-
Πλέον ψήφισα ναι και στα δύο, αφού προστέθηκαν νέες απιλογές, φυσικά με το σκεπτικό πάντα που ανέλυσα στην πρώτη δημοσίευσή μου στο θέμα αυτό.
-
Αλήθεια, ένα καλό πανίσχυρο ηχοσύστημα ανήκει στην αισθητική βελτίωση; Οι περισσότεροι το τοποθετούν σε αυτοκίνητα μικρού κυβισμού για 'κράχτη' μόνο και μόνο για να γυρίσει κάποιος να τους κοιτάξει. Ποτέ δεν έχω συναντήσει 'γρήγορα' αυτοκίνητα κινητές ντίσκο. Η ηχορύπανση αποτελεί για αυτούς ένα είδος 'διασκέδασης' και μάλιστα αρκετά επικίνδυνο για την ασφάλειά τους καθώς αποσπά την προσοχή του οδηγού από τον δρόμο κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά να δουν πόσος κόσμος ασχολείται μαζί τους. Πάω στοίχημα ότι ακόμα και λάστιχο να κλατάρει την ώρα που οδηγούν δεν θα πάρουν χαμπάρι.
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ(ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΙΚΗ),ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΤΟΜΟΥΛΑ,ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΛΑ(ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΙ ΣΟΜΠΑΣ!),ΖΑΝΤΟΥΛΕΣ(ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΙΝΤΖΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ),ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΒΕΒΑΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΧΑΝΙΚΗ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑΚΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ,ΜΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..
-
Βρηκα δυο site βελτιωσεων με παρα πολλες φωτογραφιες απο φτιαγμενα αυτοκινητα. Απολαυστε:
http://www.carstyling.net/
http://www.modifiedcars.com/ -
logiko einai oti den einai sosto na to aftokinito sou
otan omos blepeis ena punto Gt na kaiei lastixo me 3 allazeis gnomi -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ Δ Ε Ν ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΤΣ ΠΥΡΑΥΛΟ ΔΙΟΤΙ Θ Α Η Θ Ε Λ Α Ν ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΧ ΕΝΑ AUDI S3 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Δ Ε Ν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Π Ο Τ Ε ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ....ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ( ) ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ.
-
H Gnomi mou einai pos den prepei na ta kanoume ola isoma...Den einai ola ta aftokinita to idio...Ego eimai iper ton mixanikon metatropon se mikres ekdoseis modelon...an to oikonomiko se periori3ei na kaneis mia tetoia agora kai argotera eisai pio aneta ena mikro pusharisma den einai kako.Otan omos vgaino mia volta kai vlepo tin m3 me kanonia adi gia telika kai berdevei stin ekkinisi (ennoeite pos meta e3afanizete) den ediposiazomai idiaitera...Pan metron aristoj...
Filika -
Παιδια μην καταδικαζουμε ομως συληβδην ολες τις μετατροπες. Κυκλοφορουν πολυ καλα αυτοκινητα βελτιωμενα σε ολους τους τομεις. Οι βελτιωτικοι οικοι (που συνεργαζονται με τα εργοστασια) εχουν πολυ καλες λυσεις. Επισης σκεφτειτε πως υπαρχουν ανθρωποι που θα βελτιωναν οποιοδηποτε αυτοκινητο και αν διεθεταν στην κατοχη τους γιατι απλα ειναι στη φυση τους... Τελος υπαρχουν και ανθρωποι (οπως εγω πχ) που οταν ενα εξαρτημα του αυτοκινητου μου φτασει στο τελος της ζωης του θα το αντικαταστησω με ενα βελτιωμενο (αν υπαρχει). Σιγουρα ομως δεν θα αλλαζα κατι 'με το καλημερα'. Σιγουρα ενα τρελο bodykit ή τα μπλε πιτσιλιστιρια προκαλουν στους γνωστες ενα μειδιαμα αλλα τι να κανουμε...συμβαινουν και αυτα. Σε γενικες γραμμες αν εχεις το μικροβιο του tuning μεσα σου σημερα εχεις πληθωρα λυσεων και απλα ειναι θεμα δικο σου το αν θες να βελτιωσεις το αυτοκινητο σου για καλυτερη αποδοση συνολικα (κρατημα-δυναμη-φρεναρισμα) ή απλα για να γυριζει κεφαλια ακολουθωντας τη μεθοδο 'Μπουρι σομπας για εξατμιση με διπλη αποληξη -η μια μουφα βεβαια-,subwoofer της κακιας ωρας, κοψιμο ελατηριων (σιγα μη πληρωσω κανονικα ), bοdykit που σερνεται κατω, καταμαυρα φιμε (για να βλεπεις και να μη σε βλεπουν) και φυσικα το απαραιτητο τεραστιο αυτοκολλητο στο πλαι που υποδηλωνει το μοντελο του αυτοκινητου (για οσους δεν το γνωριζουν πια απο το πολυ 'τουμπανιασμα'...
Περί βελτιώσεων ... ο λόγος