-
Μόνο στον αυτοκινητόδρομο. Εκεί που λέμε ο δρόμος δεν έχει τέτοια όρια.
Επίσης, αν έχει σταματήσει τελείως, μπορεί να έχει γίνει αυτό εκείνη τη στιγμή και ο οδηγός να βγάζει το τρίγωνο. Δεν δικαιολογείται να πέσεις πάνω του ενώ κινείσαι στη δεξιά λωρίδα.
-
Το ενοχλητικο δεν ηταν που πηγαινε αργα στη δεξια λωριδα, ετσι κι αλλιως πηγαινε ακριβως με το οριο. Το προβλημα ειναι οτι βγηκε μεσα απο τους θαμνους, δεν τον εβλεπα, δεν με εβλεπε. Δεν πηγαινα γρηγορα, κι αν αυτο συνεβαινε σε ευθεια δεν θα υπηρχε προβλημα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως με αναγκασε να φρεναρω δυνατα πανω στη στροφη, που αν δεν ηξερα πως να το κανω (οδηγαω μολις 10 μηνες) και φρεναρα με τις ροδες στραμμενες προς το εσωτερικο της στροφης θα με μαζευανε απο το διαζωμα μετα. Και καλα που ερχομουνα εγω. Αν ηταν καποιος απο τους πολλους που περνανε απο 'κει με σχεδον τη διπλασια ταχυτητα τι θα γινοταν;;; Θα μου πειτε θα ηταν παρονομος. Οι τροχαιοι ομως θα ηταν νεκροι, αν λαβουμε υπ' οψη τη συμπαθεια που εχουν στις ζωνες ασφαλειας...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσε που έχω μια υποψία ποιος ήταν...
Κι εγώ. Ξέρω μάλιστα και που πήγαινε να φάει....
-
Πριν μερικές μερες κατευθείνομαι προς Βόλο να δω 2 ξαδερφάκια μου.
Ακριβώς πριν μπεις στην πόλη εχει μια αχανή ευθεία και το όριο είναι τα.... 80 χλμ/ω. Επειδή είχα το νου μου να ειδοποιήσω τον εξάδελφο και να μη χαθώ, το σήμα με τα 80 δεν το είδα. κι έτσι πηγαινα με την αστραπιαία ταχύτητα των 110+ (εγώ και άλλοι τόσοι που τελικά έφαγαν την καμπάνα από πισω μου).
Με τα πολλά με σταματά ο κύριος μπασκίνας, μου δείχνει στο πρι πρι ότι 'έτρεχα' και με ενημερώνει ότι είχα όριο 80...
-από πού έρχεσαι; (είδε το αμάξι γεμάτο πράγματα μέσα και αναρωτήθηκε το πουλάκι μου)
-Θεσσαλονικη
-και πού πας;
-Αθηνα
-κι εδώ τι δουλειά έχεις;;
-ήρθα να δω 2 ξαδερφους μου
-τι το ήθελες κι εσύ ρε φίλε(οινο)πνευματώδεις οι μπασκίνες μας
Δε με σύγχυσε ομως τόσο όλο αυτό το σκηνικό όσο το ότι ΚΑΝΕΙΣ από την απέναντι μεριά δεν ειδοποίησε για το φοβερό αυτό μπλόκο. Και δεν εννοώ ότι ήταν υποχρεωμένοι ε. Απλά θα ήθελα να τους δω άμα θα καρκίνιαζαν αν θα ΄'ηταν στη δικιά μας θέση (μόνο όσο ήμουν εγώ εκεί 5 αμάξια έγραψαν...)
-
'Ζητάς' προχθές στην Βασ. Σοφίας.
Τρία διαδοχικά φανάρια, σταματά μπροστά από το κόκκινο -πάνω στη διάβαση, ενώ μονίμως αριστεροδεξιά του βρίσκονταν παπιά με αναβάτες χωρίς κράνη, παράλληλα εννοείται ότι ο μπάτσος έξυνε τα π@π@ρι@ του.Τι μου λέτε για 'νέο' και 'παλιό ΚΟΚ'.
Κατά βάση, η αδιαφορία και η κατάχρηση εξουσίας (όπως και όπου τους παίρνει) είναι δεύτερη φύση τους.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Πριν μερικές μερες κατευθείνομαι προς Βόλο να δω 2 ξαδερφάκια μου.Ακριβώς πριν μπεις στην πόλη εχει μια αχανή ευθεία και το όριο είναι τα.... 80 χλμ/ω. Επειδή είχα το νου μου να ειδοποιήσω τον εξάδελφο και να μη χαθώ, το σήμα με τα 80 δεν το είδα. κι έτσι πηγαινα με την αστραπιαία ταχύτητα των 110+ (εγώ και άλλοι τόσοι που τελικά έφαγαν την καμπάνα από πισω μου).
Με τα πολλά με σταματά ο κύριος μπασκίνας, μου δείχνει στο πρι πρι ότι 'έτρεχα' και με ενημερώνει ότι είχα όριο 80...
-από πού έρχεσαι; (είδε το αμάξι γεμάτο πράγματα μέσα και αναρωτήθηκε το πουλάκι μου)
-Θεσσαλονικη
-και πού πας;
-Αθηνα
-κι εδώ τι δουλειά έχεις;;
-ήρθα να δω 2 ξαδερφους μου
-τι το ήθελες κι εσύ ρε φίλε(οινο)πνευματώδεις οι μπασκίνες μας
Δε με σύγχυσε ομως τόσο όλο αυτό το σκηνικό όσο το ότι ΚΑΝΕΙΣ από την απέναντι μεριά δεν ειδοποίησε για το φοβερό αυτό μπλόκο. Και δεν εννοώ ότι ήταν υποχρεωμένοι ε. Απλά θα ήθελα να τους δω άμα θα καρκίνιαζαν αν θα ΄'ηταν στη δικιά μας θέση (μόνο όσο ήμουν εγώ εκεί 5 αμάξια έγραψαν...)
Στην είσοδο από Βελεστίνο-Θεσ/νίκη στήνονται συνήθως στον κόμβο του περιφερειακού μετά το νεκροταφείο. Στην είσοδο από Μικροθήβες-Αθήνα πολύ συχνά περιμένουν μετά το φανάρι της 111 Π.Μ. δεξιά στους θάμνους. Να τηρείτε τα όρια.
Πάντως παρατηρώ πλέον στην εθνική πως όλο κ πιο αραιά οι απέναντι ειδοποιούν για μπλόκα. Τα σινιάλα έχουν μειωθεί. Ο κόσμος κοιτάει την πάρτη του όλο κ περισσότερο. -
Ειμαι στο Παγκρατι (λιγο πιο πισω απο τον Κωτσοβολο) και μπροστα μου ειναι ενα μπατσικο xsara. Πηγαινε με 5χμ και μου ειχε σπασει τα νευρα. Εγω εριχνα καντιλια,αλλα μαλλον δεν με εβλεπε ,γιατι αν με εβλεπε και αντιδρουσε θα τον εσπαγα στο ξυλο. Λιγο πιο κατω αναβει πορτοκαλι στο φαναρι και περναει με κοκκινο με 5χμ παλι. Φυσικα περασα και εγω με κοκκινο καθαρα και το ευχαριστηθηκα. Ας μου ελεγε τιποτα μονο....
Το αποκορυφωμα? Στριβει δεξια μετα τον Κωτσοβολο χωρις να βγαλει φλας........ -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ειμαι στο Παγκρατι (λιγο πιο πισω απο τον Κωτσοβολο) και μπροστα μου ειναι ενα μπατσικο xsara. Πηγαινε με 5χμ και μου ειχε σπασει τα νευρα. Εγω εριχνα καντιλια,αλλα μαλλον δεν με εβλεπε ,γιατι αν με εβλεπε και αντιδρουσε θα τον εσπαγα στο ξυλο. Λιγο πιο κατω αναβει πορτοκαλι στο φαναρι και περναει με κοκκινο με 5χμ παλι. Φυσικα περασα και εγω με κοκκινο καθαρα και το ευχαριστηθηκα. Ας μου ελεγε τιποτα μονο....
Το αποκορυφωμα? Στριβει δεξια μετα τον Κωτσοβολο χωρις να βγαλει φλας........700
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το αποκορυφωμα? Στριβει δεξια μετα τον Κωτσοβολο χωρις να βγαλει φλας........Δεν τα ειδες καλα.
Το οργανον παρακολουθουσε τον Παλαιοκωστα που μεταμφιεσμενος σε πιπινι κατεβηκε στην αγορα να ψωνισει.Περασε το κοκκινο μιας και η παρακολουθηση επρεπε να συνεχιστει χωρις διακοπη.
Κακως τον ακολουθησες ,μπορουσε να σε κατηγορησει για συνεργατη του κακοποιου που ηθελες να αποσπασεις την προσοχη τους. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Νομιζω οτι και οι δυο κανετε μεγαλο λαθος.
Αγαπητε GTi δεν μπορεις να ξερεις αν ο απεναντι σου εκεινη τη στιγμη ποσο και αν ενοχληθηκε επειδη δεν σου εκανε καποιο σινιαλο.
Αλλα για σκεψου τη περιπτωση βρεγμενου οδοστρωματος και να'ναι και νυχτα.Αντικρυζεις οχι δυο φωτα αλλα οκτω. Ειναι δυνατον να μη στραβωθεις;Έχεις δίκιο DAP,δεν υποστήριξα ποτέ άλλωστε ότι τα ανάβω και είμαι και σωστός από πάνω.
Για την ιστορία πάντως,τα έχω μονίμως σβηστά πλέον.Μου πέρασε η φάση να δείχνω 'κακός'..(έπεσε κι ένα πρόστιμο από τους ιππότες της ασφάλτου και ηρέμησα) -
GTI
Ποσο ηταν το προστιμο??
Και εγω τωρα τελευταια δεν τα αναβω.Δεν εχει νοημα τελικα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Νομιζω οτι και οι δυο κανετε μεγαλο λαθος.
Αγαπητε GTi δεν μπορεις να ξερεις αν ο απεναντι σου εκεινη τη στιγμη ποσο και αν ενοχληθηκε επειδη δεν σου εκανε καποιο σινιαλο.
Αλλα για σκεψου τη περιπτωση βρεγμενου οδοστρωματος και να'ναι και νυχτα.Αντικρυζεις οχι δυο φωτα αλλα οκτω. Ειναι δυνατον να μη στραβωθεις;Έχεις δίκιο DAP,δεν υποστήριξα ποτέ άλλωστε ότι τα ανάβω και είμαι και σωστός από πάνω.
Για την ιστορία πάντως,τα έχω μονίμως σβηστά πλέον.Μου πέρασε η φάση να δείχνω 'κακός'..(έπεσε κι ένα πρόστιμο από τους ιππότες της ασφάλτου και ηρέμησα) -
red_army7 έγραψε:
γιατι αν με εβλεπε και αντιδρουσε θα τον εσπαγα στο ξυλο.
-
A δεν το 'ξερες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στη δεξιά δεν ήταν; **Μπορούσε να πηγαίνει και με 10 χλμ. Τί λέω; Θα μπορούσε να έχει σταματήσει, αστυνομικός ή μη, λόγω μηχανικής βλάβης, **άρα αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να προσέχουμε διπλά αφού δεν υπάρχει μάλιστα ορατότητα ('πουρνάρια').Σχετικά με το φάρο: μπορεί να περίμενε να περάσουν τίποτα καλόπαιδα μετά από σήμα που έλαβε. Αμέσως 'μπάτσοι = ηλίθιοι'.
μην αρχισουμε παλι....
ο δρομος αυτος είναι λεωφορος (ετσι τουλαχιστον χαρακτηριζεται!)
επομενος ισχυουν και εδω οι κυρωσεις για βραδδυπορεια και παρανομη σταση σταθμευση.- -
Ειδα περιπολικό με δύο αστυνομικούς (οδηγό / συνοδηγό) να φοράνε ζώνη.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ειδα περιπολικό με δύο αστυνομικούς (οδηγό / συνοδηγό) να φοράνε ζώνη.Αυτο πρεπει να μπει 'στα πιο παραξενα που εχω δει στους ελληνικους δρομους'.Αυτοι σπανια φορανε ζωνη.Ακομα και σε καταδιωξη.
-
Μεγάλη προσοχή γιατί έχουν βγει παγανιά τις τελευταίες ημέρες και ρίχνουν βαριές καμπάνες. Χθες τρεις (!) γνωστοί και συνάδελφοί μου έφαγαν κλήσεις για διάφορους λόγους (σε έναν του πήραν το δίπλωμα για υπερβολική ταχύτητα).
-
Χθές έγραψαν την μητέρα μου για υπερβολική ταχύτητα. 41 με όριο 30 στην οδό Χελιδονούς στην Κηφισιά.
-
Θα αρχίσουν να γράφουν και ποδήλατα;;;
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα