-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Και επίσημα ο Coulthard στη Red Bull Racing με συμβόλαιο ενός έτους
για το 2005! Σώθηκε ο Σκοτσέζος!Σιγά μην τον κράταγαν!
Στην ομάδα χωράει ένας μόνο σκωτσέζος, και από φέτος θα είναι ο Johnnie Walker!Εμείς να δω πότε θα σωθούμε από δαύτον...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Όταν είχε τα κόκκινα της Marlboro για ΤΟΣΑ χρόνια ήταν όλα OK (και πρωταθλήματα και όλα), απλά τότε η Ferrari ήαν στα 'πέτρινα χρόνια', ενώ τώρα που παίρνει το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο έχει δημιουργήσει κάποιο σχετικό 'κόμπλεξ' και δεν μπορούν να αποδεχτούν αυτή την αλλαγή (προς το κόκκινο)Ήρεμα ρε μάγκες, μπορεί να βάλουν το 'Black Label' και να τα βρείτε μια χαρά'
Έχω βαρεθεί να ακούω λαλακίες περί 'κόμπλεξ'. Η αντίδραση ήταν για το σχέδιο που παρουσίασε ο sakiss, το οποίο ήταν ομολογουμένως αχαρακτήριστο, και όχι για τα χρώματα. Άλλωστε τη McLaren στα ασπροκόκκινα την έχουμε συνηθίσει. Όσο για το γιατι ασχολούμαστε με τα χρώματα, είναι γιατί αυτό είναι το 'νέο'. Για την απόδοση της MP4-20 ότι και να πούμε πριν την Αυστραλία, άχρηστο είναι.
-
Η αντίδραση ήταν για το σχέδιο που παρουσίασε ο sakiss, το οποίο ήταν ομολογουμένως αχαρακτήριστο, και όχι για τα χρώματα.
Τι δεν σου άρεσε τότε; Η μπροστινή αεροτομή ή μηπώς ήθελες να σου προσλαβουμε καναν επαγγελματία να στο ζωγραφίσει;
Άλλωστε τη McLaren στα ασπροκόκκινα την έχουμε συνηθίσει.
Ναι εσύ την έχεις συνηθίσει. Ένας 20χρονος (στο περίπου) όμως που παρακολούθει F1 και γράφει σε forums και εκφράζει την άποψη του, μόνο έτσι δεν την έχει συνηθίσει. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιδρασεις.
Για την απόδοση της MP4-20 ότι και να πούμε πριν την Αυστραλία, άχρηστο είναι.
Ότι λέω εγώ περίπου, παρα τέταρτο, μου το λες εσύ και πέντε.
Fire_Bro
-
Φρεσκο, φρεσκο, αυριο ο Albers θα ανακοινωθει επισημα απο την Minardi! Απωλεια για το DTM αλλα ο Stoddard ψωνισε και χερια και λεφτα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Φρεσκο, φρεσκο, αυριο ο Albers θα ανακοινωθει επισημα απο την Minardi! Απωλεια για το DTM αλλα ο Stoddard ψωνισε και χερια και λεφταΓια να δουμε τελικα,τι θα καταφερει ο νεαρος Ολλανδος...
Υποθετω πως πρεπει να εφερε ως προσωπικο χορηγο την Trust; -
Μαλλον ναι, αν και παλαιοτερα υπηρχαν φημες για μια ρητρα που υποχρεωνε την Trust να μην χορηγησει αλλο οδηγο εκτος του Jos τη διετια 04-05. Αν αυτο ξεπεραστηκε, θα το δουμε συντομα.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Toyota: Êáôçãïñßåò üôé Ýêëåøå ôç Ferrari
Ç Toyota , ìéá áðü ôéò ìåãáëýôåñåò éáðùíéêÝò åôáéñåßåò, êáôçãïñåßôáé üôé åìðëÝêåôáé óå óêÜíäáëï âéïìç÷áíéêÞò êáôáóêïðåßáò ìå ôçí êáôçãïñßá üôé åêôüò áðü Üôïìá ôïõ ðñïóùðéêïý ôçò Ferrari «Ýêëåøå» êáé ôï ëïãéóìéêü ôçò. Ç óõíÝ÷åéá åðß ôçò áßèïõóáò ôùí äéêáóôçñßùí.
Óå óõíÝíôåõîÞ ôïõ óå éôáëéêÞ åöçìåñßäá, ï åéóáããåëÝáò ôçò Êïëùíßáò, Óßãêìáñ ÑÜïõðáê, äÞëùóå üôé ïé áóôõíïìéêÝò áñ÷Ýò áíáêÜëõøáí óôïõò õðïëïãéóôÝò ðïõ Ý÷åé ç Toyota óôçí áåñïäõíáìéêÞ ôçò óÞñáããá ëïãéóìéêü ðïõ áíÞêåé óôç Ferrari. Áðü ôçí ðëåõñÜ ôçò Toyota äéáâåâáéþíïõí ðùò äåí Ý÷ïõí ÷ñçóéìïðïéÞóåé ôá ðñïãñÜììáôá ôçò Ferrari.
Á ôá êëåöôñüíéá...
Ãéá áõôü TF101,TF102,TF103 Þôáí ôüóï áíôáãùíéóôéêÜ...Ç ïñéóôéêÞ áðüöáóç èá ëçöèåß áðü ôï äéêáóôÞñéï ôçí Üíïéîç ôïõ 2005
Å÷ù ôçí åíôýðùóç ðùò áêüìç åêêñåìåß ôï äéêáóôÞñéï ãéá ôï èÜíáôï ôïõ Ayrton Senna...
ÔåëéêÜ êáé ç Formula 1 êáôÜíôçóå Fame story.
-
Τι δεν σου άρεσε τότε; Η μπροστινή αεροτομή ή μηπώς ήθελες να σου προσλαβουμε καναν επαγγελματία να στο ζωγραφίσει;Μπα, για το σχέδιο μιας ομάδας Formula 1 πρόκειται και μια χορηγία μερικών ψωρό δις. Επαγγελματία θα προσλάβουμε; Να βάλουμε να το ζωγραφίσει η βαφτιστικιά μου που έχει και ταλέντο.
Ναι εσύ την έχεις συνηθίσει. Ένας 20χρονος (στο περίπου) όμως που παρακολούθει F1 και γράφει σε forums και εκφράζει την άποψη του, μόνο έτσι δεν την έχει συνηθίσει. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιδρασεις.
Το σχόλιό σου έγινε σε αυτό το forum. Και οι τρεις που κατέκριναν το σχέδιο (γιατι σε αυτούς απάντησες) έχουν απόλυτη επίγνωση των χρωμάτων της McLaren στο παρελθόν. Άρα;
Ότι λέω εγώ περίπου, παρα τέταρτο, μου το λες εσύ και πέντε.
Έπίσης ότι λέω εγώ στη στάση, το λες εσύ στο λεωφορίο (και άλλα τέτοια χαριτωμένα). Δεν ήξερα ότι το έχεις κάνει copyright.
Το γεγονός ότι αυτοανερείσαι δεν σε πειράζει; Η μήπως ξεχνάς τι λες στις παρά τέταρτο και λες άλλα στις και πέντε;Υ.Γ. Όπως βλέπεις το επιθετικό ύφος είναι το μόνο εύκολο. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να στηρίξεις την άποψη σου. Και τώρα που ανεβήκαμε στο λεωφορείο να σου πω κάτι που είπε ο Fanis F1 στη στάση . Κούλαρε λιγάκι!
-
Μπα, για το σχέδιο μιας ομάδας Formula 1 πρόκειται και μια χορηγία μερικών ψωρό δις. Επαγγελματία θα προσλάβουμε; Να βάλουμε να το ζωγραφίσει η βαφτιστικιά μου που έχει και ταλέντο.
Ξύπνα! Το σχέδιο δεν ήταν μέσα από την McLaren για να θες να σου το δείξουν τέλειο. Κάποιος πήρε μια φωτογραφία της McLaren και ζωφραφισε μερικα μέρη του μονοθεσίου. Τα πλαϊνά και οι ρόδες ειναι πραγματικά. Όταν θα ανακοίνωσει το σχέδιο επίσημα η McLaren μην ανησυχείς δεν θα τσιγκουνευτεί. Απλά μέχρι τότε θα βλέπεις σχέδια από βαφτηστικές.
