-
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤΕΣ OCTAVIA RS ABT ΜΑΥΡΟ(ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΟΥΡΑΤΟ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ(ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ)ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΗΧΟΜΟΝΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΡΑ(ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ). ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ(ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΝΙΑ.
-
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ COIL-PACK ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ?
-
Ο χρήστης gas-ion έγραψε:
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤΕΣ OCTAVIA RS ABT ΜΑΥΡΟ(ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΟΥΡΑΤΟ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ(ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ)ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΗΧΟΜΟΝΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΡΑ(ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ). ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ(ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΝΙΑ.Αντε και καλορίζικο.. Τελικά το πήρες με ABT (πόσα Ευρά παραπάνω πήγε?).
Τί εννοείς 'σκάστρα'? σου πρότειναν κάποια άλλη εκτός της εργοστασιακής? -
Συγχαρητήρια άντε με το καλό να το παραλάβεις.
Και μην ξεχάσεις να κοιτάξεις τις πιέσεις των ελαστικών...
Για τo πρόβλημα με το coil-pack μπορείς να διαβάσεις δύο λόγια εδώ: http://www.briskoda.net/displayarticle3 ... 3ddeb86e7e
τι κάνεις αν σου τύχει: http://www.briskoda.net/FAQ+index-myfaq ... -0.html#29
αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανυσηχεί το πρόβλημα, σε μοντέλο 2003 που θα έχεις
-
Μην ανησυχεις εσυ δεν πρεπει να εχεις προβλημα! Σε ολο το VAG κατα τα ετη 2001-2002 βγηκαν πολλοι ελαττωματικοι πολλαπλασιαστες (εχει 1 για καθε μπουζι). Τωρα το προβλημα λυθηκε με αναβαθμισμενο εξαρτημα και αλλαζουν και τα παλια...
-
TO ABT MOY STIXISE 1500 EURO PARAPANO ALA ME THN EKPTOSH POY EXI GIA TO RS (1200 EURO) MOY IRTHE SXEDON DOREAN.OSO AFORA THN SKASTRA APO THN MAMA EHI ESOTERIKIS EKTONOSIS ENO EGO THELO NA THN AKOYO(DIAKRITIKA).EHI VALI KANIS?KANI THORIVO?H INE NORMAL KE EFXARISTI?
-
Λέω να παραγγείλω το VAG-COM με καλώδιο USB. Θα το τρέχω σε Windows 2000.
Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? Το interface έστω και σειριακό μπορεί να φτιαχτεί εύκολα? Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργίες του προγράμματος χωρίς να αγοραστεί? Βλέπουμε αρκετά πράγματα με την demo έκδοση ή δεν κάνει τίποτα?
gas-ion, η έκπτωση 1200Ε που αναφέρεις από ποιόν είναι και πάνω σε τί? (από Viamar στην τιμή του RS?)
-
OLA TA SKODA EXOUN EOS 1500 EURO EKPTOSI, GIA TO RS INE 1200 EURO,APO TIN VIAMAR.PROLAVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
TO ABT MOY STIXISE 1500 EURO PARAPANO ALA ME THN EKPTOSH POY EXI GIA TO RS (1200 EURO) MOY IRTHE SXEDON DOREAN.OSO AFORA THN SKASTRA APO THN MAMA EHI ESOTERIKIS EKTONOSIS ENO EGO THELO NA THN AKOYO(DIAKRITIKA).EHI VALI KANIS?KANI THORIVO?H INE NORMAL KE EFXARISTI?Δεν σου προτείνω να βγάλεις την δικιά του Divert Valve και να βάλεις μία εξωτερικής εκτόνωσης (Blow Off Valve) η επι το Ελληνικότερο 'σκάστρα'.
Οι κινητήρες 1.8T έχουν MAF για μέτρηση απο τήν ECU του εισερχόμενου αέρα. Εσύ κατά το άφημα του γκαζιού (μετά απο τούρμπισμα) θα διώχνεις αυτόν τον 'παραπάνω' αέρα που 'στριμώχνεται' στην πεταλούδα γκαζιού, στο περιβάλλον. Τι θα κάνει η ECU που άλλα ήξερε? ...πρόβλημα.Τώρα με λύση τύπου 'υβριδικές' ίσως γίνεται κάτι (ως προς το να ακούς) αλλά το βλέπω δύσκολο να έχεις το πιό καλό αποτέλεσμα.
Τώρα το να 'βγάλεις' απο την μέση την MAF και να προγραμματίσεις 'καττάληλα' την ECU ώστε να βάλεις σωνει και καλά ¨σκάστρα¨, γίνεται αλλά δεν είναι σωστό. Η ECU κανονίζει το μίγμα και με χρήση της MAF και του MAP sensor.(Αυτοί οι Γερμανοί τα έχουν κάνει πολλήπλοκα για να μήν βάζουμε 'χέρι' εύκολα..) :
-
thanks gia tin simvouli(skastra) an ishii auto tha pou na min tin allaksoun.o ihos tou aytokinitou apo mama ine omorfos?(agrios)
-
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤΕΣ OCTAVIA RS ABT ΜΑΥΡΟ(ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΟΥΡΑΤΟ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ(ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ)ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΗΧΟΜΟΝΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΡΑ(ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ). ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ(ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΝΙΑ.Συγχαρητήρια φίλε gas-ion και σου εύχομαι ολόψυχα καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλογκάζωτο ( ), και ότι άλλο ΚΑΛΟ μπορείς να έχεις!
Τώρα γιά σκάστρα ή ΒOV θα έλεγα να την αποφύγεις και έν θέλεις κάτι πιό ποιοτικό σε dump valve βάλε κάποια της Forge που κοστίζει τα διπλά (180-200 Ε) αλλά αντέχει μιά ζωή. Την δίνουν στην AVC Weber στην Καλλιθέα και έχουν και γιά τα 1.8Τ.
Aντε με το καλό να το παραλάβεις...!!!
-
SE EFXARISTO FILE CKOSM GIA TIS EFXES SOU,GIA EKSIGISE MOU TORA TI DIAFORA EXI TO BOV POU LES ME TIN SKASTRA H TO DUMP VALVE TI EHIS VALI ESI(AN EXIS VALI) KE POU AKRIVOS INE TO MAGAZI AUTO STIN KALITHEA?
-
Αλλαγές λαδιών και διαστήματα service.
Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα για τον εξής λόγο: στην Βιαμάρ μου είπαν 'αλλαγές λαδιών κάθε 15Κ χλμ και σερβις κάθε 30Κ χλμ ή 1 χρόνο).
Όμως, στο βιβλιαράκι συντήρησης βλέπω περιγραφές για 3 διαφορετικούς τύπους σέρβις, QG0, QG1 & QG2. Λέει να δούμε στην 1η σελίδα που έχει το αυτοκόλλητο του αυτοκινήτου, πιά κατηγορία είμαστε.
Το δικό μου είναι QG1, που σημαίνει (όπως διαβάζω) ότι έχει μεταβλητό διάστημα σέρβις, καθώς και μεταβλητό διάστημα αλλαγής λαδιών. Για το πότε χρειάζεται αλλαγή λαδιών βγάζει μήνυμα στον χιλιομετρητή (έχει σαν παράδειγμα ότι βγάζει από 1500χλμ πριν).
Δεν ξέρω ανάμεσα σε τι νούμερα μπορεί να είναι αυτό το διάστημα, διαβάζω στο βιβλιαράκι ότι εξαρτάται από τον τρόπο/συνθήκες χρήσης του κινητήρα.Έχει κανείς πληροφορίες πάνω σε αυτό? Έχετε τσεκάρει εσείς σε τι κατηγορία είσαστε? Τι σας έχουν πεί από την Σκόντα για τα διαστήματα αλλαγής λαδιών?
Είμαι στα 5500χλμ και η ένδειξη στάθμης λαδιού είναι ακριβώς στην αλλαγή Β προς C. Δηλαδή δεν έχω κάψει σχεδόν τίποτα. Υπόψη δεν το έχω πιέσει πολύ.
-
SE EFXARISTO FILE CKOSM GIA TIS EFXES SOU,GIA EKSIGISE MOU TORA TI DIAFORA EXI TO BOV POU LES ME TIN SKASTRA H TO DUMP VALVE TI EHIS VALI ESI(AN EXIS VALI) KE POU AKRIVOS INE TO MAGAZI AUTO STIN KALITHEA?H BOV (=Blow off valve) είναι η σκάστρα και είναι ανοικτού τύπου (ακούγεται έντονα), ενώ η Dump Valve είναι μία κλειστού τύπου βαλβίδα εκτόνωσης και η οποία υπάρχει από το εργοστάσιο στα 1.8Τ VAG. Aπ' ότι φαίνεται η καλύτερη λύση όπως υποστηρίζει και ο Λουκάς μάλλον δεν πρέπει να αλλάζουμε από Dump Valve σε BOV!!! Η Dump Valve της Forge είναι πολύ καλής ποιότητας μεταλλική βαλβίδα και θα αντέξει εφ' όρου ζωής. Πρέπει να σου πω ότι στα chip-αρισμένα 1.8Τ (ΑΒΤ, ΜΤΜ, κλπ) η εργοστασιακή Dump Valve 'τα παίζει' συνήθως μιά και με τα προγράμματα αυτά η τουρμπινα σηκώνει μεγαλύτερες πάντα πιέσεις και η εργοστασιακή βαλβίδα καταπονείται και κατά συνέπεια φθείρεται πρόωρα. Το αποτέλεσμα είναι να μην κρατάει πίεση χαμηλά και το turbo στροφάρει τότε περισσότερο με κίνδυνο μακροχρόνια να χαλάσει ο άξονας και οι φτερωτές (στροβίλου και συμπιεστή). Εμένα μου χάλασε η Dump Valve στα 18000Km (τότε το κατάλαβα) και την άλλαξα δυστυχώς πάλι με την εργοστασιακή, γιατί δεν ήξερα... .
Και η Dump Valve μπορεί να μην κάνει το θόρυβο της 'σκάστρας' (ΒΟV) (εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να ακούω ΒΟV), παρ' όλα αυτά ακούγεται διακριτικά στα αφήματα του γκαζιού και φυσικά και στις αλλαγές ταχυτήτων (γιατί αφήνεις έστω και στιγμιαία το γκάζι) σαν τη χύτρα που βγάζει ατμό .
[Η AVC Weber είναι στην Καλλιθέα και το τηλέφωνο είναι: 210-9231393]
-
SE EFXARISTO FILE CKOSM GIA TIS EFXES SOU,GIA EKSIGISE MOU TORA TI DIAFORA EXI TO BOV POU LES ME TIN SKASTRA H TO DUMP VALVE TI EHIS VALI ESI(AN EXIS VALI) KE POU AKRIVOS INE TO MAGAZI AUTO STIN KALITHEA?Πήγαινε στό:
http://www.howstuffworks.com/turbo.htm
Είναι στα αγγλικά βέβαια. -
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Λέω να παραγγείλω το VAG-COM με καλώδιο USB. Θα το τρέχω σε Windows 2000.
Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? Το interface έστω και σειριακό μπορεί να φτιαχτεί εύκολα? Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργίες του προγράμματος χωρίς να αγοραστεί? Βλέπουμε αρκετά πράγματα με την demo έκδοση ή δεν κάνει τίποτα?Το interface φτιαχνεται (υπαρχει και site με τα σχεδια και πλακετα για να μην ζοριζεσαι!). Εγω το εφτιαξα σπιτικο με τα χερακια μου!!!
Αν ξερεις να σπασεις κλειδωμα τυπου ΧΡ κανε το και σου εχω και αλλα... Εκτος αν βρουμε καποιο που ηδη λειτουργει (registered=Λουκας ) μπας και... Βλεπεις με το demo τα λαθη και τα σβηνεις αλλα δεν μπορεις να δεις measuring block πανω απο το 25 ουτε να κανεις Adaptions,logins.Οι κινητήρες 1.8T έχουν MAF για μέτρηση απο τήν ECU του εισερχόμενου αέρα. Εσύ κατά το άφημα του γκαζιού (μετά απο τούρμπισμα) θα διώχνεις αυτόν τον 'παραπάνω' αέρα που 'στριμώχνεται' στην πεταλούδα γκαζιού, στο περιβάλλον. Τι θα κάνει η ECU που άλλα ήξερε? ...πρόβλημα
Εδω ειναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω και να δω ποιος θα μου το εξηγησει! Αντε και ο MAF μετρησε τον αερα πριν τον εκτονωσει στο περιβαλλον η BOV (υποτιθεται οτι βαλαμε BOV). H ECU γιατι να μπερδευτει? Αφου ξερει οτι εχουμε αφησει το γκαζι (και στα καινουρια κλεινει η ιδια την πεταλουδα), δεν μπορει να κοψει τα injectors και ασε τον MAF να λεει οτι θελει?
