-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ζητώ συγγνώμη για το εμβόλιμο ερώτημα μου glf, αλλά η παρουσία του nass είναι πρόκληση
Αυτό να το πάρω για καλό ή για κακό ?
Μόνο για καλό
Η βάση του καθίσματος κατά πόσο μπορεί να είναι ιδιοκατασκευή ? Δηλαδή τα κομμάτια των βάσεων πρέπει να είναι αναγνωρισμένα ή αρκεί οι στήριξή τους να προβλέπεται από το J ?
Για να το κάνω πιο απλό : οι βάσεις που δίνονται με τα καθίσματα το φέρνουν σε ψηλό, για τις διαστάσεις μου, σημείο. Αποτέλεσμα, να χωράω οριακά ΧΩΡΙΣ κράνος, και να πιέζεται το κεφάλι μου εμπρός και κατω με κρανος. Το ύψος είναι το ίδιο με τα καθίσματα του εργοστασίου (είχα βάλει bucket για 3 ημέρες ). Ακόμα κι αν αφαιρεθούν οι σιδηρόδρομοι, δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο στην ουσία. Επειδή, υποθέτω, πως μπορεί να κατασκευαστεί μια βάση πιο 'βολική', θέλω να μάθω αν αυτό επιτρέπεται.Τα αναγνωρισμένα καθίσματα πάνε 'πακέτο' με τις βάσεις τους και άρα δεν μπορείς να τις τροποποιήσεις (όπως και τα καθίσματα), ούτε μπορεί να τις φτιάξεις ιδιοκατασκευή.
Ωστόσο το πρόβλημα που αναφέρεις είναι πολύ σοβαρό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το συνδυασμό βάσεων/καθίσματος.
Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα άλλο κάθισμα που, μαζί με τη βάση του, να είναι βολικό για σένα (δοκίμασέ το πριν το αγοράσεις).
Σε διαφορετική περίπτωση, φτιάξε μια βολική βάση παρόμοια και από παρόμοιο υλικό με την original και στήριξέ την στο αμάξωμα στις τρύπες των αρχικών καθισμάτων (διαφορετικά ξέρεις: σάντουιτς...). Ωστόσο γνωρίζεις πως αυτή είναι 'Ελληνική πατέντα' και εξαρτάται από τον τεχνικό έφορο το αν θα σε 'περάσει' ή όχι (πάντως ομολογώ πως 'κυκλοφορούν' αρκετά αυτοκίνητα με τέτοιες βάσεις). Και, αν θες την άποψή μου, όπως σε όλα τα συστήματα ασφάλειας, μην κάνεις 'πατέντες'.
Έχω βρει μια λύση, αλλά θα δείξει στην πράξη. Οι σιδηρόδρομοι επιτρέπονται έτσι ? Το αυτοκίνητο δεν παύει να χρησιμοποιείται και για βόλτα. Τώρα το θέμα της ζώνης. Στο χειρόφρενο κοντά, κάτω από τη μοκέτα υπάρχει μια τρύπα στο αμάξωμα. Το δεξιό τμήμα της κάτω ζώνης μπορώ να το βιδώσω εκεί ? Κανονικά με πλάκα από την κάτω μεριά του αμαξώματος. Έχεις υπόψη σου ?
Ευχαριστώ -
Κε. Christos_M,
από το στόμα μου τν πήρατε την απορία. Και στο 1300 που έχω εκεί έχω πιάσει τις ζώνες τις εσωτερικές και μέχρι ώρας όλα ήταν οκ στους τεχνικούς ελέγχους. Αν δεν κάνω λάθος η Peugeot όταν έφτιαχνε το αυτοκίνητο ήξερε ότι θα έχει αγωνιστική χρήση και μάλλον επίτηδες έκανε αυτήν την τρύπα, αφού ο κρίκος βιδώνει τέλεια. Υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό?
Κ.Φούκης -
Όχι και 'κύριε', δεν είμαι και τόσο μεγάλος.
Σε κάποιο άλλο topic αναφέρθηκες στο χρώμα του αυτοκινήτου σου. Εγώ το θυμάμαι λευκό με κίτρινους προφυλακτήρες
Σπούδαζα και γω Πάτρα και το 'χα προσέξει.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Όχι και 'κύριε', δεν είμαι και τόσο μεγάλος.Σε κάποιο άλλο topic αναφέρθηκες στο χρώμα του αυτοκινήτου σου. Εγώ το θυμάμαι λευκό με κίτρινους προφυλακτήρες
Α! Εσύ μιλάς για πολύ παλιά... Τώρα πια θα είναι λευκό και μόνο. Της ...αγνότητας
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
......- πίσω ράβδοι (torsion bars) 21 χιλ.
.......
...Σχετικά με τα δεσίματα των ζωνών μόνο ο tabs μου απάντησε αν χρησιμοποιεί και άλλα σημεία εκτός των εργοστασιακών !
Ξαναρωτάω λοιπόν! Είναι δυνατόν να πιάσεις ζώνη 4 σημείων με τη χρήση των εργοστασικών θέσεων ?
Επειδη ειμαι στη φαση να βαλω κι εγς ραβδους στρεψης...
Μηπως οι 21χλστ δεν κανουν τοση διαφορα και πανε χαμενα τα χρηματα? Μηπως οι 22αρες ειναι καλυτερη λυση?
Ποια η γνωμη οσων εχουν δοκιμασει και τις δυο λυσεις, ή γνωριζουν κατι απο εγκυρη πηγη?
Επισης, επειδη μαλλον θα μου φερει τις ραβδους καποιος φιλος απο Αγγλια -αν τελικα τις βαλω- ο φιλος αυτος πηρε τηλεφωνο στο εκει αγωνιστικο τμημα της Peugeot, και εμαθε οτι στην Αγγλια κοστιζουν γυρω στα 200ευτω κατω (400ευρω εναντι 600ευρω εδω στην Ελλαδα -τιμη ιδιωτη παντα).Οσο για τις ζωνες. Εγω τις δικες μου τις εχω πιασει στα εργοστασιακα σημεια στηριξης και την ακριανη απο τη μερια του χειροφρενου στη βιδα που στηριζει τη βαση του καθισματος στην πισω δεξια μερια (οπως καθεται ο οδηγος) με καποια δυνατη ροδελα να παρεμβαλλεται. Νομιζω οτι δεν εχει προβλημα, αλλα και αυτο σχετικο και θεωρητικο ειναι..
- πίσω ράβδοι (torsion bars) 21 χιλ.
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Mια που βρήκαμε τον Nass, ας λύσουμε 5-6 απορίεςΞέρω ποιά παροιμία έχεις στο μυαλό σου
Ξεφυλλίζοντας το κίτρινο βιβλίο, βρήκα τεχνικούς κανονισμούς για όλες τις κατηγορίες εκτός από τα 4χ4. Ειδικότερα, για την Τ3 (προτότυπα) ποιος κανονισμός ισχύει?
Ααα, λεπτό σημείο: στην Ελλάδα δεν ισχύουν οι τρέχοντες κανονισμοί 4x4 της FIA (αυτοί που είναι στα άρθρα 281-286 του J) αλλά κάποιοι παλαιότεροι (όπως ήταν το 199? τα 281-286). Οπότε και από το 2002 δεν περιλαμβάνονται στο κίτρινο βιβλίο οι κανονισμοί της FIA (αφού 'έτρωγαν' πολλές σελίδες χωρίς να ισχύουν...). Ποιοί κανονισμοί ισχύουν ? Δεν ξέρω Ισως οι φίλοι 4x4-άδες (Doukeris, Giannis Athanasiou κτλ.) μπορούν να μας διαφωτίσουν...
Αν βάλει κάποιος ένα κλωβό που δεν έχει δελτίο αναγνώρισης, τι γίνεται? (δεν φαντάζομαι να γίνεται σε κάθε περίπτωση αυτό που λέει στην σελ.170 : Για τους άλλους κλωβούς η ΕΑΛ πρέπει να κάνει στατικό έλεγχο στον προτεινόμενο για έγκριση κλωβό..)
Αυτό που λες αναφέρεται στη διαδικασία αναγνώρισης ενός κλωβού από την ΕΑΛ, δηλ. αν ο κατασκευαστής θέλει να αναγνωρίσει τον κλωβό. Οπότε υποβάλλει αίτημα προς την ΕΑΛ, γίνονται οι δοκιμές που γράφει και (αν είναι επιτυχείς...) βγαίνει δελτίο αναγνώρισης.
Οι υπόλοιποι κλωβοί θεωρούνται ιδιοκατασκευές και είναι ΟΚ αν ισχύουν όσα αναφέρονται στα άρθρα J.253.8.2-3, χωρίς δοκιμές.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Έχω βρει μια λύση, αλλά θα δείξει στην πράξη. Οι σιδηρόδρομοι επιτρέπονται έτσι ? Το αυτοκίνητο δεν παύει να χρησιμοποιείται και για βόλτα. Τώρα το θέμα της ζώνης. Στο χειρόφρενο κοντά, κάτω από τη μοκέτα υπάρχει μια τρύπα στο αμάξωμα. Το δεξιό τμήμα της κάτω ζώνης μπορώ να το βιδώσω εκεί ? Κανονικά με πλάκα από την κάτω μεριά του αμαξώματος. Έχεις υπόψη σου ?
ΕυχαριστώΝαι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπάρχουσες οπές στο αμάξωμα. Αν όμως ο κατασκευαστής δεν τις χρησιμοποιούσε για να στηρίζει ζώνες εκεί (όπως αυτές του πίσω καθίσματος ή τις πόρπες των κανονικών ζωνών), τότε πρέπει να τις ενισχύσεις με πλακάκι (διότι δεν ξέρουμε αν το αμάξωμα εκεί είναι αρκετά ισχυρό για αυτή τη δουλειά).
Οι σιδηρόδρομοι που είχε το αρχικό κάθισμα επιτρέπονται, η στήριξή τους στο αμάξωμα θέλει προσοχή αν δεν χρησιμοποιούνται οι αρχικές οπές. Πάντως είναι πολύ συνηθισμένο, ιδιαίτερα για ένα αυτοκίνητο που είναι και καθημερινό, να χρησιμοποιούνται οπές + σιδηρόδρομοι του κατασκευαστή και πάνω εκεί είτε να βιδώνεται η βάση του καθίσματος, αν ταιριάζει, που είναι σωστή λύση, είτε να φτιάχνεται μια βάση όπου βιδώνεται το (αναγνωρισμένο) κάθισμα, που είναι 'ντεμί' λύση, διότι δεν χρησιμοποιείται η βάση με την οποία αναγνωρίστηκε το κάθισμα αλλά τέλος πάντων συνήθως αν η κατασκευή είναι σωστή και προσεγμένη (εύκολος ενδεικτικός τρόπος ελέγχου, πέρα από τον οπτικό έλεγχο: αν κουνήσεις δυνατά το κάθισμα προς διάφορες διευθύνσεις, δεν πρέπει να κουνάει καθόλου!) δεν πρόκειται φαντάζομαι να σου πει κανείς τίποτε.
Αυτά που είναι συνήθως 'φάουλ' είναι κάτι κατασκευές με εγκάρσια λαμάκια 3 πόντων φάρδους κολλημένα στο αμάξωμα, κάτι αποστάτες τεφλόν με μία βίδα 10 πόντων μήκους από μέσα (διότι στη δύσκολη στιγμή το σοκ δεν θα το 'φάει' το τεφλόν αλλά η μακριά βίδα και μάλιστα κάθετα στον άξονά της ) κτλ.
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Επειδη ειμαι στη φαση να βαλω κι εγς ραβδους στρεψης...
Μηπως οι 21χλστ δεν κανουν τοση διαφορα και πανε χαμενα τα χρηματα? Μηπως οι 22αρες ειναι καλυτερη λυση?
Ποια η γνωμη οσων εχουν δοκιμασει και τις δυο λυσεις, ή γνωριζουν κατι απο εγκυρη πηγη?
Επισης, επειδη μαλλον θα μου φερει τις ραβδους καποιος φιλος απο Αγγλια -αν τελικα τις βαλω- ο φιλος αυτος πηρε τηλεφωνο στο εκει αγωνιστικο τμημα της Peugeot, και εμαθε οτι στην Αγγλια κοστιζουν γυρω στα 200ευτω κατω (400ευρω εναντι 600ευρω εδω στην Ελλαδα -τιμη ιδιωτη παντα).Φίλε Νίκο,
για τις ράβδους ένα μόνο θα σου πώ, δεν γνωρίζω το οδηγικό σου επίπεδο, πάντως οι 21'' ήδη απέχουν από τις 19'' αρκετά. Αν μιλάμε για πάλλυ ειδικά δεν νομίζω ότι κάτι πάνω από 21'' σε επίπεδο Ν πάντα νομίζω ότι είναι το άνω όριο. Να ξέρεις όμως ότι η ουρά θα είναι μεν πιο καλή σε αίσθηση αλλά το αντάλαγμα είναι ότι θα είναι αρκετά πιο απόλυτη.
Όσο για τις τιμές που λές δεν νομίζω ότι είσαι ακριβής ή ο φίλος σου ρώτησε για άλλο ανταλλακτικό. Η τιμή στην PTS Αγγλίας είναι 500ευρώ προ VAT δηλαδή 587.5 ευρώ. Για να ξέρεις και εσύ σου δίνω την διεύθυνση http://www.rallycar.com
Συγνώμη αν σε απογοήτευσα... -
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Α! Εσύ μιλάς για πολύ παλιά... Τώρα πια θα είναι λευκό και μόνο. Της ...αγνότητας
Τώρα που το λέτε, και εγώ θυμάμαι ένα ασπροκίτρινο αγωνιστικό rallye 1300 με νούμερα από το Αχαιός, παρκαρισμένο συχνά έξω από τους Μηχανολόγους. Was that you?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι υπόλοιποι κλωβοί θεωρούνται ιδιοκατασκευές και είναι ΟΚ αν ισχύουν όσα αναφέρονται στα άρθρα J.253.8.2-3, χωρίς δοκιμές.
Δηλαδή ένα cage ιδιοκατασκευή, που τηρεί όσα λέει το J χωρίς όμως να είναι αναγνωρισμένο, περνάει έλεγχο εξακρίβωσης χωρίς πρόβλημα;
Τότε γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία της αναγνώρισης;
Επίσης από ότι ξέρω τα cage που κατασκευάζει ο herby δεν συνοδεύονται από δελτίο αναγνώρισης. Είναι σωστό κάτι τέτοιο;
Αλλη απορία, αν καποιος αγοράσει με γνώμονα την οικονομία το πιο απλό αναγνωρισμένο cage της Sparco (Πχ) και μετά από καιρό θέλει να το αναβαθμίσει σε ένα καλύτερο μοντέλλο, μπορεί ή όχι;
Πρέπει να αγοράσει σωλήνες από τη Sparco?
Αν αγοράσει από εδώ, σωλήνες καλού χάλυβα (πχ st70) και τις βάλει μόνος του, είναι παράνομος? -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
[Μηπως οι 21χλστ δεν κανουν τοση διαφορα και πανε χαμενα τα χρηματα? Μηπως οι 22αρες ειναι καλυτερη λυση?
Ποια η γνωμη οσων εχουν δοκιμασει και τις δυο λυσεις, ή γνωριζουν κατι απο εγκυρη πηγη?Για αγωνιστική χρήση, οπωσδήποτε θα βάλεις τις σκληρότερες (παχύτερες) διαθέσιμες!!!! δηλαδή 22 ή 23 mm (ότι υπάρχει)
Ένα τόσο ακριβό ανταλλακτικό δεν είναι για να το αγοράζεις 2 φορές!
(Δεδομένου οτί κάποια στιγμή θα τις 'εξαντλησεις' τις 21 και θα θέλεις το κάτι παραπάνω) -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Τώρα που το λέτε, και εγώ θυμάμαι ένα ασπροκίτρινο αγωνιστικό rallye 1300 με νούμερα από το Αχαιός, παρκαρισμένο συχνά έξω από τους Μηχανολόγους. Was that you?Χμ... Ε, μάλλον. Του Θάνου είναι κατακίτρινο και 1600 οπότε αποκλείεται να τα μπέρδεψες. Το αμάξι βέβαια τα τελευταία δυο σχεδόν χρόνια ήταν κατακίτρινο.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Για αγωνιστική χρήση, οπωσδήποτε θα βάλεις τις σκληρότερες (παχύτερες) διαθέσιμες!!!! δηλαδή 22 ή 23 mm (ότι υπάρχει)
Ένα τόσο ακριβό ανταλλακτικό δεν είναι για να το αγοράζεις 2 φορές!
(Δεδομένου οτί κάποια στιγμή θα τις 'εξαντλησεις' τις 21 και θα θέλεις το κάτι παραπάνω)Takinen, μια απορία να μου λύσεις μόνο. Καράβωμα, Τόπος Θυσίας, Χολομώντας κ.α. με 23'' πίσω ποίος θα το οδηγάει το αμάξι? Έχω μια αρχή μέσα μου που λέει ότι μαθαίνω να το μαθαίνω σιγά σιγά.Επιμένω και το βροντοφωνάζω ότι οι ράβδοι δεν είναι προϊόν προς λαϊκή κατανάλωση. Δεν είναι ανάρτηση που αν είναι πολύ καλή για σένα δεν πειράζει αφού το αμάξι θα είναι καλύτερο. Οι ράβδοι το κάνουν πολύ πιο απόλυτο και πρέπει να έχεις πολύ πιο καλό feeling και κοντρόλ του αυτοκινήτου για να τις 'πας' και να μην σε 'πάνε'. Αν πάντως θέλετε ρωτήστε και τα παιδιά του καπ τι φοράνε πίσω, μην λέτε ότι σας δίνω συμβουλές εγώ ο 'κουλός'. Παρεπιπτώντως οι παχύτερες διαθέσιμες είναι 25'' και δίνονται από την Italtechnica με σκοπό τις πίστες φυσικά.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Δηλαδή ένα cage ιδιοκατασκευή, που τηρεί όσα λέει το J χωρίς όμως να είναι αναγνωρισμένο, περνάει έλεγχο εξακρίβωσης χωρίς πρόβλημα;Αν είναι σύμφωνο με τα άρθρα 253.8.2 (για τη μορφή, τη στήριξη κτλ.) και 253.8.3 (για το υλικό και τις διαστάσεις των σωλήνων) τότε ναι.
Τότε γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία της αναγνώρισης;
Διότι ενώ το κλουβί του είναι σωστό από την άποψη της μηχανικής αντοχής, δεν είναι σύμφωνο με τα άρθρα 8.2 και 8.3. Πχ. έχει λεπτότερες σωλήνες (συνήθως 40 mm παντού), δεν έχει κανονικές στηρίξεις (πχ. είναι μόνο κολλημένο) κτλ. Αν ένα τέτοιο κλουβί πάει σε έλεγχο εξακρίβωσης χωρίς δελτίο αναγνώρισης θα 'κοπεί' επειδή δεν είναι σύμφωνο με το 8.2 και 8.3 και άρα, χωρίς το 'χαρτί', ο αγωνιζόμενος δεν μπορεί να αποδείξει ότι είναι σωστό από την άποψη της μηχανικής αντοχής.
Αντίθετα το κλουβί που αγόρασε από τη Sparco ο glf έχει (απ΄ όσο κατάλαβα...) κανονικές διαστάσεις σωλήνων, στηρίξεις κτλ. και άρα δεν χρειάζεται αναγνώριση.
Επίσης από ότι ξέρω τα cage που κατασκευάζει ο herby δεν συνοδεύονται από δελτίο αναγνώρισης. Είναι σωστό κάτι τέτοιο;
Εχουν τις σωστές διαστάσεις και άρα είναι ΟΚ. Εξάλλου ο Herby έχει κατά περίπτωση αναγνωρίσει κλουβιά (πχ. των Corolla που έχουν στήριξη κολλημένη σε 'πύργους').
Αλλη απορία, αν καποιος αγοράσει με γνώμονα την οικονομία το πιο απλό αναγνωρισμένο cage της Sparco (Πχ) και μετά από καιρό θέλει να το αναβαθμίσει σε ένα καλύτερο μοντέλλο, μπορεί ή όχι;
Πρέπει να αγοράσει σωλήνες από τη Sparco?
Αν αγοράσει από εδώ, σωλήνες καλού χάλυβα (πχ st70) και τις βάλει μόνος του, είναι παράνομος?Αν ο κλωβός έχει δελτίο αναγνώρισης, δεν πειράζει τίποτα!
Αν δεν έχει, έστω και αν τον έχει αγοράσει από τη Sparco, μπορεί να τον τροποποιήσει, αρκεί βέβαια να διαλέξει με προσοχή τα υλικά και να κάνει καλή δουλειά σύμφωνη με τους κανονισμούς (8.2, 8.3).
