-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λυπάμαι που δεν θα λυπηθώ για τον σκοτωμό ενός ανθρώπου που έγινε αιτία να σκοτωθεί ένας αθώος άνθρωπος 35 ετών.Συμφωνώ.
-
Δηλαδή καλά έπαθε ο ληστής; Δικαστήριο είναι ο δρόμος; Ο αστυνομικός δεν έχει μερίδιο ευθύνης;
-
Εγώ φιλάρα ούτε δικάζω ούτε καταδικάζω. Ποιος είμαι άλλωστε για να το κάνω; Αλλά έχω κάθε δικαίωμα να μην στεναχωρηθώ για το θάνατο του κακοποιού και έχω δικαίωμα να το εκφράσω.
Τις δίκες και καταδίκες τις αφήνω για το Δικαστικό Σώμα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ναι μεν ειναι ανθρωποι και κανουν λαθη, αλλα αυτο δεν μπορουν να το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια οταν εχουμε τετοια τραγικα αποτελεσματα.κρίμα που μας τέλειωσαν τη σήμερον ημέρα οι θεοί για να τους βάλουμε στολή.
Κρίμα που δεν έχουμε τα μέσα να φτιάξουμε super robocops ωστε να εξαλείψουμε τη περίπτωση να επικαλεστούν ανθρώπινη ιδιότητα.
Ναι μεν πάσχουν απο εκπαίδευση οι αστυνομικοί μας αλλα δεν φταίνε αυτοί.
-
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα. Συζήτηση κάνουμε, έτσι δεν είναι; Η ανθρώπινη ζωή κατ' εμέ είναι ζωή. Και οποιοσδήποτε θάνατος είναι τραγικός. Δικαίωμα του καθενός να μην αισθάνεται έτσι, προσπαθώ όμως να καταλάβω πως ρίχνουμε την ευθύνη στον ληστή εξ'ολοκλήρου.
Φιλικά,
Κωνσταντίνος -
Δεν ξέρω εάν η ευθύνη πέφτει 100% στο ληστή. Φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ο ληστής.
από την άλλη, οι ένστολοι δρούσαν με ένταση και είχαν λίγο χρόνο να σκεφτούν την κάθε κίνηση. Εάν δεν είναι σωστά εκπαιεδυεμένοι και εξασκημένοι τότε είναι επιρρεπείς σε λήψη κακών αποφάσεων.
-
Δεν ισχυρίζομαι πως δεν φταίει ο ληστής. Έπαιξε και έχασε. Είμαι της άποψης όμως πως δεν πρέπει να υπάρχει θέμα κακής εκπαίδευσης. Αυτό είναι το δάσος.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ναι μεν ειναι ανθρωποι και κανουν λαθη, αλλα αυτο δεν μπορουν να το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια οταν εχουμε τετοια τραγικα αποτελεσματα.
κρίμα που μας τέλειωσαν τη σήμερον ημέρα οι θεοί για να τους βάλουμε στολή.
Κρίμα που δεν έχουμε τα μέσα να φτιάξουμε super robocops ωστε να εξαλείψουμε τη περίπτωση να επικαλεστούν ανθρώπινη ιδιότητα.
Ναι μεν πάσχουν απο εκπαίδευση οι αστυνομικοί μας αλλα δεν φταίνε αυτοί.
ειναι θεμα εκπαιδευσης το οτι εκρινε σκοπιμο/σωστο/λογικο, το να βαλει αυτοκινητο και εαυτους τους ως μπλοκο απεναντι σε κινουμενο αμαξι που το οδηγαει απελπισμενος βαρυποινιτης που μολις εχει διαπραξει αλλο ενα σοβαρο εγκλημα? Δεν ηταν ατυχημα του τυπου 'ετρεχα να τον πιασω και εφυγα απο τον δρομο'...
-
πολλα εχουνε γραφτει εδω που με στεναχωρουνε πληρως...
μερικοι χρειαζεστε ξυλο νομιζω..ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον αστυνομικο-ηρωα και ο θεος να δινει χρονια στην οικογενεια του.
-
Γιατί χρειάζονται-χρειαζόμαστε ξύλο;
-
εσυ προσπαθησε λιγο ακομη να καταλαβεις
-
Ναι ακόμα προσπαθω. Φαίνεται βλάκας είμαι. Για εξήγησε μου λίγο, γιατί. Με ξέρεις μήπως και πρέπει να ρίξεις ξύλο; Σου επέβαλα την άποψη μου; Ειρωνεύτικα κανέναν γιατί έχει διαφορετική άποψη; Σε κάθε άποψη τονίζω ότι έιναι προσωπική. Μιλάω δογμτατικά; Απάντησε μου. Αν ξέρω να κάνω κάτι, είναι να συζητάω.
Κωνσταντίνος
-
Κρίμα για τον νεαρό αστυνομικό που έχασε το ζωή του ετσι αδικα... Αυτό πιστεύω δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς...
Αλλα το να κλείσεις δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κάθετα ΕΙΝΑΙ ταρζανιά όπως και να το δούμε... Πιστευω απο τυχη καθαρά δεν θρυνούμε και αλλα αθώα θύματα (πολίτες)...
Δηλαδή η αλήθεια (oh what a surprise) βρίσκεται κάπου στη μέση...
Υ.Γ. Παίδες, ηρεμείστε λίγο! Πολύ μπινελίκι εχει πέσει στις τελευταίες σελίδες...
-
παρεξηγημενη την εχετε μερικοι την εννοια της λεξης 'συζηταω' και μαλιστα καπως μπερδεμενη με την εννοια 'προσβαλλω' και 'εχω αγνοια'
για πες μου λοιπον αγαπητε κωστα,
εσενα αμα σε κυνηγανε οι μπατσοι επειδη ληστεψες μια τραπεζα ενω επρεπε να ησουνα ισοβια μεσα τι κανεις?
εμβολιζεις το περιπολικο? και αν ναι, φταινε οι μπατσοι?
καλος εισαι και του λογου σου, αν και για αλλους ητανε τα αρχικα μου σχολια... -
Μα συγνώμη, έχω ας πούμε μια λανθασμένη, διαφορετική θα το πω εγω, άποψη, σύμφωνα με τα πιστεύω κάποιου. Το σωστό είναι να τον πλακώσουμε στο ξύλο; Τι μου θυμίζει αυτο...
-
Μα συγνώμη, έχω ας πούμε μια λανθασμένη, διαφορετική θα το πω εγω, άποψη, σύμφωνα με τα πιστεύω κάποιου. Το σωστό είναι να τον πλακώσουμε στο ξύλο; Τι μου θυμίζει αυτο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα συγνώμη, έχω ας πούμε μια λανθασμένη, διαφορετική θα το πω εγω, άποψη, σύμφωνα με τα πιστεύω κάποιου. Το σωστό είναι να τον πλακώσουμε στο ξύλο; Τι μου θυμίζει αυτο...You must be new here...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα συγνώμη, έχω ας πούμε μια λανθασμένη, διαφορετική θα το πω εγω, άποψη, σύμφωνα με τα πιστεύω κάποιου. Το σωστό είναι να τον πλακώσουμε στο ξύλο; Τι μου θυμίζει αυτο...εχεις καταδιωξει ποτε εγκληματια?
με τι παντελονια κρινεις απαξιωτικα τετοιες καταστασεις?
ο αστυνομικος επεσε στο καθηκον! και το φιλοτιμο και η αισθηση ευθυνης δεν επερχεται με καμια εκπαιδευση!
αμα δεν καταλαβαινεις ουτε αυτο, αμα δεν το σεβεσαι, αρνουμαι να 'συζηταω' οπως λες μαζι σου και με καθε εναν που σκεφτεται σαν εσενα..καλο το debating, αλλα καμια φορα ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας.
-
Τί κάνω; Δεν μπορώ να ξέρω τί θα έκανα, προφανώς δεν σκέφτηκε λογικά ο ληστής. Ομως, ένας σωστα εκπαιδευμένος αστυνομικός ΠΟΤΕ δεν θα έβαζε το αυτοκίνητο του μπροστά στο άλλο, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ασφαλή διαφυγή του. Αυτό τονίζω εγώ. Ευθύνη έχει και ο αστυνομικός. Αυτοβούλως έπραξε. Αυτό με την σειρα του φυσικά δεν αναιρεί το γεγονος ότι ο ληστής είναι δολοφόνος.
Παρόλα αυτά, ας δεχτώ πως έχω άδικο. Αυτό σημαινει πως έχεις δικαίωμα να μου δώσεις ένα χέρι ξύλο; Και πίστεψε με, ξέρω πολύ καλά τι θα πει συζήτηση, και τι θα πει μιλώ με επιχειρήματα. Αν θελεις, ρίξε μια ματιά στο site που έχω στην υπογραφή μου, και θα καταλάβεις.
-
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα