-
Κατά καιρούς ακούμε διάφορα τρελά που είναι 1.αστεία 2.περίεργα 3.εντελώς απαράδεκτα.
**Παράδειγμα 1.: **'''...είναι καλός οδηγός διότι κάνει bodybuilding''''.
Προφανώς για την κυρία που το είπε η έλλειψη υδραυλικού τιμονιού είναι πρόβλημα.
**Παράδειγμα 2.:**Πως αναγνωρίζουμε τα επικίνδυνα σημεία των δρόμων??
Από τη σχετική σήμανση ?? Οχι....
Μετρώντας τα εικονοστάσια....δυστυχώς !!
Παράδειγμα 3.:''' ...τα ρυθμιζόμενα KONI αντέχουν τριπλάσια χλμ λόγω της δυνατότητας να επανέλθουν στην αρχική κατάσταση μετά από κάθε ρύθμιση'''.
Ρύθμιση όχι επισκευή.Λόγια αντιπροσώπου της εταιρείας. -
Κατά καιρούς ακούμε διάφορα τρελά που είναι 1.αστεία 2.περίεργα 3.εντελώς απαράδεκτα.
Προφανώς για την κυρία που το είπε η έλλειψη υδραυλικού τιμονιού είναι πρόβλημα.
Παράδειγμα 3.:''' ...τα ρυθμιζόμενα KONI αντέχουν τριπλάσια χλμ λόγω της δυνατότητας να επανέλθουν στην αρχική κατάσταση μετά από κάθε ρύθμιση'''.
Ο χρήστης TASSOS έγραψε:
Μετρώντας τα εικονοστάσια....δυστυχώς !!Είχε έρθει φίλος ξένος στην Ελλάδα πριν χρόνια και βλέποντας τα πάρα πολλά εικονοστάσια μου είπε πόσο χαίρεται που οι Έλληνες είναι τόσο φανατικοί χριστιανοί…χωρίς να ξέρει φυσικά τίποτα για την πραγματική αιτία...Που φτάσαμε …
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μετρώντας τα εικονοστάσια....δυστυχώς !!Είχε έρθει φίλος ξένος στην Ελλάδα πριν χρόνια και βλέποντας τα πάρα πολλά εικονοστάσια μου είπε πόσο χαίρεται που οι Έλληνες είναι τόσο φανατικοί χριστιανοί…χωρίς να ξέρει φυσικά τίποτα για την πραγματική αιτία...Που φτάσαμε …
Φίλε μου δε φτάσαμε ακόμα.......Πριν καιρό έγινε μνημόσυνη δέηση από το Μητροπολίτη πάνω στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών στον Ψαθόπυργο.Απ' ότι βλέπω καθημερινά, ο Θεός δεν έχει πάρει ακόμα την εργολαβία.Οποια έργα συντήρησης και επισκευής μετατρέπουν τις λακούβες σε σαμαράκια.
Χαλάλι όμως διότι,δε χρειάζεται να ανακατεύω τον καφέ μου.
Ενα τέτοιο σαμαράκι έσπασε τον άξονα από άδειο συρόμενο βυτίο με 'κόστος' μόνο δύο νεκρούς.Μήπως να κάνει τη δέηση ο Χριστόδουλος που λέει και ωραία ανέκδοτα??? -
Τελικά δίκιο έχω πως όλοι πρέπει να κυκλοφορούμε με χωμάτινες αναρτήσεις, ποδιές και μισότριβα...μή σας πω να γίνουν και τα roll cage υποχρεωτικά για ΙΧ...αφού δεν φτιάχνουν τους δρόμους, ας φτιάξουμε τα αυτοκίνητα μας! Τι αερόσακοι και ιστορίες για αγρίους; πάρε και 4 μαγνήσια βάλε και 4 μισότριβα και μη σε νοιάζει τίποτα...
...τώρα βέβαια άλλοι έχουν και ερπυστριοφόρα μουλάρια και είναι ακόμη ποιο ασφαλείς αλλα μάλλον δεν είναι πρακτικά λόγω κατανάλωσης...:p:P:P:P:P
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Τελικά δίκιο έχω πως όλοι πρέπει να κυκλοφορούμε με χωμάτινες αναρτήσεις, ποδιές και μισότριβα...μή σας πω να γίνουν και τα roll cage υποχρεωτικά για ΙΧ...αφού δεν φτιάχνουν τους δρόμους, ας φτιάξουμε τα αυτοκίνητα μας! Τι αερόσακοι και ιστορίες για αγρίους; πάρε και 4 μαγνήσια βάλε και 4 μισότριβα και μη σε νοιάζει τίποτα......τώρα βέβαια άλλοι έχουν και ερπυστριοφόρα μουλάρια και είναι ακόμη ποιο ασφαλείς αλλα μάλλον δεν είναι πρακτικά λόγω κατανάλωσης...:p:P:P:P:P
Απορία: τι είναι τα μισότριβα ? (λάστιχα φαντάζομαι αλλά τι είδους ?)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ...???