-
Στην Ελλάδα, τέσσερα πράγματα είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ:
- Η κυβέρνηση (της τοπικής αυτοδιοίκησης συμπεριλαμβανομένης)
- Οι μπάτσοι
- Ο στρατός
- Η εκκλησία
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στην Ελλάδα, τέσσερα πράγματα είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ:- Η κυβέρνηση (της τοπικής αυτοδιοίκησης συμπεριλαμβανομένης)
- Οι μπάτσοι
- Ο στρατός
- Η εκκλησία
-
Στην Ελλάδα, τέσσερα πράγματα είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ:- Η κυβέρνηση (της τοπικής αυτοδιοίκησης συμπεριλαμβανομένης)
- Οι μπάτσοι
- Ο στρατός
- Η εκκλησία
Skull πάντα στο κέντρο στοχεύεις!
-
γυρναω 2.30 το πρωι απο ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ και ειμαι αττικη οδο με την τσιμπλα στο ματι.
Ξαφνικα εμφανιζεται μπλοκο και με σταματανε ενω πηγαινα κανονικα με 90χλμ.
ερχεται ενας αστυνομικος και μοθ κανει την εξης απιθανη ερωτηση --κυριε απο που ερχεστε???---και του απαντω απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ και τοτε πυροβολει λεγοντας ποσο εχετε πιει???
προσπαθω να θυμηθω αν το AIR-BUS της LUFTHANSA ειχε οδηγο τον ΣΟΤΟ ΒΟΛΑΝΗ και ποσα CHIVAS ειχα παραγγειλει αλλα οσο και ναεχουν εξελιχθει οι αεροπορικες εταιρειες σκυλαδικα δεν φτιαξανε στα αεροπλανα.απαντω λοιπον στο οργανο της ταξης αν μου κανει πλακα και τοτε πυροβολει για δευτερη φορα ρωτοντας πως με λενε???
του λεω το ονομα μου και τον ρωτω το δικο του απαντωντας μου αμεσως.
και ενω πιστευω οτι πεσαμε στον BOY GEORGE της τροχαιας περιμενοντας προταση για δεσμο μου λεει ---ενταξει σταυρο φυγε---
απο τοτε βλεπω τους τροχαιους με καπως....διαφορετικο ματι.
-
Α, δεν το'ξερες; Έχουν μαζευτεί πολλά... φρούτα στην Αστυνομία. Την επόμενη φορά να μην παραξενευτείς αν σε ρωτήσουν τι σλιπάκι φοράς!
-
Pali kala na les file pou den se pirovolise, giati aftoi ores ores einai pio epikindinoi kai apo emporous narkotikon.......
Pantos plaka plaka tou ekanes kanena alkotest giati mallon sknipa tha itan........ -
- Οι μπάτσοι
- Ο στρατός
- Η εκκλησία
na prosthesw
5.Tarifes kai genika odigoi ?
-
Καλα, επαθα την πλακα μου με κατι που μου ειπε ενας φιλος μου και εχω καθε λογο να τον πιστευω με τοσα που εχουν δει τα ματια μου... Μου ειπε οτι υπαρχει αρθρο του ΚΟΚ (για την ακριβεια αρθρο 13, παρ. Α) που λεει οτι 'καθε κινουμενο οχημα η συνδυασμος οχηματων πρεπει να εχει οδηγο' !!!!!! Καλα, εχουμε τρελλαθει τελειως??? Να το εχω υπ'οψην μου να μην αφησω την επομενη φορα το cliaki μου να πάει μόνο του για ψώνια γιατι έχω πολλά έξοδα αυτή την περίοδο, μη μου έρθει και καμια κληση στα καλα καθούμενα. Για να καταλήξω, κλειδώστε όλοι τις πόρτες στα γκαραζ σας μην την κοπανήσουν τα αμάξια σας γιατι οι τροχαίοι είναι παντα σε εγρήγορση!!!!!
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Μου ειπε οτι υπαρχει αρθρο του ΚΟΚ (για την ακριβεια αρθρο 13, παρ. Α) που λεει οτι 'καθε κινουμενο οχημα η συνδυασμος οχηματων πρεπει να εχει οδηγο' !!!!!!Σε παλιότερους 4Τ (καλοκαίρι φέτος ή 1-2 μήνες πριν) υπήρχε άρθρο για σύγκρουση που προκλήθηκε από αυτοκίνητο χωρίς οδηγό!! (στήλη με νομικές συμβουλές).
-
Το ειχα διαβασει και εγω, ηταν φετος το καλοκαιρι, αλλα και παλι ειναι δυνατον να είναι βασικο αρθρο του ΚΟΚ αυτη η ακραια περιπτωση που καποιος ξεχασει να βαλει χειροφρενο στην κατηφορα και να σου βαλει και προστιμο γι' αυτο (εφοσον ειναι παραβαση του ΚΟΚ)?? Τοτε θα επρεπε και μετα απο καθε τροχαιο να πληρωνουμε και προστιμο (οχ, κατσε μην τους βαζω ιδεες)!!!!!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Skull πάντα στο κέντρο στοχεύεις!
Και σίγουρα έχεις δει να εκτελείται κόσμος και για λιγότερο εύστοχες παρατηρήσεις...
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Καλα, επαθα την πλακα μου με κατι που μου ειπε ενας φιλος μου και εχω καθε λογο να τον πιστευω με τοσα που εχουν δει τα ματια μου... Μου ειπε οτι υπαρχει αρθρο του ΚΟΚ (για την ακριβεια αρθρο 13, παρ. Α) που λεει οτι 'καθε κινουμενο οχημα η συνδυασμος οχηματων πρεπει να εχει οδηγο' !!!!!!na ton pistepseis ton filo sou !
oriste :
Aρθρo 13Oδηγoί
- Kάθε κινoύμενo όxημα ή συνδυασμός oxημάτων επιβάλλεται να έxει oδηγό.
xamena pigan tosa xronia diladi douleias mou gia na ftiaxw ton KIT?
pigenete sto http://www.ydt.gr
exei kai alla wraia tetoia!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
xamena pigan tosa xronia diladi douleias mou gia na ftiaxw ton KIT?Αντί για αυτοκατευθυνόμενο αυτοκίνητο έπρεπε απλά να φτιαξεις έναν ρομποτοοδηγό!
Μάθε του να βρίζει κιόλας θα χρειαστεί!!!
-
Ευχαριστω sirgus που με εκανες να καταλαβω μερικα πραγματα... Τωρα εξηγειται γιατι ο kit εφτανε τοσο μεγαλες ταχυτητες (και ελεγα τι τα θελει τοσα αλογα . Γκαζωνε για να ξεφυγει απο τους μπατσους που τον κυνηγουσαν για να του κοψουν κληση...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
xamena pigan tosa xronia diladi douleias mou gia na ftiaxw ton KIT?
Αντί για αυτοκατευθυνόμενο αυτοκίνητο έπρεπε απλά να φτιαξεις έναν ρομποτοοδηγό!
Μάθε του να βρίζει κιόλας θα χρειαστεί!!!
nai sigoura!! stin ellada tha zei!
episis na xerei oti i korna den einai mono gia anagki!!!Ευχαριστω sirgus που με εκανες να καταλαβω μερικα πραγματα... Τωρα εξηγειται γιατι ο kit εφτανε τοσο μεγαλες ταχυτητες (και ελεγα τι τα θελει τοσα αλογα . Γκαζωνε για να ξεφυγει απο τους μπατσους που τον κυνηγουσαν για να του κοψουν κληση...
-
Γιά να μην μπορούν να λειτουργούν τα Laser πιστόλια και να γράφουν ταχύτητες παράνομες άκουσα και το εξής απλο τέχνασμα???. Κρεμάστε ένα CD από τον κεντρικό καθρεύτη σας!!!!!!!. Μου φαίνεται λογικό γιά να μπερδεύει το ανακλανόμενο σήμα και να μην μπορεί κάποιος να πάρει ανάγνωση στο όργανο. Εχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο????
-
Δε νομίζω...
Το CD απλώς αντανακλά το λέιζερ με σχέση 1 ή 0. Δηλαδή σε ορισμένα σημεία το αντανακλά και σε άλλα όχι. Τον ρυθμό αυτόν τον μετατρέπει σε μουσική το CD player.
Τα αυθεντικά CD έχουν ανακλαστικότητα άνω του 80%. Αυτό σημαίνει πως το '0' δεν ανακλά καθόλου φως, ενώ το '1' ανακλά κατά περισσότερο από το 80% το φως (ενέργεια λέιζερ) που προσέπεσε σε εκείνο. (red book standards)
Στα αντιγραμμένα είναι το 60% νομίζω. (orange book standards)
Οπότε το CD δεν αλλοιώνει το σήμα στο να δείξει άλλη ταχύτητα, απλά θα το κάνει πιο ασθενές, πράγμα που γίνεται σε όλες τις επιφάνειες που δεν ειναι καθρέφτες, δηλαδή και στο καπώ του αυτοκινήτου μας. Δεν προσφέρει κάτι περισσότερο...
Αυτό που μπορείς να κάνεις για να μην σε βρίσκει το λέιζερ είναι να κάνεις μη ανακλαστική την επιφάνεια του αυτοκινήτου σου. Αυτό λέγεται τεχνολογία Στελθ και δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ, γιατί αν είχες τόσο διαθέσιμο χρήμα (που σε ένα τρακάρισμα πάει περίπατο...) δεν θα σε απασχολούσε να δίνεις 1.000.000 σε κάθε αστυνόμο που θα σε σταματούσε για έλεγχο, για να ξεχάσει πως σε είδε...
Πάντως μια πολύ ματ και σκούρα επιφάνεια θα επέστρεφε πολύ ασθενές σήμα, και ίσως αυτό να είναι μη αντιληπτό από το όργανο, οπότε και να μην σε δει. Όχι όμως να λάβει εσφαλμένη πληροφορία, απλά να μην σε δεί, λές και ο αστυνόμος σημάδευε τον ουρανό. Συμπέρασμα: τέλος στα γυαλιστικά αυτοκινήτου, ναι στα τρακαρισμένα - στραπατσαρισμένα - γρατζουνισμένα - σκουριασμένα αμαξώματα!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Γιά να μην μπορούν να λειτουργούν τα Laser πιστόλια και να γράφουν ταχύτητες παράνομες άκουσα και το εξής απλο τέχνασμα???. Κρεμάστε ένα CD από τον κεντρικό καθρεύτη σας!!!!!!!. Μου φαίνεται λογικό γιά να μπερδεύει το ανακλανόμενο σήμα και να μην μπορεί κάποιος να πάρει ανάγνωση στο όργανο. Εχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο????Τι άλλο θα ακούσουμε!!!
Δεν δουλεύει διότι το laser μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ανακλαστική επιφάνεια του αυτοκινήτου. Συνήθως το σκοπεύουν στις μπροστινές πινακίδες αλλά το ίδιο το παρμπρίζ ή το καπό είναι αρκετά ανακλαστικά.
Επίσης το laser δουλεύει διαφορετικά από το συνηθισμένο radar: δεν βασίζεται στο φαινόμενο Doppler (= αλλαγή συχνότητας) αλλά στέλνει δύο διαδοχικούς (< 0.1 sec) παλμούς και από τη διαφορά του χρόνου που έκαναν να επιστρέψουν μετρά την ταχύτητα του οχήματος. Αρα δεν είναι καθόλου απλό να 'μπερδευτεί' διότι οποιοδήποτε laser σήμα, ασχέτως έντασης, να επιστρέψει στο δέκτη, είναι αρκετό. Επιπλέον, επειδή η δέσμη του laser είναι πολύ 'στενή' και κατευθυνόμενη (σε αντίθεση με τον 'κώνο' του απλού radar), το anti-radar μπορεί να σε ειδοποιήσει, μπορεί και όχι (εξαρτάται που θα γίνει η στόχευση -πάντως σπάνια σε ειδοποιεί εξαιτίας ανακλώμενου σήματος σε άλλο όχημα, όπως στο radar), αλλά όταν σε ειδοποιήσει είναι ήδη πολύ αργά (εκτός και αν έχεις χρόνο αντίδρασης 0.0001 sec )
Μοναδικό μειονέκτημα: ανάγκη οπτικής επαφής laser - οχήματος.
Οπότε, προσοχή όταν περνάμε με 300 κάτω από γέφυρες στην Εθνική.
-
Einai epieikos aparadektoi tis perissoteres fores sti syberifora toys....tis proalles imoun me mixanaki me stamatisan sto klassiko bloko sto kolonaki kai kanane les kai stamatisane ton koufodina....
Kai parallila itan kai para poly ageneis.....telika den borousan na vroun kati kai efyga.
To kalytero einai na toys anafereis se anotero toys an kai akri de vgainei.... -
Ο χρήστης eurogomenos έγραψε:
To kalytero einai na toys anafereis se anotero toys an kai akri de vgainei....
kati mou leei oti tha mplexeis parapanw!
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα