-
Το σλογκαν του τηλεοπτικου σποτ των ελαστικων Continental...
ΣΤΑ 30 ΜΠΟΡΕΙΣ... ΣΤΑ 230 ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!!!
Οι διαφημισεις δεν ελεγχονται πριν βγουν στο γυαλι? Ειναι δυνατον τα προτρεπεις τους οδηγους να φτασουν στα 230 για να απολαυσουν την οδηγηση? -
Οι διαφημισεις δεν ελεγχονται πριν βγουν στο γυαλι? Ειναι δυνατον τα προτρεπεις τους οδηγους να φτασουν στα 230 για να απολαυσουν την οδηγηση? -
Μήπως δεν είναι km/h αλλά...
230 χιλιόμετρα ταξίδι;
230 άλογα στο δρόμο;
230 γύρους στην πίστα;
230 μέγεθος ελαστικού;Πάντως στην Αγγλία θα την έκοβε η επιτροπή δεοντολογίας.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
230 χιλιόμετρα ταξίδι;
230 άλογα στο δρόμο;
230 γύρους στην πίστα;
Φιλε TGD, αν δεις τη διαφημιση δεν θα εχεις αμφιβολιες. Δειxνει καθαρα το κοντερ να 'πιανει' τα 230klm/h....
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
230 χιλιόμετρα ταξίδι;
230 άλογα στο δρόμο;
230 γύρους στην πίστα;
Φιλε TGD, αν δεις τη διαφημιση δεν θα εχεις αμφιβολιες. Δειxνει καθαρα το κοντερ να 'πιανει' τα 230klm/h....
Όντως απαράδεκτο!
(Σε αντίθεση με την διαφήμιση της Seat (εκείνη με το δάκρυ που φέυγει από τον οδηγό) που ενώ ακούγεται η μηχανή σε πολύ ψηλές στροφές κάποια στιγμή δείχνει κάπου στις 2000 !!!!
Λέτε να είναι ένα λάθος ή το έκαναν για κάποιο λόγο?) -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Οι διαφημισεις δεν ελεγχονται πριν βγουν στο γυαλι? Ειναι δυνατον τα προτρεπεις τους οδηγους να φτασουν στα 230 για να απολαυσουν την οδηγηση?Αγαπητέ φίλε,
H διαφήμιση παρ' ότι στην υπηρεσία του θεάματος και του σύγχρονου καπιταλισμού δεν είναι λίγες οι φορές που αντιφασκει με τις προτροπές του πρώτου; δηλαδή περί σύνεσης, νομοταγής, και συμμόρφωσης προς τους κανόνες που υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, κλπ...κλπ
Στην προκειμένη περίπτωση τι σου προκαλεί εντύπωση? Το ότι η διαφήμιση διδάσκει και προτρέπει προς την παρανομία?
Οσοι μπορούν να πάνε με 230 χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τους άλλους (και μόνο) ας το κάνουν με όλες τις άλλες πιθανές συνέπειες!!!Chris
-
Δεν την εχω δει την διαφημιση και επιφυλασομαι. Ισως αμα την δω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη. Παντως απ'οτι ακουω θα διαφωνησω γιατι με αυτη τη λογικη δεν πρεπει να βλεπουμε και F1 γιατι πιανουν 360 χιλιομετρα την ωρα! Και να μην βαζουμε Shell VPR γιατι θα πηγαινουμε σαν Ferrari!
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Δεν την εχω δει την διαφημιση και επιφυλασομαι. Ισως αμα την δω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη. Παντως απ'οτι ακουω θα διαφωνησω γιατι με αυτη τη λογικη δεν πρεπει να βλεπουμε και F1 γιατι πιανουν 360 χιλιομετρα την ωρα! Και να μην βαζουμε Shell VPR γιατι θα πηγαινουμε σαν Ferrari!Oι F1 τα 360 δεν τα πιάνουν σε δημόσιους δρόμους.
Ούτε έχουν καμία σχέση με τις λαμαρίνες που οδηγούμε. -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Δεν την εχω δει την διαφημιση και επιφυλασομαι. Ισως αμα την δω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη. Παντως απ'οτι ακουω θα διαφωνησω γιατι με αυτη τη λογικη δεν πρεπει να βλεπουμε και F1 γιατι πιανουν 360 χιλιομετρα την ωρα! Και να μην βαζουμε Shell VPR γιατι θα πηγαινουμε σαν Ferrari!
Oι F1 τα 360 δεν τα πιάνουν σε δημόσιους δρόμους.
Ούτε έχουν καμία σχέση με τις λαμαρίνες που οδηγούμε.Δεν μιλησα για δημοσιους δρομους. Και φυσικα 230 παμε μονο στους αγωνες η στην πιστα η σε αυτοκινητοδρομο και οχι στην παραλιακη η την Κηφισιας!
-
Την έχω δει την διαφήμιση, και όσες φορές την είδα ενοχλήθηκα, παρόλο που μου αρέσει η ταχύτητα.
Αυτό σε προτρέπει να βάλεις Κοντινεντάλ και να πας με 230 στη βροχή και θα είσαι ασφαλής!
Τι λέτε βρε γαλακτομπούρεκα; Σοβαρολογείτε; Είδατε τους δρόμους, τα αυτοκίνητα, τους οδηγούς μας και το λέτε αυτό;;;
Κάτι τέτοια βλέπουν τα παιδάκια και παίρνουν τα 'Ραλιά και τα Σαξά' και σκοτώνονται, και μετά φταίει η ταχύτητα καθαυτή... Όταν ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ τον κόσμο να πάει 230 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, τι σου φτάινε όλα τα άλλα;;;
Φυσικά το κακό είναι χειρότερο...
Πεζώ 106 1600 16βάλβιδο: Η ζωή αρχίζει στα... 122!
Σέατ Ίμπιζα 1400 16βάλβιδο με 101 άλογα, και δεν σε πιάνει... κανένα με 100!Όσο για την παρατήρηση του sirgus για την διαφήμιση του Λεόν, ήθελα καιρό τώρα να ανοίξω θέμα για αυτό, και όλο το ξέχναγα... Είμαι σίγουρος πως είναι λάθος από ανάγκη... Τι εννοώ; Θέλανε να βάλουν μια διαρκή επιτάχυνση που θα κορυφωθεί με το 'οριζόντιο δάκρυ'. Αλλά αν το έκαναν με μια ταχύτητα που θα γέμιζε επί τα 30 δευτερόλεπτα της διαφήμισης, ούτε το κοινό της Oldsmobile δεν θα τραβούσαν... Έτσι έβαλαν ηχητική επιτάχυνση, και μετά στροφές να ανεβαίνουν. Όμως κάπου βγήκε ανόητο...
-
Για τη διαφήμιση του Leon. Το δάκρυ από που προερχεται? Είναι το Leon cabrio?
-
Μάλλον είναι πολλά τα g της επιτάχυνσης με 1600 περίπου στροφές,όπως δείχνει το στροφόμετρο, ειδικά με 6η στο κιβώτιο.Τουλάχιστον έκοψαν τη γελοία διαφήμιση με το τραβεστί.Του TOLEDO με το τροχόσπιτο είναι σαφώς καλύτερη, αν και δεν βγαίνει τετρακίνητο οπότε η έλξη στην εκκίνηση είναι αμφισβητούμενη
-
ρε παιδιά .... σίγουρα αρκετά αυτοκίνητα σήμερα πιάνουν τα 230 αλλά ακόμα και αν δεν είναι οριακά , είναι κοντά στα όριά τους .... η διαφήμηση είναι υπερβολική αλλά δεν νομίζω αυτό να χαλάει κανέναν.... έγώ κουφάθηκα με τη διαφήμηση της Eurobank (αν δεν κάνω λάθος) που προτρέπει τους πελάτες να πάρουν το δάνειο , να πληρώνουν μόνο τόκους και το κεφάλαιο ????? μετά από διακόσια χρονια...... εκεί έπρεπε να τους κλείσουν και όχι μόνο να σταματήσουν την διαφήμηση (που ούτε αυτό έκαναν).....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για τη διαφήμιση του Leon. Το δάκρυ από που προερχεται? Είναι το Leon cabrio?Απο την συγκίνηση βρε Κώστα,απο την συγκίνηση για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου!!!
Οσο για τα Continental,μαλλον σαν σεξουαλικό υπονοούμενο το κατάλαβα εγω!!
Πάντως χειρότερη διαφήμιση απο την...'Kumho αγόρι μου,Kumho' δεν εχω ξαναδεί!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για τη διαφήμιση του Leon. Το δάκρυ από που προερχεται? Είναι το Leon cabrio?Θυμήθηκε πόσα πλήρωσε !!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Θυμήθηκε πόσα πλήρωσε !!!
Δήθεν δακρύζει από τον αέρα, όπως στις μοτοσυκλέτες. Το ότι το αυτοκίνητο έχει παρμπρίζ δεν φαίνεται να τους πτόησε...
KUMHO αγόρι μου, KUMHO...
Αμ το άλλο..'Tι κυνηγός είσαι ρε...χτύπα το!' -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Θυμήθηκε πόσα πλήρωσε !!!
Ή μόλις είδε πως πλέον έχει άτοκο διακανονισμό, ενώ αυτός πλήρωσε και ένα Σεϊτσέντο σε δόσεις, και τώρα του ζητάει ένα τέτοιο η γυναίκα του για την πόλη!!
-
Επειδή αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει ορισμένα σχόλια περί στεγανότητας του Leon σε προηγούμενα post, αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην είναι δάκρυ η σταγόνα στη διαφήμιση?
Ωραίο πάντως το Leon, αλλά από 1600 και πάνω μόνο...
-
Το θεμα αρχισε να θυμιζει πολυ ενα παλιοτερο με τις διαφημισεις, αλλα μια που το κανουμε ετσι, διαφημισεις σαν αυτες με την τραβεστι της seat και του golf η τελευταια που εχουμε κανει τοσο θεμα εδω, δε νομιζω οτι εχουν αντιπαλο...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ "Continental"