-
kacey, μόνο από σεβασμό προς τις ζωές που χάθηκαν, μήπως θα ήταν καλύτερα να μην χαρακτηρίζουμε τις πράξεις αυτές ως ηλίθιες; Ας πάρουμε αφορμή να διατυπώσουμε διαμαρτυρία και κριτική στην ελληνική αστυνομία, όχι στα δύο παιδια, που ήταν ακατάλληλα προετιμασμένα για αυτό που έγινε.
Φιλικά
-
5 χρονια στην αγγλια ημουν, και εχω αμεση επιγνωση του επιπεδου της αστυνομιας εκει. Και πιστεψε με, εκεινη η αστυνομια εχει τον πληρη σεβασμο μου. Γιατι κανουν την δουλεια τους σωστα χωρις να με μαμανε και να το παιζουν μαγκες...
Και γενικα οποιος κανει σωστα την δουλεια του, τον σεβομαι. Και δεν τον λεω μπατσο. Αλλα που να παρετε απο λογια εσεις...
αν οι αυτοπτες μαρτυρες λενε πιπες, τοτε δεν φταιω εγω. Αν δεν λενε πιπες και εγιναν ετσι οπως τα νομιζω, τοτε αυτα που λεω εμενα μου φαινονται μια χαρα, εσυ φαινεται εισαι της λογικης 'εκεινος ειναι αστυνομικος αρα εχει δικιο, τα εκανε ολα σωστα'. Για εμενα τοτε εσυ λες πραγματα που ειναι για τον λουτσο καβαλα. απλα πραγματα.
-
σε ποια αγγλια τα ειδες αυτα?
μηπως εβγαινες κι εκει για κοντρες? ασε μας ρε kacey να πουμε πρωινιατικαμαλλον εκει ησουνα 'κυρια' και εδω αλλαξες τακτικες και γλωσσαρι..
-
στην αγγλια της μεγαλης βρετανιας μεγαλε...
και μαλλον εσυ θα πρεπει να σταματησεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις.
-
για πες μου λοιπον...
εβγαινες κι εκει για κοντριτσες?
εγραφες κι εκει στα φορα οτι γ@μιουνται οι ηλιθιοι μπατσοι
και ειχες αυτοκολλητα 'in streetracing we trust'?τα συμπερασματα που βγαζω ειναι δικο μου καπελο.
αποδειξε με λαθος αν μπορεις. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
και μαλλον εσυ θα πρεπει να σταματησεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις.+1
-
κι εσυ dino, αποδειξε με λαθος αν μπορεις..
-
Όσον αφορά το θέμα, εσύ κόλλησες ότι δεν σέβομαι τον αστυνομικό κτλ κτλ. Εγώ σου λέω εδώ και ώρες πως δέχομαι και τιμώ την αυτοθυσία του αστυνομικού, αλλά κατακρίνω την έλλειψη εκπαίδευσης στην Ε.Α. Αυτήν κατακρίνω και θα κατακρίνω, όταν την παρατηρώ συχνότερα από όσο θα ήθελα.
Τα συμπεράσματα που έβγαλες για εμένα, και τους χαρακτηρισμούς που μου πρόσαψες, άστα, γιατί δεν νομίζω ότι σε τιμούν.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για πες μου λοιπον...εβγαινες κι εκει για κοντριτσες?
εγραφες κι εκει στα φορα οτι γ@μιουνται οι ηλιθιοι μπατσοι
και ειχες αυτοκολλητα 'in streetracing we trust'?τα συμπερασματα που βγαζω ειναι δικο μου καπελο.
αποδειξε με λαθος αν μπορεις.α) ναι
β) οχι γιατι δεν ηταν ηλιθιοι και γιατι δεν χρειαζοταν να γαμιουνται, αφου εκαναν την δουλεια τους σωστα, δεν με εβριζαν, δεν το επαιζαν εξουσια ενω ξεραμε και οι δυο οτι εχουν αδικο και μονο με αβασιμες απειλες (νομιζουν οτι) μπορουσαν να εφαρμοσουν αυτο που τους καυλωσε.
Επισης οταν θεωρουσα οτι εχουν αδικο (σπανιοτατα αφου εκαναν ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΣΤΑ) το συζηταγαμε πολιτισμενα και μερικες φορες ελεγαν και συγνωμη αφου παραδεχοντουσαν οτι εχουν αδικο. κομα και οταν με γαμουσαν μεταφορικα επειδη την εκανα την μλκια μου, το εκαναν με τετοιο τροπο που τους ελεγες και ευχαριστω.
Οχι σαν τα γουρουνια εδω περα (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, για μια ακομη φορα: διαχωριζω τον αστυνομικο απο τον μπατσο, και συμπεριφερομαι στον καθενα ετσι οπως του αξιζει) που γυρνανε και σου λενε 'οταν σου μιλαει η αστυνομια θα κανεις την κοτα'. Που βγαζουν πανω σου τα κομπλεξ που τους περασε η μαμακα και ο μπαμπακας οταν ηταν παιδια, και τωρα που τους χαρισαν μια στολη και ενα οπλο το παιζουν σεριφηδες της αγριας δυσης.*
Εγω σχεδον καθημερινα με τετοιους μπατσους της κακιας ωρας εχω νταραβερια. Εσυ ισως να ζεις σε καποια φανταστικη πολιτεια που ειναι ολοι τους ευγενεστατοι και κανουν απλα την δουλεια τους.*
γ) οχι γιατι το αυτοκολλητο δεν λεει μονο αυτο, λεει και κατι πολυ σημαντικο απο κατω και αυτο ειναι το νοημα του. Το αυτοκολλητο βγηκε για εναν πολυ συγκεκριμενο λογο και γεγονος, και στην αγγλια δεν κολλαγε.
*Αμα ψαξεις τα ποστ μου, θα βρεις μια ιστοριουλα που εχω γραψει για το βραδυ που με πετυχαν ασφαλιτες να κανω την πλατεια του Ρεντη με το πλαι (4 το πρωι καθημερινης). Αφου με καταδιωξαν (πολιτικο αυτοκινητο, μεχρι να βγαλουν φαρο+σειρηνα δεν ηξερα οτι ειναι αστυνομικοι), παρα το οτι με εβγαλαν εξω και με ειχαν με τα οπλα (οδηγουσα παλιο πισωκινητο, ειχα μαλλια, και γενικα κατα ΔΙΚΗ μου αποψη φαινομουν 'υποπτος' και περιεργος τυπος) και μου εψαξαν αμαξι+τσαντες+τμημα για εξακριβωση, εδω μεσα βγηκα και εγραψα τα καλυτερα λογια. Γιατι δεν τους σκυλοεβρισα τοτε? επειδη τοτε οντως εκαναν (και σωστα) την δουλεια τους.
-
PetRaN
φιλικά: Ημαρτον
-
Με το συμπάθειο ρε μάγκες αλλά με τις αντιπαραθέσεις έχετε κακοποιήσει σεξουαλικά τη συζήτηση.
-
ε τουλαχιστον ημαστε on topic
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ2 Οταν θα ερθει καποιος 'ηρωας' μπατσος και φαει καναν δικο σας σε 'καταδιωξη' η επειδη νομιζει οτι ειναι ο απολυτος αρχοντας του δρομου και κανει οτι γουσταρει, οπως εγινε στην Βουλιαγμενης με το παπακι, οπως εγινε στην Κατεχακη που εκλεισαν+πεταξαν κατω+σκοτωσαν εν ψυχρω οδηγο ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ επειδη δεν σταματησαν σε ελεγχο για κρανη, να τον υποστηριξετε επειδη χτυπησε/πεθανε και εκεινος. Και να τον πειτε και ηρωα. Να μην πειτε 'ρε τον μαλακα τι εκανε'......κι έψαχναν οι κακόμοιροι γονείς αυτόπτες μάρτυρες, μια που οι ήρωες είχαν μαζευτεί και καθάριζαν το χώρο από αποδεικτικά...
Κι εγώ θεωρώ μαλακία αυτό που έκανε ο οδηγός αστυνομικός, αλλά αυτός θα πρέπει να ζήσει με τις τύψεις του κι οι συγγενείς του άτυχου με τον πόνο τους.
Περισσότερο δεν μου πέφτει λόγος εύχομαι πάντως να είναι ο τελευταίος που την πατάει από βλακεία άλλου... -
Σπαστικό να φεύγει κάποιος από την ουρά αριστερού ή δεξιού φαναριού και να μπαίνει μπροστά της κάθετα. Όποτε τους βλέπω σκέφτομαι 'Μα να μην υπάρχει ένας αστυνομικός ρε γμτ να τους σκίσει;'. Τι γίνεται όμως όταν αυτό το κάνει περιπολικό με σβηστό φάρο και σειρήνα;
-
Παιδιά, συγνώμη για αυτό ο κουραστικό γαΐτανακι. Αλλά και οι προσβολλές έχουν τα όρια τους.
@manosk: τότε απλά κάθεσαι και σκέφτεσαι πόσο χαζός αισθάνεσαι που σκέφτικες κάτι τέτοιο. Βρίσκομαι σε φανάρι για να κάνω αριστερά, κλασσικά 1-2 έρχονται από δεξιά για να κόψουν. Σκέφτομαι πού είστε τώρα; Αμέσως (ούτε τζίνι να υπήρχε) εμφανίζεται τροχαία xsara, μας προσπερνάει όλους από δεξιά, και κάνει παράνομα αναστροφή.
-
droemmen
ναι το ξεχασα αυτο, οτι πλακωσαν 15 αλλα περιπολικα και εκαναν ολη την περιοχη λαμπικο και μετα δεν ηξερε κανενας τιποτα, και οποιοι ηταν μαρτυρες τους εστελναν σπιτι τους η τους πηγαιναν για 'εξακριβωση'.
nasos/156ti
εχθρα προς αυτους που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους. Η ακομα χειροτερα πραγματα...
-
Εγώ επαναλαμβάνω: ο αστυνομικός οφείλει να προστατεύει το κοινωνικό σύνολο, τους συναδέλφους του και τον εαυτό του. Ο συγκεκριμένος έκανε την απίστευτη βλακεία να χρησιμοποιήσει ως μπλόκο το αυτοκίνητο με τον συνάδελφό του μέσα. Άντε, το καταλαβαίνω να θυσιάσει το αυτοκίνητο, λαμαρίνες είναι, πάει στο διάολο. Μπρος στο να συλληφθεί ένας επικίνδυνος κακοποιός, αξίζει η θυσία ενός αμαξιού αξίας 15.000 ευρώ. Ο συνάδελφός του τι έφταιγε, μπορώ να μάθω;
Τώρα παίρνετε το μέρος του βλάκα επειδή ΔΕΝ σκοτώθηκε πολίτης όπως στην οδό Νιόβης ή όπως σε πλήθος άλλων παρομοίων περιπτώσεων. Αν όμως σκοτωνόταν κι ένας άλλος οδηγός προφανώς θα ψέλνατε άλλο τροπάρι και θα πέφτατε να φάτε τον αστυνομικό.
Κάτι τέτοιοι 'γενναίοι' είναι που έχουν κάνει την ΕΛ.ΑΣ. ανυπόληπτη, γιατί δεν λειτουργούν με το πάνω, αλλά με το κάτω κεφάλι. Αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πόσο μαλάκας είναι ένας αστυνομικός που νομίζει ότι είναι ο Μελ Γκίμπσον στο 'Φονικό Όπλο'. Λυπάμαι πάρα πολύ που βλέπω να υπάρχει κόσμος ο οποίος θεωρεί ότι καλώς πράττουν τέτοιοι πανύβλακες.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Κι εγώ θεωρώ μαλακία αυτό που έκανε ο οδηγός αστυνομικός, αλλά αυτός θα πρέπει να ζήσει με τις τύψεις του κι οι συγγενείς του άτυχου με τον πόνο τους.
Περισσότερο δεν μου πέφτει λόγος εύχομαι πάντως να είναι ο τελευταίος που την πατάει από βλακεία άλλου...Εγώ αμφιβάλλω αν θα έχει τύψεις, γιατί οι τύψεις προϋποθέτουν την ύπαρξη νοημοσύνης αντίστοιχης τουλάχιστον αυτής ενός ζώου φέροντος εγκέφαλο και όχι γάγγλια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
GTiαμα παρακολουθεις τα οσα γραφω εδω και 3 χρονια εδω μεσα για μπατσους, αστυνομους (αλλο το ενα αλλο το αλλο ε...), κοντρες και 'κοντρες', και παει λεγοντας, και καταλαβαινες τι διαβαζες, δεν θα εγραφες τις αηδιες που γραφεις τωρα. επειδη λοιπον η δεν τα εχεις διαβασει η δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω σε απλα ελληνικα, δεν χρειαζεται να αφιερωσω αλλο χρονο να σου εξηγησω. Μπορεις η να κραζεις αλογιστα και να λες αρλουμπες, η να ψαξεις τα διαφορα ποστ μου στα αντιστοιχα τοπικς μπας και σχηματισεις ενημερωμενη αποψη για αυτα που λεω. Μετα κρινε.
Γι'αυτό τις έσβησα τις αηδίες μου,για να μην τις δεις και γράψεις τις δικές σου ως απάντηση.Δυστυχώς όμως δεν σε πρόλαβα.
Δεν γουστάρεις παληκάρι να δείχνεις τον στοιχειώδη σεβασμό σε έναν νεκρό;Μισώσεις και το κάνεις,δεν θα κάτσω εγώ να στο μάθω.
Θα έκανα πάντως copy σε μερικά πετυχημένα που έγραψες περί δικαιωμάτων του...απελπισμένου...βαρυποινίτη κ.α,έτσι για να γελάσουμε και λίγο,αλλά ειλικρινά βαριέμαι.Επειδή έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το αντιπαρατίθεμαι με ένα nick name,το κλείνω εδώ.
-
Εγω μιλαω για τον οδηγο και την εμπνευση του. Αλλος ο νεκρος (ο συνοδηγος)...
ΥΓ Και στην τελικη ρε φιλε ακομα και ο οδηγος να ηταν ο νεκρος, αμα καποιος κανει μια μλκια και σκοτωθει, sorry αλλα εγω θα πω 'ρε παιδια εκανε μλκια ο ανθρωπος και εφαγε τα μουτρα του'. Δεν ειπα πουθενα 'καλα να παθει' η τιποτα τετοιο, αλλα τα πραγματα αντικειμενικα και ψυχρα ειναι ετσι.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα