Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για πες μου λοιπον...
εβγαινες κι εκει για κοντριτσες?
εγραφες κι εκει στα φορα οτι γ@μιουνται οι ηλιθιοι μπατσοι
και ειχες αυτοκολλητα 'in streetracing we trust'?
τα συμπερασματα που βγαζω ειναι δικο μου καπελο.
αποδειξε με λαθος αν μπορεις.
α) ναι
β) οχι γιατι δεν ηταν ηλιθιοι και γιατι δεν χρειαζοταν να γαμιουνται, αφου εκαναν την δουλεια τους σωστα, δεν με εβριζαν, δεν το επαιζαν εξουσια ενω ξεραμε και οι δυο οτι εχουν αδικο και μονο με αβασιμες απειλες (νομιζουν οτι) μπορουσαν να εφαρμοσουν αυτο που τους καυλωσε.
Επισης οταν θεωρουσα οτι εχουν αδικο (σπανιοτατα αφου εκαναν ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΣΤΑ) το συζηταγαμε πολιτισμενα και μερικες φορες ελεγαν και συγνωμη αφου παραδεχοντουσαν οτι εχουν αδικο. κομα και οταν με γαμουσαν μεταφορικα επειδη την εκανα την μλκια μου, το εκαναν με τετοιο τροπο που τους ελεγες και ευχαριστω.
Οχι σαν τα γουρουνια εδω περα (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, για μια ακομη φορα: διαχωριζω τον αστυνομικο απο τον μπατσο, και συμπεριφερομαι στον καθενα ετσι οπως του αξιζει) που γυρνανε και σου λενε 'οταν σου μιλαει η αστυνομια θα κανεις την κοτα'. Που βγαζουν πανω σου τα κομπλεξ που τους περασε η μαμακα και ο μπαμπακας οταν ηταν παιδια, και τωρα που τους χαρισαν μια στολη και ενα οπλο το παιζουν σεριφηδες της αγριας δυσης.*
Εγω σχεδον καθημερινα με τετοιους μπατσους της κακιας ωρας εχω νταραβερια. Εσυ ισως να ζεις σε καποια φανταστικη πολιτεια που ειναι ολοι τους ευγενεστατοι και κανουν απλα την δουλεια τους.*
γ) οχι γιατι το αυτοκολλητο δεν λεει μονο αυτο, λεει και κατι πολυ σημαντικο απο κατω και αυτο ειναι το νοημα του. Το αυτοκολλητο βγηκε για εναν πολυ συγκεκριμενο λογο και γεγονος, και στην αγγλια δεν κολλαγε.
*Αμα ψαξεις τα ποστ μου, θα βρεις μια ιστοριουλα που εχω γραψει για το βραδυ που με πετυχαν ασφαλιτες να κανω την πλατεια του Ρεντη με το πλαι (4 το πρωι καθημερινης). Αφου με καταδιωξαν (πολιτικο αυτοκινητο, μεχρι να βγαλουν φαρο+σειρηνα δεν ηξερα οτι ειναι αστυνομικοι), παρα το οτι με εβγαλαν εξω και με ειχαν με τα οπλα (οδηγουσα παλιο πισωκινητο, ειχα μαλλια, και γενικα κατα ΔΙΚΗ μου αποψη φαινομουν 'υποπτος' και περιεργος τυπος) και μου εψαξαν αμαξι+τσαντες+τμημα για εξακριβωση, εδω μεσα βγηκα και εγραψα τα καλυτερα λογια. Γιατι δεν τους σκυλοεβρισα τοτε? επειδη τοτε οντως εκαναν (και σωστα) την δουλεια τους.