Το σχόλιό σου έγινε σε αυτό το forum. Και οι τρεις που κατέκριναν το σχέδιο (γιατι σε αυτούς απάντησες) έχουν απόλυτη επίγνωση των χρωμάτων της McLaren στο παρελθόν. Άρα;
Ναι, από τους οποίους οι δύο είναι φοιτήτες. Όπως τους περιγράφω. Δεν χρειάζεται να είναι καποιος μόνο McLaren για να ξέρει τα χρώματα της αλλά να έχει παράκολουθήσει ένα μεγαλο μέρος εκείνης της εποχής. Ένας που παρακολουθεί F1 από το 1980 π.χ., και δεν υποστηρίζει McLaren, ξέρει καλύτερα να το κρίνει.
Έπίσης ότι λέω εγώ στη στάση, το λες εσύ στο λεωφορίο (και άλλα τέτοια χαριτωμένα). Δεν ήξερα ότι το έχεις κάνει copyright.
Το γεγονός ότι αυτοανερείσαι δεν σε πειράζει; Η μήπως ξεχνάς τι λες στις παρά τέταρτο και λες άλλα στις και πέντε;Αν εγώ το έχω κάνει copyright εσύ το έχεις κάνει clopyright.
Μια φορά τα λέω εγώ.Υ.Γ. Αυτά που σου είπα στο λεωφορίο, πεσ΄τα στον Φάνη στη ΣΤΑΣΗ... που θα κατέβεις
Fire_Bro
-
Ωπαααα. FireBro πήρες φόρα!!! Επειδή με πήρε κ μένα η μπάλα.
Το ότι είμαι φοιτητής δε σημαίνει ότι δεν έχω επίγνωση των χρωμάτων της ομάδας μου(και της κάθε ομαδας) στο παρελθόν. Δεν είναι στο χέρι του κάθενος νομίζω το πότε θα γεννηθεί. σωστά?
Τώρα για το παρελθόν φροντίζω να ενημερώνομαι από βίντεάκια, άρθρα, φωτογραφίες κλπ. Το ότι είμαστε 20αρηδες δε σημαίνει ότι είμαστε και χαζά παιδιά που είμαστε κολλημένοι με ένα σχέδιο το οποίο έχουμε 'συνηθήσει' να βλέπουμε!!! Σαφώς και δεν είναι τα επίσημα χρώματα της McLaren αυτά στη φωτογραφία του Sakiss και είναι ένα δημιούργημα του Photoshop. Λες ότι είναι τόσο καλή δουλειά που την πατήσαμε??? Έλεος! Προσωπικά σπουδάζω υπολογιστές αλλά και αυτό να μη συνέβαινε αυτή η φωτογραφία φωνάζει από μακριά ότι είναι ψεύτικη
Σχολιάσαμε μία πιθανή εμφάνιση της McLaren, το πως τη φαντάστηκε κάποιος. Σταμάτα να το παίζεις έξυπνος επιτέλους!!! Αλήθεια εσύ πόσο χρονών είσαι και 'μας τη λες συνέχεια'?
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Αλήθεια εσύ πόσο χρονών είσαι και 'μας τη λες συνέχεια'?Σιγά μην πάρεις απάντηση...
-
Το ότι είμαι φοιτητής δε σημαίνει ότι δεν έχω επίγνωση των χρωμάτων της ομάδας μου(και της κάθε ομαδας) στο παρελθόν. Δεν είναι στο χέρι του κάθενος νομίζω το πότε θα γεννηθεί. σωστά?
Δεν χρειάζεται να είναι καποιος μόνο McLaren για να ξέρει τα χρώματα της αλλά να έχει παράκολουθήσει ένα μεγαλο μέρος εκείνης της εποχής. Ένας που παρακολουθεί F1 από το 1980 π.χ., και δεν υποστηρίζει McLaren, ξέρει καλύτερα να το κρίνει.
Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις κανενός. Απλά ο ripper το έθεσε έτσι και απάντησα.
Fire_Bro
-
Σιγά μην πάρεις απάντηση...
Middle...
Fire_Bro 20
-
Δεν χρειάζεται να είναι καποιος μόνο McLaren για να ξέρει τα χρώματα της αλλά να έχει παράκολουθήσει ένα μεγαλο μέρος εκείνης της εποχής. Ένας που παρακολουθεί F1 από το 1980 π.χ., και δεν υποστηρίζει McLaren, ξέρει καλύτερα να το κρίνει.
Αυτό ισχύει για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τις επίμαχες φάσεις, το κλίμα της εποχής. Που κολλάνε τα χρώματα σε αυτό που λες, δε μπορώ να καταλαβω...
Τέλος πάντων έχουμε βγει τελείως εκτός θέματος...
-
Σαφώς και δεν είναι τα επίσημα χρώματα της McLaren αυτά στη φωτογραφία του Sakiss και είναι ένα δημιούργημα του Photoshop. Λες ότι είναι τόσο καλή δουλειά που την πατήσαμε??? Έλεος! Προσωπικά σπουδάζω υπολογιστές αλλά και αυτό να μη συνέβαινε αυτή η φωτογραφία φωνάζει από μακριά ότι είναι ψεύτικη
Στον ripper τα έλεγα. Να διαβάζεις και των άλλων τα posts. Μιλάω συγκεκριμένα.
Να προσέχεις σε ποιον απαντάω και τι εννοώ.
Δεν πρόκειται να κάνω ένα post και μετά να κάνω 5 διευκρινίσεις στον καθένα.Fire_Bro
-
Middle...
Fire_Bro 20Για σιγά...
Χαλάρωσε λίγο...
Παύω να ασχολούμαι μαζί σου!!!
20;;; Το πολύ 12!
-
Ενταξει τωρα ρε παιδια,δεν χρειαζεται να αρπαζεστε για τοσο ασημαντο λογο...καλο θα ηταν αυτες τις γιορτινες μερες να κραταμε λιγο τα προσχηματα.
Ουτως η αλλως ειμαστε εκτος θεματος... -
Σε χθεσινες δηλωσεις της,η Cora Schumacher συζυγος του Ralf,δηλωσε πως ο Ralf στην καθημερινη οδηγηση,οδηγει σαν γυναικα....
Εδω απ'οτι φαινεται επιβεβαιωνεται η Cora.....
http://www.freewebs.com/1f1/funny/ralf.jpg -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Σε χθεσινες δηλωσεις της,η Cora Schumacher συζυγος του Ralf,δηλωσε πως ο Ralf στην καθημερινη οδηγηση,οδηγει σαν γυναικα....
Εδω απ'οτι φαινεται επιβεβαιωνεται η Cora.....
http://www.freewebs.com/1f1/funny/ralf.jpghttp://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/041221211144.shtml
-
Ξύπνα! Το σχέδιο δεν ήταν μέσα από την McLaren για να θες να σου το δείξουν τέλειο. Κάποιος πήρε μια φωτογραφία της McLaren και ζωφραφισε μερικα μέρη του μονοθεσίου. Τα πλαϊνά και οι ρόδες ειναι πραγματικά. Όταν θα ανακοίνωσει το σχέδιο επίσημα η McLaren μην ανησυχείς δεν θα τσιγκουνευτεί. Απλά μέχρι τότε θα βλέπεις σχέδια από βαφτηστικές.Ευχαριστώ που με ξύπνησες, θα σε προσλάβω για ξυπνητήρι! Γιατί εγώ νόμιζα ότι το είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Adrian Newey για λόγους αεροδυναμικής!
Το πρόβλημα είναι οτί εμείς σχολιάσαμε το συγκεκριμένο σχέδιο, και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε πείραξε. Ούτε εσύ να το είχες σχεδιάσει.
Τώρα, για τα υπόλοιπα (χαριτωμένα) που επειμένεις να λες, αφήνω να μιλήσουν τα λόγια σου:Δεν χρειάζεται να είναι καποιος μόνο McLaren για να ξέρει τα χρώματα της αλλά να έχει παράκολουθήσει ένα μεγαλο μέρος εκείνης της εποχής. Ένας που παρακολουθεί F1 από το 1980 π.χ., και δεν υποστηρίζει McLaren, ξέρει καλύτερα να το κρίνει.
Μια φορά τα λέω εγώ.
Σου ξαναεπαναλαμβάνω παλι ότι γράφοντας με αυτό το ειρωνικό ύφος αναγκάζεις και τους άλλους να σου απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο (τουλάχιστον εμένα που 'τσιμπάω' εύκολα!). Αν θέλεις μπορείς να το διορθώσεις. Αν δεν θέλεις ας είναι.
Ενταξει τωρα ρε παιδια,δεν χρειαζεται να αρπαζεστε για τοσο ασημαντο λογο...καλο θα ηταν αυτες τις γιορτινες μερες να κραταμε λιγο τα προσχηματα.
Ουτως η αλλως ειμαστε εκτος θεματος...Δίκιο έχεις, είμαστε τέλειως εκτός θέματος. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Καλά Χριστούγεννα FireBro!
Formula 1 - Διάφορα νέα