-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Λοιπόν γυρίσαμε πίσω η γυναίκα μου είναι από φινλανδία σπουδές ,economics and master from lse ,MSc Environmental Assessment and Evaluation, prior job: creation and teaching of NASA`s online educational project of EOS (Earth Observing System) based on the use of Geographic Information System in association with the University of Montana, languages , english ,finish, swedish, german, greek, spanish . μεσον κανένα . εχουμε στειλει περιπου 1100 βιογραφικά , σε ιδιοτικές εταιρείες φυσικά, αποτελεσμα ούτε για ταμιας για σουπερ μάρκετ, εκτός μίας κατασκευαστικής που την πήρε με 300.000 μετά της είπε οτι της δίνει 250000 αλλα στο χέρι 170000 τα υπόλοιπα καθε 6 μήνες. φυσικά ολουσ τους πληρωναν ετσι αλλά που να πανε , να φύγουν; 3 χρόνια είμαστε έτσι, και αυτά τα γράφω γιά τους φίλους από το εξωτερικό να ξέρουν την αληθεια , αλλο ενα οι φινλανδοί της νοκια μας υποσχέθηκαν δουλειά αλλά μόλις διέρευσε οτι υπήρχε θεση τους την επεσαν οι πολιτικοί , οπότε η νόκια δουλεύει με οτε την εδωσαν σε ατομο με χοντρο μεσον, γι αυτο μην πιστεύετε τίποτα και στισ ιδιοτικές παλι μεσον θες. νομίζω οτι ο antiriad το σκεπτόταν να γυρίσει ελπίζς να το διαβασει
Ουδεν σχολιον.
Που εισαι Καμιλ;
Ερχονται πισω τα Εληνοπουλα. Ετσι θα παει μπροστα ο τοπος; Αντε εχασα το κεφι μου.
Νικος
Aυτα συμβαίνουν παντού στην Ευρώπη και αλλού (εκτός Αμερικής κατά την διάρκεια του μπουμ ίσως), οι περισσότερες δουλειές μέσω γνωριμιών.
Υπαρχει διαφορα το να εχεις κυκλο με γνωριμιες και να εχεις 'μπαρμπα στην Κορωνη'. Ο κυκλος ειναι οι ανθρωποι που σε ξερουν γιατι δουλεψαν μαζι σου και ξερουν τι δουλεια κανεις και τι θα προσφερεις. Οχι γιατι εισαι αδερφος του μπατζανακη του ξαδερφου και παει λεγοντας. Στην διαρκεια του μπουμ, οντως στο Sillicon Valley πεφτανε τηλεφωνα 2-3 την ημερα οταν ψαχνανε και δεν βρισκανε ατομα να γεμισουν τις θεσεις εργασιας.
Ν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εχεις περισσοτερες πληροφοριες για το τι ειναι αυτες οι εταιριες; (Αρχέτυπον, European Dynamics) και πως σχετιζονται με το e-learning; λινκ κτλ;Νικος
ΥΓ:το e-learning ειναι η τελευταια μου μεταγραφη
To site της Αρχέτυπον, αλλά δεν λέει τόσα πολλά (έχει πάντως και 'Careers' επιλογή αν ενδιαφέρεται η γυναίκα του otso). Ξέρω πάντως πως ασχολούνται αρκετά με Ευρωπαϊκά projects.
Το site της European Dynamics: ασχολούνται πολύ με Ευρωπαϊκά projects.
Οταν είπα για το e-Learning δεν ήξερα συγκεκριμένα αν οι εταιρείες αυτές ασχολούνται, απλά πως το e-Learning είναι κάπως buzzword αυτή την περίοδο και βελτιώνει τις πιθανότητες προόδου ενός σχετικού ερευνητικού έργου Πάντως στο http://www.gsrt.gr/site.asp?id=492 είναι το site του προγράμματος e-Learning της ΓΓΕΤ που μόλις προκυρήχθηκε.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
...και όλα αυτά γιά μιά απλή ενημέρωση ότι μιά γραμμή του Ο.Τ.Ε. παρουσιάσε πρόβλημα !!!Παντα ετσι πανε αυτα. Ο Γαβριηλ λεει κατι και μετα ολοι του την πεφτουν λες και τους προσβαλε το σοϊ. Πεντε ποστ μετα γινεται χαμος. Μετα πεφτουν τα μπινελικια απο αυτους που αγριευει το ματι τους και ειναι ετοιμοι για καυγα (σαν αλλοι κουτσαβακιδες ).
Νικος
ΥΓ: το πιο εδιαφερον ειναι οτι οταν οι διαμενοντες στην Ελλαδα ανοιγουν ποστ που σιγουρα την θαβουν πανω κατω δεξια και αριστερα ολοι μπαινουν μεσα και συμφωνουν. Μολις μπουμε εμεις απο ΗΠΑ αμεσως ολοι γινονται προστατες τως οσιων και των ιερων της φυλης. Και φυσικα μας αφαιρουν το δικαιωμα να πουμε την γνωμη μας και αμφιβαλουν/προσβαλουν τον πατριωτισμο και την καταγωγη μας. Πραγμα το ποιο βρισκω πολυ λυπηρο.
Οπως λεμε και εδω: hits below the belt και cheap shots. -
ΥΓ: το πιο εδιαφερον ειναι οτι οταν οι διαμενοντες στην Ελλαδα ανοιγουν ποστ που σιγουρα την θαβουν πανω κατω δεξια και αριστερα ολοι μπαινουν μεσα και συμφωνουν. Μολις μπουμε εμεις απο ΗΠΑ αμεσως ολοι γινονται προστατες τως οσιων και των ιερων της φυλης. Και φυσικα μας αφαιρουν το δικαιωμα να πουμε την γνωμη μας και αμφιβαλουν/προσβαλουν τον πατριωτισμο και την καταγωγη μας. Πραγμα το ποιο βρισκω πολυ λυπηρο.
Οπως λεμε και εδω: hits below the belt και cheap shots.Εγώ πάλι Νίκο νομίζω πως δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί και οι πλέον ορθολογιστές από εμάς πληγώνονται (και αντιδρούν όπως αντιδρούν) όταν επικρίνετε κάτι στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι 2 στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας:
Ο πρώτος έχει να κάνει με το κατά πόσο σχολιάζεις κάτι με το οποίο σχετίζεσαι άμεσα, ή όχι: Μπορώ να θάβω κάτι που μου 'ανήκει', αλλά όχι κάτι που δε μου 'ανήκει'. Αν πω εγώ 'το αυτοκίνητό μου είναι σαράβαλο', είναι ένα απλό σχόλιο, αν μου πεις εσύ 'το αυτοκίνητό σου είναι σαράβαλο', είναι αγένεια. Ασχετα από το άν το αυτοκίνητό μου είναι αντικειμενικά σαράβαλο, ή από το αν παλία είχες κι εσύ ίδιο και ξέρεις ότι πράγματι είναι σαράβαλο.
Ο δεύτερος κανόνας έχει να κάνει με την 'ισχύ' των δύο συνομιλητών: Μπορώ να ειρωνεύομαι κάποιον που βρίσκεται σε ίση ή καλύτερη θέση από μένα, αλλά όχι κάποιον που βρίσκεται σε χειρότερη. Αν έχουμε και οι δυο μας από ένα σαράβαλο και σου πω ότι 'το αυτοκίνητό σου είναι σαράβαλο', ίσως δεν τρέχει και τίποτα. Αν όμως εγώ έχω ένα Α8 κι εσύ ένα σαράβαλο, και σου πω ότι 'το αυτοκίνητό σου είναι σαράβαλο', τότε εγώ είμαι τουλάχιστο αγενής, και εσύ ή θα πληγωθείς και θα με βρίσεις, ή θα πάψεις να ασχολείσαι μαζί μου.
Νομίζω ότι οι αναλογίες είναι προφανείς.
-
Λοιπόν γυρίσαμε πίσω η γυναίκα μου είναι από φινλανδία σπουδές ,economics and master from lse ,MSc Environmental Assessment and Evaluation, prior job: creation and teaching of NASA`s online educational project of EOS (Earth Observing System) based on the use of Geographic Information System in association with the University of Montana, languages , english ,finish, swedish, german, greek, spanish . μεσον κανένα . εχουμε στειλει περιπου 1100 βιογραφικά , σε ιδιοτικές εταιρείες φυσικά, αποτελεσμα ούτε για ταμιας για σουπερ μάρκετ, εκτός μίας κατασκευαστικής που την πήρε με 300.000 μετά της είπε οτι της δίνει 250000 αλλα στο χέρι 170000 τα υπόλοιπα καθε 6 μήνες. φυσικά ολουσ τους πληρωναν ετσι αλλά που να πανε , να φύγουν; 3 χρόνια είμαστε έτσι, και αυτά τα γράφω γιά τους φίλους από το εξωτερικό να ξέρουν την αληθεια , αλλο ενα οι φινλανδοί της νοκια μας υποσχέθηκαν δουλειά αλλά μόλις διέρευσε οτι υπήρχε θεση τους την επεσαν οι πολιτικοί , οπότε η νόκια δουλεύει με οτε την εδωσαν σε ατομο με χοντρο μεσον, γι αυτο μην πιστεύετε τίποτα και στισ ιδιοτικές παλι μεσον θες. νομίζω οτι ο antiriad το σκεπτόταν να γυρίσει ελπίζς να το διαβασει
Ουδεν σχολιον.
Που εισαι Καμιλ;
Ερχονται πισω τα Εληνοπουλα. Ετσι θα παει μπροστα ο τοπος; Αντε εχασα το κεφι μου.
Νικος
Aυτα συμβαίνουν παντού στην Ευρώπη και αλλού (εκτός Αμερικής κατά την διάρκεια του μπουμ ίσως), οι περισσότερες δουλειές μέσω γνωριμιών.
Υπαρχει διαφορα το να εχεις κυκλο με γνωριμιες και να εχεις 'μπαρμπα στην Κορωνη'. Ο κυκλος ειναι οι ανθρωποι που σε ξερουν γιατι δουλεψαν μαζι σου και ξερουν τι δουλεια κανεις και τι θα προσφερεις. Οχι γιατι εισαι αδερφος του μπατζανακη του ξαδερφου και παει λεγοντας. Στην διαρκεια του μπουμ, οντως στο Sillicon Valley πεφτανε τηλεφωνα 2-3 την ημερα οταν ψαχνανε και δεν βρισκανε ατομα να γεμισουν τις θεσεις εργασιας.
Ν.
Sorry, Nick, alla to barba stin Korwni yparxei pantoy, kai stin Ameriki kai pantou. Aplws h dynamiki tis oikonomias einai toso megali edw opote kai polloi alloi briskoun douleies. Alla pesmou poios exei tis poio prosodofores kai tis poio endiaferoyses douleies? Oi immigrants?
Kai poso tous pernei stous aplous polities na broun douleia, enw aytous poy einai apo established oikogeneies h douleia einai ena phone call away.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Οπως λεμε και εδω: hits below the belt και cheap shots.Εγώ πάλι Νίκο νομίζω πως δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί και οι πλέον ορθολογιστές από εμάς πληγώνονται (και αντιδρούν όπως αντιδρούν) όταν επικρίνετε κάτι στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι 2 στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας:
Ο πρώτος έχει να κάνει με το κατά πόσο σχολιάζεις κάτι με το οποίο σχετίζεσαι άμεσα, ή όχι: Μπορώ να θάβω κάτι που μου 'ανήκει', αλλά όχι κάτι που δε μου 'ανήκει'. Αν πω εγώ 'το αυτοκίνητό μου είναι σαράβαλο', είναι ένα απλό σχόλιο, αν μου πεις εσύ 'το αυτοκίνητό σου είναι σαράβαλο', είναι αγένεια. Ασχετα από το άν το αυτοκίνητό μου είναι αντικειμενικά σαράβαλο, ή από το αν παλία είχες κι εσύ ίδιο και ξέρεις ότι πράγματι είναι σαράβαλο.
Δηλαδη κατ' αυτην τη λογικη (μονο λογικη δεν ειναι) δεν πρεπει να λεμε τιποτα για οτιδηποτε στην Ελλαδα. Απλως θα κανουμε ενα τρισαγιο μπας και δει κανεις τι γινεται και το πει και στους υπολοιπους.
Ο δεύτερος κανόνας έχει να κάνει με την 'ισχύ' των δύο συνομιλητών: Μπορώ να ειρωνεύομαι κάποιον που βρίσκεται σε ίση ή καλύτερη θέση από μένα, αλλά όχι κάποιον που βρίσκεται σε χειρότερη. Αν έχουμε και οι δυο μας από ένα σαράβαλο και σου πω ότι 'το αυτοκίνητό σου είναι σαράβαλο', ίσως δεν τρέχει και τίποτα. Αν όμως εγώ έχω ένα Α8 κι εσύ ένα σαράβαλο, και σου πω ότι 'το αυτοκίνητό σου είναι σαράβαλο', τότε εγώ είμαι τουλάχιστο αγενής, και εσύ ή θα πληγωθείς και θα με βρίσεις, ή θα πάψεις να ασχολείσαι μαζί μου.
Νομίζω ότι οι αναλογίες είναι προφανείς.
Αυτα φυσικα ειναι υπερβολες. Αλλα νομιζω οτι η αντιδραση ειναι υπερβολικη. Επειδη δηλαδη γραψαμε
'Η κατασταση ποτε δεν αλλαζει στην Ελλαδα'
ολοι το θεωρουνε οτι φτυνουμε την Ελλαδα;
Τι δηλαδη στο κενο ζουμε εμεις; Ισα ισα εμεις τα εχουμε δει και απο τις δυο μεριες του φραχτη. Η περιμενεις οτι για να καταλαβω τι γινεται στην Ελλαδα χρεαζεται να μεινω εκει κανα δυο χρονια. Σε ενα μηνα τα βλεπω αρκετα καλα.Ξερεις κατι, σε καποια στιγμη πρεπει να ξεπερασουμε ολα τα συνδρομα (κατωτεροτητας και ανωτεροτητας που διαλεγουμε κατα βουληση) και να αντιμετωπισουμε την πραγματικοτητα. Απο κει και περα τα λογια περιτευουν και οι πραξεις μιλανε.
Νικος
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ουδεν σχολιον.
Που εισαι Καμιλ;
Νικος
Ν.
Sorry, Nick, alla to barba stin Korwni yparxei pantoy, kai stin Ameriki kai pantou. Aplws h dynamiki tis oikonomias einai toso megali edw opote kai polloi alloi briskoun douleies. Alla pesmou poios exei tis poio prosodofores kai tis poio endiaferoyses douleies? Oi immigrants?
Kai poso tous pernei stous aplous polities na broun douleia, enw aytous poy einai apo established oikogeneies h douleia einai ena phone call away.
Συμφωνω. Αμα μιλαμε για nepotism τοτε ναι. Αμα εισαι ξαδερφος του CEO τοτε εχεις κατι παραπανω απο τους υπολοιπους. Δεν θα παρατεινω το θεμα μια και αμα κανω compare and contrast το θεμα στις δυο πλευρες του Ατλαντικου μερικοι περνουν αναποδες
Νικος
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σκοτεινός - διαπλεκόμενος - 'δάκτυλος' του GeorgeTabs !!!!Έφυγε διακοπές και σου λέει : Αν τους αφήσω να γράφουν στο Φόρουμ θα πέσω πίσω απο τον Gabriil οπότε έβαλε τα μεγάλα μέσα και .... πάρτα
Τρεις μέρες και πέσανε οι στατιστικές στα μισά, Νάσαι καλά βρε Γιώργη .
Γαβριήλ βάλε τα δυνατά σου !!!! (αλλά μην το παρακάνεις γιατί μετά δεν μας σώζει τίποτε )
Άσε το σύνδρομο στέρησης και πώς θα το ξεπεράσουμε !!!
(σφυρίζω αμέριμνος)
Αν σας πω τι κονέξια έχω με webmasters του ΟΤΕ θα πρέπει να παραμείνω εξόριστος!!
Πάντως οι webmasters δεν με ξέρουν!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Σκοτεινός - διαπλεκόμενος - 'δάκτυλος' του GeorgeTabs !!!!
Έφυγε διακοπές και σου λέει : Αν τους αφήσω να γράφουν στο Φόρουμ θα πέσω πίσω απο τον Gabriil οπότε έβαλε τα μεγάλα μέσα και .... πάρτα
Τρεις μέρες και πέσανε οι στατιστικές στα μισά, Νάσαι καλά βρε Γιώργη .Του έστειλα μύνημα οτι έπεσε o server απο την στεναχώρια του που έφυγε...φαντάζομαι οτι θα λύθηκε στα γέλια...
καλέ έχει γίνει εξάρτηση!!! forum-holic [απο το alcoholic] έχουμε καταντήσει
kamil, τα πήρα όλα τα μηνύματά σου, αλλά επειδή το Bfree μου τελεί υπό χρεωκοπία, δεν μπόρεσα να απαντήσω. Επίσης στην Ανκόνα ήμουν σε ξενοδοχείο με ίντερνετ, και έστειλα email σε μερικούς, αλλά το δικό σου θα το έστελνα μετά, αλλά πέθανε και το ιταλικό ίντερνετ!!
Απορρούσα γιατί δεν μπορούσα να μπω 4Τ γενικά, και μετά με το μήνυμά σου κατάλαβα τι έγινε και κόντεψα να σκονάψω από τα γέλια!!
Μόλις ικανοποιήσω την φορουμεξάρτησή μου θα σου στείλω email. Μάλλον αύριο όμως, αφού σήμερα δεν θα προλάβω...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από τον Ο.Τ.Ε. δεν πρόκειται να λυθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας !
Τους τελευταιους μηνες υπαρχει τρομερο προβλημα με τις τηλεποικινωνιες στην Ελλαδα. Οταν αλλαξαν τον κωδικο απο 30 σε 302 για Ελλαδα, δεν μπορουσα να τηλεφωνησω στην Αθηνα επι 3 μερες και στην επομενη Ελλαδα επι 7 μερες! Τηλεποικινωνια σε εισαγωγικα. Pathetic. Επισης υπαρχουν κινητα τηλεφωνα που δεν μπορω να βγαλω απο ΗΠΑ επι 1.5 μηνες τωρα. Χαλι με κεφαλαια. Λυπηρο.
Ποια επόμενη Ελλάδα; Σκοπεύεις να εισβάλλεις και να ανατρέψεις το καθεστώς;
Υπόλοιπη θα λες...Συμφωνώ πως είμαστε για τα κλάμματα. Από εδώ που είμαι τώρα με τα 100Mbps απορώ πως ζούσα τόσο καιρό...
-
Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από τον Ο.Τ.Ε. δεν πρόκειται να λυθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας !
Τους τελευταιους μηνες υπαρχει τρομερο προβλημα με τις τηλεποικινωνιες στην Ελλαδα. Οταν αλλαξαν τον κωδικο απο 30 σε 302 για Ελλαδα, δεν μπορουσα να τηλεφωνησω στην Αθηνα επι 3 μερες και στην επομενη Ελλαδα επι 7 μερες! Τηλεποικινωνια σε εισαγωγικα. Pathetic. Επισης υπαρχουν κινητα τηλεφωνα που δεν μπορω να βγαλω απο ΗΠΑ επι 1.5 μηνες τωρα. Χαλι με κεφαλαια. Λυπηρο.
Συμφωνω. Αυτα ειναι απο τα αγραφα. Πρωτα πρεπει να βαζουμε το 0. μετα ξαφνικα δεν βγαινει τιποτα. ουτε μυνημα ουτε τιποτα. Απλως το Αμερικανικο μυνημα οτι δεν ολοκληρωθηκε το τηλεφωνημα. Μετα απο μια ωρα στο δυαδυκτιο εμαθα οτι απο τωρα δεν εχουμε τιποτα αλλο απο 10 ψηφια στην Ελλαδα. Τωρα η Αθηνα ειναι 210. Δηλαδη 30210-τηλεφωνο. Μου πηρε 2 μερες να επικοινωνησω με Ελλαδα.
Νικος
Ετος 2002. Μελος της Ευρωπαικης Ενωσης. Χμμμ...
Ε καλα ντε δεν θυμασαι;
Some things never change εστω και στην Ελλαδα.
Ν.
Indeed. Some things...never change.
Γιατί, η Ιταλία καλύτερη είναι τα τελευταία χρόνια που αλλάζει νούμερα;
Υπό αυτήν την έννοια η Ευρωπαϊκή Ένωση επετεύχθη...Το άσχημο είναι όμως πως τους πιάνουμε μόνο στα κακά...
-
Καλα δηλαδη θες να δημοσιευσω τα αρθρα που φτηνουν την Ελλαδα απο τους ιδιους του Ελληνες που τα ζουν και εχουν μπαφιασει;Επίσης υπάρχουν και άπειρα άρθρα ΗΠΑμερικανών που βρίζουν τις ΗΠΑ, Γερμανών που βρίζουν την Γερμανία, Ιταλών για Ιταλία κλπ.
Αυτό είναι χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ των δημοκρατικών χωρών. Ακόμα και εδώ στην Ελβετία που όλα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως λειτουργούν σαν ελβετικό ρολόι υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.
Και λοιπόν;
-
Έφυγε διακοπές και σου λέει : Αν τους αφήσω να γράφουν στο Φόρουμ θα πέσω πίσω απο τον Gabriil οπότε έβαλε τα μεγάλα μέσα και .... πάρτα
Γαβριήλ βάλε τα δυνατά σου !!!! (αλλά μην το παρακάνεις γιατί μετά δεν μας σώζει τίποτε )
Δεν εχω ιδεα τι εννοεις με το παραπανω. ΣΟρρυ.
Πριν φύγω από Ελλάδα ήμουν πρώτος σε αριθμό δημοσιεύσεων. Με το που έφυγα ήταν πολύ πιθανό να με περάσεις πάλι, και το φόρουμ έπεσε ακριβώς μόλις έφυγα. Οπότε ο Castor μου κάνει πλάκα πως το έκανα εγώ επίτηδες για να σου γλιτώσω.
Ξέρω, ο αριθμός αυτός δεν σου λέει τίποτα, το έχουμε ξαναπεί.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
kamil και να θέλουν να ρθούν , δεν μπορούν, για τον απλό λόγο ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρούν δουλειάΝα υποθέσω πως είσαι άνεργος και ψάχνεις;
Αλλιώς το σχόλιο είναι φάουλ...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ειστε μελος της ΕΕ (απο το '1430')?
Εγω μονο και μονο που γραφω τα παραπανω 'εξω απο τα δοντια', ειμαι πιο Ελληνας απο σενα.
Γιατί νομίζω οτι ένας Έλληνας δεν θα αναφερόταν ποτέ στην πατρίδα του σε τρίτο πρόσωπο???
Συμφωνώ με την kamil.
Σημειώνω πως η Ευρώπη μόνο προηγμένη δεν ήταν κατά τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ, πόσο μάλλον οι ΗΠΑ (και η Αμερική γενικότερα) που δεν είχαν ανακαλυφθεί από τους προγόνους των σημερινών της κατοίκων.
ΦΥΣΙΚΑ και θεωρώ άσχετη την τότε εικόνα τους με την σημερινή, απλά το σημειώνω γιατί το νούμερο 1430 δεν κατάλαβα που κολλάει...
-
Λουγκάνο???? Τι γίνεται ρε Γίωργο εδώ? Έχω μια βδομάδα που λόγο υποχρεώσεων στο πανεπιστήμιο δεν μπαίνω τόσο τακτικά στο φόρουμ και βλέπω οτι έχασα επεισόδια
-
Ειστε μελος της ΕΕ (απο το '1430')?
Εγω μονο και μονο που γραφω τα παραπανω 'εξω απο τα δοντια', ειμαι πιο Ελληνας απο σενα.
Γιατί νομίζω οτι ένας Έλληνας δεν θα αναφερόταν ποτέ στην πατρίδα του σε τρίτο πρόσωπο???
Παιζουμε με τις λεξεις ρε συ; Ξανα πιανεσε απο μια λεξη και γενικευεις...
Νικος
Οι λέξεις δεν έχουν όλες την ίδια βαρύτητα, οπότε από κάποιες είναι λογικό να πιάνεσαι.
Αλλη βαρύτητα το πατρίδα, άλλη το μητέρα, άλλη η σφαίρα και ο μπακλαβάς.
-
Αμ τι εγω θα σας σωσω. Πρεπει μονοι σας να σωθητε. Αυτα ειναι τα δυσκολα.Πω πω σπιρτο εισαι επειδι εγω ο σχεδον προδοτης της φυλης μου ειχαν και εξι χρονια αρχαια ελληνικα θυμωνεις και αρπαζεσαι.
τι μου ζητας να ανοιξω πολιτικο γραφειο και να κανω εκλογικη εκστρατεια;
Νικος
Τι εννοείς 'μόνοι σας';
Πως δεν είσαι Έλληνας, ή πως την σκαπουλάρισες από την Ελλάδα και τα προβλήματά της; -
Και στο Ι-κλαμπ τα μετραγανε τα ποστ και φαινοταν ο αριθμος. Και ολο ειχαν προβληματα οποτε το κοψανε τα φαινονται τα νουμερα και επισης δεν μετρανε τα ποστ εκτος απο τα τεχνικα φορουμ.
Νικος
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν εχω ιδεα τι εννοεις με το παραπανω. ΣΟρρυ.
Πριν φύγω από Ελλάδα ήμουν πρώτος σε αριθμό δημοσιεύσεων. Με το που έφυγα ήταν πολύ πιθανό να με περάσεις πάλι, και το φόρουμ έπεσε ακριβώς μόλις έφυγα. Οπότε ο Castor μου κάνει πλάκα πως το έκανα εγώ επίτηδες για να σου γλιτώσω.
Ξέρω, ο αριθμός αυτός δεν σου λέει τίποτα, το έχουμε ξαναπεί.
-
Αντε παλι με τις ανεπτυγμενες χωρες.
Αμα δεν θεωρουμε οτι η Ελλαδα ειναι ανεπτυγμενη τοτε ποτε δεν θα γινει ανεπτυγμενη.Αντε τωρα μου θυμιζεις τους Τουρκους με την ενταξη στην ΕΕ και συγχιζομαι...
Εντάξει, μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο...
Η Ελλάδα θεωρείται ανεπτυγμένη, αλλά κακώς. Είναι αναπτυσσόμενη ακόμα.
Απέχει όμως παρασάγγας από την Τουρκία που είναι υπανάπτυκτη (για να μην πούμε με αρνητική ανάπτυξη κιόλας...)
Τι εγινε με το φορουμ?