-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ena me DSL. 3ereis ti einai to DSL?
Ναι ξέρω τι είναι το DSL, εντάξει δεν είμαστε και στην εποχη του Χαλκού!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ήταν ένας γνωστός Άγγλος συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου νομίζω (δεν θυμάμαι, έβαλα έναν φίλο μου να το ψάξει και θα σας πω) που έκανε μια βιντεοκασσέτα με τα καλύτερα και τα χειρότερα αυτοκίνητα. Τα χειρότερα τα 'τιμωρούσε' καταστρέφοντάς τα. Είχε κάτι ανατολικοευρωπαϊκά, άλλα τα κάλυψε με κοπριά, άλλα τα ανατίναξε, άλλα τα έριξε από γερανό, πολλή πλάκα είχε! Μετά δείχνει μια Κορβέτ, την παρκάρει στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε η Κορβέτ κοίταζε στην άλλη κατεύθυνση (και καλά, πόσο εύκολα διώχνει τον κώλο!! ).Μετά είπε πως πρέπει να την τιμωρήσει και αυτήν, οπότε έκανε το εξής εμπνευσμένο: Πηγαίνει σε μία φλάτ έρημο και παίρνει μια κοτρώνα και την βάζει στο γκάζι. Βγαίνει έξω και σπρώχνει το λεβιέ στο drive και το αμάξι φεύγει μόνο του. Μετά ανεβαίνει σε ελικόπτερο και πετάει από πάνω. Μετά με ένα δολοφονικό χαμόγελο ανοίγει πυρ μέ ένα πολυβόλο που πέταγε μερικές χιλιάδες σφαίρες το λεπτό!! Το βάραγε μέχρι που το αυτοκίνητο σταμάτησε να κινείται!!!
Μπορεί σε όσα λέω να υπάρχει μια ασάφεια, δεν θυμάμαι 100% την κασέτα, την είδα μία φορά μόνο και πριν αρκετά χρόνια, αλλά θα προσπαθήσω να την ψάξω! Θα σας πω και τον τίτλο, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα!!! Ακόμα θυμάμαι τις 'τιμωρίες' που έβαλε, δεν θυμάμαι όμως τα άλλα αυτοκίνητα, γιατί δεν μου έκαναν τόση εντύπωση όσο το ότι κατέστρεψε μια κορβέτ!
Μετά είχε και τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής, στα οποία συμπεριέλαβε το Νισσάν Σκάιλάιν (ως το κορυφαίο αν θυμάμαι καλά), το οποίο και έβλεπα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Αυτό όμως δεν μου έκανε τότε πολλή εντύπωση σε σχέση με τις 'τιμωρίες'!
Α! Εκείνη την εποχή δεν είχα καθόλου αυτοκίνητο, οπότε και η καταστροφή του Λάντα ακόμα μου είχε φανεί σαν το αμάρτημα των πρωτόπλαστων!!!
Ποτε εγιναν ολα αυτα? Διοτι τα περισσοτερα (οχι ολα) Κορβετ του 80 και 90 θα τα τιμωρουσα και εγω Θεωριτκα φυσικα.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
ΣΧ? Ω, τωρα ειμαι ακομη πιο περιεργος. Για πες μας τους ορισμους της 'μπαρουχας' και του 'εξυπνου...' (Ραλλι) '...αυτοκινητου'
Ρε Gavriilακο γιατί τσιτώνεις με το παραμικρό;
Δηλαδή και τον ΣΧ τον αμφισβητείς;
Είναι ανάγκη κάποιος να σου ορίσει τη μπουρούχα για να καταλάβεις τι θέλει να πεί; Εσύ λές οτι είσαι τόσα χρόνια συνδρομητής 4Τ. Τίποτα δεν καταλαβαίνεις από αυτά που διαβάζεις;Αυτος που 'τσιτωνει' 'Τακινακουλη' εισαι εσυ.
Ουτε σε σενα απευθηνθηκα, ουτε αυτα που νομιζεις οτι σκεφτομουν ειναι ετσι. Οτι π.χ. αμφισβητω τον ΣΧ (αν και αμφισβητω τους παντες και κανεναν ανα πασα στιγμη, αλλα δεν ειναι σχετικο αυτο εδω) και τα αλλα που εγραψες. Αυτο που εκανα ειναι μια ερωτηση στον Κουπερ Ες για αυτα που εγραψε για να κανουμε συζητηση. ΠΟυ ξερεις. Ισως να μαθω εγω κατι απο αυτον, ισως αυτος απο μενα, ισως ολοι μας απο την συζητηση γενικα.
Ισως η ερωτηση μου στον 'Θεο ΣΧ' να εχει σχεση με το που ζουμε. Σε ποιες χωρες δηλαδη. Ισως στην Ελλαδα, ή στον κυκλο σου, να εχετε το συνηθιο να μην αμφισβητητε καποιους, οτι και εαν πουνε ανα πασα στιγμη. Εδω που ζω εγω, ολοι ειναι υπο αμφισβητηση για τα παντα.
Τι λες? Το πολιτικοποιησα το θεμα αρκετα για τα γουστα σου αυτη την φορα? Ετσι, διοτι εμαι της εντυπωσης πως η καθε ειδους πολιτικοποιηση θεματος ειναι τροφη ικανοποιησης για σενα.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Μια στιγμη, η γυναικα σου τι οδηγαει?
2002 Jeep Grand Cherokee ( Με το V8 High Output)
Νικος[/quote]
Οριστε τοτε. Εχετε το Grand Cherokee για το οικογενιακο και το αλλο, και δυθεσιο να ειναι, τι της πειραζει? Am I missing something?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Giati den epernes ena X5?
Τολμω να απαντησω ως εξης: 'λογο διαφορας τιμης'. Ετσι Νικο?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Agisd, δεν υπάρχει μόνο ένα internet καφε σε όλη την Αθήνα!!
Ψυχραιμία! Μην μας δυσφημίζεις!Ena me DSL. 3ereis ti einai to DSL?
Χεχεχε... Καλα, Τακ, μιλαμε για τον ορισμο της 'τσιτας' με την περιπτωση σου. Τολμας να αποκαλεις αλλους για 'τσιτωμα'.
-
Στην εποχη του χαλκου δεν ειστε μεν, DSL στην Ελλαδα 'δεν υπαρχει' δε. Χμμμ... Ενδιαφερον
-
Gavriil, sorry, αλλά σε αυτό το ύφος δεν θα σε ακολουθήσω, εδώ.
Οτιδήποτε σχετικό με Ελλάδα - Αμερική, μπορείς να το γράψεις στο αντίστοιχο θρεντ. Εσύ άλλωστε, είσαι κατά της πολιτικοποίησης των θεμάτων και αυτός είναι ο λόγος, που άνοιξα ένα thread λιγότερο αυτοκινητιστικό και περισσότερο πολιτικοποιημένο.
Επίσης, δεν θεώρησα όπως ανέφερες, 'Θεό' τον κο ΣΧ, όμως επιβάλλεται σεβασμός στη γνώμη κάποιου, που έχει οδηγησει μερικές δεκάδες (ή μάλλον εκατοντάδες) περισσότερα αυτοκίνητα από έναν μέσο καθημερινό ιδιώτη οδηγό. Και μάλιστα, όταν στην πλάτη του κουβαλά το συγκεκριμένο backround.
Αλλά ναι ξέχασα, θα πείς πάλι το γνωστό επιχείρημα...'Κε ΣΧ πως εκφράζεστε έτσι για την Κορβετ, αφού δεν έχετε ζήσει στην Αμερική;'
Τους δασκάλους μας σαφώς και θα τους αμφισβητήσουμε. Δεν ξεχνάμε όμως, οτι αυτοί είναι οι δάσκαλοι και εμείς οι μαθητές. Κακώς εξίσωσες το επίπεδο.
Η αμφισβήτηση τέλος, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Εποικοδομητική όμως γίνεται, μόνο όταν είναι καθολική και όχι σαφέστατα επιλεκτική, όπως μέχρι τώρα, μας έχεις δώσει να καταλάβουμε. -
Gavriil, sorry, αλλά σε αυτό το ύφος δεν θα σε ακολουθήσω, εδώ.
Οτιδήποτε σχετικό με Ελλάδα - Αμερική, μπορείς να το γράψεις στο αντίστοιχο θρεντ. Εσύ άλλωστε, είσαι κατά της πολιτικοποίησης των θεμάτων και αυτός είναι ο λόγος, που άνοιξα ένα thread λιγότερο αυτοκινητιστικό και περισσότερο πολιτικοποιημένο.
Επίσης, δεν θεώρησα όπως ανέφερες, 'Θεό' τον κο ΣΧ, όμως επιβάλλεται σεβασμός στη γνώμη κάποιου, που έχει οδηγησει μερικές δεκάδες (ή μάλλον εκατοντάδες) περισσότερα αυτοκίνητα από έναν μέσο καθημερινό ιδιώτη οδηγό. Και μάλιστα, όταν στην πλάτη του κουβαλά το συγκεκριμένο backround.
Αλλά ναι ξέχασα, θα πείς πάλι το γνωστό επιχείρημα...'Κε ΣΧ πως εκφράζεστε έτσι για την Κορβετ, αφού δεν έχετε ζήσει στην Αμερική;'
Τους δασκάλους μας σαφώς και θα τους αμφισβητήσουμε. Δεν ξεχνάμε όμως, οτι αυτοί είναι οι δάσκαλοι και εμείς οι μαθητές. Κακώς εξίσωσες το επίπεδο.
Η αμφισβήτηση τέλος, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Εποικοδομητική όμως γίνεται, μόνο όταν είναι καθολική και όχι σαφέστατα επιλεκτική, όπως μέχρι τώρα, μας έχεις δώσει να καταλάβουμε.Ηρεμησε Τακ. Ηθελα να σε 'τσιτωσω' οπως ειπες, αλλα οχι και τοσο
Το τι κουβαλαει ο ΣΧ στην πλατη του ειναι εντελως ασχετο με αυτο που τον ρωτησα.
Λεω καλυτερα να αρχισει ο διαλογος με τον ΣΧ πριν παρα-αναλυσουμε το θεμα. Το οτι εσυ εχεις καποιο προβλημα με τις ΗΠΑ (απο πλευρας εξωτερικης πολιτικης) και το οτι βλεπεις εμενα ως καποιον για να εκτονωθεις λογο αυτου του προβληματος που εχεις, ειναι περα απο οφθαλμοφανες. Και αυτο ειναι που προσπαθω να σου υπενθημισω με το προηγουμενο (μεταξυ σοβαρου και αστειου) μυνηματος μου.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εχεις ζήσει με Ραλί, έχεις τη δυνατότητα να οργώσεις έξυπνους γλιστερούς δρόμους με STi και ΕVO και θα ασχοληθείς με τη μπουρούχα, την Κορβετ;
Πας καλά βρε γιώργη;
Ούτε για άτσαλη πάντα δεν κάνει αυτό!
ΣΧΝΑΙ ΣΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ< ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ!
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΘΗΡΙΑ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ CooperS.
ΜΙΚΡΟ,ΚΑΚΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!
ΣΤΡΑΤΗ,ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΡΙΑ ΜΑΣ?
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣυμφωνω και εγω απολυτως....
Οπως βλεπεις
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2465175[/img]
Νικος
[list=]
Α ΡΕ ΝΙΚΟ,ΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. [/list] -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ(ΠΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ) Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο JEREMY CLARKSON ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ TOP GEAR ΣΤΟ BBC KAI ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TOP GEAR.ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ MAΛΛON ΤΟ APOCALYPSE CLARKSONPavlos, είσαι φοβερός! Αυτό είναι!!!
Δείτε την φωτογραφία με την Κορβέτ και αποπάνω το ελικόπτερο!!!!
Μιλάμε για πολύ ταινία!
Κρίμα που την θυμήθηκα τώρα που ο φίλος μου έφυγε πριν 5 μέρες για Αγγλία, θα την αντέγραφα επιτόπου!!http://images-eu.amazon.com/images/P/B0 ... ZZZZZZ.jpg
-
Kαλησπέρα!
Σαφάστατα έχω οδηγήσει Κορβετ τελευταίας γενιάς στην Ελλάδα και βέβαια επιμένω πως πρόκειται για ένα άγχρωμο άοσμο σπορ-κουπέ με απρόβλεπτες αντιδράσεις. Η άποψη είναι εντελώς υποκειμενική. Λατρεύω τη γυναίκα μου τη θεωρώ θεά, δεν έχω μάτια για άλλη, ενώ εσένα σου προκαλεί αλεργία. Περί ορέξεως λοιπόν από τη στιγμή που υπάρχει η εμπειρία ο καθένας μπορεί να καταθέτει την άποψή του. Σέβομαι την ιστορία του μοντέλου, έχω δει Τζώννυ σε αναβάσεις, πίστες και ε.δ (ναι παίδες δεν είναι τυπογραφικό λάθος), αλλά μέχρις εκεί. Δεν τη συγκρίνω με αυτοκίνητα αντίστοιχης κατηγορίας. Ούτε καν με την Τζάγκιουαρ ΧΚ... Καμία σχέση με τις αντίστοιχες Μερτσέντες όπως είναι κάθε SL... Δεν θα τη στάθμευα ποτέ δίπλα σε μία καλή Τογιότα Σούπρα της δεκαετίας του 1990. Μπορούν οι αμερικάνοι να αντιγράψουν τους Ιάπωνες της Τογιότα και της Νισάν (δηλαδή που θα τη συγκρίνουμε με το παλαιό καλό 300 ΖΧ, δεν συζητάμε για το άπαιχτο Σκάιλάιν ακόμα και 1ης γενιάς) και να παρουσιάσουν κάτι εντυπωσιακό στην όψη αλλά και σύγχρονο στο δρόμο.
Iσως κάποτε...
Μέχρι τότε, με εξαίρεση το Σκαιλάιν τίποτα από τα παραπάνω δεν με εκφράζει σε πρώτο πρόσωπο. Εξυπνα αυτοκίνητα θεωρώ αυτά που τα φοράς. Αυτά που σου επιτρέπουν και σε προκαλούν να τα οδηγήσεις.
Μέχρι να γίνω 40, άντε και κάτι δεν έβγαινα μέσα από ένα Πεζό ραλί η Gti οποιασδήποτε γενιάς, ενώ θα πλήρωμα για μία βόλτα με ένα Κλειώ Ουίλιαμς. Τα τελευταία χρόνια λάτρεψα το καλό 306, ενώ σήμερα αν διάλεγα θα ήθελα ένα STi η ένα ΕΒΟ-6 Τόμι Μάκινεν αποδίδοντας και την πρέπουσα τιμή στον άνθρωπο που τα ανέδειξε. Τι ονειρεύομαι; Μία καλή Μ3 με χειροκίνητο κιβώτιο. Με τι εξαφανίζομαι; Με τη ναόμι μου. Η άλλη άκρη σε σχέση με οποιαδήποτε Κορβετ...
Αβυσσος μας χωρίζει σε προτιμήσεις
Να είσαι πάντως καλά
ΣΧΥ.Γ. Σβήσε σε παρακαλώ το θεός ΣΧ δεν σε ειρωνεύτηκε κανείς, μην το κάνεις για κανέναν αν θέλεις να σε σέβονται.
-
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Kαλησπέρα!
Σαφάστατα έχω οδηγήσει Κορβετ τελευταίας γενιάς στην Ελλάδα και βέβαια επιμένω πως πρόκειται για ένα άγχρωμο άοσμο σπορ-κουπέ με απρόβλεπτες αντιδράσεις.
Καλησπερα.
Μπορεις να εξηγησεις τι σημαινει 'αγχρωμο' και 'αοσμο' για σενα?
Επισης τι σημαινει, 'με απρόβλεπτες αντιδράσεις' ? Δηλαδη δε παει εκει που θελεις? ΑΠο πλευρας οδηγικης συμπεριφορας?
Αφου κανουμε κουβεντα και θελω να ακουσω την γνωμη σου, θελω να ειμαι σιγουρος τι εννοεις πριν πω εαν συμφωνω ή οχι και πριν σε ρωτησω αλλα πραγματα ή φερω αλλα επιχηρηματα στο θεμα. Ειναι ενδιαφερον, τουλαχιστον για μενα, πως βλεπει καποιος του περιοδικου μια C5 διοτι εχετε να γραψετε για αυτην αρκετα χρονια (αν δεν κανω λαθος).
Τωρα στο τελευταιο που ειναι κατα την γνωμη μου το προβλημα εδω: Λες οτι η Σι 5 (και μιλαμε οχι για την Z06 διοτι ξερω οτι δεν ερχετε στην Ευρωπη...ακομη), ειναι ενα ΣΠΟΡ ΚΟΥΠΕ. Εδω υπαρχει προβλημα νομιζω, (αν μου επιτρεπεις).
Οι ανθρωποι της Σεβρολέι δεν πηγαν να φτιαξουν ενα σπορ κουπε οταν σχεδιαζαν την Κορβετ. Τουλαχιστον απο την C4 και μετα (τα τελευταια 20+ χρονια δηλαδη). Και αυτος νομιζω ειναι ο λογος που το αυτοκινητο ειναι τοσο παρεξηγημενο στην Ευρωπη.
Η Κορβετ ειναι ενα GT. Ενα καλο παραδειγμα εδω ειναι η Mercedes-Benz CL π.χ. Και ναι μεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ των 2 αυτοκινητων, αλλα, οπως η Κορβετ, ετσι και η Mercedes-Benz CL, δεν προσπαθουν να πεισουν κανενα οτι ειναι Σπορ Κουπε αυτοκινητα. Και εαν θες οριζουμε τι σημαινει GT διοτι ισως στην Ευρωπη να σημαινει κατι αλλο απο οτι στις ΗΠΑ (αν και το αμφιβαλω). Παμε παρακατω:
Η άποψη είναι εντελώς υποκειμενική. Λατρεύω τη γυναίκα μου τη θεωρώ θεά, δεν έχω μάτια για άλλη, ενώ εσένα σου προκαλεί αλεργία.
Οριστε? Χεχεχε....
Περί ορέξεως λοιπόν από τη στιγμή που υπάρχει η εμπειρία ο καθένας μπορεί να καταθέτει την άποψή του.
Μια στιγμη. Τα παραπανω ενοουντε. Εδω δεν μιλαμε εαν μου αρεσε εμενα η Βετ ή οχι. Μιλαμε για το τι σημαινει σε σενα 'μπαρουχα'. Ετσι δεν την αποκαλεσες? Και τι σημενει 'εξυπνο αυτοκινητο'. Και γιατι το Ραλλι ειναι εξυπνο (τουλαχιστον ετσι εννοηθηκε αν δεν κανω λαθος).
Σέβομαι την ιστορία του μοντέλου, έχω δει Τζώννυ σε αναβάσεις, πίστες και ε.δ (ναι παίδες δεν είναι τυπογραφικό λάθος), αλλά μέχρις εκεί. Δεν τη συγκρίνω με αυτοκίνητα αντίστοιχης κατηγορίας.
Οπως ποια? Ποια ειναι τα αυτοκινητα στην ιδια κατηγορια με την Σι 5 στην Ευρωπη για σενα?
Ούτε καν με την Τζάγκιουαρ ΧΚ... Καμία σχέση με τις αντίστοιχες Μερτσέντες όπως είναι κάθε SL...
Ομολογω πως δεν το διαβασα αυτο το κομματι οτι εφερα την Σι Ελ πιο πανω ως παραδειγμα. Για να μην παρεξηγηθω. Ξαναλεω οτι ναι μεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ Σι 5 και Ες Ελ, και τα 2 αυτοκινητα εχουν τους ιδιους στοχους απο πλευρας του 'το τι προσπαθουν να προσφερουν στον οδηγο τους'.
Δεν θα τη στάθμευα ποτέ δίπλα σε μία καλή Τογιότα Σούπρα της δεκαετίας του 1990.
Σορρυ. Τα Ελληνικα μου οπως βλεπεις απο την ορθογραφια ειναι 'για τα μπαίρια' που λενε... 'Δεν θα την σταθμευες διπλα σε χχχχ αυτοκινητο'. ΑΥτο τι σημαινει? Ειναι καλο ή κακο? Και για πιο αυτοκινητο?
Μπορούν οι αμερικάνοι να αντιγράψουν τους Ιάπωνες της Τογιότα και της Νισάν (δηλαδή που θα τη συγκρίνουμε με το παλαιό καλό 300 ΖΧ, δεν συζητάμε για το άπαιχτο Σκάιλάιν ακόμα και 1ης γενιάς) και να παρουσιάσουν κάτι εντυπωσιακό στην όψη αλλά και σύγχρονο στο δρόμο.
Iσως κάποτε...Δηλαδη λες οτι, οπως την Βετ, ετσι και το 300ΖΧ και το Σουπρα (τουρμπο, χωρις τουρμπο και τα 2?), δεν σε εκφραζουν?
Μέχρι τότε, με εξαίρεση το Σκαιλάιν τίποτα από τα παραπάνω δεν με εκφράζει σε πρώτο πρόσωπο. Εξυπνα αυτοκίνητα θεωρώ αυτά που τα φοράς. Αυτά που σου επιτρέπουν και σε προκαλούν να τα οδηγήσεις.
ΟΚ. Τωρα ειμαι λιγο μπερδεμενος. Ως συνηθως. Δηλαδη λες οτι το τωρινο Βετ, δεν σου επιτρεπει να το οδηγησεις και δεν σε προκαλει? Χμμμ... Και παλι θα σου ζητησω να μου πεις γιατι ειναι ετσι. Εαν θυμαμαι καλα, υπαρχει ενα αρθρο δικο σου, παλιο, το οποιο γραφεις για μια Βετ που δοκιμασες, νομιζω της πρωτης χρονιας της τωρινης γενιας, δηλαδη το 1997, η οποια ηταν με αυτοματο κιβωτιο, οπου εκανες το σχολιο 'κινητηρας τερας'. Ηταν αυτη η μονη φορα που τεσταρες Βετ? Επισης, καλα θυμαμε?
Μέχρι να γίνω 40, άντε και κάτι δεν έβγαινα μέσα από ένα Πεζό ραλί η Gti οποιασδήποτε γενιάς, ενώ θα πλήρωμα για μία βόλτα με ένα Κλειώ Ουίλιαμς. Τα τελευταία χρόνια λάτρεψα το καλό 306, ενώ σήμερα αν διάλεγα θα ήθελα ένα STi η ένα ΕΒΟ-6 Τόμι Μάκινεν αποδίδοντας και την πρέπουσα τιμή στον άνθρωπο που τα ανέδειξε.
Δηλαδη λες οτι εαν σου ελεγα διαλεξε ενα απο τα 2. Δωρεαν. Το Ραλι ή την Βετ, θα προτιμουσες το Ραλι? Αυτο λες?
Τι ονειρεύομαι; Μία καλή Μ3 με χειροκίνητο κιβώτιο.
Δηλαδη προτιμας την Μ3 απο το Εβο και το Ες Τι Άι?
Με τι εξαφανίζομαι; Με τη ναόμι μου. Η άλλη άκρη σε σχέση με οποιαδήποτε Κορβετ...
Αυτο τι σημαινει? Σορρυ. Τι ειναι 'ναομι' ? Μιλας για το μοντελο Ναομι? Ξεφυγες απο τα αυτοκινητα?
Αβυσσος μας χωρίζει σε προτιμήσεις
Να είσαι πάντως καλά
ΣΧΜια στιγμη. Που ειδες οτι εγω προτιμω Κορβετ? For the record, που λενε εδω, η Σι 5 ηταν απο τα αυτοκινητα που τεσταρα οταν εψαχνα να αγορασω αυτοκινητα το 2000. Και το απεριψα. Γιατι? Αλλο ποστ/θρεντ αυτο.
Αλλα να εισαι 100% σιγουρος οτι θα προτιμουσα την Βετ εναντι οπουδηποτε Ραλι και μαλιστα χωρις να εχω οδηγησει Ραλι ποτε. ΑΛλα το θεμα μας ειναι πολυ πιο επεκταμενο απο αυτο το επιχηρειμα.
Υ.Γ. Σβήσε σε παρακαλώ το θεός ΣΧ δεν σε ειρωνεύτηκε κανείς, μην το κάνεις για κανέναν αν θέλεις να σε σέβονται.
Το σχολιο πηγε στον Τακινεν τον οποιο μεν αγαπω, εχουμε παρελθον σε αντιπαραθεσεις δε (ισως να παρακολουθεις το φορουμ, ισως οχι). Γεια σου ρε Τακ Εαν διαβασεις απο την σελιδα 4-5 και μετα θα δεις οτι το σχολιο παει σε κατι που ειπε ο Τακ για το δικο μου σχολιο προς το δικο σου αρχικο σχολιο. Τελος παντων, δεν το εγραψα ως οτι το εννοουσα. Εαν νομισες κατι τετοιο δεν επιασες το νοημα του ποστ μου. Αλλα εαν σε στεναχωρει προσωπικα θα το σβησω. Just say so. Και δεν θα χρειαστει να το εξηγησεις απο εδω και περα. Απλως πες 'σβηστο' και θα σβηστει.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Καλως τονΑγη. Και καλα που ειναι αυτα τα Ιντερνετ καφε στο κεντρο της Αθηνας? Τον αλλο μηνα ερχομαι και εγω να παρω την δωση μου απο Ελλαδα
Νικος
Einai stin Akadimias (opws anebainoume apo tin Kaniggos stin aristeri pleyra). Einai poly kalo alla, mou eipan, to monadiko stin A8ina. Sto meion einai oti exei dynati mousiki kai den mporeis na doulepseis eykola.
Μπραβο ευχαριστω. Πρεπει να το θυμαμαι αυτο γιατι κοβω βολτες στο κεντρο σχεδον καθε μερα. Η δυνατη μουσικη δεν με πολυπειραζει. Εχουν AOL, Yahoo messenger κτλ? Υποθετω ναι οποτε θα ειμαι εκει συχνα. Πως κανονιζουν την χρεωση?
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μια στιγμη, η γυναικα σου τι οδηγαει?
2002 Jeep Grand Cherokee ( Με το V8 High Output)
Νικος
Οριστε τοτε. Εχετε το Grand Cherokee για το οικογενιακο και το αλλο, και δυθεσιο να ειναι, τι της πειραζει? Am I missing something?[/quote]
Οτι εχω την κορη μου που συχνα την πηγαινω στο σχολειο και μετα Η υναικα μου την παιρνει, οποτε μια και ειναι μικρη δεν μπορι να κατσει μπροστα με τους αεροσακκους. Οποτε ειναι μανουβρα να αλλαζουμε αυτοκινητα (να παω να παρω το δικο της να παρω την κορη μου στο σχολειο - η να την παρω- και μετα να γυρισω να παρω το δικο μου αυτοκινητο πισω). Εκτος ων αλλων τη γυναικας μου τωρα τελευταια δεν της αρεσει να οδηγαει το WRX. Ολο μου λεει o συμπλεκτης ειναι πολυ σκληρος ο λεβιες ειναι πιο δυσκολο να βαλεις ταχυτητες (αυτο αφου αλλαξα και εβαλα short shifter), Η αναρτηση ειναι πολυ σφιχτη, δεν μαρεσει αυτος ο σφυριχτος ηχος (το τουρβο) το αθτοκινητο ειναι πολυ θορυβωδες. Και παει λεγοντας. Οποτε εκανα μια στρατηγικη υποχωρηση και εκανα ενα compromise.
Αυτα τα σχετικα ασχετα οικογενειακα.
Νικος
-
Χωρίς την αεροτομή !!!???Οι αεροτομες που ειναι βασικα για ομορφια (υποκειμενικη κατα την γνωμη μου) παντα μου εφερναν αλεργια. Χωρια που ειναι μαγνητες για την τοπικη αστυνομια.
Αφου να σκεφτεις μεχρι τωρα εχω παρει μια κληση για φυμε τζαμια (οδηγου/συνοδηγου) Και βασικα ημουνα με την οικογενεια και ο California Highway Patrolman μου αναψε τα φωτα και μου ελεγε οτι δεν πρεπει να εχω φυμε τζαμια κτλ... με κουφανε. (κλασικο εδω ο κοσμος καιγεται και το μ%$%# χτενιζεται).
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Giati den epernes ena X5?
Τολμω να απαντησω ως εξης: 'λογο διαφορας τιμης'. Ετσι Νικο?
Βασικα ναι. Ενα οχτακυλινδρο Χ5 κανει γυρω στις $50 χιλιαδες. Το χερι μου ετρεμε να υπογραψει συμβολαια για τετοιο ποσο να βρισκεται στο δρομο.
Νικος
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Χωρίς την αεροτομή !!!???
Να σου πώ, εμένα μ' άρεσε περισσότερο έτσι! Πιο διακριτικό αλλά εξίσου θανατηφόρο!!!!
Στην πραγματικοτητα εαν μπορουσα αν το ξαναγοραζα μαλλον θα επαιραν ενα μαυρο Wagon WRX. Το πιο διακριτικο απο ολα τα WRX. Αυτος που κανει tune το δικο μου εχεi ενα και πολλες φορες το χρησιμοποιει για να μεταφερει δεματα στο ταχυδρομειο και κατα την διαρκεια της διαδρομης βαζει τα γυαλια σε πολλα αυτοκινητα με δυο φορες του κυλινδρους και διπλασια κυβικα. (τελευταια φορα που το εκανε δυναμομετριση εβγαζε πανω απο 300 αλογα στους τροχους ).
Νικος
-
Και αμα θελετε να δειτε μερικα ακομα οριστε
Ενα ακομα παιχνιδακι
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417197
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417449
και στο δυναμομετρο
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417207
Πως σας φαινεται? Αρκετα αλογα για τα γουστα σας?
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417210
Σχεδον στις 7 χιλιαδες στροφες
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417221
Και αν θελετε και κατι ακομα πιο καλο
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417191
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417462
που ειπαν οτι αυτο το τερατακι εβγαλε πανω απο 600 αλογα στους τροχους.
Ονειρα γλυκα.
Νικος
-
Το DSL δυστυχώς αποδεικνύει πως είμαστε στην εποχή του Χαλκού...
"Νεο" 2003 Impreza