-
Παιδιά μήπως είναι τυπογραφικό; 90 εκατομμύρια δολλάρια είναι εξωφρενικά πολλά για τον Button.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ πάλι, προσωπικά το θεωρώ τελείως ηλίθιο να δώσεις 90.000.000$ για τον Button. Και ακόμη πιο ηλίθιο να μην τα πάρεις.
Πόσος είναι ο μισθός του Schumacher;είχα ακούσει παλιά ότι έπαιρνε 30.000.000.000 (δρχ) το χρόνο, 88.000.000Εuro αλλά δε ξέρω αν αυτά είναι καθαρός μισθός ή περιλαμβάνει και έσοδα από διαφημήσεις κτλ.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Εγώ πάλι, προσωπικά το θεωρώ τελείως ηλίθιο να δώσεις 90.000.000$ για τον Button. Και ακόμη πιο ηλίθιο να μην τα πάρεις.
Πόσος είναι ο μισθός του Schumacher;είχα ακούσει παλιά ότι έπαιρνε 30.000.000.000 (δρχ) το χρόνο, 88.000.000Εuro αλλά δε ξέρω αν αυτά είναι καθαρός μισθός ή περιλαμβάνει και έσοδα από διαφημήσεις κτλ.
Εχω ακουσει οτι ο μισθος απ τη ferrari ειναι 34.000.000 ευρω και με διαφιμησεις κτλ φτανει τα 88.000.000 ευρω!!Τα προς το ζην δηλαδη...Επισης απ οτι ξερω ο μισθος που καταφερε να παρει ο willi weber(ο manager) απ τη ferrari ειναι ακομα μεγαλυτερος αλλα εβαλε ως ορο να χρησιμοποιει το ονομα της ferrari στις διαφημισεις του ms και το ποσο μειωθηκε!
-
Ρε παιδια η b.a.r. που τα βρισκει τοσα λεφτα;Η toyota που ξοδευει εχει και γερες πλατες απ τα αυτοκινητα παραγωγης,η b.a.r. τι εχει;Καποτε με villeneuve και τωρα με button..Σαν πολλα δεν της τρωνε οι οδηγοι;
-
Mαλλον δεν αντιλαμβανεσαι για τι αγορες μιλαμε.
Βαr= BAT= καπνοβιομηχανια! -
!Ομολογουμενως δεν το ξερα αλλα και παλι μου φαινεται παραξενο...οι επενδυσεις τους στην f1 δεν τους φερνουν και πολλα κερδη και συνεχιζουν να ξοδευουν ανεξελεγκτα!
-
Απο που συμπεραινεις τα κερδη?Μια χαρα ....πολλα τσιγαρα ...πουλανε!
-
Εγω νομιζα μεχρι προσφατως η Χοντα αγορασε τις μετοχες απο την BAT...
-
Η Honda έχει πλέον το 45% της ομάδας.Δε νομίζω ότι έχει φύγει τελείως η ΒΑΤ απ το παιχνίδι.Αλήθεια μήπως έχει ανάμιξη και μια εταιρεία ονόματι....Fuji;;;;!! BAR--->Richards--->Prodrive--->Subaru--->....Fuji;;!Μην ξεχνάμε ότι πριν χρόνια ΒΑR και Subaru είχαν τα λογότυπα 555!! Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν είναι λίγα τα λεφτά που χώνει και η Honda(250 m euros;;;!)κάθε χρόνο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η Honda έχει πλέον το 45% της ομάδας.Δε νομίζω ότι έχει φύγει τελείως η ΒΑΤ απ το παιχνίδι.Αλήθεια μήπως έχει ανάμιξη και μια εταιρεία ονόματι....Fuji;;;;!! BAR--->Richards--->Prodrive--->Subaru--->....Fuji;;!Μην ξεχνάμε ότι πριν χρόνια ΒΑR και Subaru είχαν τα λογότυπα 555!! Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν είναι λίγα τα λεφτά που χώνει και η Honda(250 m euros;;;!)κάθε χρόνο.....αποτέλεσμα όμως μηδέν εις το πηλίκο και πολλοί σκασμένοι κινητήρες...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Απο που συμπεραινεις τα κερδη?Μια χαρα ....πολλα τσιγαρα ...πουλανε!Ασχημα αποτελεσματα,σπασμενοι κινητηρες κτλ..παντως δε φαινεται να τους απογοητευουν και πολυ τα αποτελεσματα!Μακαρι παντως να τους ερθουν αποτελεσματα.Νομιζω ολοι θελουμε να ξαναδουμε τη honda πρωταγονιστρια!
-
Ο Rossi θα τεσταρει την Ferrari ανα 4 εβδομαδες απο το 2006.
In Valentino Rossi's book 'What if I had never tried it' he tells about how he got in touch with Ferrari:
One evening prior to the Australian GP in 2004 Rossi had dinner with Stefano Domenicali. Di Montezemolo and Todt joined in.
''We talked about a lot of things, but then we started to talk about cars. I told him (Domencali) that as a child I was driving karts and dreamed of becoming a Formula 1 driver. Then Domenicali asked Rossi very cool if it wouldn't be nice for to organise a test. Rossi couldn't believe what he had just heard and to be sure said: ''I want to be sure I have correctly heard that''.
This is more important !! For all you people that always blame Costa, finally someone from Ferrari protects Aldo !
Brawn said: ''Costa is absolutely not to blame for Ferrari's current situation ! The philosophy behind the F2005 is only from Cista. It is one that Ferrari has been having for years and Costa simply continued working with this philosophy. Byrne would not have made the F2005 any different as the F2005 is an excellent racing car. I say this on the basis of direct comparison tests we have done. The group of people that worked on the F2005 is the same as that of the F2004. And that car has won 15 from the 18 races. These engineers don't all of a sudden have become idiots !!''
Furthermore Brawn stated that there are no plans at all to replace Costa and that he just will design the F2006. The problems are down to the tyres. Tyres from a very competitive company Ross said.
-
BAR AIMS FOR 400KPH BARRIER
*BAR is planning to set the Formula 1 Land Speed Record at the Bonneville Salt Flats in October.
The team aims to break the 400kph barrier (more than 248mph) with a specially-modified BAR-Honda 007 driven by South African tester Alan van der Merwe.
BAR has labelled the project Bonneville400 and has already conducted shakedown tests with a more conventional 007 on the Utah plains.
'From a driver's perspective it is a challenge because it has never been done with an F1 car before,' said van der Merwe, who drove the car on the salt flats in August.
'The car is not designed to drive on the salt flats and it makes for a very different and unpredictable ride.'
BAR will run the car, which will still comply with the current regulations but will built to cut down drag significantly, for seven days from October 4 as it attempts the record.
'There is a degree of madness about it,' said the team's sporting director Gil de Ferran.
'When you go to Bonneville it's easy to see why people used to think the world was flat, that you could fall off the end.
'To imagine a Formula 1 car running here is bizarre, totally offbeat - but that's what this is all about.'*
-
H Ferrari δήλωσε πως ο Ρόσι θα τρέξει για την ομάδα μόνο αν αποδείξει τη ταχύτητά του και όχι για 'show' επειδή τον υποστηρίζουν αρκετά οι Ιταλοί φίλαθλοι
**Rossi not a stunt, insist Ferrari **
*Rossi to increase Ferrari tests
Ferrari chairman Luca di Montezemolo says MotoGP star Valentino Rossi will only race for the team in Formula One if he has a serious chance of winning.
Rossi has agreed to test regularly for Ferrari next year to establish whether he could make the switch.'He is not obliged to race in F1. If he decides to, it is because he decides he is ready to win,' said Di Montezemolo.
'He is very popular with Italians but we don't need popularity. We need a winning driver.'
If we come together, it will be to win the championship and not to put on a show
Luca di Montezemolo
The only person to have won world titles on two and four wheels is Briton John Surtees.
Rossi, 26, is on course for a fifth successive MotoGP world title, and has a year left on his Yamaha contract.
He has already tested at Ferrari's team's private track and technical director Ross Brawn said he was impressed by his potential.
'Neither he nor we have a pistol to our heads,' said Di Montezemolo.
'If something comes of it, it will above all be his decision. If Ferrari and Rossi come together, it will be to win the world championship and not to put on a show that we do not need.'
* -
Ενας νεος sakiss γεννιεται...!!!
-
Τον Κίμι Ραϊκόνεν χαρακτήρισε ως τον καλύτερο οδηγό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο γκριντ ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Τζάκι Στιούαρτ. Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών με 27 βαθμούς, ο Ραϊκόνεν όμως είναι ο καλύτερος οδηγός σύμφωνα με τα όσα λέει ο Στιούαρτ.
'Αυτή τη στιγμή ο Ραϊκόνεν είναι ο κυρίαρχος οδηγός πάνω ακόμα και από τους Σουμάχερ και Αλόνσο. Ο Αλόνσο έχει πολύ σωστή αντίληψη για το νεαρό της ηλικίας του αλλά η Ρενό δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η Μακ Λάρεν. Πιστεύω πάντως πως ο Αλόνσο θα κατακτήσει τον τίτλο. Μπορεί το ίδιο να κάνει και η Ρενό αλλά δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Το αυτοκίνητο της χρονιάς είναι η Μακ Λάρεν', είπε ο Στιούαρτ που γιόρτασε την 40ή επέτειό του από την πρώτη του νίκη στη Μόντσα.
Ο Βρετανός κατέληξε λέγοντας πως ο Σουμάχερ έχασε την ευκαιρία να αποσυρθεί με ψηλά το κεφάλι καθώς από εδώ και πέρα θα πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 'Πρέπει να αναδειχτεί νικητής σε πολλούς αγώνες και όχι σε ένα-δύο γκραν πρι. Πρέπει να κερδίσει πλέον και άλλο πρωτάθλημα αν σκέφτεται να αποσυρθεί και να λογίζεται ως ο άνθρωπος της εποχής του. Κρίνεσαι από αυτά που έκανες στο τέλος... και αυτό το άθλημα είναι σκληρό. Μπορεί ξαφνικά να δεις κάποιον άλλο στη θέση σου'.
-
Αν τα έλεγε αυτά κάποιος άλλος για τον Alonso θα τα post-αρες;
BTW, αυτά που είπε ο Ron Dennis για τον Alonso τα έκανες γαργάρα.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Αν τα έλεγε αυτά κάποιος άλλος για τον Alonso θα τα post-αρες;BTW, αυτά που είπε ο Ron Dennis για τον Alonso τα έκανες γαργάρα.
Αν τα είχα δει ναι. Δεν κατάλαβα παρατήρηση μου κάνεις? Αν τα βρηκες βαλτα εσυ.
-
Και να τα βρισκές δεν θα τα έβαζες. Αυτό σου λέω. Χάρηκες που είδες κάτι δηλώσεις και μας τις έβαλες για νέο. Λες και θες να μας αποδείξεις κάτι.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Και να τα βρισκές δεν θα τα έβαζες. Αυτό σου λέω. Χάρηκες που είδες κάτι δηλώσεις και μας τις έβαλες για νέο. Λες και θες να μας αποδείξεις κάτι.πρώτον δεν με ενδιαφερει καθόλου τι πιστευεις.
Δευτερον εχω πει τις αποψεις μου για τον Αλόνσο (http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 6&start=15) και δεν εχω λόγο να διακαιολογηθώ για τίποτα.
τρίτον, αυτό που μου έκανε πιο μεγάλη εντυπωση είναι αυτό που είπε για τον Σουμι (που είναι ο απολυτως αρχοντας, να σε προλαβω προν πεις οτι τα λεω απο κακία) και βρηκα τις δηλώσεις σκληρές αλλα εν μέρη σωστες...
Formula 1 - Διάφορα νέα