-
Μια στιγμή: αν το πρόβλημα ήταν η κυρία, ας την βγάλουμε από την εξίσωση...
Εστω λοιπόν πως ο DEPECHE περνάει 5 φορές από τη θέση παρκαρίσματος και βλέπει και τις 5 το γνωστό ...τελάρο. Την 6 φορά δεν αντέχει, κατεβαίνει, πετάει το τελάρο στα σκουπίδια και παρκάρει.
Ποιός είναι τραμπούκος: ο DEPECHE ή ο ιδιοκτήτης του τελάρου ?
Τα περί γρατσουνίσματος με κλειδιά είναι απαράδεκτα από όλες τις πλευρές προφανώς, τίποτε δεν δικαιολογεί μια τέτοια αντίδραση...
-
Ο χρήστης DEPECHE έγραψε:
NAI ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ,ΣΠΑΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ...ΤΕΛΕΙΟΙ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΗ.Τωρα κανεις δεν ειναι τελειος αλλα καταλαβαινω αμα του βλεπεις 3-4 χρονια μπουχτηζεις.
Και για να μην νομιζετε οτι μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, οταν παλια ειχαμε χιονια στην γειτονια μου τοπικα, σκαβαμε σαν μ$%$ες για να ξεθαψουμε τα αυτοκινητα και μετα πηγαιναμε στην δουλεια. Μετα ερχονταν ενας ασχετος και παρκαρε μπροστα απο το σπιτι και το αφηνε εκει 2-3 μερες. Γυριζα εγω καθε βραδυ απο δουλεια και εβλεπα τον παπαρα εκει. Οποτε μια και εγω ιδρωσα να φτυαρισω 50 ποντους χιονι μπροστα απο το σπιτι μου και ο βλακας δεν ηταν ουτε γειτονας (εμενε 200 μετρα στο παρακατω τετραγωνο) εβαλα και εγω τελλαρο. Και μην νομιζεις οτι ημουν μονος. Ολοι οι γειτονες το κανανε (εγω ημουν ο τελευταιος). Το καναμε συχνα ετσι οταν χιονιζε. Μια φορα εβαλα τελαρα νωρις και να ο γειτονας (200 μετρα λεω). Γυριζω πισω και ειχε βγαλει τα τελαρα και παρκαρε. Οποτε παω και εγω του βαζω ενα χαρτι και του λεω οτι καλο θα ηταν να μην παρκαρει εκει μια και ουτε καν δεν μενει κοντα. Το διαβασε και το εγραψε μια και την αλλη μερα αντε παλι εκει. Οποτε λεω α ετσι εισαι. Πηρα τηλεφωνο την αστυνομια και εκμεταλευτηκα τον νομο που λεει οτι δεν μπορεις να πρκαρεις ακινητος σε δημοσιο χωρο (δρομο) πανω απο 48 ωρες. Μετα το εβγαλε και παρκαρα εγω. Μερικες μερες αργοτερα χιονισε παλι και τον ειδα και παρκαρε πιο κατω. Μαλιστα περασε διπλα μου να περπατησει σπιτι του μια και παρκαρε ακομα πιο μακρια. Δεν ειπε τιποτα ομως.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και για να μην νομιζετε οτι μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, οταν παλια ειχαμε χιονια στην γειτονια μου τοπικα, σκαβαμε σαν μ$%$ες για να ξεθαψουμε τα αυτοκινητα και μετα πηγαιναμε στην δουλεια. Μετα ερχονταν ενας ασχετος και παρκαρε μπροστα απο το σπιτι και το αφηνε εκει 2-3 μερες. Γυριζα εγω καθε βραδυ απο δουλεια και εβλεπα τον παπαρα εκει. Οποτε μια και εγω ιδρωσα να φτυαρισω 50 ποντους χιονι μπροστα απο το σπιτι μου και ο βλακας δεν ηταν ουτε γειτονας (εμενε 200 μετρα στο παρακατω τετραγωνο) εβαλα και εγω τελλαρο. Και μην νομιζεις οτι ημουν μονος. Ολοι οι γειτονες το κανανε (εγω ημουν ο τελευταιος). Το καναμε συχνα ετσι οταν χιονιζε. Μια φορα εβαλα τελαρα νωρις και να ο γειτονας (200 μετρα λεω). Γυριζω πισω και ειχε βγαλει τα τελαρα και παρκαρε. Οποτε παω και εγω του βαζω ενα χαρτι και του λεω οτι καλο θα ηταν να μην παρκαρει εκει μια και ουτε καν δεν μενει κοντα. Το διαβασε και το εγραψε μια και την αλλη μερα αντε παλι εκει. Οποτε λεω α ετσι εισαι. Πηρα τηλεφωνο την αστυνομια και εκμεταλευτηκα τον νομο που λεει οτι δεν μπορεις να πρκαρεις ακινητος σε δημοσιο χωρο (δρομο) πανω απο 48 ωρες. Μετα το εβγαλε και παρκαρα εγω. Μερικες μερες αργοτερα χιονισε παλι και τον ειδα και παρκαρε πιο κατω. Μαλιστα περασε διπλα μου να περπατησει σπιτι του μια και παρκαρε ακομα πιο μακρια. Δεν ειπε τιποτα ομως.Νικος
Ναι αλλά είναι ειδική περίπτωση διότι τη θέση αυτή κατά κάποιο τρόπο τη 'δημιούργησες' εσύ, φτυαρίζοντας το χιόνι και αυτός ο εξυπνάκιας (Ελληνας ήταν ? ) εκμεταλλεύτηκε τον κόπο σου.
Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα είναι συχνό, πολλοί που έχουν σπίτι να θεωρούν αυτονόητο πως το πεζοδρόμιο απ΄ έξω τους ανήκει για να παρκάρουν. Βρέξει-χιονίσει. Ή άλλοι που έχουν μαγαζί θέλουν τα αυτοκίνητα για να πηγαίνει ο κόσμος να ψωνίζει αλλά βάζουν τελάρα μπροστά για να μην παρκάρει κανείς και να φαίνεται η βιτρίνα
Ή το άλλο: έχουν σπίτι και γκαράζ με μία μόνο θέση (αν ήταν με περισσότερες, να φεύγουν από το δρόμο πολλά αυτοκίνητα, δεν τίθεται θέμα...), οπότε αναγκαστικά η θέση μπροστά στο γκαράζ μένει κενή, το χρειάζονται δεν το χρειάζονται το γκαράζ (πχ. μένει κενή όλη την ημέρα που έχουν πάρει το αυτοκίνητο και πήγαν στη δουλειά). Είναι σαν να έχουν δεσμεύσει μια θέση παρκαρίσματος στο δρόμο!
-
Εγώ μια απλή ερώτηση η οποία έγινε και πριν αλλά δεν βλέπω απάντηση:
Ο χρήστης fabia100 έγραψε:
Αν θέλεις εξήγησέ μας τί θα έκανες άν στη θέση της γιαγιάς ήταν ο Ζουγκλάκος??? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και για να μην νομιζετε οτι μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, οταν παλια ειχαμε χιονια στην γειτονια μου τοπικα, σκαβαμε σαν μ$%$ες για να ξεθαψουμε τα αυτοκινητα και μετα πηγαιναμε στην δουλεια. Μετα ερχονταν ενας ασχετος και παρκαρε μπροστα απο το σπιτι και το αφηνε εκει 2-3 μερες. Γυριζα εγω καθε βραδυ απο δουλεια και εβλεπα τον παπαρα εκει. Οποτε μια και εγω ιδρωσα να φτυαρισω 50 ποντους χιονι μπροστα απο το σπιτι μου και ο βλακας δεν ηταν ουτε γειτονας (εμενε 200 μετρα στο παρακατω τετραγωνο) εβαλα και εγω τελλαρο. Και μην νομιζεις οτι ημουν μονος. Ολοι οι γειτονες το κανανε (εγω ημουν ο τελευταιος). Το καναμε συχνα ετσι οταν χιονιζε. Μια φορα εβαλα τελαρα νωρις και να ο γειτονας (200 μετρα λεω). Γυριζω πισω και ειχε βγαλει τα τελαρα και παρκαρε. Οποτε παω και εγω του βαζω ενα χαρτι και του λεω οτι καλο θα ηταν να μην παρκαρει εκει μια και ουτε καν δεν μενει κοντα. Το διαβασε και το εγραψε μια και την αλλη μερα αντε παλι εκει. Οποτε λεω α ετσι εισαι. Πηρα τηλεφωνο την αστυνομια και εκμεταλευτηκα τον νομο που λεει οτι δεν μπορεις να πρκαρεις ακινητος σε δημοσιο χωρο (δρομο) πανω απο 48 ωρες. Μετα το εβγαλε και παρκαρα εγω. Μερικες μερες αργοτερα χιονισε παλι και τον ειδα και παρκαρε πιο κατω. Μαλιστα περασε διπλα μου να περπατησει σπιτι του μια και παρκαρε ακομα πιο μακρια. Δεν ειπε τιποτα ομως.
Νικος
Ναι αλλά είναι ειδική περίπτωση διότι τη θέση αυτή κατά κάποιο τρόπο τη 'δημιούργησες' εσύ, φτυαρίζοντας το χιόνι και αυτός ο εξυπνάκιας (Ελληνας ήταν ? ) εκμεταλλεύτηκε τον κόπο σου.
Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα είναι συχνό, πολλοί που έχουν σπίτι να θεωρούν αυτονόητο πως το πεζοδρόμιο απ΄ έξω τους ανήκει για να παρκάρουν. Βρέξει-χιονίσει. Ή άλλοι που έχουν μαγαζί θέλουν τα αυτοκίνητα για να πηγαίνει ο κόσμος να ψωνίζει αλλά βάζουν τελάρα μπροστά για να μην παρκάρει κανείς και να φαίνεται η βιτρίνα
Ή το άλλο: έχουν σπίτι και γκαράζ με μία μόνο θέση (αν ήταν με περισσότερες, να φεύγουν από το δρόμο πολλά αυτοκίνητα, δεν τίθεται θέμα...), οπότε αναγκαστικά η θέση μπροστά στο γκαράζ μένει κενή, το χρειάζονται δεν το χρειάζονται το γκαράζ (πχ. μένει κενή όλη την ημέρα που έχουν πάρει το αυτοκίνητο και πήγαν στη δουλειά). Είναι σαν να έχουν δεσμεύσει μια θέση παρκαρίσματος στο δρόμο!
Οχι Αμερικανος ηταν.
Ναι εχεις δικιο υπαρχουν και τα δυο ακρα. Αν η θεση του γκαραζ ειναι κενη και καποιος γειτονας παει και παρκαρει μπορει να το πει στον ιδιοκτητη οποτε οταν γυρισει ξερει ποιος ειναι αυτος που εχει παρκαρει εκει. Επισης αμα ξερουν οτι ο ιδιοκτητης γθριζει μια συγκεκριμενη ωρα μπορουν να αδειασουν. Γενικα αμα υπαρχει συνενοηση τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.
Γιαυτο μαρεσουν οι πυλωτες στην Ελλαδα. Αλλα βεβαια δεν εχουν χωρο για ολους.
ΥΓ: αυτος ηταν ενας απο τους λογους που μετακομισα σε μερος που δεν εχει χιονι.
-
ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΝΟΣ ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΑΣ. ΕΛΥΘΗ Η ΑΠΟΡΙΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ! Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΙΣΩΣ ΑΚΡΑΙΑ. ΑΛΛΑ Η Μ***ΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ , ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ. 1 ΣΤΟ 1.000.000 ΟΜΩΣ ,ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ -ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ- ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ ΛΕΕΙ... ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ,ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΤΕΥΕΙΣ.
-
Ακόμα φορτωμένος είσαι! Χαλάρωσε και λίγο. Μην παίρνεις ανάποδες οι περισότεροι εδώ αντιμετωπίζουμε ανάλογα ή περίπου ανάλογα προβλήματα καθημερινά. Για παράδειγμα στην γειτονία μου το 2 αυτοκίνητο των οικογενειών που έχουν πιλοτή είναι πάντα έξω από αυτή και επειδή συνήθως οδηγούνται από νεαρά βλαστάρια ( οι νεαρές είναι χειρότερες πάντως) είναι παρκαρισμένα όπως να 'ναι (οι νεαρές χρησιμοποιούν θέση για 2 C5 για να παρκάρουν ένα Πολάκι) και έτσι μερικά βράδυ ψάχνω για θέση μέχρι και 300 μέτρα από το σπίτι μου
Θανάσης
-
ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ....ΤΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ....ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ: ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΧΤΥΠΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 'ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ' ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΥΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
-
Φίλε μου, σε καταλαβαίνω, και να είσαι σύγουρος ότι απο όλους εμάς που γράφουφουμε στο threat οι μισοί και βάλε κάπω έτσι θα συμπεριφέροντο. Εντάξι, εδώ βάζουμε κάπου και την καλή συμπεριφορά πρός τους ηλικιωμένους, αν και που για να λέμε και την αλήθεια πολλές φορές και αυτοί το παρακάνουν. Τέλος για το πρόβλημα του παρκαρίσματος, αντί να σκοτωνόμαστε για μια θέση, καλύτερα είναι να τα βάλουμε με τους εαυτούς μας, τους γονιούς μας τους μπαρμπάδες μας τους γείτονές μας και όλους μας που κάποτε δώσαμε τόσο ασυλλόγιστα αντιπαροχή την ωραία μονοκατοικία μας για την καταραμένη πολυκατοικία. Και που είστε, σε λίγο θα πρέπει να εφευρεθεί το αναδιπλούμενο αυτοκίνητο για να το βάζουμε στην τσάντα μας. Το κακό συνεχώς μεγαλώνει!!!
-
ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60). Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΜΗΠΩΣ?Όχι γριούλα στα 60 ! μην είμαστε τόσο υπερβολικοί!!!
Anyway, αφού σε ευχαριστήσω για το σεβασμό που μου δείχνεις αφού με είπες κύριο (μην ξεχνάμε SIR-gus !!! Κανένας δεν με έχει πει ως τώρα κύριο !!!! ) θα ήταν καλό να μην βγάζεις συμπέρασμα μετά από μόνο 126 μηνύματα μου στο forum για το αν είμαι τύπος του δεν βαριέσαι όπως λες εκτός αν εννοείς τον φίλο *fabia100 *που έβαλε και πρώτος την ερώτηση για τον Σουγκλάκο (λες να διαβάζει το forum?) οπότε ας υπερασπισθεί ο ίδιος το πρόσωπο του αν τον ενόχλησε κάτι.
Αν όμως εννοείς και εμένα τότε να παραδεχτώ και να σου πω ότι ΝΑΙ ! ΘΑ ΚΟΤΕΥΑ να κάνω αυτό που εσύ έγραψες >ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ
με τόση υπερηφάνεια (άσε και τα κεφαλαία που δίνουν ακόμα πιο νευριασμένο style σε αυτά που γράφεις! ) στον Σουγκλάκο ειδικά!
Τώρα το ότι από την ερώτηση μου για το αν θα έκανες αυτήν την κίνηση στον Σουγκλάκο, δείχνει ότι είμαι τύπος του δεν βαριέσαι, τι να πω...!
ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ.ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ , ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΜΕ ΝΕΥΡΑ.
ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ -ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ-
Πίστεψε με αυτό κατάλαβε η 60αρα γριούλα!!!!!!Μάλλον από φόβο χτύπαγε το πορτ-μπαγκάζ παρά από νεύρα!
Αλλά φίλε Depeche διαβάζω το 1ο σου μήνυμα και πουθενά δεν βλέπω να γράφεις ότι της μίλησες πριν κάνεις την κίνηση σου!
Άρα μήπως να δοκίμαζες τον διάλογο και μετά να μας λες ότι δεν παίρνει από λόγια?!
Εγώ πάντως θα το δοκίμαζα και αυτό και μάλιστα **ΚΑΙ **στον Σουγκλάκο!...ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...
Αν κοιτάξεις καλά τον τρόπο που όλοι σου απαντάμε για την κίνηση σου, ίσως καταλάβεις αν τελικά δίνεις την εντύπωση του «τσαμπουκά» ή «χτυπιά» τουλάχιστον σε εμάς...ή αν τελικά διεκδικείς τίποτα!
(αν πιστεύεις ότι εγώ παρκάρω σε garaz-Sorry, αλλά λάθος θα είναι και αυτό το συμπέρασμα σου!)
-
Τα τελάρα είναι απλά απαράδεκτα!!! Κανείς δεν έχει το δικάιωμα να κλείνει το πεζοδρόμιο από τους άλλους, οι οποίοι πληρώνουν εξίσου για αυτό... Εκτός δε αν έχουμε ΤΟΣΑ πεζοδρόμια, που μπορούμε να έχουμε τελάρο στο σπίτι, τελάρο στο γραφείο, και παρόλα αυτά να περισεύουν θέσεις για όταν πηγαίνουμε τη βόλτα μας για φαγητό ή σε φίλους. (Ως πεζοδρόμιο φυσικά εννοώ τον χώρο μπροστά του, όχι επί του πεζοδρομίου)
Από την άλλη όμως, όταν περιμένει κάποιος σε μια θέση σημαίνει πως κι εκείνος ταλαιπωρήθηκε, αλλιώς δεν θα ξεροστάλιαζε στην θέση αυτή, ούτε μπορώ να βγάλω την 'γριά' από την εξίσωση λέγοντας πως είναι τελάρο, γιατί το τελάρο το αφήνω και 5 μέρες παρατημένο, ενώ αν το κάνω αυτό στην γριά, πάπαλα η γριά!
Το να είναι όμως για τόσην ώρα εκεί μήπως σημαίνει πως απλά περίμενε (εσφαλμένα) επί της οδού για να την πάρει ο 'γέρος' που είχε παρκάρει μακριά, για να μην περπατάει ΚΑΙ εκείνη; Αν δεν της μιλήσεις πρώτα δεν ξέρεις...
Εγώ σε καμία περίπτωση δεν είμαι Σουγκλάκος (1.77, 71 κιλά). Αλλά αν έκανε όπισθεν αυτοκίνητο επάνω μου εσκεμμένα, όχι απλά θα το κοπάναγα, αλλά θα τράβαγα και μια κλοτσιά στην πόρτα με απώτερο σκοπό το βούλιαγμα. Καταπάνω μου αυτός; Καταπάνω του κι εγώ!!! Και αν ήταν ο Σουγκλάκος θα έκανα και σπριντ μετά! (μέχρι να βγεί ένας Σουγκλάκος από το αμάξι έχει φύγει 2 τετράγωνα ένας GeorgeTabs! )
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
NAI ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ,ΣΠΑΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ...ΤΕΛΕΙΟΙ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΗ.
Οποτε λεω α ετσι εισαι. Πηρα τηλεφωνο την αστυνομια και εκμεταλευτηκα τον νομο που λεει οτι δεν μπορεις να πρκαρεις ακινητος σε δημοσιο χωρο (δρομο) πανω απο 48 ωρες. Μετα το εβγαλε και παρκαρα εγω.
Νικος
ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ?????
ΣΟΒΑΡΑ εγω νόμιζα ότι αυτό ισχύει μόνο στην Ελβετία???Για δώσε details....
-
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ...ΤΕΛΕΙΟΥΣ EΞYMNOYN ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ , ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΝΑΙ....ΤΕΛΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΤΗ (ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ) ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΤΕΛΕΙΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ DEPECHE MODE : WORDS ARE VERY UNECESSARY , THEY CAN ONLY DO HARM. CASE CLOSED
-
Περι παρκαρίσματος συνέχεια........
