-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ευχαριστώ
Άσχετο
Από τις φωτογραφίες σου των τελευταίων ημερώ, οι φωτογραφίες με τις παπαρούνες είναι όλα τα λεφτά!Να σαι καλά, ευχαριστώ!
-
βρεθηκα λοιπον και εγω εκει,ειδαμε το fiesta παει πολυ καλα,φοβερος ηχος,ρωτησα σε μια φαση την ωρα που ο latvala επερνε το κολατσιο του,αν του αρεσει η νεα φουρνια η προτιμαει την παλια,και μου απανταει 'the new of course'!
ε τι θα απανταγε λεω εγω..παντως η ειδικη ηταν φοβερη...απειρο πρασινο,καλο χωμα,γρηγορα κομματια...παρτε και ενα video που ετοιμασα.
Youtube Video -
Παιδιά μόλις γύρισα σπίτι.Αύριο repotr.ΤΕΛΕΙΟ
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
βρεθηκα λοιπον και εγω εκει,ειδαμε το fiesta παει πολυ καλα,φοβερος ηχος,ρωτησα σε μια φαση την ωρα που ο latvala επερνε το κολατσιο του,αν του αρεσει η νεα φουρνια η προτιμαει την παλια,και μου απανταει 'the new of course'!
ε τι θα απανταγε λεω εγω..παντως η ειδικη ηταν φοβερη...απειρο πρασινο,καλο χωμα,γρηγορα κομματια...παρτε και ενα video που ετοιμασα.
Youtube VideoΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!
-
Youtube VideoΟμως ο φίλος των αγώνων στο 1:05 θα μπορούσε να κάθεται σε καλύτερο σημείο (ή, αν μη τι άλλο, να είναι όρθιος)
-
ωραίος fabiawrc
-
ευχαριστω!nass τι ενοεις??για μενα το λες η για τον τυπο με το μλπε μπλουζακι?
-
Νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο οτι αναφέρεται στον τύπο με το μπλουζάκι. Πραγματικά το σημείο δείχνει πολύ επικίνδυνο.
-
μπα στο 3.05 που τραβαω εγω ειναι πολυ πιο επικινδυνο αλλα ειχε χαντακι απο πισω ετοιμος να πεσω μεσα αν μου ερχοταν ο latvala πανω μου!!
-
Βλέπετε ότι ακόμα και με 20 άτομα 'γνώστες' βρέθηκαν 1-2 που πήραν ρίσκα. Οπότε αυτός είναι ένας λόγος που οι ομάδες το αποφεύγουν να ανακοινώνουν τις δοκιμές τους, διότι αν γινόταν τίποτα με τον τύπο με το μπλε μπλουζάκι
Το χαντάκι δεν είναι διαφυγή η μόνη σωστή διαφυγή είναι το ύψωμα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βλέπετε ότι ακόμα και με 20 άτομα 'γνώστες' βρέθηκαν 1-2 που πήραν ρίσκα. Οπότε αυτός είναι ένας λόγος που οι ομάδες το αποφεύγουν να ανακοινώνουν τις δοκιμές τους, διότι αν γινόταν τίποτα με τον τύπο με το μπλε μπλουζάκιΤο χαντάκι δεν είναι διαφυγή η μόνη σωστή διαφυγή είναι το ύψωμα...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ nass ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Φτάνω στο σημείο το πρωί ,αρχικά ήμασταν 3 άτομα.Αργότερα ο αριθμός έφτασε γύρω στους 30(εξαιρούνται οι άνθρωποι της ασφάλειας,οι άνθρωποι του χιονδρομικού και γενικά όσοι βοηθούσαν).Οταν έφτασα ο Μίκο λιαζόταν πάνω στο motorhome.Οταν κατέβηκε βγάλαμε φώτο και τον ρώτησα για το αμάξι, μου είπε ότι είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο αλλά πιο ευχάριστο οδηγικά.Το πρωί είχαν σπασμένο κιβώτιο.Το πρόγραμμα είχε τρία περάματα πάνω-κάτω και μετά σέρβις(αλλαγή set up και ξανά).Αυτό συνέχεια.Η αεροτομή είχε σπάσει και δέξια και αριστερά.Δεν την άλλαξαν.Ενα δέντρο εκανε τη ζημιά(βρισκόταν στην κορυφή της στοφής και ο μίκο κάθε φορά χτυπούσε στα χοντρόκλαδα) .Οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήθελαν να τραβάει ο κόσμος φωτο από το χώρο του κινητήρα και ο κόσμος το σεβάστηκε.Το απόγευμα είχε περίμενε μέχρι το βράδυ .Το βράδυ έχασε και το υπόλοιπο της αεροτομής στη διαδρομή και τα παιδιά της ασφάλεις την έψαχναν.Είπαν ότι δεν είχαν άλλη.Η βραδυνή ήταν οκ (3-4 πάνω κάτω)αλλά δεν έβλεπες πολλά,σε θάμπωναν τα φώτα.Ηταν πραγματικά σα να είδα πολλά ακρόπολις μαζί ,με μόνο κορυφαία περάσματα.Τελειο.
Υ.Γ1) Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όταν τέλειωνε και γύρναγε για να κάνει ξανά τη διαδρομή, δεν περίμενε να καθαρίσει ο δρόμος από τη σκόνη.
2)Η ομάδα είχε στηθεί στη είσοδο του χωριού Καρυά(στα 100 από πάνω ήταν η διαδρομή)
3)12 ώρες στο βουνό ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν
4)Ετοιμάζεται και ένα αφιέρωμα για το ράλι που θα έχει παραλειπόμενα,συνεντεύξεις(Ο Αθανασούλας να -
Youtube VideoΩραίο βίντεο. Με την 'άδεια' σου το έβαλα και στο facebook να το δουν και οι φίλοι που δεν είναι φορουμίστες.
-
και πολυ καλα εκανες!
-
και πολυ καλα εκανες!Μεγαλεία!
Δικό σου βίντεο, δική μου φωτό σε γαλλικό σάιτ (μου ζήτησε την άδεια ο άνθρωπος)
http://www.worldrallyisfree.com/2011/05 ... -en-grece/
-
ναι ειδες? εμενα δεν μου ζητησε κανεις τιποτα.αλλα δεν πειραζει το θεμα ειναι να το δουν περισσοτερα ατομα!
-
@fabiawrc
επαγγελματικη δουλεια Ευγε!!!
@thymios εβαλα τις φωτο σου στο motorsportforums.com. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@fabiawrc
@thymios εβαλα τις φωτο σου στο motorsportforums.com.Καλά έκανες!
Κανένα πρόβλημα! Για στείλε ακριβές λινκ να καμαρώσουμε -
Παιδια εχει κανεις σας κανενα site με wrc wallpapers παλια και καινουρια? Αναλυση 1024 χ 768
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
@fabiawrc
@thymios εβαλα τις φωτο σου στο motorsportforums.com.Καλά έκανες!
Κανένα πρόβλημα! Για στείλε ακριβές λινκ να καμαρώσουμεhttp://www.rallyforum.com/forums/showth ... post918483
Διάφορα Νέα από το WRC