-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω μιλαω για τον οδηγο και την εμπνευση του. Αλλος ο νεκρος (ο συνοδηγος)...ΥΓ Και στην τελικη ρε φιλε ακομα και ο οδηγος να ηταν ο νεκρος, αμα καποιος κανει μια μλκια και σκοτωθει, sorry αλλα εγω θα πω 'ρε παιδια εκανε μλκια ο ανθρωπος και εφαγε τα μουτρα του'. Δεν ειπα πουθενα 'καλα να παθει' η τιποτα τετοιο, αλλα τα πραγματα αντικειμενικα και ψυχρα ειναι ετσι.
Mε την διαφορά ότι σκοτώθηκε προστατεύοντας τον πολίτη από ένα ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΙΣΟΒΙΤΗ ΖΩΟ!
Στις μέρες μας, λείπουν πραγματικά τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ! -
Ο συνάδελφός του όμως τι δουλειά είχε να τον εκθέσει σε τέτοιο κίνδυνο;
Δηλαδή, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ πρέπει να είναι κανείς για να μην καταλαβαίνει ότι ο επικίνδυνος εγκληματίας δεν πρόκειται να πτοηθεί από μπλόκα κλπ; Για μια σύλληψη (που μπορεί να την κάνεις και λίγο αργότερα συνεχίζοντας την καταδίωξη) θα παίξεις κορώνα-γράμματα τη ζωή του συναδέλφου σου;
Εγώ προσωπικά δεν θα θυσίαζα τον συνάδελφό μου για να πιάσω κανέναν εγκληματία. Όποιος είναι τόσο γενναίος, βάζει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ κεφάλι στον τορβά, όχι κάποιου άλλου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο συνάδελφός του όμως τι δουλειά είχε να τον εκθέσει σε τέτοιο κίνδυνο;Δηλαδή, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ πρέπει να είναι κανείς για να μην καταλαβαίνει ότι ο επικίνδυνος εγκληματίας δεν πρόκειται να πτοηθεί από μπλόκα κλπ; Για μια σύλληψη (που μπορεί να την κάνεις και λίγο αργότερα συνεχίζοντας την καταδίωξη) θα παίξεις κορώνα-γράμματα τη ζωή του συναδέλφου σου;
Εγώ προσωπικά δεν θα θυσίαζα τον συνάδελφό μου για να πιάσω κανέναν εγκληματία. Όποιος είναι τόσο γενναίος, βάζει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ κεφάλι στον τορβά, όχι κάποιου άλλου.
Εξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Δεν μπορείς να γνωρίζεις εκείνη την στιγμή πώς θα αντιδράσεις γιατί όλα γίνονται σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Θεωρώ την λογική γιατί δεν έβαλε το τομάρι του μπροστά τουλάχιστον ατυχής!
Λες να ήθελε να σκοτώσει τον συνάδελφό του...; Μην τρελαθούμε...
Δικαιολογούμε το ΖΩΟ που σκότωσε και κρίνουμε τον αστυνομικό που προσπάθησε να κάνει τα αυτονόητα.Ειλικρινά λυπάμαι με αυτά που διάβασα σήμερα εδώ μέσα...
-
Καλά, σοβαρολογούμε;
Ο εγκληματίας είναι απολύτως δεδομένο ότι δεν θα υπολόγιζε τη ζωή του αστυνομικού. Αυτό δε μπορούσε να το έχει ΒΙΔΩΜΕΝΟ στο μυαλό του ο οδηγός του περιπολικού;
Και σιγά μη σταματούσε ο καταδιωκόμενος! Η αποτελεσματικότερη μέθοδος είναι να τον κάνεις να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Τώρα, μ'αυτήν την εξυπνάδα, μπορεί ο εγκληματίας να πήγε στον άλλο κόσμο (χέστηκα για τον εγκληματία), αλλά ένας αστυνομικός που δεν έφταιγε σε τίποτα πλήρωσε τη βλακεία του συναδέλφου του και είναι στον άλλο κόσμο.-
-
ρε συ elteo...
νεκρος ειναι ο συνοδηγος, και για αυτον δεν εχουμε πει τιποτα απαξιωτικο. Για τον βλακα τον οδηγο μιλαμε που διαλεξε αυτο τον τροπο (ξαναλεω, ΑΝ εγιναν ετσι οπως ακουγεται τα πραγματα) για να σταματησει εναν επικινδυνο/απελπισμενο εγκληματια. Ουτε δωσαμε κανενα δικιο στον εγκληματια, παρα μονο στην περιπτωση που το περιπολικο τον εκλεισε στεγνα μπαινοντας απο το αντιθετο ρευμα μπροστα του και δεν μπορουσε να αντιδρασει. ΑΝ εγινε κατι τετοιο, που ΔΕΝ το γνωριζω, τοτε ναι ρε φιλε ο μπατσος σκοτωσε τους αλλους δυο με αυτο που εκανε.
οσο για το 'εξω απο τον χορο', ναι κανεις δεν ξερει τι μπορει να σκεφτηκε εκεινη την στιγμη. Αλλα ειλικρινα, εσυ σε μια τετοια περιπτωση θα σου περναγε απο το μυαλο να χρησιμοποιησεις το αυτοκινητο που ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ, ως ασπιδα/μπλοκο σε κινουμενο οχημα? Ποσο μαλλον καποιο που οδηγει καποιος αποδεδειγμενα επικινδυνος (ενοπλη ληστεια)? Ε τοτε εισαι και εσυ βλακας ρε φιλε, πως να το κανουμε δηλαδη?
-
Και μάλιστα με πολύ μεγάλη πιθανότητα να σκοτωθεί ο συνάδελφός σου...
-
Ο οδηγός χαροπαλεύει.
Το λέτε σαν να πέταξε το μπατσικό(περιπολικό) με τον συνάδερφο του στον ληστή και αυτός να την κοπάνησε.**Επίσης δεν ξέρετε αν τελικά αυτός που έπεισε τον άλλο..ήταν ο συνοδηγός τον οδηγό **
Προφανώς ο Kacey ήταν εκεί τριγύρω και μπορεί να είναι απόλυτος..για όλα.Αγνοεί ότι η σιωπή είναι χρυσός σε ορισμένες περιπτώσεις και ως ειδήμων σε θέμα που δεν κατέχει(αφού δεν ήταν στο περιπολικό και λείπουν δυστυχώς και όι μαρτυρίες των πρωταγωνιστών)πρόλαβε και να βγάλει πόρισμα και να μας βάλει και στην θέση μας.
Ο οδηγός σκότωσε τον συνοδηγό και τον απελπισμένο ληστή(εδώ θα βάλω και ένα σνιφ.)CASE CLOSED BY KACEY.
Δεν αποκλείω επίσης ο οδηγός να είχε προηγούμενα με τον συνοδηγό(να του είχε πηδήξει την γκόμενα) και να βρήκε αφορμή τον απελπισμένο ληστή και να τον έριξε πάνω του για να τον ξεπαστρέψει.Φυσικά ήξερε ότι ο ίδιος δεν θα φάει χώμα,απλά θα φιλοξενηθεί στην εντατική για λίγο και μετά βλέπουμε..
Αλήθεια μετά την σύγκρουση έψαξαν τον λιπόθυμο οδηγό;Είσαι σίγουρος Kacey ότι μετά την σύγκρουση δεν πήγε στο αυτοκίνητο του απελπισμένου ληστή,του βούτηξε τα κλοπιμαία,και επέστρεψε στο μπατσικό όπου τον βρήκαν αναίσθητο;Βέβαια οι πυροσβέστες ισχυριστηκαν ότι αμφότεροι ήταν σφηνωμένοι στις λαμαρίνες,αλλά πολύ αμφιβάλλω.Καλά κουμάσια και οι πυροσβέστες,άι στο διάολο όλοι τους. -
τελικα η κοροιδευεις/ειρωνευεσαι η πραγματικα δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω οποτε εισαι εντελως ανοητος. Δεν μπορω να βγαλω αλλο συμπερασμα. Εχω γραψει 500 φορες το εξης:
AN τα πραγματα εγιναν ετσι οπως λενε οι ΑΥΤΟΠΤΕΣ μαρτυρες που ηταν σε εκεινο το σημειο, τοτε η αποψη μου ειναι η ταδε. AN τα πραγματα εγιναν ετσι οπως τα ειπε ο jzer40 (ηρθε απο το αντιθετο και εκλεισε το απεναντι αυτοκινητο ενω εκεινο πηγαινε κατα πανω του), τοτε η αποψη μου ειναι η δεινα.
AN τελικα δεν εγιναν ετσι και δεν ξερουμε τι εγινε, δεν εχω αποψη. Αν συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις, τοτε δεν χρειαζεται να συζηταμε αλλο.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο οδηγός χαροπαλεύει.Το λέτε σαν να πέταξε το μπατσικό(περιπολικό) με τον συνάδερφο του στον ληστή και αυτός να την κοπάνησε.**Επίσης δεν ξέρετε αν τελικά αυτός που έπεισε τον άλλο..ήταν ο συνοδηγός τον οδηγό **
Προφανώς ο Kacey ήταν εκεί τριγύρω και μπορεί να είναι απόλυτος..για όλα.Αγνοεί ότι η σιωπή είναι χρυσός σε ορισμένες περιπτώσεις και ως ειδήμων σε θέμα που δεν κατέχει(αφού δεν ήταν στο περιπολικό και λείπουν δυστυχώς και όι μαρτυρίες των πρωταγωνιστών)πρόλαβε και να βγάλει πόρισμα και να μας βάλει και στην θέση μας.
Ο οδηγός σκότωσε τον συνοδηγό και τον απελπισμένο ληστή(εδώ θα βάλω και ένα σνιφ.)CASE CLOSED BY KACEY.
Δεν αποκλείω επίσης ο οδηγός να είχε προηγούμενα με τον συνοδηγό(να του είχε πηδήξει την γκόμενα) και να βρήκε αφορμή τον απελπισμένο ληστή και να τον έριξε πάνω του για να τον ξεπαστρέψει.Φυσικά ήξερε ότι ο ίδιος δεν θα φάει χώμα,απλά θα φιλοξενηθεί στην εντατική για λίγο και μετά βλέπουμε..
Αλήθεια μετά την σύγκρουση έψαξαν τον λιπόθυμο οδηγό;Είσαι σίγουρος Kacey ότι μετά την σύγκρουση δεν πήγε στο αυτοκίνητο του απελπισμένου ληστή,του βούτηξε τα κλοπιμαία,και επέστρεψε στο μπατσικό όπου τον βρήκαν αναίσθητο;Βέβαια οι πυροσβέστες ισχυριστηκαν ότι αμφότεροι ήταν σφηνωμένοι στις λαμαρίνες,αλλά πολύ αμφιβάλλω.Καλά κουμάσια και οι πυροσβέστες,άι στο διάολο όλοι τους.+1.
-
Τι +1 και case closed ρε παιδιά θα τρελαθούμε!
Δε συμφωνώ με την 'υποθετική διαλεύκανση' της υπόθεσης από τον kacey. Το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι πως δεν είναι απόλυτος ο άνθρωπος! Τόσα αν έχει γράψει με βάση τα όσα είπαν άλλα μέλη και τι ακούστηκε από τα ΜΜΕ. ΑΑΑΑΝ δεν ισχύουν αυτά, αλλά κάτι άλλο (όπως λέει) αλλάζει το θέμα...Τώρα είναι kace(y) closed
-
Η κοσμοθεωρία του Kacey -χωρίς βέβαια να τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά με υπεραρκετά δείγματα γραφής από τα πολυάριθμα μηνύματα του- συνοψίζεται ως εξής:
'Για όλα φταίνε οι Έλληνες μπάτσοι και ασφαλώς ο κόσμος μας θα ήταν πολύ πιο ωραίος χωρίς αυτούς'.
-
Κι εγώ σας λέω με πάσα ειλικρίνεια και όποιος θέλει το πιστεύει, ότι ο 'kacey' όχι απλώς έχει δίκιο αλλά και λίγα λέει.
'Γράφω' πάνω από 50.000χμ το χρόνο , έχω περάσει τη μισή μου ζωή (που λέει ο λόγος) , στους δρόμους και αυτά που βιώνω εγώ ταυτίζονται απόλυτα με αυτά που γράφει.
Αλλωστε η αντίδραση του εν λόγω κυρίου στο φόρουμ, τα λέει όλα από μόνη της.Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε άλλο.
-
Εγώ είμαι ο εν λόγω κύριος;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ είμαι ο εν λόγω κύριος;Για τον Kacey μιλάει λογικά...(ειρωνικό ύφος)
-
Εγώ είμαι ο εν λόγω κύριος;για όνομα!
Αναφέρομαι στον αστυνομικό, που μετά από ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, 'δήλωσε' ότι αποχωρεί από το φόρουμ.
-
Κάνω περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα κάθε χρόνο, και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με την αστυνομία. Εκτός αν πρόβλημα και κακή συμπεριφορά θεωρούμε το να σε γράψουν επειδή παραβίασες τον ΚΟΚ. Τότε ναι είναι όλοι τους αλήτες και ντροπή τους που δεν μας αφήνουν να οδηγούμε όπως γουστάρει ο καθένας.
Για τον συγκεκριμένο χρήστη λέω ότι ασφαλώς δεν πρόκειται να κάτσω να υπερασπιστώ κάποιον που έχασε το δίκιο του, επειδή ακριβώς έχασε την ψυχραιμία του.
Τώρα για την θεώρηση σου ως προς τους αστυνομικούς γενικότερα, Traveller, διαφωνούμε 100%, αλλά συμφωνούμε ότι το θέμα έχει αρχίσει να κουράζει, οπότε το αφήνω εδώ.
-
Η κοσμοθεωρία του Kacey -χωρίς βέβαια να τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά με υπεραρκετά δείγματα γραφής από τα πολυάριθμα μηνύματα του- συνοψίζεται ως εξής:'Για όλα φταίνε οι Έλληνες μπάτσοι και ασφαλώς ο κόσμος μας θα ήταν πολύ πιο ωραίος χωρίς αυτούς'.
χαιρομαι που καταφερα να μαθω κινεζικα, γιατι φαινεται κινεζικα γραφω για να βγαζεις τετοια συμπερασματα. Θες να σου πω ποια ειναι η κοσμοθεωρια μου? Οριστε:
σιχαινομαι τους μπατσους που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους (αντικειμενικα σωστα, οχι 'σωστα' οπως νομιζετε οτι θεωρω πως πρεπει να ειναι το σωστα) και ακομα περισσοτερο αυτους που νομιζουν οτι εχουν δικαιωμα να κανουν οτι θελουν εκεινοι μονο και μονο επειδη φορανε μια στολη. Και στα μερη που κυκλοφορω εγω, 8 στους 10 ειναι τετοιοι. δεν εχω κανενα προβλημα με τους σωστους αστυνομικους. Λες οτι δεν εχεις αντιμετωπισει ποτε προβλημα με τους αστυνομικους. Ε λοιπον εγω αντιμετωπιζω συνεχεια κατι τετοιους αχρειους τυπους. Ελα μια μερα μια βολτουλα με εμενα να τους δεις και εσυ, να δεις την συμπεριφορα τους και να ακουσεις τι λενε και τι διατασουν, σκεψου μετα οτι αυτα εγω τα βλεπω καθε μερα, και μετα θα δουμε αν αλλαξεις γνωμη.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σε ποια αγγλια τα ειδες αυτα?
μηπως εβγαινες κι εκει για κοντρες? ασε μας ρε kacey να πουμε πρωινιατικαμαλλον εκει ησουνα 'κυρια' και εδω αλλαξες τακτικες και γλωσσαρι..
ελα ρε παντογνωστη!
μηπως ξερεις και τι ωρα πηγαιναμε για χεσιμο?
ρε κατι λουληδες...
με ειχαν σταματησει πολλες φορες ακομα και οταν ειχα κανει μαλακια και συμπεριφερ8ηκαν σαν κυριοι...σε σημειο να με κανουν να αισ8ανομαι ασχημα.και αυτος ειναι ο κανονας...αυτα στην αγγλια...γιατι στην ελλαδα...ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ αστυνομικος/τροχαιος ειναι η εξαιρεση...και ευτυχως υπαρχουν λιγοι... -
Εγώ θα το πάω σε κάποια άλλη πλευρά που δεν την έχει αγγίξει κανένας. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός, κατά μία έννοια, είναι περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού κράτους, εφόσον ο Ελληνικός λαός πλήρωσε για να εκπαιδευθεί ώστε να αναλάβει την αποστολή που ορίζει η περιγραφή επαγγέλματος ενός αστυνομικού. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αναλώσιμος για να σκοτώνεται από μαλακίες συναδέλφων (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση) ή ανωτέρων του (όπως μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει όταν μου βγαίνουν ΠΕΖΟΙ στην αριστερή λωρίδα της Ε.Ο. για να κόψουν κλήσεις) ή δικές του (όπως όταν κάνει ταρζανιές οδηγώντας το περιπολικό). Σημαίνει επίσης ότι δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών.
Τώρα, κατανοώ ότι πολλούς τους πείραξε ο όρος 'απελπισμένος' που χρησιμοποίησε ο kacey για να περιγράψει την ψυχική κατάσταση του ληστή. Όντως, ο καταδιωκώμενος βρίσκεται σε μια ψυχική κατάσταση που μπορεί κάπως έτσι να περιγραφεί. Αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τη βαρύτητα της προτέρας του πράξεως για την οποία η αστυνομία προσπαθεί - πολύ σωστά - να τον συλλάβει.
Εφόσον όμως η αστυνομία γνωρίζει ότι έχει να κάνει με ένα άτομο που ενεργεί κατ'αυτόν τον τρόπο, πρέπει να λάβει τα μέτρα της για να προστατεύσει πολίτες και αστυνομικούς, με τον κάθε αστυνομικό να προστατεύει - ΒΕΒΑΙΩΣ - τον συνάδελφό του, έτσι ώστε να διατηρείται το πλεονέκτημα της αριθμητικής υπεροχής και - γιατί όχι; - η υπεροχή σε ισχύ πυρός.
Ο ληστής μπορούσε μια χαρά να συλληφθεί χωρίς να σκοτωθεί ο αστυνομικός που δεν έφταιγε σε τίποτα. ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα, το οποίο έχω θίξει και εγώ και ο kacey.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
σε ποια αγγλια τα ειδες αυτα?
μηπως εβγαινες κι εκει για κοντρες? ασε μας ρε kacey να πουμε πρωινιατικαμαλλον εκει ησουνα 'κυρια' και εδω αλλαξες τακτικες και γλωσσαρι..
ελα ρε παντογνωστη!
**μηπως ξερεις και τι ωρα πηγαιναμε για χεσιμο?
ρε κατι λουληδες...
**με ειχαν σταματησει πολλες φορες ακομα και οταν ειχα κανει μαλακια και συμπεριφερ8ηκαν σαν κυριοι...σε σημειο να με κανουν να αισ8ανομαι ασχημα.και αυτος ειναι ο κανονας...αυτα στην αγγλια...γιατι στην ελλαδα...ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ αστυνομικος/τροχαιος ειναι η εξαιρεση...και ευτυχως υπαρχουν λιγοι...χεσιμο? μηπως καθε φορα που βλεπεις φαρο?
στο θεμα:
οι ιδιοι οι αστυνομικοι λενε οτι περιπου ενας στους τεσσερις ειναι σκαρτος.
το προβλημα και αρχη του κακου ειναι η μεγαλη αδιαφορια της πολιτειας.
ομως με συμπεριφορες σαν τις δικες σας (γενικη απαξιωση) απλα εξασφαλιζετε με ακριβεια οτι σε καμια 10αρια χρονια οταν κατι γινεται θα ξαμολιουνται νατοϊκοι μισθοφοροι να καθαρισουνε γιατι την αστυνομια θα την εχετε κλεισει σε ρολο γραφειοκρατη.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα