-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κανένας δεν το ξέρει....?Mad Max
(από ΗΠΑμερικάνικα αυτοκίνητα είμαι άσχετος) Είναι παλιά TransAm ? Πάντως Supercharged, NOx κτλ. κτλ. είναι... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κανένας δεν το ξέρει....?
Mad Max
(από ΗΠΑμερικάνικα αυτοκίνητα είμαι άσχετος) Είναι παλιά TransAm ? Πάντως Supercharged, NOx κτλ. κτλ. είναι...Κέρδισες την αγάπη μας που έτσι κι αλλιώς την είχες. Είναι Ford Falcon XB coupe του 1973 που έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Αυστραλία.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κέρδισες την αγάπη μας που έτσι κι αλλιώς την είχες.Ωωωω, σας ευχαριστώ
Είναι Ford Falcon XB coupe του 1973 που έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Αυστραλία.
Πσσσς! αυτό ήταν πολύ δύσκολο cmarin...
-
Κάτι πιο εύκολο τώρα...δεν λέω τίποτα, όλοι το ξέρουμε.
-
Είναι ο Φασουλής και σε λίγο θα πλύνει τα δόντια του με τα πιτσιλιστήρια!!
Αν έβαζε και σαπουνάκι στο νερό θα γλίτωνε ακόμα περισσότερο χρόνο!! -
Μην ξεχνάμε και τον 'Αγιο' της μικρής οθόνης με το Volvo P 1800 S
-
Και για να περάσουμε σε παράπλευρο θέμα cartoons με θέμα το αυτοκίνητο.
Μισέλ Βαγιάν , μεγάλωσα και αγάπησα τους αγώνες παρ'ότι είχα μόνο δύο τεύχη μέχρι πρόσφατα που απέκτησα σχεδόν όλη τη σειρά.
Υ.Γ. Δυστυχώς το βρίσκω μόνο Γαλλικά.
-
Στην νέα ταινία του 007, die another day έχουμε την καινουρια Aston Martin V12 Vanquish
V12, 5935cc, 460Hp at 6500rmp, 6 gears auto-shift, rear wheel drive, 1820kg, 0-100 in 4.9 sec, 306 max speed.
M'αρέσει αυτο και το θέλω... -
Ntropi se olous sas...
Ksenofertoi !
Edw yparxei h koryfaia tainia mas pou mprosta tous wxreioun oles oi yperparagoges tou Hollywood.
Quiz
Hint: Katadiwksh apo peripoliko ( agwnistiko Datsun Violet me faro me klouvi kai bucket) sta ntamaria se moto prezakia(!) CR500 (?). Oi odhgoi? o mosxous me pilikio!!
kai nomizw o Papagewrgiou sto moto!Episis BMW 2002 pou zhtage kapoios tainia : kataxrhsh eksousias
AA kai my all time favourite (to agorasa) einai to kokkino Renault 5 Turbo2 pou odhgouse i Carbara Carrera (onoma e?) sto apithano 'never say never again' me ton Sean sto teleftaio 007....
-
Ναι, πρέπει να ήταν και η τελευταία φορά που κινήθηκε ... Στελάκη ...
(Πες και για την Montecarlo. Μπορεί να μην πρωταγωνίστησε στον κινηματογράφο, αλλά, all time classic...)
-
Ο χρήστης Stel(i)os έγραψε:
AA kai my all time favourite (to agorasa) einai to kokkino Renault 5 Turbo2 pou odhgouse i Carbara Carrera (onoma e?) sto apithano 'never say never again' me ton Sean sto teleftaio 007....
Φυσικά στην ίδια ταινία ήταν και μία chevrolet, ένα Peugeot 504.
Oσο για το violet ήταν αν δεν κάνω λάθος Τα Τσακάλια. δεν βρίσκω όμως φωτογραφία. Μόλις βρω θα την ανεβάσω.
ΥΓ Στέλιο αν θέλεις γράφε ελληνικά, είναι δύσκολο να διαβαστούν τα γκριγκλις.
-
Καλα ρε αφου αναφερθηκατε σε σχεδον ολα τα αυτοκινητα που εχουν περασει απο την μικρη και τη μεγαλη οθονη γιατι δεν λετε για το The fast and the furious.Μιλαμε για τα υπρτατα Jap cars της τελευταιας δεκαετιας.
RX-7,Toyota Supra,Nissan Skyline,Mitsubishi Eclipse,Honda S2000 κι αλλα πολλα!!!Μπορει τα περισσοτερα απο αυτα να ηταν μονο εμφανισιακα βελτιωμενα αλλα η Supra οντως ειχε 600και αλογα... -
Κλασσική φεμινιστική ταινία 'Thelma and Louise'. Την cabrio αμερικανιά του 50 δεν την ξέρω. Όποιος το ξέρει ας το πει.
-
Ο χρήστης GARRETT T35 έγραψε:
Καλα ρε αφου αναφερθηκατε σε σχεδον ολα τα αυτοκινητα που εχουν περασει απο την μικρη και τη μεγαλη οθονη γιατι δεν λετε για το The fast and the furious.Μιλαμε για τα υπρτατα Jap cars της τελευταιας δεκαετιας.
RX-7,Toyota Supra,Nissan Skyline,Mitsubishi Eclipse,Honda S2000 κι αλλα πολλα!!!Μπορει τα περισσοτερα απο αυτα να ηταν μονο εμφανισιακα βελτιωμενα αλλα η Supra οντως ειχε 600και αλογα...Ηταν περσινή ταινία αλλά δεν την έχω δει, γι αυτό και μου διεφυγε. Σας παραθέτω όμως φωτογραφίες:
Τoyota Supra
Nissan Skyline
Mitsubish Eclipse
και ακόμη WRX, Integra, M3 κλπ
για όδους ενδιαφέρονται http://www.thefastandthefurious.net -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Μηπως με αναγνωριζει εμενα και με αφηνει?Ακριβως αυτο γίνεται... Δυστυχώς στο Yahoo! Briefcase ισχύει το εξής χαριτωμένο: 'Public sharing of files/full-size images only available for Premium Service users. '
Οποτε αν εξακολουθεις να θελεις να μοιραστεις αυτο το αρχειο με μας θα πρεπει να το ανεβασεις καπου αλλού (καμια καλη ιδέα κανεις;)
Μπορεις βέβαια να μας δώσεις το password σου και να μπουμε ως... εσυ! -
Ο χρήστης Stel(i)os έγραψε:
Ntropi se olous sas...Ksenofertoi !
Edw yparxei h koryfaia tainia mas pou mprosta tous wxreioun oles oi yperparagoges tou Hollywood.
Quiz
Hint: Katadiwksh apo peripoliko ( agwnistiko Datsun Violet me faro me klouvi kai bucket) sta ntamaria se moto prezakia(!) CR500 (?). Oi odhgoi? o mosxous me pilikio!!
kai nomizw o Papagewrgiou sto moto!Που το θυμήθηκες! Φοβερή, τι λέω, επική Ελληνική και-καλά-υπερπαραγωγή (συνδυασμός αστυνομικού-θρίλερ-κοινωνικού (ναρκωτικά)-ρομάντζο και γουέστερν στο τέλος), το γέλιο έπεσε σύννεφο
Νομίζω λεγόταν 'Εξοδος κινδύνου' (άσχετος τίτλος), έπαιζε ο Στέλλα-φύγε-κρατάω-μαχαίρι-Φούντας και η Ολγα Καρλάτου (ωραία γυναίκα. Πέραν τούτου ουδέν... ) που ήταν υπαστυνόμος στη δίωξη ναρκωτικών (όπου είχε προαχθεί από τροχονόμος επειδή έπιασε ένα ληστή ή κάπως έτσι σε καταδίωξη με DT και κράνος-κουβά AGV) και είχε χάσει τον αδελφό της από ναρκωτικά και ήταν πολύ πικραμένη αλλά κάτι παίχτηκε με τον Φούντα και μετά ήταν χαρούμενη και στο τέλος έγινε η φοβερή καταδίωξη που ανέφερε ο Stel(i)os σε κάτι νταμάρια με το Violet (δεν το ήξερα πως οδηγούσε 'η Γιωργάρα') και τη μοτό (CR ? μπα... Τίποτε DT θα ήταν) και έπιασαν τον αρχιέμπορο που ήρθε με ελικόπτερο ή αεροπλάνο ή αερόστατο και νομίζω ήταν ο ΑΙΜ-Κούρκουλος που κάτι παιζόταν πιο παλιά (προ Φούντα) με την Καρλάτου (στο έργο, ε!) και στο τέλος σκοτώθηκαν όλοι και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ntropi se olous sas...
Ksenofertoi !
Quiz
kai nomizw o Papagewrgiou sto moto!Που το θυμήθηκες! Φοβερή, τι λέω, επική Ελληνική και-καλά-υπερπαραγωγή (συνδυασμός αστυνομικού-θρίλερ-κοινωνικού (ναρκωτικά)-ρομάντζο και γουέστερν στο τέλος), το γέλιο έπεσε σύννεφο
Νομίζω λεγόταν 'Εξοδος κινδύνου' (άσχετος τίτλος), έπαιζε ο Στέλλα-φύγε-κρατάω-μαχαίρι-Φούντας και η Ολγα Καρλάτου (ωραία γυναίκα. Πέραν τούτου ουδέν... ) που ήταν υπαστυνόμος στη δίωξη ναρκωτικών (όπου είχε προαχθεί από τροχονόμος επειδή έπιασε ένα ληστή ή κάπως έτσι σε καταδίωξη με DT και κράνος-κουβά AGV) και είχε χάσει τον αδελφό της από ναρκωτικά και ήταν πολύ πικραμένη αλλά κάτι παίχτηκε με τον Φούντα και μετά ήταν χαρούμενη και στο τέλος έγινε η φοβερή καταδίωξη που ανέφερε ο Stel(i)os σε κάτι νταμάρια με το Violet (δεν το ήξερα πως οδηγούσε 'η Γιωργάρα') και τη μοτό (CR ? μπα... Τίποτε DT θα ήταν) και έπιασαν τον αρχιέμπορο που ήρθε με ελικόπτερο ή αεροπλάνο ή αερόστατο και νομίζω ήταν ο ΑΙΜ-Κούρκουλος που κάτι παιζόταν πιο παλιά (προ Φούντα) με την Καρλάτου (στο έργο, ε!) και στο τέλος σκοτώθηκαν όλοι και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα
A, αυτό το χω δει, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό. Φώσκολος και ξερό ψωμί. Πάντως ήμουν μεταξύ τσακαλίων και πανικού στα σχολεία.
Παντως φωτό με violet πολυ δύσκολη. Ας βολευτούμε με αυτό:
-
Θα σας θυμίσω και άλλα, απο την τηλεόραση αυτή τη φορά.
'ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ', Θάνος Λειβαδίτης. Αλλάζε κάθε χρόνο όλα τα μοντελα της Celica.
Οι παλαιότεροι θα το θυμούνται, η σειρά πρέπει να σταμάτησε το 1985 ή 84. -
Miα και αναφέρθηκε κάτι για καρτούνς παραθέτω το όχημα των flintstones το flintcar από την ταινία
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Miα και αναφέρθηκε κάτι για καρτούνς παραθέτω το όχημα των flintstones το flintcar από την ταινίαΤο τιμόνι μου αρέσει!!!
Λες και θα δουλεύει!!
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