-
Όσον αφορά στην συμφωνία Ομόνοιας που υπέγραψε η Ferrari με την FIA, η αλήθεια είναι ότι με έχει ψιλό-μπερδέψει. Σε ελληνικά αλλά και σε ξένα sites έχω δει να αναφέρουν πως η συμφωνία αυτή θα ισχύει μέχρι και το 2012( ). Άσχετα από όλα αυτά όμως, από την Ferrari έχουν τονίσει ότι η συμφωνία Concorde που υπέγραψαν ισχύει μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2007. Πράγμα που σημαίνει ότι η συμφωνία που υπέγραψε δεν επηρεάζει αυτό που έχουν κανονίσει (GPWC) με τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου, γιατί πολύ απλά λήγει στο τέλος του 2007.
-
Οχι Αγγελε, η Ferrari παρετεινε τη συμφωνια ομονοιας απο το τελος της τρεχουσας μεχρι το 2012.
-
Heidfeld, ο εκλεκτός της Williams. THUMBS UP!!
-
Πάλι καλά...
-
Αυτο ελειπε,να μην επιλεγανε τον Heidfeld...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Αυτο ελειπε,να μην επιλεγανε τον Heidfeld...Κι όμως η McLaren για το 2002 δεν τον είχε επιλέξει.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Κι όμως η McLaren για το 2002 δεν τον είχε επιλέξει.
Και καλα ειχε κανει...
-
Καθόλου καλά.
-
Κι όμως η McLaren για το 2002 δεν τον είχε επιλέξει.
Και καλα ειχε κανει...
Καλά ΔΕΝ έκανε, αλλά δεν ψώνισε και από σβέρκο...
Έπρεπε να πάρει ΚΑΙ Ράικονεν ΚΑΙ Χάιντφελντ, και ο Κούλθαρντ εξελικτής.
ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛ-θαρντ...
(που ήρθε στην Φ1 επειδή σκοτώθηκε ο ΕΝΑΣ, και που θα φύγει από την Ρέντ Μπουλ όπου μέχρι και σήμερα 'τρώει θέσεις' άλλων νέων ταλέντων...) -
Καθόλου καλά.Αποψη σου...
-
Έχω όμως και βάσιμα επιχειρήματα που την στηρίζω.
Αν θέλετε συνεχίζουμε. -
Αν θέλετε συνεχίζουμε.Τα βασιμα στοιχεια που εχεις τα ξερουμε,δε χρειαζεται και πολυς κοπος για να τα αναλυσεις...Απλα σκεψου μονο πριν την αρχη της σεζον του 2001,την καριερα που ειχε ο Heidfeld και αυτη που ειχε ο Raikkonen μεχρι τοτε.
-
Αν θέλετε συνεχίζουμε.Τα βασιμα στοιχεια που εχεις τα ξερουμε,δε χρειαζεται και πολυς κοπος για να τα αναλυσεις...Απλα σκεψου μονο πριν την αρχη της σεζον του 2001,την καριερα που ειχε ο Heidfeld και αυτη που ειχε ο Raikkonen μεχρι τοτε.
Κακώς δεν βάζεις και τον ΚΟΥΛθαρντ στην κουβέντα...
Καλός εξελικτής, αλλά από οδήγημα καλός ήταν μόνο στο να λέει πως 'φέτος θα είναι η χρονιά μου!!'
(τουλάχιστον τον Μπαρικέλο και τον Ιρβάιν τους ΒΑΦΤΙΣΑΝ νούμενο δύο, και μας έφυγαν οι απαιτήσεις...) -
Kαι όχι μόνο. Ο Heidfeld ήταν και δοκιμαστής στην McLaren και ήξερε και άλλα 10 πράγματα παραπάνω. Τον αδικήσανε.
Απλά την έκανε ο Hakkinen και σου λέει φέρε εδώ έναν φινλανδό μην μας κράξουνε και παραπάνω. Αν ήταν άλλης εθνικότητας ο Kimi μπορεί να ήταν ακόμα στην Sauber. Δεν λέω πως δεν είναι καλός οδήγός απλά στην F1 είναι δύσκολο να πας σε μια top ομάδα αμέσως. -
Kαι όχι μόνο. Ο Heidfeld ήταν και δοκιμαστής στην McLaren και ήξερε και άλλα 10 πράγματα παραπάνω. Τον αδικήσανε.
