-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο logikos είναι πως όλα τα καινούργια μοντέλα θέλουν ένα διάστημα μέχρι να βρεθούν και να διορθωθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ποιότητα διαφόρων εξαρτημάτων και της συναρμολόγησης, αυτό που λέμε 'παιδικές ασθένειες'. Δεν είναι μεγάλα πράγματα συνήθως (ένας ελαττωματικός διακόπτης, μια ντίζα που δεν λειτουργεί σωστά, τέτοια πράγματα) ούτε είναι θέμα τεχνολογίας, είναι θέμα 'στρωσίματος' της διαδικασίας παραγωγής. Οπότε αν δεν θέλεις να σε απασχολούν τέτοια μικροπράγματα και δεν επείγεσαι τόσο πολύ, καλύτερα να περιμένεις.
AAAaa!Diladi mikroprovlimata ta opoia kalyptontai apo tin eggyisi etsi???opote pes hontrika tha einai to aytokinito kamia evdomada to proto eksamino sto synergeio...an einai etsi den peirazei.Paidia kanenas me Laguna II yparhei edo gyro na mu pei an einai ikanopioimenos?Paidia thanks gia ti voitheia!Hronia sas polla!Mallon tha to paro....
-
Ο χρήστης papajim έγραψε:
Paidia kanenas me Laguna II yparhei edo gyro na mu pei an einai ikanopioimenos?Ένας γνωστός μου αγόρασε το Laguna πριν 6 μήνες. Μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένος, καθώς δεν έχει εμφανίσει προβλήματα το αμάξι.
-
Εδώ στην Ελβετία είδα αρκετά Μεγκάν2 σε ανύποπτο χρόνο στο δρόμο.
Στον καθρέφτη σε γρήγορη ματιά δείχνει σαν μεγάλο (και λίγο περίεργο) Κλιό. Από πίσω είναι πολύ κομψό και μου άρεσε πολύ.
Δεν αποκλείεται να πάω να το δοκιμάσω αν βρω χρόνο
-
Ας ξαναγράψω πάλι για το R19 16V (μοντ.'93) που έχω (260.000χλμ).
Θα ξαναέπαιρνα Renault αλλά δεν θα το κράταγα πάνω από 100.000χλμ. Από εκεί και πέρα δεν θα εμπιστευόμουν τίποτα. Στο δικό μου έχουν χαλάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μόνο ο κινητήρας έχει κρατήσει...
Επίσης έχω παράπονα από τα service. Θ αναφέρω εδώ τα 2 πιό σοβαρά που είχα. Επισκευή φτερού από χτύπημα, σε εξουσιοδοτημένο, σκούριασε μετά από 2-3 χρόνια (κανένα άλλο ίχνος σκουριάς στο αυτοκίνητο). Βάψιμο όλου το αυτοκινήτου στα κεντρικά στην MAVA, και δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι κατάσταση βρισκόταν το χρώμα μετά απο 3-4 χρόνια (ο ουρανός που έχει το αρχικό χρώμα είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση).
Σε επιστολή που έστειλα μου απάντησαν οτι η εγγύηση για όλες τις εργασίες είναι για 1 χρόνο μόνο... δηλαδή στο βάφουμε με την χειρότερη ποιότητα επειδή δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα όταν διαπιστώσεις το πρόβλημα.
-
Χαιρετε!
τελικα το παρειγγηλα σε μαυρο που αδυνατιζει κιολας!! Ειμαι μεσα στι χαρα και περιμενω πως και πως. μεχρι την αλλη δευτερα μου ειπαν. εκανα και ενα υποτιποδεσ test driveκαι μου αρεσε αλλα δεν εβγαλα πολυτιμα σιμπερασματα. καλα καλα στρωμενο δεν ηταν...το κακο της ολης υποθεσης ειναι οι ταπετσαριες...ειναι σαν σκακιερα ενα πραγμα. Ξερει κανεις αν παιζει να ξυλωθουν αργοτερα, αλλα μιλαμε για πολυ αργοτερααααα και να βαλω κανα δερμα??? προσωρινη λυση θα αποτελουσε κανα καλλυμα ισως??
-
Ο χρήστης papajim έγραψε:
Χαιρετε!τελικα το παρειγγηλα σε μαυρο που αδυνατιζει κιολας!! Ειμαι μεσα στι χαρα και περιμενω πως και πως. μεχρι την αλλη δευτερα μου ειπαν. εκανα και ενα υποτιποδεσ test driveκαι μου αρεσε αλλα δεν εβγαλα πολυτιμα σιμπερασματα. καλα καλα στρωμενο δεν ηταν...το κακο της ολης υποθεσης ειναι οι ταπετσαριες...ειναι σαν σκακιερα ενα πραγμα. Ξερει κανεις αν παιζει να ξυλωθουν αργοτερα, αλλα μιλαμε για πολυ αργοτερααααα και να βαλω κανα δερμα??? προσωρινη λυση θα αποτελουσε κανα καλλυμα ισως??
Καλύματα ξέχνατα γιατί κάνουν κακό παρά καλό.Φθορά από τριβή και από την μη αναπνοή του καθίσματος.Επίσης ακόμη να προσέχεις να μην σκεπάσεις τους πλευρικούς αερόσακους.
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο όπως το βγάζει η RENAULT,όντως πάρα πολύ καλό.
ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ!!! -
Άγη, χθες οδήγησα το Megane II 1.6. Ούτε ASR χρειάζεται ούτε τίποτα. Έχει καταπληκτικά κρατήματα και έξοχη οδική συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άγη, χθες οδήγησα το Megane II 1.6. Ούτε ASR χρειάζεται ούτε τίποτα. Έχει καταπληκτικά κρατήματα και έξοχη οδική συμπεριφορά.Που το οδήγησες, στο φεγγάρι? γιατί από όσο γνωρίζω δεν είναι αυτοκίνητο για τη Γή
-
Όχι ρε συ, το έκανα μια βολτίτσα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων έξω από τα Χανιά και μετά το πήγα λίγο μέχρι Βαμβακόπουλο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όχι ρε συ, το έκανα μια βολτίτσα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων έξω από τα Χανιά και μετά το πήγα λίγο μέχρι Βαμβακόπουλο.Α! ώστε το φέρανε, και θα το διαθέτουν και στη Γή?
-
ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ! ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ CANAVERAL ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΘΕΤΑ
-
Γειά χαρά σε όλους, καλορίζικος ο Black Panther.
Τεσπα...την Τρίτη έκανα τεστ το νεο megane.
Όλα καλά όλα ωραία, καινούργιο αμαξάκι, καλό βρε παιδί μου εντάξει αυτοκίνητο της χρονιάς γαρ!Για τρία πραγματάκια στράβωσα στο 15λεπτο που το οδήγησα (όχι αμαν-αμαν αλλά βασικές μικρολεπτομέρειες)
Αυτό το ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι πώς συμπεριφέρεται έτσι;
Πήγα να κάνω αναστροφή και απο εκεί που δεν μπορούσα να το συμμαζέψω όταν είχα λίγα χλμ γκαζώνω και ξαφνικά κοκκάλωσε ρε αδερφάκι μου. Δηλαδή μόνο για να πηγαίνουμε για τσιγάρα απο το περίπτερο της γειτονειάς μας και πάλι πίσω είναι αυτο το αμάξι ?!?Εκέινο το πεντάλ του γκαζιού πάλι πού ήταν το έψαχνα ρε παιδιά.
Είναι πολύ μπροστά και σχεδόν κολλημένο με αυτό του φρένου.Τα δύο παραπάνω θα μου πείτε πως τα συνηθήζεις με τον καιρό και δεν σου φαίνονται καθόλου σαν προβλήματα (ίσως και να κάνω λάθως απο την διαφορά με το δικό μου).
Το τρίτο είναι πως οι χώροι δεν είναι και οι καλύτεροι στην κατηγορία.
πχ στο δικό μου (ford focus) το αριστερό πόδι το ανοίγω τόσο σαν να θέλω να με γ....... ενα πράμα. Έ στο megane II ρε παιδιά το είχα μαζεμένο.
Εάν κάτσω στο πίσω μέρος με το κάθισμα του οδηγού ρυθμισμένο στα μέτρα μου (ψηλός και χοντρος) κάθομαι εάν όχι άνετα, αρκετά καλά.Καλό πάντος το αμαξάκι αλλά νομίζω μόνο για οικογενειάρχες.
papajim καλορίζικο και καλοτάξιδο. Μόνο για service να πατάς στο συνεργείο
-
Καλό φαίνεται, αλλά θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους οτι αν δεν βελτιώσει η Renault τα επίσημα σέρβις, θα μείνεις με την κάρτα στο χέρι. Έχω το Μegane πρώτης γενιάς και ξέρω πολύ καλά τι εστί συνεργείο Renault...
ΤΟ MEGANE II ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