-
Γαβριήλ,αν σε πω Αμερικάνο,θα παρεξηγηθείς?
συστηματικά απέφυγα να το κάνω ως τώρα,but you leave me no choice.Δυστηχώς έχεις περάσει πολλά χρόνια στο μεγάλο μήλο και το μόνο που σου έχει μείνει είναι οι αναμνήσεις,όχι η αύρα του φιλήσυχου τρόπου ζωής,κρίμα.
όταν μίλησα για το θεό καπιταλισμό και την ψύχωση που έχετε στην αμερική με αυτον είχα άδικο να το αναφέρω? για όνομα του θεού,δεν είναι το τέλειο σύστημα,το βλέπουμε μπροστά μας καθημερινά! δεν επαρκούν τα αγαθά για όλους god dammit και συνεχίζω να ακούω τις ίδιες αηδίες.Αν έχω βαρεθεί να σας ακούω στα 20 μου,τι θα κάνω σε άλλα τόσα χρόνια?? αφού το ρημάδι το σύστημα δεν μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να πειθαρχήσει σε κανόνες!
όπως σου εξήγησαν,ο πόλεμος είχε τελειώσει,τώρα τι επιβεβλημένη κίνηση και κουραφέξαλα... στις επάλξεις του πολέμου δεν θα γινόντουσαν δοκιμές,εκεί δεν θα φαινόταν η δύναμη του νέου όπλου? στην κομμουνιστική απειλή το μυαλό του αμερικάνου... η λέξη μακαρθισμός σου λέει κάτι? 1000 φορές κομμουνισμός. είναι μια ωραία εποχή που επιδεικνύει η σοφία που διακατείχε τα κεφάλια της εποχής... εκτός κι αν το συμφέρον τους ήταν στην προώθηση της βιομηχανίας κι όχι στο επίπεδο ζωής του αμερικάνου πολίτη,τότε να το δικαιολογήσω κι αυτό.
2 σημειώσεις:
1,πρωσοπικά μισώ τον κομμουνισμό,τυχόν ιδέες για ρέμπελο συνομηλιτή είναι πολύ εκτός θέματος
2,είναι πολύ μα πολύ εκκνευριστικό το κόλλημα των αμερικάνων με τον 2ο παγκόσμιο,και μιλάμε για μαυρα μεσάνυχτα ή να παρουσιάζεται το άσπρο μαύρο.Wake up buddy,για την ελευθερία τους πολέμησαν τότε,το να αφήσουν τον (με 2 χρόνια ζωής ακόμη) Χίτλερ να αλωνίσει δεν ήταν επιλογή...κι η επιμονή σου με τις προβλέψεις των ιστορικών του τύπου 'για καθε εναν που λεει οτι λες εσυ υπαρχουν 10 που λενε αυτο που λεω εγω' το ονομάζω εκτός από αγνοια,αλλαζονεία.Αυτό δεν είναι επιχείρημα debate,αυτό είναι προσβολή!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Οπως σου ειπα πιο πανω. Εαν θελουμε, η Μ. Ανατολη γινετε η 51η πολιτεια των ΗΠΑ σε 6 μηνες. Μαζι και το πετρελαιο αυτων. Ποιος θα μας σταματησει? Η Ρωσσια ή η Κινα? Τους συμφερει και αυτους μαλιστα τωρα που η αυτοκινητοβιομηχανια αρχιζει να ανθιζει στην Κινα, βοηθεια με το τσουβαλι απο την Κινα ειναι η προβλεψη. Αλλα για καποιο λογο λεει, οι ΗΠΑ δεν το κανουν κατι τετοιο και δεν το εκαναν. Ανναρωτιεμαι γιατι. Εσυ αναρωτιέσαι γιατι? Αλλα ξέχασα, εσυ νομίζεις οτι οι ΗΠΑ κάνουν 'οτι θελουν' σε αυτον τον κοσμο.βασικά άμα σου πω μερικά πραγματάκια για έλλειψη φαντασίας,θα φταίω? μάλλον δεν σας δασκαλεύουν πολλά για πολιτική.Do you know manipulation? Taking over a place with the intention of making it the god damn 51st state is nonsence.You will take over an oil field but it's povetry will take over your economy.You know burdain? the next thing you 'd like would be a crαzy lot of arabs wondering around the us with us passports,not raised as americans! Or perhaps having the whole muslim world giving you the looks would be better?
θα στο πω απλά.ΔΕΝ μπορούν οι ΗΠΑ να καταλάβουν μουσουλμανική χώρα σαν το κλασσικό αστείο που κάνετε στους καναδέζους.Θα σημάνει την καταστροφή σας.Τώρα μέσω ΟΗΕ και λοιπών καλύψεων από διεθνή στρατεύματα,ναι,αλλά τέλος το αστείο που παρουσιάζετε μια αδυναμία σας σαν χάρη,με ποιόν νομίζεις πως μιλάς πια,τον Pedro στο φαστφουντάδικο?
manipulation is the only alternative here,prove me wrong.λυπάμαι αλλά βαριέμαι την ίδια ρητορική που ακούω στα debriefs του ΝΑΤΟ ή τις συσκέψεις του ΟΗΕ να ακούγεται στο αυτοκινητιστικό forum της προτίμησής μου.Με φθείρει και εξεγείρει χωρίς λόγο και δεν θα επεκταθώ σε προσωπικά σχόλια για την έκταση που έχεις ερευνήσει αυτά που λες,πόσο μάλλον για την αντικειμενικότητα που έχεις εξετάσει αυτά τα ζητήματα.
-
Πολύ ιστορικοί συμφωνούν ότι η ρίψη των ατομικών βομβών μπορούσε και έπρεπε να αποφευχθεί.
Και που να δεις ποσοι λενε το αντιθετο. Για καθε εναν που λεει οτι λες εσυ υπαρχουν 10 που λενε αυτο που λεω εγω. Αλλα μια στιγμη. Τι σημασια εχει το τι λενε καποιοι Ιστορικοι.
Ας δεχτώ (για χάρη της κουβέντας) ότι με τους ιστορικούς δε βγάζουμε άκρη. Παρέθεσα, όμως, λίγα γεγονότα, για να στηρίξω την άποψή μου. Όταν οι ΗΠΑ ρίξανε τη βόμβα, ο πόλεμος στην Ευρώπη είχε τελειώσει (η Γερμανία είχε συνθηκολογήσει) και η Ιαπωνία είχε απέναντί της όλους τους συμμάχους, έχοντας ήδη δεχθεί ανεπανόρθωτο πλήγμα στις αεροπορικές και ναυτικές της δυνάμεις. Για αυτό μη μου λες ότι αν δεν έριχναν οι ΗΠΑ τη βόμβα: 'Στην χειροτερη περιπτωση οι ΗΠΑ χανουν απο την Ιαπωνια και η Ρωσσια χανει απο τον Χιτλερ.'
Ατομα σαν και σενα δεν νομιζουν οτι εαν οι ΗΠΑ γινοταν Ιαπωνια (με τους τοτε δικτατορες) και η Ευρωπη γινοταν ΕΣΣΔ με τους τοτε ακραιους κουμουνιστες, ηταν τιποτε σε σχεση με τα ατομα που χαθηκαν λογο της ατομικης βομβας.
Μη τα λες αυτά σε εμένα. Δοξάζω το Θεό, που στην Ελλάδα μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν επικράτησε ο Κομμουνισμός. Δε θα ήθελα με τίποτα να ήμασταν σαν τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία.
Εαν θελουμε, η Μ. Ανατολη γινετε η 51η πολιτεια των ΗΠΑ σε 6 μηνες. Μαζι και το πετρελαιο αυτων.
Στις μέρες μας δεν είναι απαραίτητο ένα κράτος να κατέχει μια περιοχή, για να την έχει υπό τον έλεγχό του.
Ειναι αδυνατον να μην αναφερθει καποιος σε πρωσοπικο επιπεδο οταν μιλαμε για ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ιστορικων γεγονοτων δηλαδη). ΑΥτο ομως δεν σημενει οτι εχω κατι μαζι σου. Μονο με την γνωμη σου πανω σε αυτο το θεμα. Αλλος το ανοιξε το θρεντ. Εγω παιρνω μερος οσο ειναι ανοιχτο και οταν νομιζω ειναι ΟΚ να παρω μερος. Πρωσοπικα με κανενα δεν εχω ουτε θα εχω ποτε. Πρωσοπικα δεν περνω τιποτε σχεδον. Η ζωη ειναι πολυ μικρη για κατι τετοιο.
Απλώς μου «κακοφαίνεται» το γεγονός ότι προβαίνεις σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς (έστω και σχετικά ήπιους), ενώ εγώ δεν έχω προβεί. Μάλιστα αν ψάξεις σε προηγούμενο thread, θα δεις ότι υπήρξε κάποια δημοσίευσή μου με την οποία πήρα το μέρος σου. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις χωρίς προσωπικά σχόλια. Το τελευταίο απευθύνεται σε όλους μας.
Ξερεις ομως τι πρεπει να κανεις και τι πρεπει να εισαι για να γινεις Προεδρος των ΗΠΑ?
Να είσαι γιος ενός προηγούμενου Προέδρου; (λίγο χιούμορ, για να ελαφρύνουμε το κλίμα).
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Να είσαι γιος ενός προηγούμενου Προέδρου; (λίγο χιούμορ, για να ελαφρύνουμε το κλίμα).That was a good one!!!
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Γαβριήλ,αν σε πω Αμερικάνο,θα παρεξηγηθείς?συστηματικά απέφυγα να το κάνω ως τώρα,but you leave me no choice.Δυστηχώς έχεις περάσει πολλά χρόνια στο μεγάλο μήλο και το μόνο που σου έχει μείνει είναι οι αναμνήσεις,όχι η αύρα του φιλήσυχου τρόπου ζωής,κρίμα.
όταν μίλησα για το θεό καπιταλισμό και την ψύχωση που έχετε στην αμερική με αυτον είχα άδικο να το αναφέρω? για όνομα του θεού,δεν είναι το τέλειο σύστημα,το βλέπουμε μπροστά μας καθημερινά! δεν επαρκούν τα αγαθά για όλους god dammit και συνεχίζω να ακούω τις ίδιες αηδίες.Αν έχω βαρεθεί να σας ακούω στα 20 μου,τι θα κάνω σε άλλα τόσα χρόνια?? αφού το ρημάδι το σύστημα δεν μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να πειθαρχήσει σε κανόνες!
όπως σου εξήγησαν,ο πόλεμος είχε τελειώσει,τώρα τι επιβεβλημένη κίνηση και κουραφέξαλα... στις επάλξεις του πολέμου δεν θα γινόντουσαν δοκιμές,εκεί δεν θα φαινόταν η δύναμη του νέου όπλου? στην κομμουνιστική απειλή το μυαλό του αμερικάνου... η λέξη μακαρθισμός σου λέει κάτι? 1000 φορές κομμουνισμός. είναι μια ωραία εποχή που επιδεικνύει η σοφία που διακατείχε τα κεφάλια της εποχής... εκτός κι αν το συμφέρον τους ήταν στην προώθηση της βιομηχανίας κι όχι στο επίπεδο ζωής του αμερικάνου πολίτη,τότε να το δικαιολογήσω κι αυτό.
2 σημειώσεις:
1,πρωσοπικά μισώ τον κομμουνισμό,τυχόν ιδέες για ρέμπελο συνομηλιτή είναι πολύ εκτός θέματος
2,είναι πολύ μα πολύ εκκνευριστικό το κόλλημα των αμερικάνων με τον 2ο παγκόσμιο,και μιλάμε για μαυρα μεσάνυχτα ή να παρουσιάζεται το άσπρο μαύρο.Wake up buddy,για την ελευθερία τους πολέμησαν τότε,το να αφήσουν τον (με 2 χρόνια ζωής ακόμη) Χίτλερ να αλωνίσει δεν ήταν επιλογή...κι η επιμονή σου με τις προβλέψεις των ιστορικών του τύπου 'για καθε εναν που λεει οτι λες εσυ υπαρχουν 10 που λενε αυτο που λεω εγω' το ονομάζω εκτός από αγνοια,αλλαζονεία.Αυτό δεν είναι επιχείρημα debate,αυτό είναι προσβολή!
ΟΚ gmak.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Οπως σου ειπα πιο πανω. Εαν θελουμε, η Μ. Ανατολη γινετε η 51η πολιτεια των ΗΠΑ σε 6 μηνες. Μαζι και το πετρελαιο αυτων. Ποιος θα μας σταματησει? Η Ρωσσια ή η Κινα? Τους συμφερει και αυτους μαλιστα τωρα που η αυτοκινητοβιομηχανια αρχιζει να ανθιζει στην Κινα, βοηθεια με το τσουβαλι απο την Κινα ειναι η προβλεψη. Αλλα για καποιο λογο λεει, οι ΗΠΑ δεν το κανουν κατι τετοιο και δεν το εκαναν. Ανναρωτιεμαι γιατι. Εσυ αναρωτιέσαι γιατι? Αλλα ξέχασα, εσυ νομίζεις οτι οι ΗΠΑ κάνουν 'οτι θελουν' σε αυτον τον κοσμο.
βασικά άμα σου πω μερικά πραγματάκια για έλλειψη φαντασίας,θα φταίω? μάλλον δεν σας δασκαλεύουν πολλά για πολιτική.Do you know manipulation? Taking over a place with the intention of making it the god damn 51st state is nonsence.You will take over an oil field but it's povetry will take over your economy.You know burdain? the next thing you 'd like would be a crαzy lot of arabs wondering around the us with us passports,not raised as americans! Or perhaps having the whole muslim world giving you the looks would be better?
θα στο πω απλά.ΔΕΝ μπορούν οι ΗΠΑ να καταλάβουν μουσουλμανική χώρα σαν το κλασσικό αστείο που κάνετε στους καναδέζους.Θα σημάνει την καταστροφή σας.Τώρα μέσω ΟΗΕ και λοιπών καλύψεων από διεθνή στρατεύματα,ναι,αλλά τέλος το αστείο που παρουσιάζετε μια αδυναμία σας σαν χάρη,με ποιόν νομίζεις πως μιλάς πια,τον Pedro στο φαστφουντάδικο?
manipulation is the only alternative here,prove me wrong.λυπάμαι αλλά βαριέμαι την ίδια ρητορική που ακούω στα debriefs του ΝΑΤΟ ή τις συσκέψεις του ΟΗΕ να ακούγεται στο αυτοκινητιστικό forum της προτίμησής μου.Με φθείρει και εξεγείρει χωρίς λόγο και δεν θα επεκταθώ σε προσωπικά σχόλια για την έκταση που έχεις ερευνήσει αυτά που λες,πόσο μάλλον για την αντικειμενικότητα που έχεις εξετάσει αυτά τα ζητήματα.
ΟΚ gmak.
-
Όταν οι ΗΠΑ ρίξανε τη βόμβα, ο πόλεμος στην Ευρώπη είχε τελειώσει (η Γερμανία είχε συνθηκολογήσει) και η Ιαπωνία είχε απέναντί της όλους τους συμμάχους, έχοντας ήδη δεχθεί ανεπανόρθωτο πλήγμα στις αεροπορικές και ναυτικές της δυνάμεις. Για αυτό μη μου λες ότι αν δεν έριχναν οι ΗΠΑ τη βόμβα: 'Στην χειροτερη περιπτωση οι ΗΠΑ χανουν απο την Ιαπωνια και η Ρωσσια χανει απο τον Χιτλερ.'
Το οτι κανεις λαθος για το οτι νομιζεις οτι ο ΠΠ τελειωσε πριν πεσει η βομβα ειναι 100% λαθος. Και για κατι τετοιο δεν χρειαζετε καποιος καν ικανοτητα ποιοτικης κρισης. Ας που με ομως οτι εισαι 100% σωστος για χαρι λογου. Τοτε σε ρωτω. Γιατι νομιζεις τοτε οι ΗΠΑ εριξαν τις βομβες? Α? Για να σκοτωσουν κοσμο και μονο? Ετσι γιατι ειναι ανθρωπωφαγοι? Για να δουμε τι αλλες ασυναρτησιες σου ειπαν αυτοι που σε επεισαν οτι ο πολεμος ηταν καθαρισμενος/τελειωμενος πριν πεσουν οι βομβες στην Ιαπωνια.
-
Μη τα λες αυτά σε εμένα. Δοξάζω το Θεό, που στην Ελλάδα μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν επικράτησε ο Κομμουνισμός. Δε θα ήθελα με τίποτα να ήμασταν σαν τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία.
.
Ε τοτε? Ποιο το προβλημα σου? Γιατι γκρινιαζεις?
-
Στις μέρες μας δεν είναι απαραίτητο ένα κράτος να κατέχει μια περιοχή, για να την έχει υπό τον έλεγχό του.
.
Σωστα αλλα πιστεψε με. ΤΟν ελενγχο της Μ. Ανατολης οι ΗΠΑ σιγουρα ΔΕΝ τον εχουν. Σε καμια περιπτωση. Υπαρχει εμπορικη συνεργασια λογο πετραιλεου αλλα εκει σταματαει το θεμα. Μαλιστα τα πραγματα χειροτερεψαν με την αλλαγη της εξουσιας στην Σ. Αραβια. Ο μονος καλος και πραγματικος συνεργατης εληξε και αυτος με την καινουργια ηγεσια να ειναι πολυ πιο κοντα στο extreme Ισλαμ απο ποτε. Ουτε στασιμοι δεν μενουν αυτοι. Ενα βημα μπρος 3 πισω. Οι ανικανοι, αντι-δημοκρατικοι που μονο λογο του πετραιλεου εγω και εσυ αναφερουμε το ονομα τους σημερα. Εαν δεν ηταν για αυτο η Σ. Αραβια θα ηταν οσο σημαντικο κρατος ειναι η Αιθιοποια σημερα. Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα.... Εχουμε να δουμε πολλες αλλαγες στο κοντινο μελλον. Watch.
-
Το οτι κανεις λαθος για το οτι νομιζεις οτι ο ΠΠ τελειωσε πριν πεσει η βομβα ειναι 100% λαθος.Μια απλή ερώτηση (επιδέχεται μόνο 'ναι' ή 'όχι' ως απάντηση): Η Γερμανία είχε συνθηκολογήσει το Μάιο του 1945;
-
Απλώς μου «κακοφαίνεται» το γεγονός ότι προβαίνεις σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς (έστω και σχετικά ήπιους), ενώ εγώ δεν έχω προβεί. Μάλιστα αν ψάξεις σε προηγούμενο thread, θα δεις ότι υπήρξε κάποια δημοσίευσή μου με την οποία πήρα το μέρος σου. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις χωρίς προσωπικά σχόλια. Το τελευταίο απευθύνεται σε όλους μας.
.
-
Το να παιρνεις το μερος μου σε ενα αλλο θεμα δεν σημενει οτι θα διαφωνησω εντονα με σενα σε ενα αλλο θεμα. Δεν παιζω πολιτικο παιχνιδι εδω εγω. Την γνωμη μου λεω.
-
Το οτι κατα την γνωμη μου, δεν μεταφραζεις τα ιστορικα γεγονοτα σωστα δεν σημενει οτι εχεις καποιο προβλημα ή εισαι κανα κακο ατομο. Σημενει μονο αυτο και τιποτε αλλο. Αυτη ειναι η γνωμη μου, και ο μονος τροπος για να σου πω γιατι διαφωνω μαζι σου ειναι να ειμαι ειλικρινης και να σου το γιατι νομιζω οτι συμβαινει αυτο με σενα. Οχι οτι απλως συμβενει. Μαλιστα τα σχολια για την ποιοτητα κρισης πιο πολυ πανε σε ΟΛΟΥΣ αυτους που ζουν στην Ευρωπη που τους βλεπω να αντιτασοντε εναντια στις ΗΠΑ και να περνουν το μερος κρατων οπως το Ιρακ, η Παλαιστινη (που δεν ειναι καν κρατος), και ατομα οπως ο Σανταμ, κτλ. Ιδιαιτερα μετα τα γεγονοτα της 9/11. ΤΟ ειδαμε και αυτο. Κανενα προβλημα ομως. Η εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ ειναι ξεκαθαρη και θα σινεχισει χωρις την υποστιριξη κανενος. Συμπεριλαμβανομενων και της Μ.Β.
Αν δεν λυσεις το προβλημα μονος σου κανεις δεν θα το λυσει για σενα.
-
-
Να είσαι γιος ενός προηγούμενου Προέδρου; (λίγο χιούμορ, για να ελαφρύνουμε το κλίμα). -
Το οτι κανεις λαθος για το οτι νομιζεις οτι ο ΠΠ τελειωσε πριν πεσει η βομβα ειναι 100% λαθος.
Μια απλή ερώτηση (επιδέχεται μόνο 'ναι' ή 'όχι' ως απάντηση): Η Γερμανία είχε συνθηκολογήσει το Μάιο του 1945;
Ναι. Στις 7 Μαιου του 45 υπηρξε συνθηκολόγηση χωρις ορους απο τους Γερμανους.
-
Αφού το ξέρετε ότι δε βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα,ΚΌΦΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD!ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΈ;ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 'ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ';ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΙΑ!!
Πραγματικά,είναι πολύ ωραίο να γίνονται συζητήσεις για τέτοια θέματα,αλλά μόνο ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ!!!Αν θέλω να δω τέτοιες,ανοίγω το πρώτο δελτίο ειδήσεων!Μην παραφέρεστε όσο εξοργιστικά και αν είναι αυτά που διαβάζετε!Τουλάχιστο διατηρείστε χαμηλούς τόνους!Αμάν πια με αυτό το Homeland vs The Foreigners battle! -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Αφού το ξέρετε ότι δε βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα,ΚΌΦΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD!ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΈ;ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 'ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ';ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΙΑ!!
Πραγματικά,είναι πολύ ωραίο να γίνονται συζητήσεις για τέτοια θέματα,αλλά μόνο ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ!!!Αν θέλω να δω τέτοιες,ανοίγω το πρώτο δελτίο ειδήσεων!Μην παραφέρεστε όσο εξοργιστικά και αν είναι αυτά που διαβάζετε!Τουλάχιστο διατηρείστε χαμηλούς τόνους!Αμάν πια με αυτό το Homeland vs The Foreigners battle!-
Κοιτα ποιος μιλαει Αυτος που ΑΝΟΙΞΕ τετιου ειδους θρεντ στο παρελθον και αυτος που ΕΠΕΜΕΝΕ οτι θα επρεπε να παρω μερος σε αυτο και αυτος που ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ σε τετοιου ειδους θρεντ σε μεγαλο ποσοστο.
-
Εγω και ο Λογικος που μειναμε στο τελος, δεν νομιζω οτι υπαρχει 'διαμαχη' οπως γραφεις μεταξυ μας. Διαλογο κανουμε κιας ειναι και θερμος.
Γεια σου ρε Λογικε
-
-
Εγω και ο Λογικος που μειναμε στο τελος, δεν νομιζω οτι υπαρχει 'διαμαχη' οπως γραφεις μεταξυ μας. Διαλογο κανουμε κιας ειναι και θερμος.Γεια σου ρε Λογικε
Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και προτίμησα να μην απαντήσω στον 'makinen'.
ΥΓ: Μια και δηλώνω ότι με λένε Δημήτρη, προτιμώ να με αποκαλείς με το όνομά μου. Αν θέλεις, πες με και Μήτσο.
-
Κοίτα κάτι πράγματα φίλε μου!Μπήκα στη μέση να ηρεμήσω το κλίμα και τελικά θα συμφιλιωθούν όλοι εναντίον μου! Εντάξει,τουλάχιστο τα κατάφερα να συμφιλιωθείτε έστω και έτσι
Πάντως Γαβριήλ με έχεις πάρει στραβά.Κοίτα και μόνος σου να δεις ότι το thread που είχα ανοίξει είχε θέμα τις κάμερες και την παρακολούθηση της ιδιωτικής μας ζωής.Το ότι στην πορεία εξελίχτηκε σε μια διαμάχη όπως αυτή ακριβώς δεν είναι δικό μου φταίξιμο και δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιες κατηγορίες.Επίσης Γαβριήλ δεν επέμεινα ποτέ να συμμετάσχεις,καθώς γενικότερα αποφεύγω εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων την αναφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο και νομίζω αυτό το αναγνωρίζετε όλοι εδώ πέρα.Τέλος πάντων,τέλος καλό,όλα καλά. -
Εγω και ο Λογικος που μειναμε στο τελος, δεν νομιζω οτι υπαρχει 'διαμαχη' οπως γραφεις μεταξυ μας. Διαλογο κανουμε κιας ειναι και θερμος.
Γεια σου ρε Λογικε
Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και προτίμησα να μην απαντήσω στον 'makinen'.
ΥΓ: Μια και δηλώνω ότι με λένε Δημήτρη, προτιμώ να με αποκαλείς με το όνομά μου. Αν θέλεις, πες με και Μήτσο.
Σορρυ Λογικε...ε...Δημητρη. Δεν ηξερα το ονομα σου μεχρι τωρα.
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Κοίτα κάτι πράγματα φίλε μου!Μπήκα στη μέση να ηρεμήσω το κλίμα και τελικά θα συμφιλιωθούν όλοι εναντίον μου! Εντάξει,τουλάχιστο τα κατάφερα να συμφιλιωθείτε έστω και έτσι
Πάντως Γαβριήλ με έχεις πάρει στραβά.Κοίτα και μόνος σου να δεις ότι το thread που είχα ανοίξει είχε θέμα τις κάμερες και την παρακολούθηση της ιδιωτικής μας ζωής.Το ότι στην πορεία εξελίχτηκε σε μια διαμάχη όπως αυτή ακριβώς δεν είναι δικό μου φταίξιμο και δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιες κατηγορίες.Επίσης Γαβριήλ δεν επέμεινα ποτέ να συμμετάσχεις,καθώς γενικότερα αποφεύγω εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων την αναφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο και νομίζω αυτό το αναγνωρίζετε όλοι εδώ πέρα.Τέλος πάντων,τέλος καλό,όλα καλά.Και η αρχη αλλα και η μεση ηταν καλη. Ποτε δεν ειμασταν σε 'κακο' σημειο οσον αφορα την γνωμη μου.
-
ΟΚ gmak.
ήμουν αδικαιολόγητα απότομος,το εκτιμώ που δεν απάντησες στο ύφος μου.
πάνω στην έξαψη ξέχασα να σχολιάσω το κομματάκι με την προεδράρα,το πρόσεξε ο logikos.Δεν πιστεύω να μην το περίμενες το σχόλιο αυτό έτσι;
Πάντως έχεις δίκιο στο στο σημείο της μικρής Ελλάδας.Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις κατά νου πως πρέπει να παίρνεις αποφάσεις.Εδώ η πολιτική λαϊκίζει επικίνδυνα,κανείς δεν κάθεται να πολυσκευτεί αυτό που θα πει,το 'οι κ*λοαμερικάνοι' είναι ψωμοτύρι για ότι πάει στραβά στο εξωτερικό.Δεν πειράζει,σπάνια βγαίνει άκρη απ' το net.Χαιρετίσματα από εμένα,ας μιλάμε καλύτερα για πράγματα που συμφωνούμε...
TOTAL INFORMATION AWARENESS