Στο σπίτι μου έχω θέση στην πυλωτή και στην καγκελόπορτα ΜΕΓΑΛΟ σήμα 'Είσοδος Παρκινγ' και μάλιστα υπάρχει και ένας γάιδαρος από κάτω για να καταλαβαίνει ο καθείς ότι αν παρκάρει θα είναι τουλάχιστον γάιδαρος. Ελα ντε όμως που η περιοχή μου εστιατοριομπαροκρατήται, και κάθε Παρασκ και Σάβ βράδυ γίνεται το έλα να δεις. Σε γωνίες, πεζοδρόμια, νησίδες, 2πλοπαρκαρισμένα κλπ κλπ. Μου έχουν κλείσει την πόρτα (και χρειαστηκε να βγω 3-4 φορές) που με ανάγκασαν την μία να καλέσω τρόχαία γιατί είχα συμαντικό λόγο μετακίνησης. Βέβαια δεν έκαν απολύτως τίποτα. Με ρώτησαν μάλιστα αν θέλω (?!??!) να του κόψουν κλήση.
Τέρμα Πατησίων και μέτα από 10 λέπτα ψαξίματος θέσης σε στενά και μη, βρίσκω πάνω στην Πατησίων. Ένα τέταρτο μετά που επέστρεψα με έχουν κλείσει (2πλο παρκαρισμένοι με αλάρμ) 2 (!!!). Στο τέταρτο παίρνω την τροχαία. Στα 35 λεπτά ήρθε. Μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνο να κόψουν κλήση, επειδή είχε ματς ο ΠΑΟ με τους τούρκους και όλα τα γερανοφόρα ήταν στο γήπεδο. Στα 45 ήρθε ή πρώτη κόπελα να πάρει το πούντο, μαζί με 100 συγνώμες......
Τα αναφέρω αυτά γιατί είναι μερικά σημεία που αφήνουν αυτοκίνητα, τα οποία βάση λογικής είναι απαράδεκτα. Γωνίες, σημεία που δεν χωρούν φαρδιά αυτοκίνητα, 2πλη σειρά και άφαντη. Τι μυαλό κουβαλάνε?
Κι εγώ έχει τύχει να 2πλοπαρκάρω για επειγουσα δουλειά (και όχι ψώνια) αλλά το μάτι στο αυτοκίνητο....όχι 45 λεπτά.....άσε που γίνεσαι και γελοίος να ρωτάς όλα τα καταστήματα 'Συγνώμη μήπως έχετε ένα Πούντο?' -
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι επειδή ΟΛΟΙ διαφωνούμε με την πράξη σου ότι :
-Εξυμνούμε τον τραμπουκισμό του τελάρου και της γυφτιάς
-Παίζουμε τον ρόλο του ευγενικού θύματος
-Είμαστε τύποι του «δεν βαριέσαι»Για φαντάσου να αρχίσουμε και εμείς που διαφωνούμε τους χαρακτηρισμούς για εσένα...
Δεν μπορείς εσύ να είσαι σιγουρος για το αν εμείς δεν αντιδρουμε σε ότι γίνεται εις βάρος μας. Αλλά μετράει και το πώς αντιδράς...
Και το πώς αντέδρασες εσύ στην συγκεκριμένη περίπτωση κρίνεται από το πλήθος τον αρνητικών posts εναντίον σου...
Αν διαφωνεί ένα ποσοστό 100% τότε σκέψου ...
Δεν το παρατήρησες?Μάλλον όμως το κατάλαβες από τον ευγενικό επίλογο CASE CLOSED
Τα αναφέρω αυτά γιατί είναι μερικά σημεία που αφήνουν αυτοκίνητα, τα οποία βάση λογικής είναι απαράδεκτα. Γωνίες, σημεία που δεν χωρούν φαρδιά αυτοκίνητα, 2πλη σειρά και άφαντη. Τι μυαλό κουβαλάνε?
Κι εγώ έχει τύχει να 2πλοπαρκάρω για επειγουσα δουλειά (και όχι ψώνια) αλλά το μάτι στο αυτοκίνητο....όχι 45 λεπτά.....άσε που γίνεσαι και γελοίος να ρωτάς όλα τα καταστήματα 'Συγνώμη μήπως έχετε ένα Πούντο?'Το γελοίο είναι ότι υπάρχουν δρόμοι που ακόμα και να βρεις θέση να παρκάρεις, δεν το βάζεις γιατί ξέρεις ότι θα σε κλείσουν για ώρες...
παράδειγμα?
Οδός Αριστοτέλους...από Αγ.Μελετίου έως ΟΜΟΝΟΙΑ!!! -
ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΑΡΜ ΑΜΑΞΑΚΙ ΚΑΒΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ.ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ .ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΝΑ Α Ν Ε Τ Α .ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ...ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ 4 ΕΝΤΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ , ΕΙΔΕ ΟΤΙ.....ΠΕΡΝΑΓΕ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το γελοίο είναι ότι υπάρχουν δρόμοι που ακόμα και να βρεις θέση να παρκάρεις, δεν το βάζεις γιατί ξέρεις ότι θα σε κλείσουν για ώρες...Καλα αυτο και αν ειναι. Δεν φταιει ομως κανενας. Φταιει το κ@@@κρατος. Οπως εγραψε και ο Κωστας(cmarin) πιο πανω η Τροχαια δεν κανει τιποτα!!!
Αληθεια ρε Κωστα τι μεσο ειχες και ηρθανε κιολας?
Γιατι δηλαδη να μην στειλει ενα γερανο η Τροχαια και να φορτωσει αμεσως αυτον που με εκλεισε? Σε αναγκαζουν η δεν σε αναγκαζουν να φερθεις απολιτιστα κανοντας τους καποια ζημια στο αυτοκινητο τους απο τα δικαιολογημενα νευρα σου?
Εγω πηρα τηλεφωνο το 100 απο το κινητο μου ενα βραδυ για λιγα λαδια στο οδοστρωμα μια φορα και αφου με ρωτησαν πρωτα αν εχω κανενα φτιαρι να ριξω χωμα. Μετα μου ειπαν οτι θα ενημερωσουν την Τροχαια να ερθει. Ακομα ερχεται παντως. -
ΚΥΡΙΕ ΓΚΑΣ (?) ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ. ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ :ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΤΑΠΟ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ . ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ...ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟ 100%.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΗΣ. ΝΟΘΕΙΑ ΝΟΘΕΙΑ. ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...ΣΟΒΑΡΑ ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ . ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΟΚ?
-
ΚΥΡΙΕ ΓΚΑΣ (?) ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ. ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ :ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΤΑΠΟ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ . ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ...ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟ 100%.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΗΣ. ΝΟΘΕΙΑ ΝΟΘΕΙΑ. ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...ΣΟΒΑΡΑ ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ . ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΟΚ?Εγω πηρα τηλεφωνο το 100 απο το κινητο μου ενα βραδυ για λιγα λαδια στο οδοστρωμα μια φορα και αφου με ρωτησαν πρωτα αν εχω κανενα φτιαρι να ριξω χωμα. Μετα μου ειπαν οτι θα ενημερωσουν την Τροχαια να ερθει. Ακομα ερχεται παντως.
Μου θυμίζεις τον κολλητό μου που στην εθνική βάρεσε δυστυχώς ένα σκύλο και αφού σταμάτησε για να δει τις ζημίες στο αυτοκίνητο του και καλεί και την αστυνομία για να τους πει ότι ο σκύλος είναι μέσα στην εθνική σκοτωμένος του απαντάνε :
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ?????????? -
Σήμερα πέρασα από τον δρόμο που συνήθιζα να αφήνω το αυτοκίνητο όσπου το βρήκα δυο φορές γρατζουνισμένο. Έξω ακριβώς από τα σπίτια που είχε συμβεί αυτό υπάρχουν 2 ντενεκέδες λαδιού γεμάτοι με κάτι βαρύ (ίσως χώμα) και μια πινακίδα σχήματος Π δεμένη με αλυσίδα σε ένα δέντρο. Έχω λόγο να του υποψιάζομαι ή όχι;
ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ?