-
Ο χρήστης otso έγραψε:
kamil και να θέλουν να ρθούν , δεν μπορούν, για τον απλό λόγο ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρούν δουλειάΝα'σαι καλα otso.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
και τότε εσύ που βλέπεις τα άσχημα, γιατί δεν επιστρέφεις στην Ελλάδα να τα διορθώσεις και να βοηθήσεις να γίνει κάτι, αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς??? άρα κι εσύ για την πάρτη σου ενδιαφέρεσαι και όχι για το σύνολο...οπότε μην μας κάνεις κήρηγμα αφού στην τελική δεν είσαι καλύτερος απο εμάς....anyway, δεν θέλω να συνεχίσω την συζήτηση γιατι δεν πρόκειτε να καταλήξουμε πουθενά και δεν είναι και τόπος αυτός για να συζητηθούν τέτοια θεματα...
ζητώ συγνώμη απο το forum, αν παραφέρθηκα...δεν θα ξαναεπαναληφθεί.
Αντε παλι εγω τα βλεπω και πρεπει να ερθω να γινω σωτηρας. Μα καλα δεν πρεπει να μιλας σοβαρα. τι θες δηλαδη να θυμηθω ολα τα αρχαια Ελληνικα μου για να σας μεταφερω στη εποχη που τα εγραφαν;
Πρωτον: Γνωθι σαυτο. (Ναι καλα..)
Δευτερον: Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια αφου δεν μπορουμε μονοι μας αντε να μας σωσεις εσυ)
Τριτον: μεταξυ των τυφλων ο μονοφθαλμος βασιλευει.τουλαχιστον εγω το παραδεχομαι και το διακυρησω. Ειναι το πρωτο βημα.
Μην πας πουθενα. Ασε τις συγνωμες και ελα να συζητησουμε. Μπορει να σου πω πιο ειναι το δευτερο βημα. Αλλα κρατησου καλα γιατι αυτα πονανε. (και το ξερω απο πρωτο χερι).
Φιλικα,
Νικος
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Γαβριήλ και όλοι εσείς έλληνες του εξωτερικού , επειδή ξεχνιέστε, όταν θα μιλάτε με άτομο που δουλεύει στις υπηρεσίες της ελληνικής μπανανίας , να θυμαστε πάντα οτι μπηκε με γλύψιμο, και απο κεί και πέρα όλη του η προσπάθεια ειναι να συτίζεται γιά πάντα χωρίς να δουλεύει. Φυσικά κανείς δεν το παραδέχεται και μάλιστα δημόσια, αλλά έχει γέλιο όταν τους ακούς να μιλούν μεταξύ τους.
επίσης στην ελλάδα πάντα φταίνε οι άλλοι, έχετε δει πρωθυπουργό υπουργό , μέχρι τον τελευταίο σκουπιδιάρη να αποδέχεται ευθύνες; άτομο να παρετείται; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ειστε μελος της ΕΕ (απο το '1430')?
Εγω μονο και μονο που γραφω τα παραπανω 'εξω απο τα δοντια', ειμαι πιο Ελληνας απο σενα.
Γιατί νομίζω οτι ένας Έλληνας δεν θα αναφερόταν ποτέ στην πατρίδα του σε τρίτο πρόσωπο???
Παιζουμε με τις λεξεις ρε συ; Ξανα πιανεσε απο μια λεξη και γενικευεις...
Νικος
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
kamil και να θέλουν να ρθούν , δεν μπορούν, για τον απλό λόγο ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρούν δουλειάLOL
-
είναι σαν να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα κακά και στραβά της Αμερικής και να σου τα επισημαίνω κάθε λίγο και λιγάκι...εσύ τι μπορείς να κάνεις για τα προβλήματα της Αμερικής??? απο ότι ξέρω καλά καλά ούτε ελευθερία λόγου δεν υπάρχει εκεί...οπότε μην μας λές για την Ελλάδα...
επίσης απο ότι ξέρω 'η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα'...οπότε χρειάζετε υπομονή και σιγά-σιγά θα φτάσει και η Ελλάδα τις υπόλοιπες ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ....
και βέβαια δεν περιμένω απο σένα να έρθεις να μας σώσεις...απλά διερωτούμε εσύ τι παραπάνω θα μπορούσες να κάνεις αν ήσουν στη θέση μας...
οχι τιποτε άλλο αλλά να δούμε που κάνουμε λάθος ή τι θα μπορούσαμε να κάνουμε που δεν κάνουμε για να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα...για να διαβάσω λοιπόν τις λύσεις σου στα προβλήματα μας...εσύ που μάλλον τα ξέρεις καλύτερα απο εμάς...οχι τιποτε άλλο αλλά ξέρεις και αρχαία, εγώ δυστυχώς δεν τα πρόλαβα...μήπως είναι παράπτωμα και αυτό???
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από τον Ο.Τ.Ε. δεν πρόκειται να λυθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας !
Τους τελευταιους μηνες υπαρχει τρομερο προβλημα με τις τηλεποικινωνιες στην Ελλαδα. Οταν αλλαξαν τον κωδικο απο 30 σε 302 για Ελλαδα, δεν μπορουσα να τηλεφωνησω στην Αθηνα επι 3 μερες και στην επομενη Ελλαδα επι 7 μερες! Τηλεποικινωνια σε εισαγωγικα. Pathetic. Επισης υπαρχουν κινητα τηλεφωνα που δεν μπορω να βγαλω απο ΗΠΑ επι 1.5 μηνες τωρα. Χαλι με κεφαλαια. Λυπηρο.
Συμφωνω. Αυτα ειναι απο τα αγραφα. Πρωτα πρεπει να βαζουμε το 0. μετα ξαφνικα δεν βγαινει τιποτα. ουτε μυνημα ουτε τιποτα. Απλως το Αμερικανικο μυνημα οτι δεν ολοκληρωθηκε το τηλεφωνημα. Μετα απο μια ωρα στο δυαδυκτιο εμαθα οτι απο τωρα δεν εχουμε τιποτα αλλο απο 10 ψηφια στην Ελλαδα. Τωρα η Αθηνα ειναι 210. Δηλαδη 30210-τηλεφωνο. Μου πηρε 2 μερες να επικοινωνησω με Ελλαδα.
Νικος
Ετος 2002. Μελος της Ευρωπαικης Ενωσης. Χμμμ...
Ε καλα ντε δεν θυμασαι;
Some things never change εστω και στην Ελλαδα.
Ν.
Indeed. Some things...never change.
Edw 8a diafwnisw ka8etos. Mexri prin merika xronia ta tilefwna htan gia petama alla ayti tin stigmi den exoyn diafora apo ta tilefwna edw pera. Egw basika exw problimata tilefwnontas gia Ellada alla mallon ofeilontai stin ftini karta poy xrisimopoiw. Me tin Bell pote den eixa problima kai h poiotita htan poly kali.
Stin teleftaia episkepsi stin Ellada, prin ena mina, pira polles fores tilefwno kai htan san ta tilefwna poy exoyme sto Toronto.
mallon den meinate arketa kai 8ymaste ta palia.
Μα καλα ειπα εγω ποτε οτι δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο Αμερικη; Μαι χαρα ητανε. Κανενα προβλημα. Επισης και το κινητο μου δουλευε κανονι (και για να γελασεις ηταν και ΟΤΕΝΕΤ )
Νικος
Auto pou paratirisa egw stis 6 ebdomades poy hmoun ekei oti h poiotita twn epikoinwniwn (sta8ero tilefwno) einai efamilli pia me ton kanada (sta kinita einai kalyteri ekei logw mikroy ari8mou keraiwn edw) enw to 1998 den htan.
Alla problimata yparxoyn kai einai polla (blepw tis eidiseis ka8e mera) alla ta tilefwna beltiw8ikan poly. Seira exei to internet twra me DSL kai loipa.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
είναι σαν να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα κακά και στραβά της Αμερικής και να σου τα επισημαίνω κάθε λίγο και λιγάκι...εσύ τι μπορείς να κάνεις για τα προβλήματα της Αμερικής??? απο ότι ξέρω καλά καλά ούτε ελευθερία λόγου δεν υπάρχει εκεί...οπότε μην μας λές για την Ελλάδα... -
Άντε πάλι τα ίδιααααα...
Μπορείτε να συζητήσετε επί του θέματος.
Σε γενικές γραμμές μπορώ να καταλάβω την απελπισία του Γαβριήλ και του Νίκου προσπαθώντας να πάρουν Ελλάδα. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τη γενίκευση περί κατάντιας Ελλάδας.
Να μείνουμε συγκεκριμένοι περί τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Πάμε τώρα.
Ξέρουμε όλοι την κατάντια της σταθερής τηλεφωνίας μέχρι και τις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Από τότε όμως έχουν γίνει πολλά βήματα. Καλά-καλά πριν μερικά χρόνια γυρίσαμε σε ψηφιακές συνδέσεις. Από τότε οι επικοινωνίες ήταν πάντα χωρίς πρόβλημα. Και εντός και εκτός Ελλάδας, ούτε εγώ, ούτε κάποιος γνωστός μου, ούτε κανένας είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα επικοινωνίας. Για προσφερόμενες υπηρεσίες είναι άλλη κουβέντα. Γίνεται προσπάθεια αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα.Πάμε παρακάτω. Περί αλλαγής αριθμοδοτικού σχεδίου δεν ξέρω τί πρόβλημα δημιούργησε αλλά φαίνεται ότι δημιούργησε. Εντός Ελλάδας κανένα. Εκτός Ελλάδας (αν κι έχω συγγενείς στο New Jersey και στο New York που δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στις κλήσεις τους) μάλλον. Υπομονή όλα θα φτιάξουν. Οι ειδικότεροι από εμένα ας μιλήσουν περί σχεδιασμού και εφαρμογής. Αυτά για τη σταθερή.
Όσο για την κινητή τηλεφωνία δε τίθεται θέμα. Βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή τόσο σε επίπεδο γεωγραφικής και πληθυσμιακής κάλυψης όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών και μάλιστα σε διάστημα 10 ετών (μην το ξεχνάμε).
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
είναι σαν να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα κακά και στραβά της Αμερικής και να σου τα επισημαίνω κάθε λίγο και λιγάκι...εσύ τι μπορείς να κάνεις για τα προβλήματα της Αμερικής??? απο ότι ξέρω καλά καλά ούτε ελευθερία λόγου δεν υπάρχει εκεί...οπότε μην μας λές για την Ελλάδα...Δεν θα απαντησω τωρα σε αυτο. (ποιος ξερει μπορει να μα παρακολουθει και κανενας)
Μην μου αλλαζεις το θεμα. Μεινε στο θεμα που εχουμε τωρα. Αμα θες να μιλησουμε για Αμερικη κτλ να το κανουμε αλλα σε αλλο θρεντ.
επίσης απο ότι ξέρω 'η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα'...οπότε χρειάζετε υπομονή και σιγά-σιγά θα φτάσει και η Ελλάδα τις υπόλοιπες ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ....
και βέβαια δεν περιμένω απο σένα να έρθεις να μας σώσεις...απλά διερωτούμε εσύ τι παραπάνω θα μπορούσες να κάνεις αν ήσουν στη θέση μας...
οχι τιποτε άλλο αλλά να δούμε που κάνουμε λάθος ή τι θα μπορούσαμε να κάνουμε που δεν κάνουμε για να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα...για να διαβάσω λοιπόν τις λύσεις σου στα προβλήματα μας...εσύ που μάλλον τα ξέρεις καλύτερα απο εμάς...οχι τιποτε άλλο αλλά ξέρεις και αρχαία, εγώ δυστυχώς δεν τα πρόλαβα...μήπως είναι παράπτωμα και αυτό???
Αμ τι εγω θα σας σωσω. Πρεπει μονοι σας να σωθητε. Αυτα ειναι τα δυσκολα.
Πω πω σπιρτο εισαι επειδι εγω ο σχεδον προδοτης της φυλης μου ειχαν και εξι χρονια αρχαια ελληνικα θυμωνεις και αρπαζεσαι.
τι μου ζητας να ανοιξω πολιτικο γραφειο και να κανω εκλογικη εκστρατεια;
Νικος
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Άντε πάλι τα ίδιααααα...
Μπορείτε να συζητήσετε επί του θέματος.
Σε γενικές γραμμές μπορώ να καταλάβω την απελπισία του Γαβριήλ και του Νίκου προσπαθώντας να πάρουν Ελλάδα. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τη γενίκευση περί κατάντιας Ελλάδας.
Να μείνουμε συγκεκριμένοι περί τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Πάμε τώρα.
Ξέρουμε όλοι την κατάντια της σταθερής τηλεφωνίας μέχρι και τις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Από τότε όμως έχουν γίνει πολλά βήματα. Καλά-καλά πριν μερικά χρόνια γυρίσαμε σε ψηφιακές συνδέσεις. Από τότε οι επικοινωνίες ήταν πάντα χωρίς πρόβλημα. Και εντός και εκτός Ελλάδας, ούτε εγώ, ούτε κάποιος γνωστός μου, ούτε κανένας είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα επικοινωνίας. Για προσφερόμενες υπηρεσίες είναι άλλη κουβέντα. Γίνεται προσπάθεια αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα.Πάμε παρακάτω. Περί αλλαγής αριθμοδοτικού σχεδίου δεν ξέρω τί πρόβλημα δημιούργησε αλλά φαίνεται ότι δημιούργησε. Εντός Ελλάδας κανένα. Εκτός Ελλάδας (αν κι έχω συγγενείς στο New Jersey και στο New York που δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στις κλήσεις τους) μάλλον. Υπομονή όλα θα φτιάξουν. Οι ειδικότεροι από εμένα ας μιλήσουν περί σχεδιασμού και εφαρμογής. Αυτά για τη σταθερή.
Όσο για την κινητή τηλεφωνία δε τίθεται θέμα. Βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή τόσο σε επίπεδο γεωγραφικής και πληθυσμιακής κάλυψης όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών και μάλιστα σε διάστημα 10 ετών (μην το ξεχνάμε).
Γυρω στο 88% των ελληνων εχουν κινητο. Ετσι λεγανε οταν ημουν εκει.
Νικος
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Γαβριήλ και όλοι εσείς έλληνες του εξωτερικού , επειδή ξεχνιέστε, όταν θα μιλάτε με άτομο που δουλεύει στις υπηρεσίες της ελληνικής μπανανίας , να θυμαστε πάντα οτι μπηκε με γλύψιμο, και απο κεί και πέρα όλη του η προσπάθεια ειναι να συτίζεται γιά πάντα χωρίς να δουλεύει. Φυσικά κανείς δεν το παραδέχεται και μάλιστα δημόσια, αλλά έχει γέλιο όταν τους ακούς να μιλούν μεταξύ τους.
επίσης στην ελλάδα πάντα φταίνε οι άλλοι, έχετε δει πρωθυπουργό υπουργό , μέχρι τον τελευταίο σκουπιδιάρη να αποδέχεται ευθύνες; άτομο να παρετείται;ωραία ιδέα έχεις κι εσύ otso για την Ελλάδα...μπράβο πολύ χαίρομαι
ξέρεις υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που αξίζουν και όντως εξυπηρετούν και εργάζονται πραγματικά...
για την ιστορία όμως θα ήθελα να διευκρινήσω οτι τουλάχιστον εγώ δεν δουλεύω σε υπηρεσίες της ελληνικής μπανανίας και την θέση που έχω την έχω κερδίσει με τον κόπο μου και την αξία μου και είμαι περήφανη γι'αυτό, το δικό μου αντικείμενο βλέπετε είναι να αποδεικνύω και να πείθω ανθρώπους σαν κι εσάς, τεκμηριωμένα οτι η Ελλαδα αξίζει και οτι πήραν την σωστή απόφαση να την επισκεφθούν είτε επαγγελματικώς είτε για καλοπέραση και αξίζει να ξανάρθουν και να ξανάρθουν και να ξανάρθουν...
αυτό που με στεναχωρεί όμως περισσότερο είναι οτι έχω κατα καιρούς γνωρίσει ανθρώπους απο το εξωτερικό που αγαπούν την Ελλάδα με τα στραβά της και τα καλά της περισσότερο απο ότι 'εσείς' οι Έλληνες και αφήνουν τις ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ χώρες τους για να έρθουν να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα....γιατί άραγε??? είναι τόσο αφελείς??? δεν βλέπουν το μπάχαλο που επικρατεί άραγε????
μηπως μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό??? μηπως να τους προειδοποιήσετε για το τί τους περιμένει εδώ??? -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Άντε πάλι τα ίδιααααα...Γίνεται προσπάθεια αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα.
Βλεπεις, εαν ο nass απαντουσε καπως ετσι, ολη αυτη η συζητηση καν δεν θα γινοταν.
-
Αμ τι εγω θα σας σωσω. Πρεπει μονοι σας να σωθητε. Αυτα ειναι τα δυσκολα.μην ανησυχείς και στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα...θα την βρουμε την άκρη..
Πω πω σπιρτο εισαι επειδι εγω ο σχεδον προδοτης της φυλης μου ειχαν και εξι χρονια αρχαια ελληνικα θυμωνεις και αρπαζεσαι.
πως να μην είμαι, με τσιτώνεις βραδυάτικα...μάλλον tsitakis έπρεπε να ονομάζεσε
Νικοςpas mal, pas mal...κάνε μια δημοσκόπηση μεσα στο site να δούμε τι απήχηση έχεις και βλέπουμε...
-
Νικος
Όχι αυτό είναι λάθος. Η διείσδυση της κινητής είναι κοντά στο 75%. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το 75% του πληθυσμού έχει κινητό για να μην μπερδευόμαστε. Απλά σημαίνει οτί υπάρχουν περίπου 8,500,000 συνδέσεις
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αμ τι εγω θα σας σωσω. Πρεπει μονοι σας να σωθητε. Αυτα ειναι τα δυσκολα.
μην ανησυχείς και στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα...θα την βρουμε την άκρη..
πως να μην είμαι, με τσιτώνεις βραδυάτικα...μάλλον tsitakis έπρεπε να ονομάζεσε
Νικοςpas mal, pas mal...κάνε μια δημοσκόπηση μεσα στο site να δούμε τι απήχηση έχεις και βλέπουμε...
Ε οχι και τιτσατακις. Τιτσατακι ειναι το αγαπημενο μου ονομα. (που καποτε θα σας εξηγησω τι σημαινει) απλως εχει σχεση με την κορη μου.
Μακαρι να τα βρουνε τα πραγματα στην Ελλαδα. Αλλα μεν αλλα... (Οπως ειπα: συν Αθηνα και χειρα κινει)
Με καμμια κοινωνια. Αντιπαθω την πολιτικη και τους επαγγελματιες πολιτικους.
Νικος
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
επίσης στην ελλάδα πάντα φταίνε οι άλλοι, έχετε δει πρωθυπουργό υπουργό , μέχρι τον τελευταίο σκουπιδιάρη να αποδέχεται ευθύνες; άτομο να παρετείται;ωραία ιδέα έχεις κι εσύ otso για την Ελλάδα...μπράβο πολύ χαίρομαι
ξέρεις υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που αξίζουν και όντως εξυπηρετούν και εργάζονται πραγματικά...
για την ιστορία όμως θα ήθελα να διευκρινήσω οτι τουλάχιστον εγώ δεν δουλεύω σε υπηρεσίες της ελληνικής μπανανίας και την θέση που έχω την έχω κερδίσει με τον κόπο μου και την αξία μου και είμαι περήφανη γι'αυτό, το δικό μου αντικείμενο βλέπετε είναι να αποδεικνύω και να πείθω ανθρώπους σαν κι εσάς, τεκμηριωμένα οτι η Ελλαδα αξίζει και οτι πήραν την σωστή απόφαση να την επισκεφθούν είτε επαγγελματικώς είτε για καλοπέραση και αξίζει να ξανάρθουν και να ξανάρθουν και να ξανάρθουν...
αυτό που με στεναχωρεί όμως περισσότερο είναι οτι έχω κατα καιρούς γνωρίσει ανθρώπους απο το εξωτερικό που αγαπούν την Ελλάδα με τα στραβά της και τα καλά της περισσότερο απο ότι 'εσείς' οι Έλληνες και αφήνουν τις ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ χώρες τους για να έρθουν να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα....γιατί άραγε??? είναι τόσο αφελείς??? δεν βλέπουν το μπάχαλο που επικρατεί άραγε????
μηπως μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό??? μηπως να τους προειδοποιήσετε για το τί τους περιμένει εδώ???Ειδες πως ποναει η αληθεια;
Μη φοβου θα ερχομαστε στην Ελλαδα ξανα και κανα. Που να παω στην Αυστραλια;
Ποιους Ελληνες που επιστρεφουν πισω; Τους ρωτησες γιατι ερχονται πισω; τι ειπανε; ειμαι περιεργος.
Αντε παλι με τις ανεπτυγμενες χωρες.
Αμα δεν θεωρουμε οτι η Ελλαδα ειναι ανεπτυγμενη τοτε ποτε δεν θα γινει ανεπτυγμενη.Αντε τωρα μου θυμιζεις τους Τουρκους με την ενταξη στην ΕΕ και συγχιζομαι...
-
καλέ θα με αφήσεις να κοιμηθώ σήμερα....
σταμάτα να σχολιάζεις επιτέλουςΟ χρήστης titsataki έγραψε:
Ειδες πως ποναει η αληθεια;δεν πονάει η αλήθεια, η αδικία πονάει...τους ρίχνουμε όλους στο ίδιο καζάνι...'όταν μιλάς με άτομο που εργάζετε στις υπηρεσίες της ελληνικής μπανανίας' καλέ ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, ουχί δημόσιος!!!
Ποιους Ελληνες που επιστρεφουν πισω; Τους ρωτησες γιατι ερχονται πισω; τι ειπανε; ειμαι περιεργος.
γιατί σαν την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αντε παλι με τις ανεπτυγμενες χωρες.
Αμα δεν θεωρουμε οτι η Ελλαδα ειναι ανεπτυγμενη τοτε ποτε δεν θα γινει ανεπτυγμενη. Αντε τωρα μου θυμιζεις τους Τουρκους με την ενταξη στην ΕΕ και συγχιζομαι...σειρά μου να σε τσαντίσω
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Νικος
Όχι αυτό είναι λάθος. Η διείσδυση της κινητής είναι κοντά στο 75%. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το 75% του πληθυσμού έχει κινητό για να μην μπερδευόμαστε. Απλά σημαίνει οτί υπάρχουν περίπου 8,500,000 συνδέσεις
Σοβαρα εχουμε 8,5 εκατομ συνδεσεις; Με πληθυσμο 10 εκατομ; Αυτο ειναι φοβερο. Δηλαδη αν ειχαμε αυτο στην Αμερικη θα ηταν περισσοτερο απο 230 εκατ συνδεσεις.. Καιρος να πιασω δουλεια σε telecom( ).
Νικος
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλέ θα με αφήσεις να κοιμηθώ σήμερα....
σταμάτα να σχολιάζεις επιτέλουςΜε τιποτα ... ειναι απογευματακι εδω. Ειμαι ετοιμος να φυγω απο τη δουλεια (μια και ειμαι εδω απο τις 5 το πρωι)
Ειδες πως ποναει η αληθεια;
δεν πονάει η αλήθεια, η αδικία πονάει...τους ρίχνουμε όλους στο ίδιο καζάνι...'όταν μιλάς με άτομο που εργάζετε στις υπηρεσίες της ελληνικής μπανανίας' καλέ ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, ουχί δημόσιος!!!
Στην αρχη νομισα οτι εισαι δημ υπαλληλος. Εμ ειναι ευκολο να του βαλουμε στο ιδιο καζανι. Στο κατω κατω και εσυ το ιδιο κανεις
γιατί σαν την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Για καντα μας λιανα. Γιατι η Ελλαδα ειναι σαν καμμια αλλη;
Αυτο ειναι πατριωτισμος... συμφωνω αλλα δεν ειμαι ετοιμος να γυρισω ακομα. Και για να ξερεις ειχα γυρισει για 3 χρονια, αλλα ξαναφυγα.Νικος
Τι εγινε με το φορουμ?