-
εχει βγει η τελευταια εκδοση richard burns net 2.2 πανευκολο στη χρηση.δουλευει αψογα αλλα μαλλον αποτι βλεπω ολοι παιζετε colin 2005 και wrc4..........
-
Τι παραπάνω έχει η καινούρια έκδοση του Richard Burns Rally? Και πρέπει να κατεβάσεις απλά ένα pach για να την έχεις η πρέπει να την αγοράσεις?
Όσο για όσους παίζουν ακόμα Colin 2005 και wrc4 μετά το Richard Burns Rally ή δέν τους αρέσει ο ρεαλισμός ή δέν τον έχουν γνωρίσει. -
δεν ειναι patch ειναι για να παιζεις multiplayer στο interne.επιβαλεται ομως να εχεις το 1.02 patch για το game που και αντιγραφο να ειναι το παιχνιδι δεν χρειαζεται crack
-
βγαινει για ps3 το wrc5! αν και ποτε δεν ειχε σωστο gameplay αυτο το παιχνιδι επλπιζω σε κατι πολυ αληθινο αυτη τη φορα το ps3 ειναι ενα τερας με τα χαρακτηριστικα που βγηκαν και μπορει να κανει θαυματα!!
το blue ray disc χωραει 54gb!!!
φανταζεσται να εχουμε 16 χωρες με ολες τις ειδικες του καθε αγωνα ακομα να εχεις και την επιλογη να οδηγησεις την απλη διαδρομη μεχρι να φτασεις την επομενη ειδικη και φυσικα με road book!επιλογη για νυχτερινες ειδικες!
ο καθε συνοδηγος να εχει την πραγματικη φωνη ρεαλιστικη και τρανταχτη οπως στα αληθεια και οχι οπως τωρα που ειναι σε καθε game ουδετερη και να εχεις τη δυνατοτητα να γραψεις την δικη σου!
το μοντελο ζημιας να περιεχει φοβερες λεπτομερειες να ξεζανταρει το λαστιχο να φεγουν οι τροχοι να σπανε τα παντα(turbo,μοτερ,αναρτηση,κιβωτιο,ψυγειο,μεταδοση) να υπαρχουν ηλεκτρικα προβληματα
σε περιπτωση που τουμπαρεις να φωναζεις τον κοσμο να σε βοηθησει και αν δεν υπαρχει κανεις να βγαινεις εσυ ο ιδιοςσε περιπτωση που εγκαταλειψεις να μπορεις να δεις τον υπολοιπο αγωνα απο οποιοδηποτε αμαξι με οποιαδηποτε καμερα
σε περιπτωση που αργεις μεσα στην ειδικη να σε προσπερνανε τα επομενα αυτοκινητα
ο κοσμος να ειναι παντου να κουναει σημαιες μπλουζες να τρελαινεται και να υπαρχει αφθονος στις στροφες και ο καθενας να λειτουργει διαφορετικα και φυσικα το ελικοπτερο να παρακολουθει απο πανω
με καμερα και μεσω των 6 usb του ps3 να μπορεις να βαλεις το πρoσωπο σου στο κεφαλι του οδηγου
η ποικιλια του δρομου θα ειναι τεραστια και διαφορετικη και οχι οπως σημερα που ειναι περιπου το ιδιο πραγμα σε ολο το μηκος τις ειδικης
ποικιλια απο ζωα που μπορει να αποδειχθουν επικινδυνα μεσα στην εδικη
μεγαλη ποικιλια απο ταμπελες δεντρα(οχι ολα ιδια)φραχτες μαντρες εικονοστασια ρυακια ποταμια θαμνους και γενικα oxi copy paste την πιστα!να υπαρχει τηλεμετρια και virtula spectator με ολα τα απαραιτητα στοιχεια και να υπαρχουν 2 mode arcade και simulation ωστε να ειναι happy και οι πιτσιρικαδες και οι πωρομενοι!
παντως αν ημουν programer στην evolution studios αυτα θα εκανα!
-
Το όραμα σου είναι ομολουγουμένως εκπληκτικό και εμένα αυτό θα μου άρεσε! Αλλά...
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
παντως αν ημουν programer στην evolution studios αυτα θα εκανα!
Είσαι σίγουρος (η αλλιώς έχεις προγραμματίσει ποτέ)?
Και μια ερώτηση. Επειδή ΔΕΝ έχω τιμονιέρα και ούτε την κατάλληλη υποδομή (ελπίζω στο μέλλον) για μία τέτοια ώστε να παίξω αξιοπρεπώς το rbr ποιο είναι το καλύτερο (βγάζωντας τα γραφικά απ'έξω - από άποψη ρεαλισμού κυρίως και του πόσο απαιτητικό είναι) WRC4 ή Colin2005? Από τα WRC2 και Colin3 που έχω να ξέρετε ότι προτιμώ το WRC2.
-
οχι βεβαια καμια σχεση με προγραματιστης θα το θελα πολυ αλλα θελει πολυ δουλεια και διαβασμα...ξεκινησα λιγο rinokeros και 3d studio και τα παρατησα
3500 εντολες....κοιτα το wrc 4 ειναι φοβερο απο γραφικα ειδικες κοσμο κλπ
αλλα απο gameplay δεν ειναι τοσο καλο αμαν τι κανουν εκει στην evolution...το colin ειναι ολοκληρωμενο πολλα αμαξια νεες πιστες αλλα ειναι και αυτο arcade... μονο το richard καταφερνει να σου δειξει τι σημαινει real rally οδηγηση...μια φορα ηρθε ο σπυρος ο εξαρχος που ετρεχε στο junior cup και τον εβαλα να παιξει πρωτη φορα και μετα απο 5 λεπτα πηγαινε τεζες απιστευτο μου ελεγε!!!
-
Βασικά αυτά που περιέγραφες ως όραμα θεωρητικά είναι αφικτά στη νέα γενιά κονσολών αλλά θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν από την 1η γενιά υλοποιούσαν το όραμά σου. Σκέψου ότι έχουν να κάνουν με νέα πλατφόρμα άρα θα πρέπει να 'αρχίσουν από την αρχή'. Για να καταλάβεις καλύτερα τι θέλω να σου πω σύγκιρινε το WRC1 με το WRC4. Καμία σχέση μάλλον.
Και επειδή σπουδάζω προγραμματισμό έχω αρχίσει και βλέπω με άλλο μάτι τα διάφορα παιχνίδια.
Τώρα ποιο από τα 2 είναι καλύτερο, το WRC4 ή το Colin2005 (υποθέτω ότι είναι καλύτερα από τους προκατόχους τους)?
Για το rbr ξέρω ότι είναι καλύτερο/ρεαλιστικότερο/απαιτιτικότερο αλλά δεν έχω τιμονιέρα.
-
αν και δεν το χονευο πια λoγω rbr ψηφιζω colin 2005 για το καλυτερο gameplay πολοι εντυπωσιαζονται απο τα original χαρακτηριστικα του παιχνιδιου αυθεντικες ομαδες αυτοκινητα οδηγοι και λοιπα αλλά χάνει στην ουσία..
το μονο που περιμενω απο τη νεα γενια απλα καλυτερο gameplay pyshics περισοτερες πιστες και τιποτα αλλο....μια απο τα ιδα δλδ σε καλυτερο πακετο...
λιγη φαντασία ρε παιδιά ακουτε programers??? -
ξεκιναω την κατασκευη ενος εξομοιωτη με σκοπο οσο γινεται την περισοτερη απολαυση στα rally games
συντομα θα εχω photo απο το project μεχρει τοτε δεν σας λεω τπτ!!
-
Περιμένουμε!!!
-
λογω ελειψης χρονου και διακοπων απο τελος αυγουστου ξεκιναει το project που ειχα αναφερει πιο πανω θα βοηθησει και ο φιλος μου ο opterios
εκτος απο αυτο θα ξεκινησω με το Θεμη(opterios) πρωταθλημα στο richard burns οπου θα γραψουμε ολες τις ειδικες(ηδη εχω γραμενες μερικες που παιζουμε)και φυσικα realistic damage εγω θα ειμαι συνοδηγος οπου θα διαβαζω στο θεμη μεσω ενδοεπικοινωνιας στη πωροση!
-
-
Λοιπόν, ήρθε ο Λάμπρος (fabiawrc) από εδώ και ξεκινήσαμε το πρωτάθλημά μας στο RBR. Για όσους δε γνωρίζουν περί τείνους πρόκεται, έχουμε βάλει ως στόχο να ξεκινήσουμε ένα πλήρες πρωτάθλημα στο Richard Burns σε realistic damage και champion difficulty level, με σημειώσεις συνοδηγού γραμμένες από εμάς του ίδιους και με υπαγόρευση των σημειώσεων από τον συνοδηγό στον οδηγό μέσω ενδοεπικοινωνίας.
Τελειώσαμε μόλις τώρα το πρώτο ράλλυ της σεζόν (Αγγλία) και ακόμα και σε ρεαλιστικό damage, καταφέραμε να κερδίσουμε το ράλλυ με διαφορά 30 δευτερολέπτων. Για όσους παίζουν RBR, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε realistic damage mode.
Ο Λάμπρος είναι εξαιρετικός συνοδηγός, και ο τρόπος με τον οποίο λέει τις σημειώσεις είναι πολύ λεπτομερέστερος και καλύτερος από το συνοδηγό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα σε κάθε πίστα να σημειώνουμε πολύ γρήγορους γύρους.
Το feeling είναι φοβερό, καθότι ξέρουμε και οι δύο ότι με το παραμικρό λάθος, είμαστε έξω από τον αγώνα και έτσι κατά τη διάρκεια της οδήγησης, η ένταση είναι φοβερά αυξημένη και για τους δύο!!!
Τέρμα τα λόγια, ακολουθούν οι φωτογραφίες:
Edit: Θα ακολουθήσει και demo video να δείτε, γιατί έτσι δεν μπορείτε να καταλάβετε το κλίμα
-
KALA...EISTE KAI OI 2,
THEOI!!!!!!!
-
ΤΕΛΕΙΟ! Μπράβο σας
-
το wrc5 θα βγει για το ps2 και οχι για το ps3 εξαλου θα κυκλφορησει αυτον τον Οκτωβρη ενω το καινουργιο playstation του χρονου την ανοιξη.
Αυτο που ψιθυριζεται στα ξενα forums ειναι οτι το καινουργιο mcrae θα βγει για το ps3 ωσ τοτε ομως RBR και παλι RBR the only true rally simulator. -
Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε γιατί πιστεύετε πως το RBR είναι καλύτερο του CMR;
Εγώ βασικά CMR έχω παίξει περισσότερο και αυτο έχω συνηθήσει αλλά για λίγο καιρό που έπαιξα το RBR μου την βάρεσε στα νεύρα λίγο (για PC μιλάω πάντα)
Βέβαια τα τελευταία χρόνια μου την έχει σπάσει που δεν έχουν τα 'κανονικά' αυτοκίνητα όπως το WRC στο playstation που έχει τα δικαιώματα αλλά δεν το βγάζουν το παιχνίδι στο PC.
Έχουν βγει τίποτα patches για το RBR? (αυτοκίνητα etc.)
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε γιατί πιστεύετε πως το RBR είναι καλύτερο του CMR;Μπορείς εσύ να μας πεις γιατί πιστεύεις πως το CMR είναι καλύτερο του RBR;
Το ότι...σου έσπαγε εσένα τα νεύρα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ρεαλιστικό (ή τελοσπάντων, πιο κοντά στην πραγματικότητα από το CMR). Και το GPL σου έσπαγε τα νεύρα (εκείνο κι αν στα έσπαγε), αλλά για την εποχή του ήταν τόσο πρωτοποριακό και τόσο πιο ρεαλιστικό που έχει μείνει στην ιστορία ως ο βασιλιάς των sims (παρόλη την εμπορική του αποτυχία).
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε γιατί πιστεύετε πως το RBR είναι καλύτερο του CMR;
Μπορείς εσύ να μας πεις γιατί πιστεύεις πως το CMR είναι καλύτερο του RBR;
Το ότι...σου έσπαγε εσένα τα νεύρα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ρεαλιστικό (ή τελοσπάντων, πιο κοντά στην πραγματικότητα από το CMR). Και το GPL σου έσπαγε τα νεύρα (εκείνο κι αν στα έσπαγε), αλλά για την εποχή του ήταν τόσο πρωτοποριακό και τόσο πιο ρεαλιστικό που έχει μείνει στην ιστορία ως ο βασιλιάς των sims (παρόλη την εμπορική του αποτυχία).
Δεν είπα πως το CRM είναι καλύτερο, είπα πως όσα χρόνια έπαιζα WRC παιχνίδι έπαιζα το CMR.
Όσοι έχουν τιμονιέρες και τέτοια φτιάχνοντε περισσότερο με τέτοια παιχνίδια. Εγω παίζω έιτε με το keyboard είτε με το pad.
Απλα ρώτησα να μου πείτε ποια είναι τα υπερ και κατα των δύο παιχνιδιών κατα την γνώμη σας, και τι κάνεί το RBR καλύτερο από το CMR.
-
Το RBR είναι απλά πιό ρεαλιστικό απο το CMR. Το CMR λένε έχει καλύτερα γραφικά. Προσωπικά εμένα τα γραφικά του RBR μου αρέσαν πολύ περισσότερο απο του CMR. Το ποιό είναι καλύτερο απο τα δύο εξαρτάται απο το ποιά είναι τα κριτήρια σου. Αν τα κριτήριά σου είναι να διασκεδάσεις άμεσα παίζοντας ένα παιχνίδι τότε μάλον καλύτερο είναι το CMR. Άν τα κριτήριά σου είναι να οδηγήσεις κάτι που βρίσκεται κοντά στο πραγματικό τότε το RBR είναι μονόδρομος και όχι απλά καλύτερο όσον αφορά το WRC. Το πρόβλημα του RBR είναι ότι θέλει χρόνο γιά να μάθεις να το οδηγάς. Θέλει δουλειά. Και υπομονή. Επειδή πολλοί δέν έχουν συνηθίσει στην δουλειά και τα θέλουν όλα έτοιμα παντού πιθανότατα το RBR να μήν τους κάνει. Πληκτρορόγιο το ξεχνάς πάντως στο RBR και όσα παιχνίδια οδηγούνται με πληκτρολόγιο αυτόματα δέν είναι ρεαλιστικά όπως δέν πρόκειται να βρείς ποτέ αμάξι που να οδηγείται με πληκτρολόγιο άλλα όλα έχουν τιμόνι.
WRC Games