-
Να σαι καλα φιλε οι κουβεντες αυτες πιστευω διευρυνουν οποιο χασμα υπαρχει αναμεσα στις δυο πλευρες αυτο που χρειαζετε ειναι ΕΥΓΕΝΕΙΑ & ΧΑΜΟΓΕΛΟ και απο τους δυο...
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Να σαι καλα φιλε οι κουβεντες αυτες πιστευω διευρυνουν οποιο χασμα υπαρχει αναμεσα στις δυο πλευρες αυτο που χρειαζετε ειναι ΕΥΓΕΝΕΙΑ & ΧΑΜΟΓΕΛΟ και απο τους δυο...Συμφωνώ απόλυτα !
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
αυτο μου θυμιζει την γνωστη συνηθεια των περισσοτερων συμπολιτων μας που ενω γνωριζουν οτι η ταδε ημερομηνια ειναι καταληκτικη για την δεινα υποχρεωση τους πανε ολοι την τελευταια στιγμη δημιουργωντας ατελειωτες ουρες και υποβαλουν τον εαυτο τους σε απιστευτη ταλαιπωρια ενω διαμαρτυρωνται γιατι δεν δοθηκε παραταση που μπορει και να δοθηκε αλλα δεν τους εφτασε!!!!!
ολο γκρινια γκρινια γκρινια για ολα.
καλα να παθουν ολοι αυτοι που και καλα νομιζοντας οτι η τροχαια δεν θα τους γραψει πρωτη μερα επαναφορας του δακτυλιου τον παραβιασαν εν γνωσει τους κανοντας τους χαζους οτι ταχα μου δεν το καταλαβαν!!!!!
αθανατη νεοελληνικη κουτοπονηρια σε ολο της το μεγαλειο!!!!!
Τί είπες τώρα ρε φίλε alexastrag; Ποιά αθάνατη νεοελληνική κουτοπονηριά;; Και 'καλά να πάθουν;;'. Μάλλον πλάκα κάνεις γιατί δεν εξηγήται αλλιώς... ή απλά δεν κατάλαβες τί εννοούσα.... να το κάνω ποιό απλό λοιπόν! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ (επείδη αυτό το παράδειγμα πιάσαμε τώρα) ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;;
Είναι μήπως κουτοπονηριά των νεοελλήνων ότι μόλις βγαίνει ένα μέτρο κατεβαίνουν στους δρόμους για 2-3 ημέρες και γράφουν-γράφουν ασταμάτητα, ενώ μετά όλα ξεχνιούνται;;;
Είναι θέμα κουτοπονηριάς να ξεχάσεις μία ημερομηνία;; Εσυ φίλε ξέρεις κάθε μέρα την ημερομηνία;; Είναι θέμα κουτοπονηριάς να μην βλέπεις τηλεόραση, ειδικά όταν είσαι διακοπές και να μην ενημερωθείς για τον δακτύλιο;; Έλεος!!!!! Δεν είναι όλα ενα τσουβάλι... ας δούμε και λιγάκι παρακάτω σε αυτή την χώρα για μια φορά.
Βάζω στοίχημα ότι το ίδιο θα γίνει και με το μέτρο για τα κινητά! Άσε που υπήρχε από παλιά αυτό... απλά τώρα ενημερώθηκε η τροχαία από την τηλεόραση ότι πρέπει να το επαναφέρουν...
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
[
Τί είπες τώρα ρε φίλε alexastrag; Ποιά αθάνατη νεοελληνική κουτοπονηριά;; Και 'καλά να πάθουν;;'. Μάλλον πλάκα κάνεις γιατί δεν εξηγήται αλλιώς... ή απλά δεν κατάλαβες τί εννοούσα.... να το κάνω ποιό απλό λοιπόν! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ (επείδη αυτό το παράδειγμα πιάσαμε τώρα) ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;;Είναι μήπως κουτοπονηριά των νεοελλήνων ότι μόλις βγαίνει ένα μέτρο κατεβαίνουν στους δρόμους για 2-3 ημέρες και γράφουν-γράφουν ασταμάτητα, ενώ μετά όλα ξεχνιούνται;;;
Είναι θέμα κουτοπονηριάς να ξεχάσεις μία ημερομηνία;; Εσυ φίλε ξέρεις κάθε μέρα την ημερομηνία;; Είναι θέμα κουτοπονηριάς να μην βλέπεις τηλεόραση, ειδικά όταν είσαι διακοπές και να μην ενημερωθείς για τον δακτύλιο;; Έλεος!!!!! Δεν είναι όλα ενα τσουβάλι... ας δούμε και λιγάκι παρακάτω σε αυτή την χώρα για μια φορά.
Βάζω στοίχημα ότι το ίδιο θα γίνει και με το μέτρο για τα κινητά! Άσε που υπήρχε από παλιά αυτό... απλά τώρα ενημερώθηκε η τροχαία από την τηλεόραση ότι πρέπει να το επαναφέρουν...
δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισσοτερο απο αυτα που προηγουμενα ανεφερα και τα οποια καθε χρονο ξανα και ξανα συμβαινουν ειτε στην περιπτωση του δακτυλιου ειτε σε καθε τι που αφορα προθεσμιες .
οσο για το αν μαζι με αυτους που σκεπτομενοι κουτοπονηρα και κατα την γνωμη μου ειναι οι περισσοτεροι συλληφθεντες να παραβιαζουν τον δακτυλιο υπηρχαν και αφηρημενοι που δεν γνωριζαν ποτε ξεκιναει ή τι ημερομηνια ηταν πως θα επρεπε να τους ξεχωριζουν ωστε να τους κανουν μονο συστασεις.......μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα!!!!!
παντως αν και δεν συμφωνω παντα με την τακτικη των ''οργανων'' πολλες φορες γκρινιαζουμε ετσι απο συνηθεια και ενω συνεχεια λεμε για σωστη οδηγικη συμπεριφορα και σεβασμο προς τους αλλους οδηγους βλεπωντας καθημερινα το μπαχαλο που επικρατει στους ελληνικους δρομους οταν η τροχαια γραφει [που τις περισσοτερες φορες καλα κανει ] τοτε ολοι γκρινιαζουμε για αυτο.
-
Μπορεί να μου πει κάποιος η απαγόρευση του Hands-free τι λογική έχει??
-
το ίδιο νόημα που θα είχε αν απαγορευόταν να μιλάς και με το συνοδηγό!!!
δηλαδή κανένα νόημα, όπως άλλωστε κανένα νόημα δεν έχει και η παρουσία της τροχαίας στους ελληνικούς δρόμους, εκτός από την είσπραξη...ερώτηση: απαγορεύονται και τα Bluetooth handsfree???
Σπύρος
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος η απαγόρευση του Hands-free τι λογική έχει??αλλη μια απο της χαζομαρες που κατα καιρους ''πετανε'' οι ασχετοι ''ειδικοι'' της ελληνικης αστυνομιας.
μαλλον θα παρουν πισω σιωπηρα την ''πατατα'' τους
-
αλλη μια απο της χαζομαρες που κατα καιρους ''πετανε'' οι ασχετοι ''ειδικοι'' της ελληνικης αστυνομιας.
Τόσο σιωπηρά που τελικά δεν θα ξέρουμε ότι την πήραν πίσω και άλλοι θα κόβουν κλίσεις και άλλοι όχι...
Το πιο τραγικό και γελοίο για τον δακτύλιο που λέτε δεν είναι η επιείκεια που θα έπρεπε ή όχι να δείχνουν αλλά ότι σε άλλα σημεία ήταν επιεικείς και σε άλλα όχι!
Στο ίδιο ρεπορτάζ έβλεπες τροχονόμο να κόβει κλίση και σε άλλη περιοχή να ζητάει στον οδηγό να γυρίσει πίσω... -
Στο τελος με ολους αυτους τους νομους που καποια φωτεινα μυαλα σκεφτοντε θα καταντησουμε OPOS AMERIKH. Ξερετε νομους του τυπου:απαγορευεται να τρως παγωτο την κυριακη ,απαγορευεται να πας για ψαρεμα αν φορας μποτες και αλλα τετοια κουφα που εχουν γινει ανεκδοτο σε ολο τον κοσμο.
-
παντως αν και δεν συμφωνω παντα με την τακτικη των ''οργανων'' πολλες φορες γκρινιαζουμε ετσι απο συνηθεια και ενω συνεχεια λεμε για σωστη οδηγικη συμπεριφορα και σεβασμο προς τους αλλους οδηγους βλεπωντας καθημερινα το μπαχαλο που επικρατει στους ελληνικους δρομους οταν η τροχαια γραφει [που τις περισσοτερες φορες καλα κανει ] τοτε ολοι γκρινιαζουμε για αυτο.
Απλα απο τα πιο σωστα πραγματα που εχω ακουσει στο Φορουμ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το ίδιο νόημα που θα είχε αν απαγορευόταν να μιλάς και με το συνοδηγό!!! :x
δηλαδή κανένα νόημα, όπως άλλωστε κανένα νόημα δεν έχει και η παρουσία της τροχαίας στους ελληνικούς δρόμους, εκτός από την είσπραξη...Εγώ πάλι όποτε τυγχάνει να με πλησιάζει αυτοκίνητο με 180 στην εθνική και βλέπει μπατσικό, κόβει απότομα και με περνάει με 121 km/h.
Αλλά μιας και φτάσαμε μέχρι εδώ, εγώ θα πρότεινα και τη διάλυση αστυνομίας/πυροσβεστικής/στρατού/ΕΚΑΒ κ.λπ. γιατί κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα νόημα και τρώνε και χρήματα.
Μετά μπορούμε να προχωρήσουμε στην κατάργηση της βουλής και τη λεηλασία των δημόσιων κτηρίων.
Γιούρια στα παλιούρια!
-
Πρώτο μου post στο forum
Ορίστε δύο από τις δικές μου εμπειρίες με (γκουχ γκουχ) αστυνομικούς:
Το πρώτο είναι και μία προειδοποίηση για τους ασυνείδητους που οδηγούν κλούβες (αστυνομικά λεωφορεία). Για το Θεό, διπλασιάστε την προσοχή σας αν βρεθείτε κοντά σε κλούβα. Σταματάνε παντού, στη μέση του δρόμου, χωρίς σήμα, απότομα...
Το πιο απίστευτο για μένα συνέβη στη διαστάυρωση της Μιχαλακοπουλου στο Hilton. Το λεωφορείο σταμάτησε στη μέση της διασταύρωσης για να ξεφορτώσει μπάτσους^Wαστυνομικούς... έχει κλείσει όλους όσους περίμεναν στην αριστερή στροφή... κι εγώ από πίσω κορνάρω και ουρλιάζω σαν τρελός!
Το δεύτερο περιστατικό.
Ανεβαίνω τη Φιλολάου, πηγαίνοντας προς Πανεπιστημιούπολη (εκτός δακτυλίου... γκρρ... χάλι μαύρο η Φιλολάου). Εκεί που έχει ανοίξει ο δρόμος, κοντά στη Φορμίωνος, έχω ανεβάσει ταχύτητα (γύρω στα 30-40). Στη δεξιά λωρίδα ένα αμάξι σταματάει, χωρίς alarm/φλας/τίποτα, στη μέση του δρόμου, μάλιστα μπροστά σε στάση λεωφορείου. Μην έχοντας χρόνο να τσεκάρω πίσω αριστερά για να βγάλω φλας & να κάνω ελιγμό, φρενάρω πίσω του, αν και όχι πάρα πολύ απότομα. Από πίσω μου, μηχανάκι για να αποφύγει να με στουκάρει κάνει ελιγμό και τελικά γρατζουνάει λίγο πίσω αριστερά, κάνοντας ένα βαθούλωμα.
Σταματάει ο μηχανάκιας. Του λέω, φταίει ο μπροστινός, πάω να τον βρω να του ζητήσω εξηγήσεις.
Πάμε στο αυτοκίνητο, μου λέει ο τυπάς: 'Τι λες ρε φίλε, η μηχανή φταίει, έπρεπε να κρατάει αποστάσεις.' 'Μα σταμάτησες χωρίς alarm, φλας κ.λπ., στη μέση του δρόμου, εσύ είσαι ο υπαίτιος'. 'Κοίτα, είμαι αστυνομικός, ξέρω τι σου λέω. Θα τα βρεις με τον μοτοσυκλετιστή'. (Φεύγει).
Πάω στο μοτοσυκλετιστή. Ευγενικότατος, μου ζητάει συγγνώμη κ.λπ.. Ανταλλάξαμε στοιχεία, και συμφωνήσαμε αν είναι μικρή η ζημιά να τα βρούμε μεταξύ μας. Μού λέει όμως: 'Επειδή είμαι αστυνομικός και αυτή είναι η υπηρεσιακή μηχανή μου, θα σού κάνω δήλωση με το δικό μου μηχανάκι, για να μην μπλέξω, OK;'.
Τελικά συμφώνησα, και επειδή η ζημιά ήταν ακριβή, το παιδί (ευγενικότατος το τονίζω) μού έκανε δήλωση...
No further comments.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Αλλά μιας και φτάσαμε μέχρι εδώ, εγώ θα πρότεινα και τη διάλυση αστυνομίας/πυροσβεστικής/στρατού/ΕΚΑΒ κ.λπ. γιατί κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα νόημα και τρώνε και χρήματα.Μετά μπορούμε να προχωρήσουμε στην κατάργηση της βουλής και τη λεηλασία των δημόσιων κτηρίων.
Γιούρια στα παλιούρια!
Μάλλον κάνεις πλάκα!
-
ερώτηση: απαγορεύονται και τα Bluetooth handsfree???
ΣπύροςΜε το επίπεδο που έχουν οι περισσότεροι (όχι όλοι βέβαια) άνετα το περνάς για ακουστικό βαρυκοοίας
Πλάκα, πλάκα όπως σε όλα τα πράγματα σε αυτή την χώρα η έλλειψη παιδείας και εκπαίδευσης είναι αυτό που δημιουργεί τα κενά.
Να προσθέσω άλλη μία παρατήρηση... την οποία άνετα μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς. Σε 24 περιπολικά που έχω δει τον τελευταίο καιρό (2 μήνες περίπου όταν άρχισω να μετράω) μόνο στο 1 φορούσαν ζώνη και σε αυτό μόνο ο οδηγος!!! Αυτό είναι το καλό παράδειγμα;;
-
και δε χαίρεσαι???
σκέψου ότι αν τύχει και στουκάρουν θα σκοτωθούν, οπότε....
Σπύρος
-
Όταν ήμουν φαντάρος στην Πολεμική Αεροπορία ο διοικητής σε θέματα ασφαλείας ήταν αμείλεικτος και μοίραζε καμπάνες προς γνώση και συμμόρφωση.
Μια φορά κάποιοι πιλότοι στραφάκηδες είχαν κλείσει τα ραντάρ και έγινε το έλα να δεις. Απο εκείνη την μέρα δεν ακούστηκε παρόμοιο περιστατικό και όλοι ήταν παναγίεςΚαι ερωτώ στην Αστυνομία ο διοικητής τροχαίας, ο ΓΑΔΑ, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο υπουργός, ο Γενικός Γραματέας και δεν ξέρω εγώ ποιος δεν μπορεί να πει 'Μάγκες όποιον αστυνομικό πετύχω σε περιπολικό χωρίς ζώνη την πρώτη φορά θα είναι σε δυο μέρες υποχρεωτική αργία. Την δεύτερη φορά που θα επαναληφθεί θα έχει μετάθεση και την τρίτη θα πάει σπίτι του' ?
-
και δε χαίρεσαι???σκέψου ότι αν τύχει και στουκάρουν θα σκοτωθούν, οπότε....
Σπύρος
Εντάξει μην το παρακάνουμε!!!!
-
αλλη μια απο της χαζομαρες που κατα καιρους ''πετανε'' οι ασχετοι ''ειδικοι'' της ελληνικης αστυνομιας.
Συγνωμη αλλα θα διαφωνησω μαζι σας.Το προβλημα στη χρηση κινητου στην οδηγηση δεν ειναι τοσο οτι ο οδηγος δεν εχει και τα δυο του χερια στο τιμονι οσο το οτι αποσπαται η προσοχη του απο την οδηγηση επειδη μιλαει στο κινητο.Το προβλημα αυτο ΔΕΝ λυνεται με το hands-free!Η προσοχη του οδηγου δεν ειναι 100% στην οδηγηση με αμεσο αντικτυπο στα αντανακλαστικα του οδηγου που ειναι σημαντικα μειωμενα.
Ειχα διαβασει σε καποια εφημεριδα μια αμερικανικη μελετη που ελεγε οτι η χρηση κινητου κατα την οδηγηση ισοδυναμει με μεθη που υπερβαινει κατα πολυ τα ορια του αλκοτεστ,οσον αφορα την καθυστερηση στην αντιδραση του οδηγου σε κατι ξαφνικο.Η χρηση hands-free δε βελτιωνε ιδιαιτερα την κατασταση.Χαρακτηριστικο ειναι οτι με το hands-free η αντιδραση του οδηγου απειχε παρα πολυ απο το φυσιολογικο.Η μελετη γινοταν με φρεναρισμα μετα απο καποιο ερεθισμα(οπτικο αν θυμαμαι καλα) και μετριοταν η αποσταση σε μετρα απο τη στιγμη που δοθηκε το ερεθισμα μεχρι να σταματησει το αυτοκινητο(εννοειται με ιδιο αυτοκινητο και οδηγο).Περιλαμβανοταν η χρηση κινητου με και χωρις hands-free ,η οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ και η κανονικη κατασταση.
Τα αποτελεσματα για τη χρηση του hands-free ηταν τραγικα και πιστευω οτι ΣΩΣΤΑ απαγορευεται κατα την οδηγηση. -
και δε χαίρεσαι???σκέψου ότι αν τύχει και στουκάρουν θα σκοτωθούν, οπότε....
Σπύρος
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Οσον αφορα τις ζωνες εχω δυο σοβαρες αιτιολογιες:
1.τα αλεξισφαιρα δυστυχως δε βολευουν σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να φορεθει ζωνη ασφαλειας (ευτυχως για το φιλο Σπυρο )
2.Πολλες φορες χρειαζετε αμεση εξοδος απο το περιπολικο οποτε η ζωνη πολλες φορες καθυστερει.
Τελικα αμα εισαι εξω απο το χορο καλα ειναι... -
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Συγνωμη αλλα θα διαφωνησω μαζι σας.Το προβλημα στη χρηση κινητου στην οδηγηση δεν ειναι τοσο οτι ο οδηγος δεν εχει και τα δυο του χερια στο τιμονι οσο το οτι αποσπαται η προσοχη του απο την οδηγηση επειδη μιλαει στο κινητο.Το προβλημα αυτο ΔΕΝ λυνεται με το hands-free!Η προσοχη του οδηγου δεν ειναι 100% στην οδηγηση με αμεσο αντικτυπο στα αντανακλαστικα του οδηγου που ειναι σημαντικα μειωμενα.
Ειχα διαβασει σε καποια εφημεριδα μια αμερικανικη μελετη που ελεγε οτι η χρηση κινητου κατα την οδηγηση ισοδυναμει με μεθη που υπερβαινει κατα πολυ τα ορια του αλκοτεστ,οσον αφορα την καθυστερηση στην αντιδραση του οδηγου σε κατι ξαφνικο.Η χρηση hands-free δε βελτιωνε ιδιαιτερα την κατασταση.Χαρακτηριστικο ειναι οτι με το hands-free η αντιδραση του οδηγου απειχε παρα πολυ απο το φυσιολογικο.Η μελετη γινοταν με φρεναρισμα μετα απο καποιο ερεθισμα(οπτικο αν θυμαμαι καλα) και μετριοταν η αποσταση σε μετρα απο τη στιγμη που δοθηκε το ερεθισμα μεχρι να σταματησει το αυτοκινητο(εννοειται με ιδιο αυτοκινητο και οδηγο).Περιλαμβανοταν η χρηση κινητου με και χωρις hands-free ,η οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ και η κανονικη κατασταση.
Τα αποτελεσματα για τη χρηση του hands-free ηταν τραγικα και πιστευω οτι ΣΩΣΤΑ απαγορευεται κατα την οδηγηση.Οκ...ποιο είναι πιο επικίνδυνο??
Το hands free ή τα ηχεία στα 10000 Db με ποιοτική μουσική πάντα???
Ή μήπως υπάρχει κλήση για δυνατή μουσική?Τι αλλάζει το hands free από το να μιλάω με τον συνοδηγό, ή να μιλάω με τον επιβάτη στα πίσω καθίσματα που αφηρημένοι κοιτάμε στον καθρέφτη για να τον δούμε και να έχουμε καλύτερο διάλογο, ή να έχω τα παιδιά (καλά όχι ακόμα για μένα!!) που κλαίνε και τους κάνω παρατήρηση κλπ κλπ κλπ...
Ή υπάρχει και κλήση για διάλογο με τους επιβάτες?Δεν βρίσκω λογική λοιπόν στο hands free...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα