Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Kαλησπέρα!
Σαφάστατα έχω οδηγήσει Κορβετ τελευταίας γενιάς στην Ελλάδα και βέβαια επιμένω πως πρόκειται για ένα άγχρωμο άοσμο σπορ-κουπέ με απρόβλεπτες αντιδράσεις.
Καλησπερα.
Μπορεις να εξηγησεις τι σημαινει 'αγχρωμο' και 'αοσμο' για σενα?
Επισης τι σημαινει, 'με απρόβλεπτες αντιδράσεις' ? Δηλαδη δε παει εκει που θελεις? ΑΠο πλευρας οδηγικης συμπεριφορας?
Αφου κανουμε κουβεντα και θελω να ακουσω την γνωμη σου, θελω να ειμαι σιγουρος τι εννοεις πριν πω εαν συμφωνω ή οχι και πριν σε ρωτησω αλλα πραγματα ή φερω αλλα επιχηρηματα στο θεμα. Ειναι ενδιαφερον, τουλαχιστον για μενα, πως βλεπει καποιος του περιοδικου μια C5 διοτι εχετε να γραψετε για αυτην αρκετα χρονια (αν δεν κανω λαθος).
Τωρα στο τελευταιο που ειναι κατα την γνωμη μου το προβλημα εδω: Λες οτι η Σι 5 (και μιλαμε οχι για την Z06 διοτι ξερω οτι δεν ερχετε στην Ευρωπη...ακομη), ειναι ενα ΣΠΟΡ ΚΟΥΠΕ. Εδω υπαρχει προβλημα νομιζω, (αν μου επιτρεπεις).
Οι ανθρωποι της Σεβρολέι δεν πηγαν να φτιαξουν ενα σπορ κουπε οταν σχεδιαζαν την Κορβετ. Τουλαχιστον απο την C4 και μετα (τα τελευταια 20+ χρονια δηλαδη). Και αυτος νομιζω ειναι ο λογος που το αυτοκινητο ειναι τοσο παρεξηγημενο στην Ευρωπη.
Η Κορβετ ειναι ενα GT. Ενα καλο παραδειγμα εδω ειναι η Mercedes-Benz CL π.χ. Και ναι μεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ των 2 αυτοκινητων, αλλα, οπως η Κορβετ, ετσι και η Mercedes-Benz CL, δεν προσπαθουν να πεισουν κανενα οτι ειναι Σπορ Κουπε αυτοκινητα. Και εαν θες οριζουμε τι σημαινει GT διοτι ισως στην Ευρωπη να σημαινει κατι αλλο απο οτι στις ΗΠΑ (αν και το αμφιβαλω). Παμε παρακατω:
Η άποψη είναι εντελώς υποκειμενική. Λατρεύω τη γυναίκα μου τη θεωρώ θεά, δεν έχω μάτια για άλλη, ενώ εσένα σου προκαλεί αλεργία.
Οριστε? Χεχεχε....
Περί ορέξεως λοιπόν από τη στιγμή που υπάρχει η εμπειρία ο καθένας μπορεί να καταθέτει την άποψή του.
Μια στιγμη. Τα παραπανω ενοουντε. Εδω δεν μιλαμε εαν μου αρεσε εμενα η Βετ ή οχι. Μιλαμε για το τι σημαινει σε σενα 'μπαρουχα'. Ετσι δεν την αποκαλεσες? Και τι σημενει 'εξυπνο αυτοκινητο'. Και γιατι το Ραλλι ειναι εξυπνο (τουλαχιστον ετσι εννοηθηκε αν δεν κανω λαθος).
Σέβομαι την ιστορία του μοντέλου, έχω δει Τζώννυ σε αναβάσεις, πίστες και ε.δ (ναι παίδες δεν είναι τυπογραφικό λάθος), αλλά μέχρις εκεί. Δεν τη συγκρίνω με αυτοκίνητα αντίστοιχης κατηγορίας.
Οπως ποια? Ποια ειναι τα αυτοκινητα στην ιδια κατηγορια με την Σι 5 στην Ευρωπη για σενα?
Ούτε καν με την Τζάγκιουαρ ΧΚ... Καμία σχέση με τις αντίστοιχες Μερτσέντες όπως είναι κάθε SL...
Ομολογω πως δεν το διαβασα αυτο το κομματι οτι εφερα την Σι Ελ πιο πανω ως παραδειγμα. Για να μην παρεξηγηθω. Ξαναλεω οτι ναι μεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ Σι 5 και Ες Ελ, και τα 2 αυτοκινητα εχουν τους ιδιους στοχους απο πλευρας του 'το τι προσπαθουν να προσφερουν στον οδηγο τους'.
Δεν θα τη στάθμευα ποτέ δίπλα σε μία καλή Τογιότα Σούπρα της δεκαετίας του 1990.
Σορρυ. Τα Ελληνικα μου οπως βλεπεις απο την ορθογραφια ειναι 'για τα μπαίρια' που λενε... 'Δεν θα την σταθμευες διπλα σε χχχχ αυτοκινητο'. ΑΥτο τι σημαινει? Ειναι καλο ή κακο? Και για πιο αυτοκινητο?
Μπορούν οι αμερικάνοι να αντιγράψουν τους Ιάπωνες της Τογιότα και της Νισάν (δηλαδή που θα τη συγκρίνουμε με το παλαιό καλό 300 ΖΧ, δεν συζητάμε για το άπαιχτο Σκάιλάιν ακόμα και 1ης γενιάς) και να παρουσιάσουν κάτι εντυπωσιακό στην όψη αλλά και σύγχρονο στο δρόμο.
Iσως κάποτε...
Δηλαδη λες οτι, οπως την Βετ, ετσι και το 300ΖΧ και το Σουπρα (τουρμπο, χωρις τουρμπο και τα 2?), δεν σε εκφραζουν?
Μέχρι τότε, με εξαίρεση το Σκαιλάιν τίποτα από τα παραπάνω δεν με εκφράζει σε πρώτο πρόσωπο. Εξυπνα αυτοκίνητα θεωρώ αυτά που τα φοράς. Αυτά που σου επιτρέπουν και σε προκαλούν να τα οδηγήσεις.
ΟΚ. Τωρα ειμαι λιγο μπερδεμενος. Ως συνηθως. Δηλαδη λες οτι το τωρινο Βετ, δεν σου επιτρεπει να το οδηγησεις και δεν σε προκαλει? Χμμμ... Και παλι θα σου ζητησω να μου πεις γιατι ειναι ετσι. Εαν θυμαμαι καλα, υπαρχει ενα αρθρο δικο σου, παλιο, το οποιο γραφεις για μια Βετ που δοκιμασες, νομιζω της πρωτης χρονιας της τωρινης γενιας, δηλαδη το 1997, η οποια ηταν με αυτοματο κιβωτιο, οπου εκανες το σχολιο 'κινητηρας τερας'. Ηταν αυτη η μονη φορα που τεσταρες Βετ? Επισης, καλα θυμαμε?
Μέχρι να γίνω 40, άντε και κάτι δεν έβγαινα μέσα από ένα Πεζό ραλί η Gti οποιασδήποτε γενιάς, ενώ θα πλήρωμα για μία βόλτα με ένα Κλειώ Ουίλιαμς. Τα τελευταία χρόνια λάτρεψα το καλό 306, ενώ σήμερα αν διάλεγα θα ήθελα ένα STi η ένα ΕΒΟ-6 Τόμι Μάκινεν αποδίδοντας και την πρέπουσα τιμή στον άνθρωπο που τα ανέδειξε.
Δηλαδη λες οτι εαν σου ελεγα διαλεξε ενα απο τα 2. Δωρεαν. Το Ραλι ή την Βετ, θα προτιμουσες το Ραλι? Αυτο λες?
Τι ονειρεύομαι; Μία καλή Μ3 με χειροκίνητο κιβώτιο.
Δηλαδη προτιμας την Μ3 απο το Εβο και το Ες Τι Άι?
Με τι εξαφανίζομαι; Με τη ναόμι μου. Η άλλη άκρη σε σχέση με οποιαδήποτε Κορβετ...
Αυτο τι σημαινει? Σορρυ. Τι ειναι 'ναομι' ? Μιλας για το μοντελο Ναομι? Ξεφυγες απο τα αυτοκινητα?
Αβυσσος μας χωρίζει σε προτιμήσεις
Να είσαι πάντως καλά
ΣΧ
Μια στιγμη. Που ειδες οτι εγω προτιμω Κορβετ? For the record, που λενε εδω, η Σι 5 ηταν απο τα αυτοκινητα που τεσταρα οταν εψαχνα να αγορασω αυτοκινητα το 2000. Και το απεριψα. Γιατι? Αλλο ποστ/θρεντ αυτο.
Αλλα να εισαι 100% σιγουρος οτι θα προτιμουσα την Βετ εναντι οπουδηποτε Ραλι και μαλιστα χωρις να εχω οδηγησει Ραλι ποτε. ΑΛλα το θεμα μας ειναι πολυ πιο επεκταμενο απο αυτο το επιχηρειμα.
Υ.Γ. Σβήσε σε παρακαλώ το θεός ΣΧ δεν σε ειρωνεύτηκε κανείς, μην το κάνεις για κανέναν αν θέλεις να σε σέβονται.
Το σχολιο πηγε στον Τακινεν τον οποιο μεν αγαπω, εχουμε παρελθον σε αντιπαραθεσεις δε (ισως να παρακολουθεις το φορουμ, ισως οχι). Γεια σου ρε Τακ Εαν διαβασεις απο την σελιδα 4-5 και μετα θα δεις οτι το σχολιο παει σε κατι που ειπε ο Τακ για το δικο μου σχολιο προς το δικο σου αρχικο σχολιο. Τελος παντων, δεν το εγραψα ως οτι το εννοουσα. Εαν νομισες κατι τετοιο δεν επιασες το νοημα του ποστ μου. Αλλα εαν σε στεναχωρει προσωπικα θα το σβησω. Just say so. Και δεν θα χρειαστει να το εξηγησεις απο εδω και περα. Απλως πες 'σβηστο' και θα σβηστει.