Τώρα το να 'βγάλεις' απο την μέση την MAF και να προγραμματίσεις 'καττάληλα' την ECU ώστε να βάλεις σωνει και καλά ¨σκάστρα¨, γίνεται αλλά δεν είναι σωστό.
ΠΟΙΟΣ μπορει να το κανει? Θελω να ξεφορτωθω καποια 'functions' και ας μην ειναι σωστο. Ολοι κανουν 'τσιπαρισματα', αλλα τα εσωτερικα του κωδικα ουδεις.... Ισως με την REVO....
[Η AVC Weber είναι στην Καλλιθέα και το τηλέφωνο είναι: 210-9231393]
** φιλε gas-ion: **
Εφοσον δεν εχεις ακομα προβλημα (ουτε το αυτοκινητο εχεις ακομα !!) θα σου προτεινα να αναβαλεις την αγορα. Στο seatcupra.net , ενας 'λεοντακης' την ειπε χοντρα σε διαφημηση του αντιπροσωπου για τις τιμες στην Ελλαδα. Αστο μηπως απο κανενα club κανουμε group buy απο εξω και μας ερθει πολυ φθηνοτερα...Το δικό μου είναι QG1, που σημαίνει (όπως διαβάζω) ότι έχει μεταβλητό διάστημα σέρβις, καθώς και μεταβλητό διάστημα αλλαγής λαδιών. Για το πότε χρειάζεται αλλαγή λαδιών βγάζει μήνυμα στον χιλιομετρητή (έχει σαν παράδειγμα ότι βγάζει από 1500χλμ
Και εμενα QC1 ειναι αλλα εδω μαλλον το γυρισαν σε fix διαστηματα (οπως κανουν και στην Αγγλια οπως θα εχεις διαβασει). Οντως ο ενδεικτης σου γραφει να πας για service οταν πλησιαζουν τα χλμ. Σε παλαιοτερο post εχω γραψει ποτε αλλαξα τα λαδια και τι συντηρηση θα ακολουθω τωρα (μονος μου βεβαια, εσυ για 2 χρονια δεν την γλυτωνεις με την εγγυηση....).
Τι σας έχουν πεί από την Σκόντα για τα διαστήματα αλλαγής λαδιών?
XAXAXAXAXA
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ (ΜΑΜΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ
-
Steve,
Απο όσο γνωρίζω η ECU, εφ όσον 'δει' αυτή την κατάσταση, σίγουρα 'κόβει' τα μπέκ.
Το θέμα είναι μετα τι γίνεται οταν θα ξανανοίξεις το γκάζι. Η ECU το 'βλέπει' και πρέπει να 'δώσει' στοιχεία στα μπέκ για καύσιμο τα οποία βασίζονται στο τί λένε οι διάφοροι sensors, ενας απο αυτούς είναι και ο MAF. Ο MAF είχε μετρήσει τον αέρα, που εσύ εδιωξες απο το κύκλωμα στον αέρα, θεωρεί ότι αυτός ο αέρας υπάρχει και 'κανονίζει για ανάλογο καύσιμο έτσι ώστε οι απαιτήσεις για δύναμη, καυσαέρια, κλπ να ικανοποιηθούν. Αν τώρα 'δεί' απο τους αισθητήρες της εξάτμισης ότι το μείγμα έγινε πλούσιο (λόγω της διαροής μέσω BOV) θα προσπαθήσει να διορθώσει βασιζόμενη σε άλλα στοιχεία (θα θεωρεί οτι o MAF τα έπαιξε) και ισως αυτό οδηγήσει την ECU να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα ασφαλείας (safe mode) και βγάλει error.Τώρα η ECU για τους 1.8Τ ρυθμίζει το Air/Fuel κλπ στις χαμηλές στροφές και όταν δεν έχει πίεση το turbo με στοιχεία που δείνει o MAF κυρίως. Σε καταστάσεις τουρμπίσματος τα στοιχεία που δείνει ο MAP λαμβάνονται υπ' όψιν.
Αν για παράδειγμα έβγαζες τον MAF η ECU θα έβλεπε 0 ροή αλλά θα δούλευε το αυτοκίνητο (ίσως με λίγα κομπιάσματα χαμηλά, κλπ). Στα τουρμπίσματα δεν θα έχει πρόβλημα ούτε και στην ιπποδύναμη (φαντάζομαι).
Τελικά θα μπορούσε κανείς να προγραμματίσει εκ νέου την ECU για σωστή λειτουργία χαμηλά, κλπ βγάζοντας εκτός την MAF. Στην περίπτωση αυτή καυσαέρια, κατανάλωση (ιδίως χαμηλά) πάνε περίπατο, ίσως δεν καταφέρεις τελικά να έχει και ομαλή λειτουργία αλλά μάλλον είναι εύκολο να 'βγάλεις' πολλούς ίππους ψιλά λόγω του ότι ρυθμίζεις με τον MAP μόνο.Στην δικιά μας περίπτωση 1.8Τ το σύστημα διαχείρησης (Bosch) είναι πολύ πολύπλοκο και δύσκολο να το 'πειράξεις'. Γιαυτό αρκετοί 'βελτιωτές', που δεν έχουν και πολύ τεχνογνωσία επάνω σε αυτά τα συστήματα δεν έχουν και πολύ 'ποιοτικές' λύσεις (βγάζουν άλογα αλλά πάνε περίπατο τα καυσαέρια, καμπύλες ισχύος/ροπής με σκαμπανεβάσματα, κλπ).
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Πιστευω οτι το προγραμμα επρεπε να εχει 'provisions' για να αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις (αφημα-ξαναπατημα και αερας να εχει μετρηθει...). Παλι καλα που δεν το εφτιαξε ο Gates..
Επειδη αποσυνδεσα τον MAF για δοκιμη, κοιτα τι εγινε: Στην αρχη η καταναλωση στο ρελαντι ηταν αυξημενη και το δουλεμα τραχυ. Προσαρμοστηκε ομως μετα καποια χλμ και δουλευε κανονικα. Κανονικη και WOT λειτουργια δεν επηρεαστηκαν. Παρενεργεια: Βγηκε εκτος το ESP-ASR!
Αφησε και DTCs στην ECU τα οποια εσβησα (τα μισα ηταν απο το ABS!!! ) . -
Παιδιά,
Είναι Σάββατα απόγευμα και μόλις έχω περάσει Ρίο, γεμάτος φούλ, με οικογένεια και το RS 'σέρνεται' (θέλει κατεβάσματα με 2ες γεμάτες για να προσπεράσει στην ανηφόρα (Αντίριο στροφιλίκια).
Ξαφνικά απο πίσω εμφανίζεται απο το πουθενα Leon μαύρο, άγριο, με σποϊλερ, αεροτομές, κλπ.
Προσπερνάω έναν άλλο (οχι πολυ γρήγορα) κολλημένος απο πίσω ο Leon..
Είχε λίγο ευθεία αλλά έκοψα ελαφρά και έκανα λίγο άκρη.
Το γ..μημένο εφυγε πύραυλος σφυρίζοντας. Ηταν πολύ δυνατό ..
Φυσικά δεν μπήκα καν στον κόπο να ακολουθήσω κάπως..ζύγιζα άλλωστε και 2 τόνους (αυτός πάντως πρέπει να ήταν άδειος..
Αχχχχ...θέλω 300 ίππους εδώ και τώρααααChris,
θα σε πάρω τηλ για καφέ αυτές τις μέρες μιας και θα είμαι Αθήνα.
Skoda Octavia 1.8 T