-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιατι τα ρεστα δεν ειναι στην πλακοστρωτη κατηφορα που βγαινει στον κεντρικο της Καστελλας , πατωντας τα πετρελαια κουτρουβαλες ?και τους ακούνε στο Βεάκειο μετά και βγαίνουν έξω!
-
Που μενεις D-jet?
-
φαντάζομαι επι Χούντας θα είχε γυριστεί, έτσι?
μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα -
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Που μενεις D-jet?Πιο Πειραιά δε γίνεται!
-
Και που παρκαρεις?
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Και που παρκαρεις?Δεν τα λένε τα κόλπα δημοσίως!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Γιατι τα ρεστα δεν ειναι στην πλακοστρωτη κατηφορα που βγαινει στον κεντρικο της Καστελλας , πατωντας τα πετρελαια κουτρουβαλες ?
και τους ακούνε στο Βεάκειο μετά και βγαίνουν έξω!
Σκυλίτσειο το έλεγαν τότε!!!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μου έκανε εντύπωση η καθαριότηταΣε κάποια στιγμή έχει στο πλάι του δρόμου μεγάλη ταμπέλα με το στρατιώτη σουβλάκι! Στο 3:22 του Βίντεο στην αριστερή μεριά - πρέπει να είναι εκεί που και σήμερα είναι η γέφυρα του Κηφισσού στην παραλιακή!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και που παρκαρεις?
Δεν τα λένε τα κόλπα δημοσίως!!!
Πείτε κάτι ρε παιδιά
-
ψυχραιμια !!!!!!!!!!!!!
ΤΟ 124 ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ....
.....ουτε ανεβαινει η τιμη! -
Πλάκα κάνουμε Γιάννη!!!
Αυτο της ταινίας έχει γίνει κουτάκι της Κόκα Κόλα από τότε!
Και φαντάζομαι πως το γυρίσανε μόνο μια φορά...Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκες
-
Πολύ καλό βιντεάκι! Και έλεγα πως το δικό μας είχε τραβήξει τα πάνδεινα. Εντάξει, τέτοια 'ειδική' δεν έχω κάνει ακόμα στο 124...
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Πλάκα κάνουμε Γιάννη!!!
Αυτο της ταινίας έχει γίνει κουτάκι της Κόκα Κόλα από τότε!
Και φαντάζομαι πως το γυρίσανε μόνο μια φορά...Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκες
Σωπα βρε yiannis , παρεξηγηται ο Γιαννης ? ........
Αφου να φανταστεις , στο τελος των γυρισματων της ταινιας , του λεει ο Ομαρ Σαριφ .........< Εσυ Γιαννακη να δεις που καποια μερα , θα τρεξεις και σε αγωνες >.....
-
........και εγενετο..!
-
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
μου έκανε εντύπωση η καθαριότηταΣε κάποια στιγμή έχει στο πλάι του δρόμου μεγάλη ταμπέλα με το στρατιώτη σουβλάκι! Στο 3:22 του Βίντεο στην αριστερή μεριά - πρέπει να είναι εκεί που και σήμερα είναι η γέφυρα του Κηφισσού στην παραλιακή!
Τώρα κατάφερα να το δώ! Εντυπωσιακότατο!
Πόσα όμορφα και ξεχασμένα αυτοκίνητα φαίνονται σαν κομπάρσοι!
Στο 3:33 υπάρχει και ένα 510!!!
Οι τύποι δίνουν ρέστα! Εγώ πραγματικά τρόμαξα με το πέρασμα τέζα μέσα από τα νερά σύριζα στο πεζοδρόμιο αλλα και στο 6:09 που ο Opel 'το χάνει' και το σώζει στο τσάκ!!!!Από 5:05 εώς 5:45 πρέπει να είναι ο περιφερειακός στα Τουρκοβούνια...
-
Εχουν γραφτει ηδη ... ιστοριες για αγριους σε προηγουμενες σελιδες γιαυτην την ταινια , αγαπητε neptune35 ...
-
...ούτε το είχα προσέξει καθώς έχω μια κακιά συνήθεια να μην ψάχνω μία ενότητα απ' την αρχή....
-
-
Άντε σας έφτιαξα πάλι! Ολόκληρη η 'Κατάχρηση εξουσίας' που ψάχναμε ....
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