-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι προφανές ότι ο καθένας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του. Ή μήπως όχι; Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι είναι προκατειλημμένοι από στερεότυπα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αγενείς αστυνομικούς όσες φορές και να με σταμάτησαν, ή ακόμα και τις φορές που με έγραψαν για υπερβολική ταχύτητα. Η συμπεριφορά τους ήταν πάντα τυπική και μου απευθύνονταν πάντα στον πληθυντικό. Όταν επρόκειτο για τυπικό έλεγχο πάντα με ευχαριστούσαν στο τέλος και μου εύχονταν καλό ταξίδι. Όταν με έγραφαν μου συνιστούσαν την προσοχή για την επικινδυνότητα του σημείου.
Πιστεύω ακράδαντα, ότι μέρος του προβλήματος είναι και η συμπεριφορά αυτού που θα υποστεί τον έλεγχο. Αν, όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω, ο οδηγός που η τροχαία έχει σταματήσει για έλεγχο νιώσει την ανάγκη να συμπεριφερθεί με τρόπο που θα έκανε μόνο στην τουαλέτα υπό φυσιολογικές συνθήκες, τότε είναι λίγο δύσκολο να περιμένει από τους αστυνομικούς να τον αντιμετωπίζουν με τον πρέποντα σεβασμό.
Οταν σε γραφουν, η συμπεριφορα τους ειναι καθαρα 'Καταστημα - Πελατης'
Αν σε ξυνησει η συμπεριφορα τους τους αρχηζεις και συ στα μα και μου και ζητας να δεις το ρανταρ...και ως δια μαγειας 'εχουμε μετρησει τον επομενο.... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Σας ξαναλεω ομως οτι οσοι ειναι στον δρομο ειναι αμορφωτοι,οσοι εχουν περασει απο σχολες ειναι σε γραφεια. Οποτε εχουμε να κανουμε με ''χωροφυλακες και αξεστα υποκειμενα''Κατά τη γνώμη σου, 'όλα τα γουρούνια έχουν την ίδα μούρη'.
Κατ΄εμέ, ' όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια'.Με έχουν σταματήσει κάποιες φορές (ελάχιστες σε αναλογία με τα χιλιόμετρα που έχω διανύσει) και ποτέ δεν ήταν επιθετικοί ούτε μιλούσαν ή συμπεριφερόντουσαν άσχημα, κι ας ήμουν και με το 'επαγγελματικό' αυτοκίνητο.
Μήπως τελικά η συμπεριφορά που έχουν απέναντί σου είναι εξαιτίας της δικής σου συμπεριφοράς; -
Χθες εγινε τροχαιο στο 'Πεταλο'
Καραγκιοζακος με μαυρο σβιφτ και πυρημαχη στολη αφου εκανε μερικα Χαροτικα περασματα πανω κατω, ακουμπησε μια Αλφα 147....Στον διαλογο που ακολουθησε ο καλοσ κυριουλης, το παιζε γ@μαω πιδαω....
Και αφου εχωσε μπυκετο στη πλατη ΤΗΣ συνοδιγου, μπικε στο αυτοκινητο, εκανε Χαροτικη αναστροφη και εφυγε.....Το περιποολικο ηταν στην Λιμνη Βουλιαγμενης......
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καραγκιοζακος με μαυρο σβιφτ και πυρημαχη στολη αφου εκανε μερικα Χαροτικα περασματα πανω κατω, ακουμπησε μια Αλφα 147....Στον διαλογο που ακολουθησε ο καλοσ κυριουλης, το παιζε γ@μαω πιδαω....
Και αφου εχωσε μπυκετο στη πλατη ΤΗΣ συνοδιγου, μπικε στο αυτοκινητο, εκανε Χαροτικη αναστροφη και εφυγε.....Το περιποολικο ηταν στην Λιμνη Βουλιαγμενης......
Αυτό θα μπορούσε να πάει στο thread 'ΖΩΑ'. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει να κάνει με τους αστυνομικούς... Περιμένεις να καταλάβουν από τη λίμνη τι γίνεται στο πέταλο? Εσείς γιατί δεν τους ειδοποιήσατε?
-
Ελπίζω να πήρε κάποιος τον αριθμό του...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό θα μπορούσε να πάει στο thread 'ΖΩΑ'. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει να κάνει με τους αστυνομικούς... Περιμένεις να καταλάβουν από τη λίμνη τι γίνεται στο πέταλο? Εσείς γιατί δεν τους ειδοποιήσατε?
Εγω προσωπικα πηρα 3 φορες την αστυνομια τηλεφωνο
Και εδωσα τις πινακιδες στον παθοντα
Απο την Λιμνη Βουλιαγμενης τους πηρε 45 λεπτα να ρθουν.....
Επρεπε να παμε να τους παρουμε απο το χερακι;;;;; -
εχθες το βραδι εγινε το εξης απιστευτο γεγονος,
κατα της 12 το βραδι λοιπον ειμαι στην ευθεια της βαρκιζας και κατηφοριζω προσ το φαναρι της βαρκιζας,δεξια λοιπον ειχε το γνωστο μπλοκο ρανταρ οπως συνιθιζεται τον τελευταιο καιρο..
ειχε σταματησει λοιπον ο μπατσος ενα τυπακο γυρω στα 55 με ενα σαξο και κατι λεγανε εκει περα,σταματψ στο φαναρι και ξαφνικα βλεπω να τον βουτανε και οι 2 οι μπατσοι και να προσπαθουν να του βαλουν χειροπεδες και κατα την διαρκεια να τον χτυπανε αλυπητα πανω στο καπω του περιπολικου...ο λογος???
απο οτι μαθαμε μετα επειδη μαλλον λογομαχησανε για το γελειο οριο που εχει εκει και θα πηγε να τον γραψει με καμια ογδονταρια χιλιομετρα,και ο τυπος πανω στην αγανακτηση του χτυπησε το χερι του πανω στο περιπολικο...
σημειοτεον οτι ο μπατσος ειναι ο γνωστος ψηλος πιστολερο πιτσιτρικας για τους γνωστες της περιοχης.... -
-
Το όριο δεν είναι καθόλου γελοίο για το καλοκαίρι που ο δρόμο είναι πίχτρα στα παρκαρισμένα και στους πεζούς. Τώρα τον χειμώνα βέβαια, είναι άλλο θέμα.
-
Ξέρεις πόσες φορές έχω κινδυνέψει με οδηγούς που δεν σταμάτησαν στο συγκεκριμένο φανάρι;
-
Το σωστό θα ήταν να τη στήνουν μετά το S, όπου είναι κανονικά κατοικημένη περιοχή. Αλλά τότε δεν θα έγραφαν ούτε τους μισούς.
-
Και στο κάτω-κάτω τι θέλετε; Για δείτε τα όρια στα λιμανάκια και στο Ribas. Πόσο ευκολότερα θα έκοβαν κλήσεις εκεί, χάρι στα ακόμα πιο αστεία όρια! Τουλάχιστον στη Βαρκιζα είναι μέσα στο χωρίο!
-
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
-
Το όριο δεν είναι καθόλου γελοίο για το καλοκαίρι που ο δρόμο είναι πίχτρα στα παρκαρισμένα και στους πεζούς. Τώρα τον χειμώνα βέβαια, είναι άλλο θέμα.
-
Ξέρεις πόσες φορές έχω κινδυνέψει με οδηγούς που δεν σταμάτησαν στο συγκεκριμένο φανάρι;
-
Το σωστό θα ήταν να τη στήνουν μετά το S, όπου είναι κανονικά κατοικημένη περιοχή. Αλλά τότε δεν θα έγραφαν ούτε τους μισούς.
-
Και στο κάτω-κάτω τι θέλετε; Για δείτε τα όρια στα λιμανάκια και στο Ribas. Πόσο ευκολότερα θα έκοβαν κλήσεις εκεί, χάρι στα ακόμα πιο αστεία όρια! Τουλάχιστον στη Βαρκιζα είναι μέσα στο χωρίο!
καταρχην ποιος σου ειπε οτι δεν την στηνουν στο ριμπας?????
ετυχε εχθες και τη εστησαν στην ευθεια...
τωρα 12 τι βραδι χειμωνας το μονο που μπορεις να βρεις και να δεις σε εκεινο το σημειο ειναι μονο κοντρακηδες και τιποτα αλλο κατα τα αλλα ερημια,και μην μου πει κανεις για παιδακια που παιζουν κλπ..γιατι θα τα παρω...
αν θελουν να γραψουν να γραψουν πραγματικα επικινδινες παραβασεις και οχι μ@@λακιες οριο 50 πας με 75 σε γραφω...
τα εχουμε ξαναπει αυτα μην τα ξαναλεμε.... -
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
4. Και στο κάτω-κάτω τι θέλετε; Για δείτε τα όρια στα λιμανάκια και στο Ribas. Πόσο ευκολότερα θα έκοβαν κλήσεις εκεί, χάρι στα ακόμα πιο αστεία όρια! Τουλάχιστον στη Βαρκιζα είναι μέσα στο χωρίο!στο Ribas γράφουν αβέρτα. Φίλος έχει μαζέψει 2 κλήσεις εκεί σε λίγο χρονικό διάστημα
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
απο οτι μαθαμε μετα επειδη μαλλον λογομαχησανε για το γελειο οριο που εχει εκει και θα πηγε να τον γραψει με καμια ογδονταρια χιλιομετρα,και ο τυπος πανω στην αγανακτηση του χτυπησε το χερι του πανω στο περιπολικο...Κι εγω θα τον μπαγλάρωνα,δεν το συζητώ.
-
Είσαι και συ τόσο κομπλεξικός όσοι οι μπάτσοι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είσαι και συ τόσο κομπλεξικός όσοι οι μπάτσοι;Οχι, αλλα δεν γουσταρω να κοπανανε το καπω του αυτοκινητο μου και να μου φωνάζουν,ενω εσυ που δεν εισαι κομπλεξικος φανταζομαι παρακαλας να στο κανουν, και ζητας να στο σπασουν κιολας ει δυνατον.Εγω ΟΧΙ.
Ποσο μαλλον οι αστυνομικοι οι οποιοι εχουν παντα και τον φοβο για το τι μπορει να επακολουθησει (μαχαιρι,πιστολι κτλ).
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Είσαι και συ τόσο κομπλεξικός όσοι οι μπάτσοι;
Οχι, αλλα δεν γουσταρω να κοπανανε το καπω του αυτοκινητο μου και να μου φωνάζουν,ενω εσυ που δεν εισαι κομπλεξικος φανταζομαι παρακαλας να στο κανουν, και ζητας να στο σπασουν κιολας ει δυνατον.Εγω ΟΧΙ.
Ποσο μαλλον οι αστυνομικοι οι οποιοι εχουν παντα και τον φοβο για το τι μπορει να επακολουθησει (μαχαιρι,πιστολι κτλ).
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!τωρα ,...το σκοτωσες!
δηλαδη αν εγω ερθω και χτυπησω σε ενα εταιρικο αυτοκινητο που δεν ειναι δικο σου το χερι μου πανω απο αγανακτηση,δικαιουσε να με σκοτωσεις στο ξυλο??ασε που ο μπατσος που το εκανε ειναι γνωστος για το στυλακι του στην περιοχη.... -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
δηλαδη αν εγω ερθω και χτυπησω σε ενα εταιρικο αυτοκινητο που δεν ειναι δικο σου το χερι μου πανω απο αγανακτηση,δικαιουσε να με σκοτωσεις στο ξυλο??ασε που ο μπατσος που το εκανε ειναι γνωστος για το στυλακι του στην περιοχη....Θα σε σκοτωσω στο ξύλο,απο φοβο.Γιατι δεν ξερω και δεν θελω να μαθω τι θα κανεις μετα απο αυτο.Θα προσπαθήσω λοιπον να σε θέσω υπο ελεγχο.
Ολα αυτα ειναι επι 2 οταν μιλαμε για αστυνομικο. -
Για να τελειωνουμε, γιατί πήγε μακριά η βαλίτσα χωρίς να υπάρχει λόγος
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βαρέσει περιπολικό.
Με τον ίδιο τρόπο, δε δικαιολογείται η πράξη του μπάτσου που τον χτύπησε. (δικαιολογείται όμως που του φόρεσε χειροπέδες).&- -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
- Το όριο δεν είναι καθόλου γελοίο για το καλοκαίρι που ο δρόμο είναι πίχτρα στα παρκαρισμένα και στους πεζούς. Τώρα τον χειμώνα βέβαια, είναι άλλο θέμα.
Είσαι σίγουρος πως κατάλαβες για πιο σημείο μιλάμε; (Ημουν δίπλα από τον alfa156 εκείνη τη στιγμή).
- Ξέρεις πόσες φορές έχω κινδυνέψει με οδηγούς που δεν σταμάτησαν στο συγκεκριμένο φανάρι;
Τι σχέση έχει αυτό με το όριο ταχύτητας;
- Και στο κάτω-κάτω τι θέλετε; Για δείτε τα όρια στα λιμανάκια και στο Ribas. Πόσο ευκολότερα θα έκοβαν κλήσεις εκεί, χάρι στα ακόμα πιο αστεία όρια! Τουλάχιστον στη Βαρκιζα είναι μέσα στο χωρίο!
Στο Riba's έχει τακτικά ραντάρ (ΚΑΙ στα δύο ρεύματα), και έχω πετύχει ορισμένες φορές και στα Λιμανάκια (όριο 30).
Θα σε σκοτωσω στο ξύλο,απο φοβο.Γιατι δεν ξερω και δεν θελω να μαθω τι θα κανεις μετα απο αυτο.Θα προσπαθήσω λοιπον να σε θέσω υπο ελεγχο. Ολα αυτα ειναι επι 2 οταν μιλαμε για αστυνομικο.
Ωραία λογική! Ελπίζω να μην είσαι αστυνομικός.
Επί 2 θα πρέπει να είναι και η κρίση/αντίλήψη του αστυνομικού, αν έχει απέναντί του πιθανό εγκληματία ή έναν που πήγαινε με 80 αντί για 50 σε ευθεία. Τι λέμε τώρα όμως, ε; Εδώ μιλάμε πως το 90% είναι υποανάπτυκτα και καυλοεξουσιομανή βλαμμένα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Για να τελειωνουμε, γιατί πήγε μακριά η βαλίτσα χωρίς να υπάρχει λόγος
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βαρέσει περιπολικό.
Με τον ίδιο τρόπο, δε δικαιολογείται η πράξη του μπάτσου που τον χτύπησε. (δικαιολογείται όμως που του φόρεσε χειροπέδες).&-αν δεν εχει μια φορα δικαιωμα να βαρεσει περιπολικο δεν εχει δεκα φορες δικαιωμα να βαρεσει ο μπατσος πολιτη σε τετοια ηλικια,για να μην σου πω οτι αν παθαινε εκεινη την ωρα τιποτα τι θα γινοτανε...
-
Εχω δει πολυ χειροτερο παρομοιο περιστατικο.
Φαγατε μια κληση,τελειωσε.Ετσι ειναι ο νομος.
Ο Σωκράτης ολοκληρο κώνειο ήπιε για χαρη του νόμου,εσεις πληρώστε πχ 30Ε και πηγαιντε σπιτι σας σωοι αντι να διακινδυνευετε την ακεραιότητα σας. -
Είναι σωστό να μην έχεις δίκιο, τουλάχιστον τυπικά, αλλά να απαιτείς με φωνές να μην υποστείς τις συνέπειες; Τουμπεκί τουλάχιστον και με το σεις και το σας.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα