-
Ο χρήστης gas-ion έγραψε:
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 18ΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΕΣΘΗΤΕΣ(ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΣΤΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ OCTAVIA. A ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΕΓΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ PROFIL ΜΟΥ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΠΕΡΙΧΩΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!Λοιπόν το Ληξιαρχείο λέει ότι είμαι ... εντός ολίγου 42 ετών Πάντως ευχαρίστως να συναντηθούμε. Εγώ δουλεύω Πειραιά και ο SKUDRS Καλλιθέα-πρός Συγγρού, και οι άλλοι φίλοι αν θέλουν θα μπορόυσαμε κάποια μέρα (απογευματάκι να πέφτει ο ήλιος) να τα πούμε γιά καφέ...
-
Γειά σε όλους τους συναδέλφους..Εγώ είμαι 43 και είμαι Χαλκίδα.
Και μια και γράφω ας εκμεταλευτώ και την πολύτιμη εμπειρία σας.
Λοιπόν είμαι κάτοχος του 1,8Τ (μπροστοκούνητο..) . Καμμία μετατροπή όπως το εκανε η μαμμά του είναι...αγορά 12/2000.
Δέν μπορώ να πώ ότι είμαι και τρελλά ευχαριστημένος.....Το αυτοκίνητο δέν στρίβει , πλέει κυριολεκτικά , τι να του κάνω???? Να μήν σχολιάσω ότι φαίνεται και σαν φορτηγό ψηλό... Ηρθε η ώρα για να κάνουμε τις βελτιώσεις φαίνεται...Περιμένω προτάσεις.
Και επίσης έχετε κι εσείς πρόβλημα με τα ηλεκτρικά παράθυρα??? Σε δύο χρόνια μου 'μάσησε' τα συρματόσχοινα από τα δύο... -
ΓΕΙΑ ΣΟΥ GEORGE,ΠΟΙΟ 18Τ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ?4*4 Η NORMAL? ΑΝ ΠΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ VIAMAR ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ(ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ 3,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΙΝΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑ CAR FORUM ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΧΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.SEE YOU LATER!!!!!!!!!!
-
SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΟΚΟΥΝΗΤΟ Ο.Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΤΟΙΜΑΣΕ EURO ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΑ
-
SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΟΚΟΥΝΗΤΟ Ο.Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΤΟΙΜΑΣΕ EURO ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΑΠάντως είναι γεγονός ότι με τα 15'άρια λάστιχα (195/65/R15) είναι λογικό να πλέει αυτοκίνητο με 150hp (πολλοί που το έχουν δυναμομετρήσει το normal βγάζει 163-170 hp πραγματικούς ίππους στο δυναμόμετρο ) + τις μαλακά ρυθμισμένες του αναρτήσεις . Εγώ όταν το έκανα ΑΒΤ άλλαξα ταυτόχρονα και τροχούς συντηρητικά σε 205/55/R16 χωρίς προσωρινά αλλαγή στην ανάρρτηση, και φίλος Αlfisti πολύ καλός οδηγός με απαιτήσεις το οδήγησε και μου είπε ότι το αυτοκίνητο είχε μεταμορφωθεί (παρόλο ότι είχε αυξηθεί η ιπποδύναμη κατά 30% περίπου).
Μετά 2 μήνες άλλαξα και ανάρτηση στην ΒΙΑΜΑΡ και μου έβαλαν αμορτισέρ όπως λένε από Skoda Motorsport (σε site Αγγλικό γιά VAG ρώτησα και μου είπαν ότι η Skoda Motorsport κάνει κάποια παραγγελία στη Bilstein με δικές της προδιαγραφές) με ελατήρια Eibach (3.5-4.0 cm χαμήλωμα) με κόστος 830 Ε πριν 1 χρόνο, και το αυτοκίνητο έγινε τραίνο στην κυριολεξία .Αρα θα πρότεινα να συμβουλευθείς αρχικά την εταιρεία γιά αμορτισέρ-ελατήρια και φυσικά να αλλάξεις διάσταση τροχών σε 205/55/R16. Αλλωστε, εάν πρόσεξες τα καινούργια Octavia 1.8T (2WD είτε 4WD) τα δίνουν πλέον standard με 16' τροχούς από την επίσημη αντιπροσωπεία .
Καλή τύχη με την όποια σου επιλογή, ... και ψυχραιμία γιατί υπάρχουν πολλές λύσεις ...
-
Ο χρήστης Fast&Safe έγραψε:
....δεν σας έχω πει ότι άλλαξα και τιμόνι.... γιατί στο χρόνο πάνω είχε φθαρεί το δέρμα ....
Φιλε μου (αργησα να γραψω, το ξερω) διεκδικεις βραβειο βλαβων-κακοτυχιας! Πως καταφερες να ξεφτισεις το τιμονι?
και οι άλλοι φίλοι αν θέλουν θα μπορόυσαμε κάποια μέρα (απογευματάκι να πέφτει ο ήλιος) να τα πούμε γιά καφέ...
Αυτα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πραγματα!! Ακου καφε! Δεχομαι σοβαρες προτασεις ΜΟΝΟ για dyno days or garage days!! (ολο λεω οτι θα κανω road dyno και συνεχεια βαριεμαι, πιασανε και οι ζεστες και εσεις συνεχεια σε φαγοποτια-καφεδες το μυαλο σας (ορα GTC!) ....).
Να μήν σχολιάσω ότι φαίνεται και σαν φορτηγό ψηλό...
Τοτε το 4Χ4 πως θα το χαρακτηριζες?
Eισαι ο πρωτος που ακουω με τετοιο προβλημα στα παραθυρα! Συνηθως υπηρχε ενα προβλημα στο αυτοματο ανεβασμα το οποιο φαiνεται να λυθηκε πια. Οταν πρωτοεγινε στο αλλαξανε στην εγγυηση? Εχεις ηλεκτρονικο γκαζι ή με ντιζα?
Για την αναρτηση ο ckosm σου εδωσε περισσοτερες λεπτομερειες και εντυπωσεις. Υπαρχουν πολλες λυσεις (ειδικα για τους μπροστοκινητους - ειδατε η συμβατοτητα της κοινης πλατφορμας? ), αναλογα που χρησιμοποεις το αυτοκινητο και ποσα λεφτα μπορεις να χωσεις (η τελειες λυσεις πανε κοντα στα 1600Ε ).
37 χρονων και εγω , τι γινεται, ολοι middle thirties+ ..... -
Chris,
Επεξεργάστηκα της μετρήσεις και θα σου στείλω το xl αλλά σίγουρα δεν είναι σωστές (ο τρόπος μέτρησης στην κίνηση, κόψε, ξεκίνα, κλπ).
Πρέπει να επαναληφθούν σωστά (έχω αναβαθμίσει την version του Vag-Com στην τελευταία αλλά δεν έχω προλάβει να δώ αν αλλάζει κάτι).
Πάντως κανα δύο περάσματα που κάναμε σχετικά καθαρά με 3η και μέτρηση του Block 115 (πίεση σε όλη την κλίμακα στροφών) δείχνει 1,1 bar peak (overboost) και πέφτει σταδιακά έως 0,9 (5000 στροφές).
Σε άλλη μέτρηση του Block120 έδειξε peak 190lb/ft σε περιοχή στροφών του overboost.
Τελική peak ιπποδύναμη δεν έχουμε λόγω κοψίματος τις μέτρησης στην κίνηση και δείγματα μέχρι 5000 στροφές περίπου.Σίγουρα πρέπει απο την αρχή να ξαναμετρήσουμε σε ελεγχόμενο δρόμο αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα. Πάντως πήρες μια ιδέα της χρησιμότητάς του.
Πάντως φάση είχε ο BMW X5 που τον πατήσαμε στο άνοιγμα..
-
Ευχαριστώ πολύ για όσα μου είπατε...θα τα κάνω πράξη σύντομα...
Οσον αφορά τα ηλεκτρικά παράθυρα τώρα. Δέν ξέρω άν έχετε δεί πώς είναι , αλλά άς προσπαθήσω να τα περιγράψω. Λοιπόν είναι ένα μοτέρ που στην κεφαλή του έχει ένα πλαστικό 'καρούλι' που μέσα εκεί τυλίγεται το συρματόσχοινο που τα ανεβάζει και τα κατεβάζει. Στην περίπτωσή μου με διαφορά μίας εβδομάδας πέρυσι το καλοκαίρι -πρώτα το πίσω αριστερό και μετά το μπροστά δεξί-το συρματόσχοινο ¨μασήθηκε' κυριολεκτικά διαλύοντας τελείως και σφηνώνοντας τον μηχανισμό.
Το ανέφερα γιατί άκουσα ότι το ίδιο πρόβλημα εμφανιζόταν και σε άλλα αυτοκίνητα του group. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για όσα μου είπατε...θα τα κάνω πράξη σύντομα...
Οσον αφορά τα ηλεκτρικά παράθυρα τώρα. Δέν ξέρω άν έχετε δεί πώς είναι , αλλά άς προσπαθήσω να τα περιγράψω. Λοιπόν είναι ένα μοτέρ που στην κεφαλή του έχει ένα πλαστικό 'καρούλι' που μέσα εκεί τυλίγεται το συρματόσχοινο που τα ανεβάζει και τα κατεβάζει. Στην περίπτωσή μου με διαφορά μίας εβδομάδας πέρυσι το καλοκαίρι -πρώτα το πίσω αριστερό και μετά το μπροστά δεξί-το συρματόσχοινο ¨μασήθηκε' κυριολεκτικά διαλύοντας τελείως και σφηνώνοντας τον μηχανισμό.
Το ανέφερα γιατί άκουσα ότι το ίδιο πρόβλημα εμφανιζόταν και σε άλλα αυτοκίνητα του group.Mε τα ηλεκτρικά παράθυρα αυτό που έχω αντιμετωπίσει 2 χρόνια (παρά 1 μήνα) που έχω το αυτοκίνητο είναι ένα κουδούνισμα του παράθυρου του συνοδηγού όταν είναι κατεβασμένο (τελείως και περισσότερο όταν είναι λίγο κατεβασμένο), που το ακούω εδώ και 1 χρόνο περίπου. Πρόσφατα που είχα πάει γιά κάποια άλλη δουλειά στην ΒΙΑΜΑΡ τους το έκανα σαν παράπονο και μου είπαν να μην ανησυχώ γιατί επισκευάζεται εύκολα, και πράγματι το έκαναν. Γιά 15 μέρες το τρίξιμο-κουδούνισμα είχε μειωθεί αισθητά χωρίς να εξαφανιστεί τελείως ... Τώρα όμως εδώ και 1 βδομάδα πάλι τα ίδια ... Θα ξαναπάω και θα δούμε ... Πάντως η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού του Octavia είναι λίγο προβληματική νομίζω, χωρίς να ξέρω τι γίνεται με τα άλλα του Group ...
-
Ο χρήστης SKUDRS έγραψε:
Chris,Επεξεργάστηκα της μετρήσεις και θα σου στείλω το xl αλλά σίγουρα δεν είναι σωστές (ο τρόπος μέτρησης στην κίνηση, κόψε, ξεκίνα, κλπ).
Πρέπει να επαναληφθούν σωστά (έχω αναβαθμίσει την version του Vag-Com στην τελευταία αλλά δεν έχω προλάβει να δώ αν αλλάζει κάτι).
Πάντως κανα δύο περάσματα που κάναμε σχετικά καθαρά με 3η και μέτρηση του Block 115 (πίεση σε όλη την κλίμακα στροφών) δείχνει 1,1 bar peak (overboost) και πέφτει σταδιακά έως 0,9 (5000 στροφές).
Σε άλλη μέτρηση του Block120 έδειξε peak 190lb/ft σε περιοχή στροφών του overboost.
Τελική peak ιπποδύναμη δεν έχουμε λόγω κοψίματος τις μέτρησης στην κίνηση και δείγματα μέχρι 5000 στροφές περίπου.Σίγουρα πρέπει απο την αρχή να ξαναμετρήσουμε σε ελεγχόμενο δρόμο αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα. Πάντως πήρες μια ιδέα της χρησιμότητάς του.
Πάντως φάση είχε ο BMW X5 που τον πατήσαμε στο άνοιγμα..
Λουκά σε ευχαριστώ γιά τις μετρήσεις και την υπομονή σου... Πάντως έχω την αίσθηση ότι εκείνη την ώρα το αυτοκίνητο δεν απέδιδε όπως κανονικά και αν σκεφτείς ότι είχα γυρίσει από Πειραιά 1 ώρα μέσα σε κίνηση (και κάπου-κάπου γκαζώματα με 3η να ξεφύγω) και μετά γιά να σε συναντήσω Γλυφάδα 1/2 ώρα το ίδιο μέσα σε ζέστη 28-30 βαθμούς, ίσως λέω ίσως είχαμε και κάποιο heat soak. Γιατί την άλλη μέρα (Σάββατο) το πρωϊ που είχε κρυώσει το αυτοκίνητο πήγαινε πολύ καλύτερα...
Πάντως είχε πλάκα ο BMW X5 που μας προκάλεσε στην ευθεία στο Καβούρι και ενώ αυτός γκάζωσε από στάση, εμείς ξεκινώντας με 1η από 0 στροφές τον πατήσαμε κανονικά ... Και σημειωτεόν ότι το είδα ήταν BMW-Χ5 4.400cc που στα test των περιοδικών έχει χρονομετρηθεί 7.4 sec για 0-100 Km/h και είναι και τετρακίνητο, που σημαίνει ότι δεν χάνει χρόνο σπινάροντας στην εκκίνηση . Τι να κάνουμε χρειάζεται που και που καμμιά ανωριμότητα ... -
πότε θα κανονίσουμε να συναντηθούμε όλοι οι
octavioi????? να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία όλα τ'αμάξια μαζί....... -
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
octavioi????? να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία όλα τ'αμάξια μαζί.......Γιώργο μου γειά σου...!!! Καιρό έχουμε να τα πούμε φίλε ...
Και εγώ το είπα σε ένα χθεσινό μου post εδώ ότι οι Octaviοι πρέπει να τα πούμε!!! Ο Λουκάς (SKUDRS) μην ξεχνάς ότι έχει VAG-COM (το ξέρει πολύ καλά) και έτσι είμαστε και ανεξάρτητοι σε σχέση με τους άλλους 'ξάδελφους' μας ... .
Θυμάσαι μήπως πόσο είχατε μετρήσει σταθερό και overboost με το VAG-COM του Α4-1.8Q στη Θήβα στο δικό σου ΑΒΤ?
Γιατί εμείς χθές βγάζαμε 1.1 bar overboost και 0.9 bar σταθερό στο δικό μου, που μου φαίνεται λίγο χαμηλό ... Βέβαια έγραψα πιό πάνω κάποιες πιθανές αιτίες ... -
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
octavioi????? να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία όλα τ'αμάξια μαζί.......Πρέπει να έχει πολύ χώρο γιατί φαίνεται είμαστε πολλοί....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
octavioi????? να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία όλα τ'αμάξια μαζί.......Πρέπει να έχει πολύ χώρο γιατί φαίνεται είμαστε πολλοί....
Aνακεφαλαιώνω τους μέχρι στιγμής συμμετέχοντες στο θέμα Octavia 1.8T:
- Paris 2 ---> Octavia 1.8T-4x4 Combi
- Steve ---> Octavia 1.8T-4x4 Combi
- Georgex---> Octavia 1.8T-4x4 Combi
- Fast&Safe-->Octavia 1.8T-ABT 4x4 Elegance
- Matialonen->Octavia 1.8T-ABT 4x4 Elegance
- ckosm --->Octavia 1.8T-ABT Elegance
- Magik --->Octavia 1.8T Elegance
Skudrs --->Octavia 1.8T-RS (Revo) - gas-ion --->Octavia 1.8T-RS ABT
Οπως διαπιστώνετε αυξανόμαστε και πληθυνώμαστε ... Και να μην ξεχνάμε ότι την αρχή αυτού του τεράστιου πλεόν θέματος την έκανε ο φίλος Paris 2 ...
Tελικά Steve και Γιώργο (Fast&Safe) σας κάλεσαν στη δυναμομέτρηση του Power γιά τετρακίνητα? Το ρύθμισαν τελικά το δυναμόμετρό τους ...
-
Προς τον φίλο με VAG-COM. Θα ήθελα να μάθω από που το αγόρασε, πόσο, που πήρε το καλώδιο και αν το πρόγραμμα είναι κλειδωμένο ή τρέχει και σε άλλους υπολογιστές.
Επίσης, υπάρχουν στο πρόγραμμα αρχείο με τις σωστές εργοστασιακές ρυθμίσεις για τον κινητήρα;
Ευχαριστώ.
-
Ανακεφαλαίωση
3 4X4 Combi
2 4X4 ABT Elegance
2 RS
1 ABT Elegance
και το δικό μου τελευταίο και καταϊδρωμένο..... 1.8Τ...σκέτο..Το βλέπω εγώ...πάνε τα ωραία μου Ευρώ....
Σοβαρή έλλειψη στο forum που την διαπίστωσα μόλις τώρα ..Λείπει θέμα με τίτλο 'ΠΩΣ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ' Το άνοιξα ήδη.....για καταθέστε απόψεις...
-
ΘΕΜΑ.........
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ MAGIK ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ -
Χρήστο , ούτε με κάλεσαν από το powermag αλλά και να με καλέσουν δεν πρόκειται να πάω ..... δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στο δυναμόμετρό τους έτσι όπως έκοψα τα αποτελέσματα για τα αυτοκίνητα .....έτσι κι'αλλιώς την δυναμομέτρηση την έχω κάνει ....αν αλλάξω κάτι στο αμάξι θα πάω να την ξανακάνω.....
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ !!!!!
-
ΘΕΜΑ.........
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ MAGIK ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣΤις κάνουμε στην ζούλα και το παίζουμε κινέζοι. Αν δεν πιάσει την κάτσαμε.. Αν έχουμε και κανένα μαϊμού τιμολόγιο με λίγα, το δείχνουμε για στάχτη στα μάτια... Αν τελικά η γυναίκα ξέρει και δεν μασάει τότε να υπολογίσεις στην μετατροπή και το κόστος του μονόπετρου η της ριβιέρας..
-
Ουπς..
Παιδιά το Revo που έχω είναι το demo...(δεν το έχω αγορασει).
Κάνω repost αυτό απο το GTC forum:**Οπα παιδιά ξαναμπήκα.
... Το έβαλα το demo..
Λοιπόν, γίνονταν χαμός στους δρόμους και δεν το δοκίμασα καλά.
Πρώτες εντυπώσεις....
Το αυτοκίνητο boostάρι στις μεσαίες δυνατά και σπινάρει άνετα την 2α.
Η 3η είναι σαν 2α σχεδόν.
Γίνεται δύστροπο στην οδηγησιμότητα (θέλει αλλαγές αμορτισέρ, κλπ).
Ψηλά που άνοιξα λίγο την 3η δεν τρελάθηκα (ίσως και να απογοητεύτηκα)
Πάει όπως πρίν, (ψηλά) άντε λίγο πιό καλά...Τώρα το demo είναι λέει το 80% του κανονικού και αν βάλω το 98 οκτ τότε ακόμα πιό καλά (είχα shell Vpower απλή).
Μέχρι στιγμής αυτό που είδα δεν με ενθουσίασε..
Θα ακολουθήσουν μετρήσεις (αν μπορέσω) και θα κάνω post...**Να συμπληρώσω οτι το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται σαν 95οκτ low boost.
Αυτά μέχρι στιγμής απο το Revo. Εχω ακόμα το demo (δεν έχει λήξει) και σχεδιάζω το επόμενο ΣΚ πρωί για μετρήσεις σε κάποια ευθεία (Κερατέα, κτλ). Οταν μαζέψω μετρήσεις θα κάνω posts...
Skoda Octavia 1.8 T