Απλά την έκανε ο Hakkinen και σου λέει φέρε εδώ έναν φινλανδό μην μας κράξουνε και παραπάνω. Αν ήταν άλλης εθνικότητας ο Kimi μπορεί να ήταν ακόμα στην Sauber. Δεν λέω πως δεν είναι καλός οδήγός απλά στην F1 είναι δύσκολο να πας σε μια top ομάδα αμέσως.Ηταν και πρωταθλητης F3000 το '99 και παρ'ολα αυτα ο Φινλανδος το κοντραρε στα ισα το 2001...
Το οτι βοηθησε η εθνικοτητα του,αυτο το δεχομαι ως επιχειρημα,αλλα και παρα την δυσκολη χρονια που ειχε το 2002 (10 σπασιματα κινητηρα ειχε,αν δε με γελαει η μνημη μου),δεν τα εβαλε ευκολα κατω... -
Μα και φυσικά δεν θα το έβαζε κάτω. Για την McLaren έτρεχε, όχι για την Jaguar.
O Heidfeld ήταν πιο γρήγορος από τον Kimi τo 2001. Ε και πως να το κάνουμε τον αδίκησαν. Όλοι το ξέρουν αυτό. -
Δεν ηταν θεμα εθνικοτητας παιδες. Το γεγονος οτι ο Heidfeld ηταν δοκιμαστης στους ασημι δουλεψε εναντιον του γιατι ο Dennis ηξερε ακριβως τη δυναμικοτητα του. Αντιθετα για τον Kimi δεν ηξερε μονο οσα ειχε δει στην μοναδικη του χρονια στην F1 και ηταν ευκολο να πεσει θυμα των παχυων λογων του manager Robertson.
Το αν εκανε λαθος ή οχι στην επιλογη ειναι για μενα συζητησιμο, περισσοτερα σιγουρα θα ξερουμε μετα απο μια χρονια του Γερμανου σε κορυφαια ομαδα. Παντως σιγουρο ειναι οτι η καριερα και τον δυο στις junior κατηγοριες ηταν απλα αψογη.
-
O Heidfeld ήταν πιο γρήγορος από τον Kimi τo 2001. Ε και πως να το κάνουμε τον αδίκησαν. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Υποθετω πως οταν στη Monza το 2001,εκει οπου η McLaren ανακοινωσε το οδηγικο διδυμο της για την επομενη χρονια,ο Γερμανος πρεπει να επαθε κανα δυο εγκεφαλικα...
-
Δε νομίζω να χρειάζεται να πω την άποψή μου επί του θέματος έτσι???
Πάντως τον Raikkonen τον είχα ξεχωρίσει από τη Sauber ακόμα, κ παρακαλούσα να ήταν ο αντικαταστάτης του Hakkinen (που επίσης υποστήριζα). Σε αριθμούς φαίνεται ότι έχασε από τον Γερμανό εκείνη την χρονιά αλλά σε σχέση με αυτά που ξέρανε ο Φιλανδός του πήρε την ταυτότητα εκείνη τη σεζόν. Νομίζω πριν τη Formula1 είχε μόλις 23 αγώνες μονοθεσίων στη προυπηρεσία του!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οχι Αγγελε, η Ferrari παρετεινε τη συμφωνια ομονοιας απο το τελος της τρεχουσας μεχρι το 2012.Κώστα είσαι σίγουρος 100%? Σε 5 sites που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα, το καθένα γράφει κάτι το διαφορετικό σχετικά με την διάρκεια της συμφωνίας αλλά και την χρηματική αποζημίωση...
Όσον αφορά στο θέμα του Nick, πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχει ψιλο-αδικηθεί με τα μονοθέσια τα οποία οδήγησε, αλλά κανείς δεν πάει χαμένος! Η αλήθεια είναι ότι στην Sauber τα είχε πάει συνολικά καλύτερα από τον ομόσταυλό του και έδειχνε πιο ολοκληρομένος τότε.
Formula 1 - Διάφορα νέα