-
Κοίτα που φτάσαμε..., να με προκαλούν και οι αναπληρωτές moderator.
-
http://img216.imageshack.us/img216/2305 ... bro5pp.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/9897 ... o2c6rf.jpg -
Welcome back Massa!
http://www.theprancinghorse.co.uk/news/ ... r_bday.jpg
-
Και τι μασα! (παλι στο φαγητο το γυρισαμε )
-
απορια
γιατι η φερραρι με την ευκαιρια της αλλαγης των κανονισμων, των κινητηρων κτλ κτλ δεν εδωσε την ευκαιρια και σε αλλον νεο στην ηλικια πιλοτο να προσπαθησει για την ομαδα?
αν παει κατι στραβα του χρονου και η φερραρι ειναι στην ιδια φαση με φετος τι θα γινει? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν παει κατι στραβα του χρονου και η φερραρι ειναι στην ιδια φαση με φετος τι θα γινει?Θα πουλησουν προφανως πολλα περισσοτερα φυλλα οι Ιταλικες εφημεριδες
Σοβαρα τωρα, αυτο που λες θα επρεπε να γινει ανεξαρτητως αλλαγης κανονισμων. Λιγο πολυ δοκιμαστηκε με Massa και Farfus που μπηκαν σε μακροχρονα συμβολαια μετα απο τις εντυπωσιακες τους χρονιες στις junior κατηγοριες. Το κρισιμο ερωτημα ομως ειναι, κατα ποσο οι δυο πιτσιδες δικαιωσαν τις προσδοκιες αφου μπηκαν σε τροχια Ferrari; Στο κατω κατω το ιδιο συστημα εφαρμοζει ο Briatore στην ακαδημια του (ή αν αφελως πιστεψει κανεις τον τιτλο, στην ακαδημια της Renault) με την κρισιμη διαφορα οτι οι μικροι ειναι περισσοτεροι και καθε χρονια εχουν σαφη στοχοθετηση. Οποιος δεν τα καταφερνει διωχνεται, τοσο απλα. Ετσι ομως χτιζονται οι πρωταθλητες, οχι υπακοουντας εντολες στο WTCC...
-
εμένα δε μου προκαλεί έκπληξη η επιλογή της Φεράρι. από τη στιγμή που έχει το καλύτερο οδηγό (κατά τη γνώμη μου) στο grid. Απλά θέλει ένα οδηγό να βοηθά στη συγκέντρωση βαθμών. Νομίζω δε κοστίζει και πολύ ο Μάσσα.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
εμένα δε μου προκαλεί έκπληξη η επιλογή της Φεράρι. από τη στιγμή που έχει το καλύτερο οδηγό (κατά τη γνώμη μου) στο grid. Απλά θέλει ένα οδηγό να βοηθά στη συγκέντρωση βαθμών. Νομίζω δε κοστίζει και πολύ ο Μάσσα.Ωραία επιλογή
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
εμένα δε μου προκαλεί έκπληξη η επιλογή της Φεράρι. από τη στιγμή που έχει το καλύτερο οδηγό (κατά τη γνώμη μου) στο grid. Απλά θέλει ένα οδηγό να βοηθά στη συγκέντρωση βαθμών. Νομίζω δε κοστίζει και πολύ ο Μάσσα.
Ωραία επιλογή
Δηλαδη με το Rubens τοσα χρονια δεν ησουν ευχαριστημενος. Εκτος αν εισαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερος του Massa.
-
Το οτι ειναι καλυτερος του Massa αυτο ειναι δεδομενο...αλλο να εισαι στην F1 απο το '93 και αλλο απο το '02...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Το οτι ειναι καλυτερος του Massa αυτο ειναι δεδομενο...αλλο να εισαι στην F1 απο το '93 και αλλο απο το '02...Δηλαδη θεωρεις δεδομενο ενας εμπειρος οδηγος να ειναι καλυτερος απο ενα νεωτερο. Πχ DC καλυτερος απο Kimi, Fisichella καλυτερος απο Alonso κτλ.
-
Ενταξει σε μερικες περιπτωσεις ισχυει το αντιθετο,αλλα αν συγκρινουμε αποκλειστικα Barrichello-Massa,δε νομιζω να πει ουτε ενας οτι ο Massa ειναι καλυτερος...
-
σε απόλυτα ταχύτητα κανείς δε ξέρει. ωστόσο ο ρούμπενς όταν ήρθε στη φεράρι βελτιώθηκε αρκετά σαν οδηγός συνολικά. αυτή τη στιγμή λοιπόν ίσως ναι ο ρούμπενς να είναι καλύτερος λόγο εμπειρίας, αλλά ας δούμε πως θα εξελιχθεί στη Φεράρι ο Μάσσα. Και δε μιλώ να νικήσει τον ΜΣ αλλά να βοηθήσει την ομάδα.....
John Watson
*'What Massa will find is, in the case of the car not being as good as he expects, if he continues in the basic style of driving he has, it will cause him trouble. He will not make progress.'
Watson said Massa should forget any illusions about being able to challenge Schumacher.
'If he doesn't fulfil Ferrari's needs, in other words if he thinks he's going to take on Michael and beat him, he will be very quickly dumped,' the 59-year-old former McLaren and Brabham driver said.
'What has become abundantly clear is people are always underestimating how good Michael is.
Probably a fairer judgement of where Ferrari are is where Rubens is - Michael is lifting the car and delivering performances above and beyond where the car is.'
* -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ωραία επιλογή
Δηλαδη με το Rubens τοσα χρονια δεν ησουν ευχαριστημενος. Εκτος αν εισαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερος του Massa.
Ο Ρούμπενς στην Φερράρι αυτά τα 5 χρόνια έχει διετελέσει άψογα την δουλειά που του έχουν αναθέσει, μια δουλειά στην οποία ο Μάσσα δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ο Ρούμπενς στην Φερράρι αυτά τα 5 χρόνια έχει διετελέσει άψογα την δουλειά που του έχουν αναθέσει, μια δουλειά στην οποία ο Μάσσα δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε τι έχει να αποδείξει ο Μάσα. Ακόμα δε ντύθηκε στα κόκκινα......τουλάχιστον σα νο.2 οδηγός
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ο Ρούμπενς στην Φερράρι αυτά τα 5 χρόνια έχει διετελέσει άψογα την δουλειά που του έχουν αναθέσει, μια δουλειά στην οποία ο Μάσσα δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.
κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε τι έχει να αποδείξει ο Μάσα. Ακόμα δε ντύθηκε στα κόκκινα......τουλάχιστον σα νο.2 οδηγός
Χαρακτηριστικά αναφέρω την φάση από το GP Belgium 2004, πριν την Eau-Rouge όπου αυτός και ο Μοντόγια ήταν δίπλα. Ο Μάσσα είχε αποφασίσει να μην σηκώσει το γκάζι όποιες και αν ήταν οι συνέπειες. Επειδή ο Μοντόγια το είχε καταλάβει αυτό άφησε το γκάζι. Με τέτοια μυαλά μόνο εγκαταλήψεις φέρνεις
-
Χαρακτιριστικά ο Montoya προσπέρασε τον Sato από την εξωτερική στην Eau Rouge σ' εκείνο το GP.
Επίσης με τέτοια μυαλά βλέπουμε προσπεράσεις και θέαμα.
-
Για ποσα χρονια υπεγραψε ο Μασα; Θεωρωντας πλεον δεδομενο οτι ο ΜΣ θα εξαντλησει το συμβολαιο του, αρα η Φερραρι θα κλεισει για το 2007 τον αντικαταστατη του [τοτε δεν τελειωνει και το συμβολαιο του Κιμι;], ειναι πιθανο η Φερραρι να κλεισει τοτε καποιον καλυτερο (απο τον Μασα, οχι απο τον ΜΣ ή τον ΚΡ ) σαν Νο1 οδηγο. Θα εχει στο μεταξυ φανει αν ο Μασα 'τραβαει' εστω για Νο2. Οχι και τοσο ασχημα νομιζω... Αλλωστε, ακομα δεν εχουμε σει τι μπορει να κανει με ενα κορυφαιο (λεμε τωρα* ) μονοθεσιο.
- Απλα αστειευομαι, pls μην αρπαχτει κανεις.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
- Απλα αστειευομαι, pls μην αρπαχτει κανεις.
-
O Massa μηπως βοηθησει και στην εξελιξη των ελαστικων ;Τρεχει με Michelin τωρα και θα μπορουσε να βοηθησει την Μπριτζ με την πειρα που εχει αποκτησει.
Χθες διαβασα στο R&D ενα τετοιο σεναριο αλλα με τον Μπατον να πηγαινει στην Φερραρι.
Formula 1 - Διάφορα νέα