-
glf molis telioseis me to kalo pes mas kai poso sou kostise gia na to ftiakseis.na doume einai fthina akriva gia na min kanoume oneira
-
NormalEna.. Th gnwrizw thn topothesia sto internet, kai einai diko mou to lathos..
H timh pou mou eixe pei o filos einai 300lires kai egw to metefrasa lanthasmena se 400euros...Na'sai kala...
-
takinen .. afto einai akrivws pou skeftomai ki egw.. Den einai oti perneis ena set elathriwn 280lb ki an de sou kanei pas stis 330 as poume me kapoio sxetiko anekto kostos 50.000drx. Afto mporesa na to kanw giati to poso fainotan mikro (vevaia meta apo tosa elathria katelikse na einai megalo.. )
Alla me tis ravdous.. tis plirwneis 600euros...Den einai allagh gia kathe mera...
Skeftomai tis 22ares..(sorry gia ta greeklish.. ksexastika meta apo kairo.. )
-
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Takinen, μια απορία να μου λύσεις μόνο. Καράβωμα, Τόπος Θυσίας, Χολομώντας κ.α. με 23'' πίσω ποίος θα το οδηγάει το αμάξι? Έχω μια αρχή μέσα μου που λέει ότι μαθαίνω να το μαθαίνω σιγά σιγά.Επιμένω και το βροντοφωνάζω ότι οι ράβδοι δεν είναι προϊόν προς λαϊκή κατανάλωση. Δεν είναι ανάρτηση που αν είναι πολύ καλή για σένα δεν πειράζει αφού το αμάξι θα είναι καλύτερο. Οι ράβδοι το κάνουν πολύ πιο απόλυτο και πρέπει να έχεις πολύ πιο καλό feeling και κοντρόλ του αυτοκινήτου για να τις 'πας' και να μην σε 'πάνε'. Αν πάντως θέλετε ρωτήστε και τα παιδιά του καπ τι φοράνε πίσω, μην λέτε ότι σας δίνω συμβουλές εγώ ο 'κουλός'. Παρεπιπτώντως οι παχύτερες διαθέσιμες είναι 25'' και δίνονται από την Italtechnica με σκοπό τις πίστες φυσικά.
Πρώτα από όλα είμαι αντίθετος σε νοοτροπίες της δεκαετίας του 80 οτί ένα γλιστερό και ανώμαλο οδόστρωμα απαιτεί μαλακά ελατήρια και μάλιστα πίσω. Οι παράμετροι του σετ απ είναι υπερβολικά πολλές για να γενικεύουμε με έννοιες όπως 'feeling' ή 'απόλυτο' απλά και μόνο βάζοντας 23αρες ράβδους.
(χρησιμοποιώ την ορολογία 23άρες γιατί γιατί νομίζω πως το πάχος δεν είναι ακριβώς 22mm. Είναι 22,5 ή κάτι τέτοιο. Τέλως πάντων σαν 23άρες τις βρίσκει κάποιος στην 'πιάτσα')Από την άλλη αν ο φίλος Νίκος επιθυμεί και μια 'μαλακότερη' ρύθμιση τότε έχει και τις 19άρες του ήδη διαθέσιμες...
-
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ PEUGEOT ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ HEAVY DUTY ΓΙΑ VAN & S16 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΙ.
ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΖΑΜΠΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
-
Ο χρήστης Kyprianou έγραψε:
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ PEUGEOT ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ HEAVY DUTY ΓΙΑ VAN & S16 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΙ.
ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΖΑΜΠΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Φίλε Κυπριανού,
αυτήν την ιδέα την έχουμε ήδη κοιτάξει με ένα φίλο. Ρωτήσαμε λοιπόν και όντως οι ράβδοι για το Van της Peugeot και της Citroen είναι πιο χοντρές αλλά έλα όμως που οι γάλλοι είναι πονηροί και οι ράβδοι δεν κάνουν στο 106 γιατί αν και μιλάμε για το ίδιο πάτωμα τις έχουν κάνει λίγο πιο μακριές και δεν φοριούνται στο επιβατικό...
Φτιαξε και σύ ένα αγωνιστικό!