-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, το άτομο είναι μεγάλο τούρμπο. Είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο TFRC....κτλ κτλ κτλ.....Κωνσταντίνε ψυχραιμία !
Μην αρχίζεις πριν καν γράψει κάτι ο άνθρωπος, μπορεί και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Πως είσαι τόσο σίγουρος τι θα συμβεί? -
Ε βρε Μαθιέ, δεν τον ξέρουμε πια το Χρονομέτρη; Ό,τι έκανε παλιότερα, θα κάνει και τώρα... Είναι πολλάκις υπότροπος. Τον περιμένω πάντως να μας διασκεδάσει και πάλι με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Άλλωστε, καλύτερα να τους προλαβαίνουμε κάτι τέτοιους...
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ναι, το άτομο είναι μεγάλο τούρμπο. Είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο TFRC....κτλ κτλ κτλ.....
Κωνσταντίνε ψυχραιμία !
Μην αρχίζεις πριν καν γράψει κάτι ο άνθρωπος, μπορεί και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Πως είσαι τόσο σίγουρος τι θα συμβεί?μα.....φτανει μονο να διαβασει κανεις το προφιλ του για να καταλαβει οτι ο τυπος ειναι ''αλλου''...........παρα πολυ ''αλλου''.
γιατι αλλωστε επελεξε να εχει το ιδιο username νομιζετε;;;;;παντως αυτο που εχει επιτυχει ειναι να τον συζηταμε πριν ακομα κανει εστω και μια δημοσιευση.....φανταστειται τι εχει να γινει ετσι και αρχισει να πεταει παλι ''τουβλα''.................χαμος!!!!!!!!!
παρεπιπτοντως θα ηθελα να πω οτι σε τετοιες συμπεριφορες δεν χωραει ουτε επιεικια ουτε καν να παρεχεται η δυνατοτητα για επανοδο αλλα η διαρκης, οσο η τεχνολογια το επιτρεπει, αποπομπη.
τωρα βεβαια αν επανελθει με αλλο ονομα και ειναι πιο ''προσεκτικος'' δεν θα τον καταλαβει κανεις και μπορει να συμμετεχει........ποσο ομως θα αντεξει χωρις καυγα αραγε;;;;;;;;;
-
Χρονομέτρης χωρίς φιδολογία και καβγά είναι σαν τρίφυλλο χωρίς χασίσι ή μαριχουάνα.
-
Cross-post:
Χθες το απόγευμα, τα ΜΑΤ κατέστειλαν με γκλοπς, δακρυγόνα και ασφυξιογόνα μαζική διαδήλωση αποκλεισμού της βάσης των πλανητόμπατσων στο Μαράθι. Απέναντί τους οι βρωμόμπατσοι είχαν νέα παιδιά, κι ανθρώπους όλων των ηλικιών. Πίσω τους είχαν καθάρματα που ετοιμάζονται σήμερα να ξεκινήσουν τη σφαγή του Ιρακινού λαού.
Βέβαια, δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο εσείς και οι εντολείς σας. Από τη μια έρχεται ο Λαλιώτης και μιλά για 'γεράκια' στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις κι από την άλλη, για να δείξετε καλό πρόσωπο στον ψυχοπαθή και θρασύδειλο δολοφόνο George Wuss Bush και τις ορντινάντσες του πλακώνετε στο ξύλο άοπλους. Κι αν δεχθούμε την ύπαρξη των θερμόαιμων, αυτούς τους είχαν οι ΜΑΤατζήδες μπροστά τους στο ένα μέτρο, αλλά σύμφωνα με ΠΟΛΛΕΣ μαρτυρίες (και υπόψιν ότι ΔΕΝ σας θεωρώ αξιόπιστους) ρίχνανε τα δακρυγόνα 30-40 μέτρα πίσω, στους ειρηνικούς διαδηλωτές.
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Labros;;;;;;
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. Μελίστες! Ε Μελίστες!
-
Ε βρε Μαθιέ, δεν τον ξέρουμε πια το Χρονομέτρη; Ό,τι έκανε παλιότερα, θα κάνει και τώρα... Είναι πολλάκις υπότροπος. Τον περιμένω πάντως να μας διασκεδάσει και πάλι με το δικό του μοναδικό τρόπο.Άλλωστε, καλύτερα να τους προλαβαίνουμε κάτι τέτοιους...
Χμμμ, χωρίς πλάκα, κάτι τέτοια περί 'προληπτικών πολέμων' λέει και ο Μπους
Εγώ είμαι της άποψης πως ο Χρονομέτρης πήρε το μάθημά του και δεν χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη συνέχιση του θέματος (ή των υπογραφών που τον αναφέρουν, BTW).
-
Εγώ εδώ και καιρό δεν αναφέρω τον 'καθηγητή του συνταγματικού δικαίου' που με μαμίσιο Ibiza 1400 γράφει χρόνους 20' ταχύτερους μιας Μ3 στις Σέρρες στην υπογραφή μου. Δεν αξίζει κάτι τέτοιο άλλωστε.
Το ότι τον προλαβαίνω δεν έχει καμία σχέση με τον Georgie 'Boy' Bush. Τις ενέργειές του τις ξέρουμε ήδη πολύ καλά κι από εδώ κι από το TFRC. Απλά να θυμόμαστε...
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Κωνσταντίνε ψυχραιμία !
Μην αρχίζεις πριν καν γράψει κάτι ο άνθρωπος, μπορεί και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Πως είσαι τόσο σίγουρος τι θα συμβεί?Σωστός ο mm55! Πολύ ολισθηρό μονοπάτι η προληπτική αντιμετώπιση...
παντως αυτο που εχει επιτυχει ειναι να τον συζηταμε πριν ακομα κανει εστω και μια δημοσιευση.....φανταστειται τι εχει να γινει ετσι και αρχισει να πεταει παλι ''τουβλα''.................χαμος!!!!!!!!!
παρεπιπτοντως θα ηθελα να πω οτι σε τετοιες συμπεριφορες δεν χωραει ουτε επιεικια ουτε καν να παρεχεται η δυνατοτητα για επανοδο αλλα η διαρκης, οσο η τεχνολογια το επιτρεπει, αποπομπη.
Να σου υπενθυμίσω πως ο Χρονομέτρης δεν αποπέμφθηκε για τα 'τούβλα' που πετούσε αλλά εξαιτίας υβριστικής προσωπικής επίθεσης (μέσω pm) σε άλλο μέλος του Forum. Τα 'τούβλα' τα κρίνει καθένας μας και γελάει μαζί τους, αλλά αυτό που έγινε ήταν πέρα από αυτά. Δεν αποπέμπεις έτσι εύκολα κάποιον που απλά λέει με προκλητικό τρόπο μια ή και περισσότερες κοτσάνες ('κάνω 1.16 στις Σέρρες και όλοι οι άλλοι είστε κουλοί')
τωρα βεβαια αν επανελθει με αλλο ονομα και ειναι πιο ''προσεκτικος'' δεν θα τον καταλαβει κανεις και μπορει να συμμετεχει........ποσο ομως θα αντεξει χωρις καυγα αραγε;;;;;;;;;
Περίμενε και θα δούμε. Υπομονή.
-
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Labros;;;;;;skullone, o άνθρωπος (όπως και ο άλλος φίλος, ο ταξιτζής) με θάρρος και κόσμια λέει την άποψή του και είναι καλό που τον έχουμε κοντά μας. Δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί συνολικά για τις πράξεις της κυβέρνησης ή της Αστυνομίας. Γιαυτό σε παρακαλώ να αφήσουμε τα 'λαϊκά δικαστήρια', δεν έχουν θέση στο Forum.
-
Περιμένω την τοποθέτησή του. Και, εφόσον τέτοια γελοία μα και τόσο επαίσχυντα περιστατικά είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, θα εξαντλώ στα όργανα της εξουσίας όλη μου την αυστηρότητα. Άλλωστε:
- Οι πιο πολλοί εξ ημών δεν έχουμε και τις καλύτερες των εντυπώσεων από τις επαφές μας με την Αστυνομία.
- Σε άλλες περιπτώσεις, οι εκπρόσωποί τους είναι λαλίστατοι, ιδίως όταν τσιμπάνε κάνα πρεζόνι και το παρουσιάζουν λες και τσακώσανε το μεγάλο βαρώνο της κοκαΐνης ή όταν ζητούν τη συμπαράστασή μας στα αιτήματά τους... Σε κάτι περιπτώσεις σαν κι αυτό το αηδιαστικό περιστατικό, πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή κρύβονται.
-
Και βέβαια, είμαι ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ γιατί χθες φάγανε ξύλο και φίλοι μου που ΔΕΝ ήταν στους θερμόαιμους ούτε 'αναρχικοί', απλά πήγαν να διαδηλώσουν κατά των πλανητοκουτσαβάκηδων και των σφουγγοκωλάριών τους.
Και μην ακούσω μπασκινάδικες τρίχες του στυλ 'δε μπορεί, κάτι θα κάνανε κι αυτοί', γιατί θ'αρχίσω να αναφέρω αμαρτίες της Αστυνομίας της οποίες γνωρίζω και θα γίνουν αρκετοί ρεζίλι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
skullone, o άνθρωπος (όπως και ο άλλος φίλος, ο ταξιτζής) με θάρρος και κόσμια λέει την άποψή του και είναι καλό που τον έχουμε κοντά μας. Δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί συνολικά για τις πράξεις της κυβέρνησης ή της Αστυνομίας. Γιαυτό σε παρακαλώ να αφήσουμε τα 'λαϊκά δικαστήρια', δεν έχουν θέση στο Forum.
συμφωνω ......δεν ειναι σωστο να υφιστανται τετοιες ''επιθεσεις'' ατομα και χωρις ακομα να εχουν δωσει δειγματα γραφης μονο και μονο επειδη τυχαινει να βρισκονται σε εναν οχι και τοσο αρεστο σε εμας χωρο οπως η αστυνομια.
αλλωστε τι γνωμη θα σχηματισει ο ανθρωπος για ολους εμας εαν με το καλημερα πεσουμε επανω του να τον ''φαμε'';;;
εδω αντι να χαιρομαστε που αποκτησαμε και αστυνομικη παρουσια στο φορουμ για να μας ''προστατευει'' απο τους κακους τον προγκαμε κιολας!!!!!
by the way .......οπως ειχε πει και καποιος τηλεοπτικος μπατσος σε καποια ταινια ''ολοι μας βριζουνε αλλα μολις βρουν τα δυσκολα σε εμας τρεχουν για βοηθεια''.......για σκεφτειτε το ποσο σωστο ειναι!!!!!!!
μετα λυπης μου θα λειψω για λιγες ,ελπιζω, μερες λογω προβληματων στον σκληρο δισκο ο οποιος μολις κλεισω θα παρει την αγουσα για την αντιπροσωπεια.........τα λεμε.
-
Εν γένει έχεις δίκιο. Περιμένω όμως να ακούσω τι θα πει για τέτοιου είδους περιστατικά.
Άλλωστε, είναι κι αυτό που λένε 'τώρα που βρήκαμε παπά, να θάψουμε πεντ'έξι'.
-
Cross-post:Χθες το απόγευμα, τα ΜΑΤ κατέστειλαν με γκλοπς, δακρυγόνα και ασφυξιογόνα μαζική διαδήλωση αποκλεισμού της βάσης των πλανητόμπατσων στο Μαράθι. Απέναντί τους οι βρωμόμπατσοι είχαν νέα παιδιά, κι ανθρώπους όλων των ηλικιών. Πίσω τους είχαν καθάρματα που ετοιμάζονται σήμερα να ξεκινήσουν τη σφαγή του Ιρακινού λαού.
Βέβαια, δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο εσείς και οι εντολείς σας. Από τη μια έρχεται ο Λαλιώτης και μιλά για 'γεράκια' στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις κι από την άλλη, για να δείξετε καλό πρόσωπο στον ψυχοπαθή και θρασύδειλο δολοφόνο George Wuss Bush και τις ορντινάντσες του πλακώνετε στο ξύλο άοπλους. Κι αν δεχθούμε την ύπαρξη των θερμόαιμων, αυτούς τους είχαν οι ΜΑΤατζήδες μπροστά τους στο ένα μέτρο, αλλά σύμφωνα με ΠΟΛΛΕΣ μαρτυρίες (και υπόψιν ότι ΔΕΝ σας θεωρώ αξιόπιστους) ρίχνανε τα δακρυγόνα 30-40 μέτρα πίσω, στους ειρηνικούς διαδηλωτές.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. Μελίστες! Ε Μελίστες!
Ρε Κωστακη...αφου εισε καλο παλικαρι γιατι μου τα χαλας τωρα??? ξερεις ποσοι Αστυνομικοι (μπατσοι για εσενα... ) υπαρχουν στην Ελλαδα??? 75.000 δηλαδη δε θα υπαρχουν και μαλακες κομπλεξικοι αναμεσα τους ??? κανεις δεν ειναι τελειος και να θυμασε πως ολοι εχουν εντολες εξ ανωθεν εγω δεν εχω τιποτα με τη παρτυ σου ουτε με τους φιλους σου που αν κρινω απ τα λεγομενα σου ουτε αυτοι γουσταρουν τους ''μπατσους'' οποτε δε ξερω τι ειδους πορεια κανανε κι αυτοι ετσι??? (καλοπροαιρετα το λεω φιλε...) επισης για τη φραση σου (και υπόψιν ότι ΔΕΝ σας θεωρώ αξιόπιστους)
οφειλεις να γνωριζεις πως αν δεν ειμασταν εμεις θα μας ειχαν φαει οι Αλβανοι οι Ρωσσοι και ολοι οι αλλοι που μας κουβαληθηκαν
εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι συναδελφοι μου να εισαι σιγουρος για αυτο μαχομαστε κυριολεκτικα στο δρομο για την ασφαλεια σας μη τα κρινεις ολα με τα ιδια μετρα και σταθμα...ετσι φιλε μου???φιλικα
Υ.Γ Οσο για τον bush καλο νουμερο ειναι κι αυτο λες εγω να δουλευω για παρτυ του η να υποστηριζω τα ιδανικα του??? -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
skullone, o άνθρωπος (όπως και ο άλλος φίλος, ο ταξιτζής) με θάρρος και κόσμια λέει την άποψή του και είναι καλό που τον έχουμε κοντά μας. Δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί συνολικά για τις πράξεις της κυβέρνησης ή της Αστυνομίας. Γιαυτό σε παρακαλώ να αφήσουμε τα 'λαϊκά δικαστήρια', δεν έχουν θέση στο Forum.
συμφωνω ......δεν ειναι σωστο να υφιστανται τετοιες ''επιθεσεις'' ατομα και χωρις ακομα να εχουν δωσει δειγματα γραφης μονο και μονο επειδη τυχαινει να βρισκονται σε εναν οχι και τοσο αρεστο σε εμας χωρο οπως η αστυνομια.
αλλωστε τι γνωμη θα σχηματισει ο ανθρωπος για ολους εμας εαν με το καλημερα πεσουμε επανω του να τον ''φαμε'';;;
εδω αντι να χαιρομαστε που αποκτησαμε και αστυνομικη παρουσια στο φορουμ για να μας ''προστατευει'' απο τους κακους τον προγκαμε κιολας!!!!!
by the way .......οπως ειχε πει και καποιος τηλεοπτικος μπατσος σε καποια ταινια ''ολοι μας βριζουνε αλλα μολις βρουν τα δυσκολα σε εμας τρεχουν για βοηθεια''.......για σκεφτειτε το ποσο σωστο ειναι!!!!!!!
μετα λυπης μου θα λειψω για λιγες ,ελπιζω, μερες λογω προβληματων στον σκληρο δισκο ο οποιος μολις κλεισω θα παρει την αγουσα για την αντιπροσωπεια.........τα λεμε.
ευχαριστω τους alexastrag,nass
για την κατανοηση καλως σας βρηκα παιδια στη καλη παρεα σας και γω μαζι σας ειμαι -
Η τοποθέτησή σου με καλύπτει και συγγνώμη που ήμουν σκληρός. Κάντε κάτι όμως να φύγουν τέτοια 'λουλούδια' από την υπηρεσία.
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
οφειλεις να γνωριζεις πως αν δεν ειμασταν εμεις θα μας ειχαν φαει οι Αλβανοι οι Ρωσσοι και ολοι οι αλλοι μπασταρδοι που μας κουβαληθηκαν
Οι Αλβανοί, οι Ρώσσοι και οι άλλοι 'μπάσταρδοι' που βαφτίζονται λαθρομετανάστες δεν κουβαλήθηκαν εδώ οικειοθελώς. Είναι οικονομικοί και πολιτικοί πρόσφυγες που καταφεύγουν σε άλλες χώρες για να ξεφύγουν από τους πολέμους, την πείνα και τη δυστυχία.
Αποκαλύφθηκες φίλε.... -
Δεν είναι μόνον οι κακόμοιροι οι οικονομικοί μετανάστες. Είναι και κανονικοί εγκληματίες που προωθήθηκαν από τις χώρες αυτές προς τα εδώ για να τους ξεφορτωθούν ή για να διευρύνουν τις 'μπίζνες' διαφόρων φοβερά διεφθαρμένων πολιτικών που έχουν σχέση με την εκάστοτε μαφία.
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
ευχαριστω τους alexastrag,nass
για την κατανοηση καλως σας βρηκα παιδια στη καλη παρεα σας και γω μαζι σας ειμαιΦίλε Labros, το ό,τι ανέφερα τον άλλο συμφορουμίστα τον ταξιτζή (δεν θυμάμαι το nickname του) δεν είναι τυχαίο: και οι ταξιτζήδες και οι αστυνομικοί είναι παρεξηγημένοι, οι περισσότεροι μπορεί να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους και το καθήκον τους, αλλά τα παράπονα που ακούμε έχουν σίγουρα κάποια βάση, κάποιες μειοψηφίες κακοχαρακτηρίζουν όλους τους υπόλοιπους: ο ταξιτζής που με ένα θεοβρώμικο 'ερείπιο' στοιβάζει 4 διαφορετικούς επιβάτες και τους κλέβει και από πάνω, ο αστυνομικός που σταματάει για έλεγχο τον πολίτη με 'ύφος' και 'τσαμπουκά' και με το όπλο στη μούρη του, κάτι τέτοια αρκούν για να μετατραπούν οι 'ταξιτζήδες' σε 'ταρίφες' και οι 'αστυνομικοί' σε 'μπάτσους'.
-
Α, λες για τον TROFEOS...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα