-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
http://www.turkiyef1.com/servis/turkiyef1/trf1.aviΜια βόλτα στην πίστα της Τουρκίας.
credit: perperian
Ωραίο βιντεάκι αλλά 6+ λεπτά για ένα γύρο;; Ένα πιο γρήγορο αυτοκίνητο δεν μπορούσαν να βάλουν;; Ας πούμε το Peugeot 405 T16 που έκανε ο Vatanen το pikes peak είναι ότι πρέπει για την μορφή της πίστας όπως είναι στο βίντεο! Πολύ έντονες υψομετρικές αλλαγές είχε. Ελπίζω να είμαι εκεί τον Αύγουστο
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
http://www.turkiyef1.com/servis/turkiyef1/trf1.avi
Μια βόλτα στην πίστα της Τουρκίας.
credit: perperian
Aπο f1onboard.com
TO CREDIT ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΑ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ;
ΓΙΑ ΤΟ VIDEAKI ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΣΤΟ F1ONBOARD.COM ΜΕ ΤΗΝ MP4-20 ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIDEAKI ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ UPLOAD. ΑΠΛΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΟ CREDIT. -
Δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι...
-
ΓΙΑ ΤΟ VIDEAKI ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΣΤΟ F1ONBOARD.COM ΜΕ ΤΗΝ MP4-20 ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.1ο Ναι φυσικα το βλεπω και το καταλαβαινω εγω.Αλλα καποιος που δεν ξερει το site που θα το καταλαβει για να παει να ψαχτει??????
2ο Και τι, επειδη εκανες upload απο Eurosport 2 να σου κανουμε και αγαλμα?????Το 80% του site αλλωστε το ειχαμε δει..........ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIDEAKI ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ UPLOAD. ΑΠΛΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΟ CREDIT
Eιπα εγω το αντιθετο????Και προσεξε τον τονο που μου μιλας ,εγω δε σου μιλω ετσι...
-
Χαλαρωστεεεε...
Το πρωτάθλημα αρχίζει σύντομα, οπότε υπομονή!
-
ΓΙΑ ΤΟ VIDEAKI ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΣΤΟ F1ONBOARD.COM ΜΕ ΤΗΝ MP4-20 ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.1ο Ναι φυσικα το βλεπω και το καταλαβαινω εγω.Αλλα καποιος που δεν ξερει το site που θα το καταλαβει για να παει να ψαχτει??????
2ο Και τι, επειδη εκανες upload απο Eurosport 2 να σου κανουμε και αγαλμα?????Το 80% του site αλλωστε το ειχαμε δει..........ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIDEAKI ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ UPLOAD. ΑΠΛΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΟ CREDIT
Eιπα εγω το αντιθετο????Και προσεξε τον τονο που μου μιλας ,εγω δε σου μιλω ετσι...
Αν ήθελες ο κόσμος του forum να ψαχτεί να το έλεγες μόνος σου. Γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό; Και γιατί το είπες και καλά με quote μου εφόσον δεν είχες πει και κάτι αντίθετο. Στα φρύδια μου αν κάποιος το έχει δει το videaki ή όχι. Εγώ το ανέβασα αρχικά για το f1onboard.com και μετα είπα να κάνω paste το link κι εδώ.
Γιατί όταν ανέβασα το video με την MP4-20 δεν έγραψες πως έκανα paste το link από το f1onboard.com;;;
.... mod
-
Αν ήθελες ο κόσμος του forum να ψαχτεί να το έλεγες μόνος σου. Γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό;
Και γιατί το είπες και καλά με quote μου εφόσον δεν είχες πει και κάτι αντίθετο.Και τι ηθελες να κανω δηλαδη?Να μοιραζω διευθυνσης με f1videos ετσι στο ντουκου?Εκανες ενα post ,αλλου ατομου,πηρα την ευκαιρια να πω που μπορουν να βρουν και αλλα video.
Στα φρύδια μου αν κάποιος το έχει δει το videaki ή όχι. Εγώ το ανέβασα αρχικά για το f1onboard.com και μετα είπα να κάνω paste το link κι εδώ.
Ναι,και χωρις να αναφερω τιποτα ειπες 'ΓΙΑ ΤΟ VIDEAKI ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΣΤΟ F1ONBOARD.COM ΜΕ ΤΗΝ MP4-20 ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ'.
Γιατί όταν ανέβασα το video με την MP4-20 δεν έγραψες πως έκανα paste το link από το f1onboard.com;;; ....
Γιατι ησουν εσυ ο ιδιος που το εκανε upload..........
ξεκολατε και οι δυο....
mod
-
Γιατι ησουν εσυ ο ιδιος που το εκανε upload..........
gracias.
p.s. mod... CAIRO
Γράφε δικό σου post και μην παρεμβαίνεις μέσα στα δικά μας. Μπορείς να τα κάνεις delete αλλά μην γράφεις μέσα σε αυτά. Και πες και ποιος είσαι. Μην κρύβασαι πίσω από ένα mod. Ξέρουμε τι θα πεις τώρα... 'δεν έχει σημασία ποιος είμαι' -
Εγχμμμ. Για να επανέλθουμε, από το f1-live.com:
'The ideological distance separating Ferrari and the nine other F1 teams is increasing and reaching a new level !
Yesterday, all the teams were invited by Max Mosley for a meeting in London but only one showed up: Ferrari.
Max Mosley wanted to talk about the future of Formula One with all of the teams. Only Ferrari share the FIA's vision with the new Concorde Agreement (to start after 2007) while the other teams are still making plans to start a new championship in 2008.
Mosley doesn't seem to be too worried about the situation. The President of the FIA mentioned that the meeting was even more productive than expected and that the future of Formula One is not in danger because 'all the teams will be there in 2008.''
Θέλω να δω που θα καταλήξει αυτό το σήριαλ στο τέλος γιατί από ότι φαίνεται έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά μας ακόμα...
-
Η λάμψη σε νέα επεισόδια, με το Μπέρνι σε ρόλο Γιάγκου Δράκου.
Σοβαρά τώρα, έχουν πολλή πλάκα όλα αυτά τα εταιρικά παιχνίδια!
-
O μοναδικός mod που ποστάρει στο φόρουμ της F1 σαν mod είναι ο Go For Pole. Και αύτη είναι η δουλειά του να επεμβαίνει όταν τα πράγματα παρεκτρέπονται... Μην το κουράσουμε άλλο...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Η λάμψη σε νέα επεισόδια, με το Μπέρνι σε ρόλο Γιάγκου Δράκου.Σοβαρά τώρα, έχουν πολλή πλάκα όλα αυτά τα εταιρικά παιχνίδια!
Χα χα! Kαι ο Μαξούλης ποιος είναι στη Λάμψη?
Πάντως από ότι δείχνουν τα πράγματα τα αισθήματα μεταξύ της Ferrari και των 9 (δαχτυλοφαντασμάτων? ) είναι αμοιβαία.Στο τέλος έτσι όπως το πάνε η Formula1 του 2008 και μετά θα είναι ένα ενιαίο με μονοθέσια Ferrari!
-
Οι παρεμβασεις σε αυτο το φορουμ γινονται μεσα στα posts με αλλο χρωμα κ σημειωση mod. Διαγαφη ολοκληρου post δεν επιτρεπεται, σβησιμο περιεχομενου ομως ναι. Οπως ειπε κ ο Βασιλης ο mod σε αυτη την ενοτητα ειναι ο κακομοιρος Go_For_Pole ο οποιος δε συνηθιζει να την κανει για Καιρο. Καλο θα ηταν σαν νεο σχετικα μελος να παρατηρησεις τη ταξη πραγματων πριν πυροβολησεις. Αν υπαρχει καποια ενσταση, ερωτηση ή αντιρηση μπορεις να μου στειλεις pm.
Θα παρακαλουσα εδω να επιστρεψουμε στο θεμα μας
moderator -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Στο τέλος έτσι όπως το πάνε η Formula1 του 2008 και μετά θα είναι ένα ενιαίο με μονοθέσια Ferrari!
Μην δινεις τετοιες ιδεες στον Max,γιατι ειναι ικανος να τις κανει πραξη...
Ξερεις,η μαλακυνση θεριζει σ'αυτες τις ηλικιες...!!!Πλακα πλακα ομως,μηπως τοτε θα ειχαμε ανταγωνισμο;;;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Στο τέλος έτσι όπως το πάνε η Formula1 του 2008 και μετά θα είναι ένα ενιαίο με μονοθέσια Ferrari!
Μην δινεις τετοιες ιδεες στον Max,γιατι ειναι ικανος να τις κανει πραξη...
Ξερεις,η μαλακυνση θεριζει σ'αυτες τις ηλικιες...!!!Έχεις δίκιο. Καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω!:lol:
Πλακα πλακα ομως,μηπως τοτε θα ειχαμε ανταγωνισμο;;;
Φυσικά και θα είχαμε ανταγωνισμό, λυσσαλέο! Α και ο Fisichella επιτέλους στη Ferrari!!!!!!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Οι υπόλοιπες ομάδες άφησαν τη Bridg (και κατ'επέκταση τη φερράρι) ή η Bridg αυτές? Όπως έστρωσε κοιμάται τώρα.Δεν νομίζω (δεν γνωρίζω και το όνομά σου ) να άφησε η Bridg τις υπόλοιπες ομάδες, απλά όπως είναι λογικό, ασχολήθηκε περισσότερο με εκείνη την ομάδα που είχε περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων και κατ' επέκταση με την ομάδα, που θα της επέτρεπε να βελτιωθεί περισσότερο. Αυτό πάντα συνέβαινε με τους προμηθευτές ελαστικών. Έτσι λοιπόν τώρα, αφού έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τις πίστες και τα χρήματά της, δεν νομίζω ότι κάνει κάτι κακό.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Οι υπόλοιπες ομάδες άφησαν τη Bridg (και κατ'επέκταση τη φερράρι) ή η Bridg αυτές? Όπως έστρωσε κοιμάται τώρα.
Δεν νομίζω (δεν γνωρίζω και το όνομά σου ) να άφησε η Bridg τις υπόλοιπες ομάδες, απλά όπως είναι λογικό, ασχολήθηκε περισσότερο με εκείνη την ομάδα που είχε περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων και κατ' επέκταση με την ομάδα, που θα της επέτρεπε να βελτιωθεί περισσότερο. Αυτό πάντα συνέβαινε με τους προμηθευτές ελαστικών. Έτσι λοιπόν τώρα, αφού έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τις πίστες και τα χρήματά της, δεν νομίζω ότι κάνει κάτι κακό.
Αγαπητέ ??? (το όνομά μου είναι Ανδρέας ), δες το μαυρισμένο κομμάτι. Το 'άφησε' τις ομάδες έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά. Γιατί ακριβώς αυτό, ασχολήθηκε με τη Ferrari περισσότερο (λογικό ή όχι δεν έχει σημασία) με αποτέλεσμα να ενοχληθούν οι υπόλοιπες ομάδες. Γιατί δεν έχει μόνο συμφέροντα η Ferrari ως επιχείρηση αλλά και οι άλλες ομάδες. Και αυτές θέλουν να τα πηγαίνουν καλά στη Formula1.
Εκεί θέλω να καταλήξω. -
Παρελθον αποτελει και επισημα απο την Jordan ο Mark Smith,ο οποιος ειχε προσληφθει στην ομαδα τον περασμενο Νοεμβριο.Πληροφοριες λενε πως ηδη ο Gascoyne τον θελει στην ΤΟΥΟΤΑ,αφου οταν αυτοι οι δυο βρισκονταν στην Renault,ηταν ενα πολυ δυνατο διδυμο...
Αναμενονται εξελιξεις αυτη την εβδομαδα... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παρελθον αποτελει και επισημα απο την Jordan ο Mark Smith ... Πληροφοριες λενε πως ηδη ο Gascoyne τον θελει στην ΤΟΥΟΤΑ,αφου οταν αυτοι οι δυο βρισκονταν στην Renault,ηταν ενα πολυ δυνατο διδυμο...Άκουσα καλά?
Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο, ξέρετε τι πάει να πει? Ότι...[σσσ...σιγανά και ταπεινά...]
... ο JT θέτει υποψηφιότητα για πρωταθλητής το 2006...
[σσσσστ! μας ακούνε...]
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Παρελθον αποτελει και επισημα απο την Jordan ο Mark Smith ... Πληροφοριες λενε πως ηδη ο Gascoyne τον θελει στην ΤΟΥΟΤΑ,αφου οταν αυτοι οι δυο βρισκονταν στην Renault,ηταν ενα πολυ δυνατο διδυμο...
Άκουσα καλά?
Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο, ξέρετε τι πάει να πει? Ότι...[σσσ...σιγανά και ταπεινά...]
... ο JT θέτει υποψηφιότητα για πρωταθλητής το 2006...
[σσσσστ! μας ακούνε...]
Θα το ...αντέξεις και αυτό το πικρό ποτήρι!
Formula 1 - Διάφορα νέα