα και πες ποιον εννοεις,εμενα ή το Γιωργο Ιονικο?Εγω απο την πλευρα μου εχω να πω πως δεν εχω καμια σχεση με λομπι 14 ατομων.Παιζω μονος μου παντα απο ιντερνετ.
Αλλα και παλι αυτο επιτρεπεται, δεν ειναι κατι παρανομο.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!
-
Μετα ΚΑΙ το SanRemo οι ελπιδες για τελικο σχεδον εσβησαν για μενα.
Μολις 7π συγκομιδη και 77 στο συνολο. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Μετα ΚΑΙ το SanRemo οι ελπιδες για τελικο σχεδον εσβησαν για μενα.
Μολις 7π συγκομιδη και 77 στο συνολο.Μία από τα ίδια...
Πηγαίνουμε παρέα, ελπίδες ελάχιστες.... -
10 ποντους και οι ελπιδες παραμενουν.
Αχ μας εκαψε ο gronholm. Αν δεν εγκατελειπε 17 ποντακια και ο τελικος σιγουρος.Αχ αχα αχ -
Λοιπόν και για να τριτώσω τις κακές εμφανίσεις, και γω 7 πόντους και 76 στο σύνολο.
Μην τα παρατάτε αδέλφια!! Μια 15άρα σε έναν από τους 3 αγώνες και είμαστε μέα ξανά!
-
H γνωστη ομαδα των 14 πηγε καλα στο SanRemo!
Πηρανε 11 ποντους και ανεβασανε το οριο στο 86.
Αντε παιδια ο τελικος ειναι πολυ κοντα... α, και του χρονου να βαλετε 30 συμμετοχες, μην τυχον και χασετε το αυτοκινητο.Οσο για εμας τους υπολοιπους... περαστικα μας, και του χρονου με υγεια...
-
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΟΡΣΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΟΤΤΟ...
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο Μ.Ο. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ 30 ΑΔΑΣ...
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003