-
Ο χρήστης kasper έγραψε:
Εδω στην ιταλια που ειμαι οσοι με εχουν σταματησει ή εχω σταματησει εγω να ζητησω πληροφοριες,ειναι τοσο ευγενεστατοι που και κληση να σου κοψουν ετσι για πλακα θα πεις και ευχαριστω.Στην ελλαδα η κατασταση ειναι απελπιστικη με τον καθε σκατοβλαχο να γινεται μπατσος και να το παιζει εξουσια.(βλεπετε ειναι τα ρουσφετια των πολιτικων μας)
Ρε αυτοι θελουν να κατεβουν καμια 10-20αρια οδηγοι αγριεμενοι και να τους ξυλοφορτωσουν να το ευχαριστηθω.
Μερικες φορες με φερνουν στο Αμην που βλεπω να βριζουν ολο τον κοσμο και να προσβαλλουν ακομα και ολο το σοοι.Αντε να δω που θα παμεΣε γενικες γραμμες, ολοσωστος, απο την αλλη, ομως, οπως στρωνουμε ετσι θα κοιμηθουμε. Απο την οικονομια μας, εως τι ειδους μπατσους εχουμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18242&m=N15&aa=1'We take care of our own'...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18242&m=N15&aa=1
'We take care of our own'...
Εδώ σε άλλες πολιτισμένες χώρες που τους τραβάει και κάμερα δεν παθαίνουν τίποτα μωρέ...
Έδειχνε προχθές πάλι η (trashTV) hispeed chase που κατέληξε σε εν ψυχρό δολοφονία του καταδιωκόμενου... Τί να πεις...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18242&m=N15&aa=1
'We take care of our own'...
Εδώ σε άλλες πολιτισμένες χώρες που τους τραβάει και κάμερα δεν παθαίνουν τίποτα μωρέ...
Έδειχνε προχθές πάλι η (trashTV) hispeed chase που κατέληξε σε εν ψυχρό δολοφονία του καταδιωκόμενου... Τί να πεις...
Ποιος θα μας φυλαει απο τους φύλακες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποιος θα μας φυλαει απο τους φύλακεςΚανείς...
-
Χθες το βράδυ, σε ένα φαγοπότι, έφαγα 'μπάτσο στα κάρβουνα'. Ο μπάτσος, λοιπόν, είναι παραδοσιακό τυρί από γίδινο γάλα που φτιάχνουν οι βλάχοι και είναι πολύ αλμυρό. Πως συνδέεται ετυμολογικά με την αργκο λέξη για τον αστυνόμο και την ιταλική λέξη για το φιλί;
Υ.Γ. Σε αυτό το φόρουμ όλο στο φαί το γυρίζουμε...
-
Νομίζω ότι είναι μπάτζος! Οπότε η ισοδυναμία τυρί==>αστυνομικός==>φιλί δεν αληθεύει.
Συνεχίζει να ισχύει βέβαια η ισοδυναμία φιλί==>αστυνομικός που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!
Να υπενθυμίσω και την λέξη μπάτσα: (μτφ.) (θηλ.) το χαστούκι, χτύπημα δυνατό στο πρόσωπο. [/b]
-
Και ο αγιος φοβερα θελει....
Αυτοι που το παιζουν εξουσια ειναι ως συνηθως αυτοι που δεν μπορουν να δειξουν αλλου την μαγκια τους...
Αν τους αντιμετοπισεις οπως ακριβως σε αντιμετοπισουν δηλαδη ΨΑΡΩΤΙΚΑ, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φυγεις χωρις να συμβει απολυτως τιποτα.Ενας φιλος ειπε : Μη αποδοχη της κλησης, και απειλη οτι θελει να παει δικαστικως, εγω προσθετω, να ΖΗΤΑΣ τον αριθμο μητροου του συγκεκριμενου, και να του κανεις αναφορα, και σε περιπτωση που σου πει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ, την επομενη το πρωι να πας ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ....υποβαλλωντας εκει τα παραπονα σου...πιστευω οτι αν ειναι τοσο βλακας να υποπεσει παλι στο ιδιο παραπτωμα και τον αναφερει καποιος αλλος οδηγος, τοτε τα πραγματα για τον ιδιο θα αρχησουν να γινονται δυσκολα...
Προσωπικα, επειδη εχω μερικους ΓΝΩΣΤΟΥΣ στην τροχαια, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θαυματα συμβαινουν με 1-2 τηλεφωνα, για αναφορα απρεπης συμπεριφορας.....
Αλλα για τους περισσοτερους απο εμας, που δυστυχως δεν εχουν καποιον ΜΕΣΑ, η πρωτη λυση ειναι και η πιο αποτελεσματικη.
-
Περιπολικό με αυτοκόλλητο NOS πίσω......
Είναι να κλαις...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Περιπολικό με αυτοκόλλητο NOS πίσω......Είναι να κλαις...
Φίλε sirgus το πρόβλημα δεν είναι το αυτοκόλλητο.
Πραγματικό πρόβλημα είναι να υπάρχουν και οι μπουκάλες στο πόρτ παγκάς και πίστεψε με έχώ δει να υπάρχουν. -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Είναι να κλαις...
Φίλε sirgus το πρόβλημα δεν είναι το αυτοκόλλητο.
Πραγματικό πρόβλημα είναι να υπάρχουν και οι μπουκάλες στο πόρτ παγκάς και πίστεψε με έχώ δει να υπάρχουν.Ωραία....καλά πάμε....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Περιπολικό με αυτοκόλλητο NOS πίσω......Είναι να κλαις...
Κώστα λες για το xsara με τον οδηγό που το παίζει κ σβέλτος????
Όπως λέει κ ο φιλος Demetriades που να έχει κ να το χρησιμοποιεί κιόλας.... κ το ποιό κακό? να μην ξέρει να το χρησιμοποιεί κ καλά....αχαχαχα!
Πάντως κυκλοφορούν κ δύο xsarα περιπολικά .... τουρμπισμένα
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Είναι να κλαις...
Όπως λέει κ ο φιλος Demetriades που να έχει κ να το χρησιμοποιεί κιόλας.... κ το ποιό κακό? να μην ξέρει να το χρησιμοποιεί κ καλά....αχαχαχα!
Και όλα αυτά με τα δικά μας λεφτά έτσι?
Αν είναι έτσι, απαιτώ να τα κάνω και εγώ μια βόλτα, εξάλλου τα έχω πληρώσει...
-
τι να πω???
Πάντως την πρώτη φορά που άκουσα φτέρνισμα κ έψαχνα να δω ποιός 'τολμά' δίπλα σε περιπολικό κ τελικά είδα ότι 'συναχωμένο' ήταν το λευκό-μπλε xsara έπαθα πλάκα!
Έτσι όταν μου περιέγραψαν για το 2ο που τo πέτυχαν φίλοι να κάνει ... διάφορα δεν μου έκανε πολύ εντύπωση!Τώρα ποιοι το έχουν πληρώσει κ τι..... άστο καλύτερα, είναι να κλαις, όπως κ τα ίδα τα αυτοκίνητα..... μην θυμηιούμε τώρα κ την ομάδα 'Σ'......
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Είναι να κλαις...
Μου φάνηκε για Nissan.
Κατάντια....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είναι να κλαις...
Και όλα αυτά με τα δικά μας λεφτά έτσι?
Αν είναι έτσι, απαιτώ να τα κάνω και εγώ μια βόλτα, εξάλλου τα έχω πληρώσει...
Μπααα!
Συνήθως από την τσέπη τους τα πληρώνουν!
(Δεν κάνω πλάκα,το έχω δει!!!) -
Ιστορία φίλου,πού πρίν δύο εβδομάδες κατέβασε ένα ΤΤ από Γερμανία οδικώς:
Στήν Αυστρία,καί ενώ ταξίδευε νύχτα με κατεύθυνση τήν Ελλάδα,έψαχνε γιά 'παρέα' στόν δρόμο.Κάποιον άλλον οδηγό,μέ τόν οποίο θα 'παίζανε' γιά να μήν τούς φάει η πλήξη.
Σέ κάποια φάση,συναντιέται μέ ένα μαύρο Α4,ο οδηγός τού οποίου τού παίζει λίγο τα φώτα (ενώ πάνε καί οι δύο με 140-150) καί τόν προσπερνάει πάνω σέ ένα ανοιχτό εσάκι.
-'Ωραία' σκέφτεται ο φίλος,καί αρχίζει τό παιχνίδι.
Μιά ο ένας προσπερνάει,μιά ο άλλος,μέχρι πού στό τελευταίο προσπέρασμα τού Α4,ανάβει πίσω του μιά πινακίδα,πού τού λέει ότι είναι αστυνομία,καί τόν σταματάνε στήν άκρη.
Κόκκαλο ο φίλος!!!Τρείς κλήσεις γιά παραβίαση ορίου ταχύτηας,από 36 ευρώ η μία!!!
Στήν Αυστρία!!!
-
Όσοι έχουν ταξιδέψει οδικώς σε αυτή τη χώρα , 'έχουν να λένε' για την τροχαία της!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ιστορία φίλου,πού πρίν δύο εβδομάδες κατέβασε ένα ΤΤ από Γερμανία οδικώς:Στήν Αυστρία,καί ενώ ταξίδευε νύχτα με κατεύθυνση τήν Ελλάδα,έψαχνε γιά 'παρέα' στόν δρόμο.Κάποιον άλλον οδηγό,μέ τόν οποίο θα 'παίζανε' γιά να μήν τούς φάει η πλήξη.
Σέ κάποια φάση,συναντιέται μέ ένα μαύρο Α4,ο οδηγός τού οποίου τού παίζει λίγο τα φώτα (ενώ πάνε καί οι δύο με 140-150) καί τόν προσπερνάει πάνω σέ ένα ανοιχτό εσάκι.
Μιά ο ένας προσπερνάει,μιά ο άλλος,μέχρι πού στό τελευταίο προσπέρασμα τού Α4,ανάβει πίσω του μιά πινακίδα,πού τού λέει ότι είναι αστυνομία,καί τόν σταματάνε στήν άκρη.
Κόκκαλο ο φίλος!!!Τρείς κλήσεις γιά παραβίαση ορίου ταχύτηας,από 36 ευρώ η μία!!!
Στήν Αυστρία!!!
Έναν γνωστό μου νταλικέρι τον σταμάτησε αστυνομική τροχοβίλλα την Αυστρία...
Πήγαινε μπροστά του και σε κάποια ευθεία την προσπέρασε με την νταλίκα του.
Αμέσως άναψε φάρος πάνω στην τροχοβίλλα και τον σταμάτησαν για παραβίαση ορίου ταχύτητας...Βέβαια το ποιό κουφό είναι ότι επειδή μίλαγε πάρα πολύ καλά γερμανικά κατάφερε και έψησε τους τροχαίους και του την χάρισαν την κλήση...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ιστορία φίλου,πού πρίν δύο εβδομάδες κατέβασε ένα ΤΤ από Γερμανία οδικώς:Στήν Αυστρία,καί ενώ ταξίδευε νύχτα με κατεύθυνση τήν Ελλάδα,έψαχνε γιά 'παρέα' στόν δρόμο.Κάποιον άλλον οδηγό,μέ τόν οποίο θα 'παίζανε' γιά να μήν τούς φάει η πλήξη.
Στήν Αυστρία!!!
ΩΠ!! Π@@στιαααα....
Πρώτα σε μπριζώνουν και μετά σε σκίζουν...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα