-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
'Οπως π.χ. το παζαρι που ΔΕΝ κανατε ...'
Φίλε Gavriil μια απορία. Τι νιώθεις τελικά, Έλληνας ή Αμερικανός; Διότι κυρίως μιλάς σε πρώτο πρόσωπο για την Αμερική και τους Αμερικανούς και σε δεύτερο πρόσωπο για την Ελλάδα και τους Έλληνες και μου φάνηκε λίγο περίεργο.Δεν καταλαβαινω τι θα πει 'τι νιωθεις τελικα...'. Γινετε να γινεις πιο συγκεκριμενος?
-
Δεν εχω ιδεα για ποια... 'Αμερικη' μιλας. Διοτι για την 'Αμερικη' που ζω εγω, σιγουρα δεν μιλας. Οπως και ο Τακ, δεν εχεις ιδεα για το πως ειναι εδω.
Δεν μπορω να καταλαβω πως το Χολυγουντ μπορει να μπει τοσο βαθυα στα μυαλα καποιων που να γινει ολικη πλυση εγγεφαλου, που ακομη και οταν ενας Ελληνο-Αμερικανος με καλες προθεσεις να μην ειναι πιστευτος οταν σας λεει οτι δεν ειναι ετσι οπως τα νομιζετε. Να σας φερω εδω για να τα δητε δεν μπορω. Ακομη.
Τι εννοείς δηλαδή, ότι η εντύπωση που έχουμε για τα μπλόκα που υπάρχουν στις ΗΠΑ είναι λανθασμένη; Αφού εσύ ο ίδιος παραπονέθηκες για την έλλειψη αστυνόμευσης που είδες στην Ελλάδα. Μήπως είναι επειδή έχεις συνηθίσει αλλιώς;
Εγω μιλουσα για αστυνομευση γενικως. Εσυ μιλησες για μπλοκα τροχονομιας. Και τα 2 ειναι περισσοτερα εδω απο οτι στην Ελλαδα. Αλλα απο πλευρας τροχονομιας, τα τελευταια χρονια εχουν λιγοστεψει εδω σε σημειο που να ειναι περιπου 2πλασια απο αυτα της Ελλαδος. Ισως και λιγοτερα.
-
Αντε παλι με τα ορεινα. Δεστε και κανενα χαρτη φιλοι, σορρυ δηλαδη. Πως εχετε την εντυπωση οτι στην Ελλαδα εχει μονο βουνα, δεν μπορω να καταλαβω. Ποιος δασκαλος ηταν αυτος τελως παντων?
Δηλαδή εσύ βγαίνεις στα βουνά και λυσσάς εκεί που είσαι ε;
Δεν εχω τι εννεις εδω. Αυτο που προσπαθησα να πω ειναι οτι οι ΗΠΑ εχουν πολυ περισσοτερο ορεινες περιοχες απο οτι η Ελλαδα σε συνολο. Εγω τυχαινει να ειμαι σε φλατ περιοχη ναι.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
George Tabs πρόσεξε γιατί από ότι καταλαβαίνω η Ευρωλιγούρα σου, έχει εξελιχθεί σε πείνα και μάλιστα πολύ μεγάλη.
Τέλειο δεν υπάρχει.
Καλύτερα εδώ παρά εκεί. Και οι περισσότεροι καταλαβαίνουν τι είναι το 'εκεί'
Βελτιστοποίηση σε έχουν κάνει να πιστεύεις πως είναι η αμερικανοποίηση. Ξέρω οτι θα διαφωνίσεις με αυτό που λέω. Δεν πειράζει όμως. Η πείνα ήτανε πάντοτε κακός σύμβουλος.
Νομίζεις οτι είναι εφικτό να πάρεις τα καλά τους σημεία μόνο και να φτιάξεις μια τέλεια χώρα. Είσαι γελασμένος όμως, γιατί το παζάρι δεν σταματάει εκεί που το θέλουμε εμείς αλλά το σταματάνε αυτοί, όποτε θέλουν. Αυτοί έχουν και την πίτα και το μαχαίρι.
Έτσι και εμείς δεν θα κάνουμε κανένα παζάρι.
Τώρα σε διάλογο του τύπου οτι πετάμε μια ακραιότητα και την βαφτίζουμε επιχείρημα συγνώμη αλλά δεν έχω σκοπό να εμπλακώ .Τώρα ποιος μιλάει με επιχειρήματα και ποιος με λιγούρες και ευρωκομπλεξισμούς άφησε να διαβάσει κανείς τα προηγούμενα και να κρίνει. Αν δεν το κατάλαβες είσαι και εσύ Ευρωπαίος, και μάλιστα κατάγεσαι από την χώρα που βάφτισε την Ευρώπη. Τώρα, αμα έχεις κόμπλεξ με αυτό τι να κάνω εγώ;
Ποτέ δεν είπα πως η (υπόλοιπη) Ευρώπη και η Αμερική είναι παράδεισοι. Αυτό που είπα είναι πως με ΜΙΚΡΑ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ έξοδα μπορούσαε να έχουμε πολλά από τα αγαθά τους! Οι νέες εθνικές οδοί φτιάχτηκαν και έχουν κύματα σαν του Αιγαίου. Οδηγείς μα 120 και νομίζεις θα πετάξεις. Πας Κόρινθο και είσαι κουρασμένος όσο να είχες ταξιδέψει 5 ώρες σε μια ευρωξελιγωμένη χώρα. Νομίζεις πως θα κόστιζε παραπάνω χρήμα να γίνει η άσφαλτος ομαλή (όταν χτιζόταν, όχι τώρα); Αν ναι, πλανάσαι πλάνην οικτράν! Τό ίδιο θα κόστιζε, άσε που θα κόστιζε λιγότερο η συντήρηση αφού δεν θα μπαίναν μπαλώματα ένα μήνα μετα! Απλά ο εργολάβος που τα ίδια μυαλά με σένα κουβαλούσε αδιαφόρησε και να το αποτέλεσμα. Και για να μην μιλήσω για το κόστος σε ζωές που έχουν αυτά τα πράγματα, το οποίο δεν μετριέται.
Αν εσύ το βλέπεις ανέφικτο, κάτσε να προσπερνάς τους άλλους πάνω σε τυφλές στροφές από το αντίθετο ρεύμα. Απλά βάλε ένα αυτοκόλλητο takinen στο παρμπρίζ σου και θα καταλάβω. Οι παρωπίδες είναι ο χειρότερος σύμβουλος και δυστυχώς ο μοναδικός σου. Αδύνατον είναι να πάρεις ΟΛΑ τα καλά από κάθε χώρα (πολλά σημεία είναι και αντικρουόμενα) αλλά εμείς έχουμε καταντήσει να ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ το λάθος, και μόλις κάποιος πάει να φτιάξει κάτι να τον αποκεφαλίζουμε.
Αλλά τι λέω τώρα! το να κάνει κανείς την δουλειά του σωστά είναι ακρότητα και όχι επιχείρημα και εσύ δεν θές να δουλέψεις. Εεεεε, να εμπλακείς εννοούσα.
-
....κι ας μην μπορω να αγορασω ενα αυτοκινητο που να μπορει να μου δινει αυτην την 'οδιγικη απολαυση'.
Αυτό φίλε δεν το ξέρεις. Και νομίζω με τα 4 εκατομμύρια που αγόρασα το αυτοκίνητο μου, μoυ προσφέρει πολή οδηγική απόλαυση, ίσως και περισσότερη από όση προσφέρει σε σένα το Acura ή το Lexus σου.
Ετσι νομιζεις. Εγω ειδαι και το 1.4 Γκολφ και τα 1.2 Α33 και τα 318ι ΒΜW και τα Στιλο 1250 οπως βλεπεις.
Εσυ ποσα χρονια εισουν κατοχος (οχι τεστ ντράιβ) Ακιουρα, Λεξους, Ταλον με 4G63 πηραγμενο και αλλων.
Ο Αγης το ειπε καλυτερα απο ολους. Εγω τα Ραλλυ και τα υπολοιπα τα 'θεωρω φτηνες λυσεις'. Ξερεις γιατι το ειπε? Διοτι ειναι ιδιοκτητης 'πραγματικων λυσεων' και καταλαβε.
Μεχρι τοτε, μην με πιστευεις εμενα. Ο Αγης εχει 100% δικιο ομως.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Διοτι βελεπεις οι δημοσιοι δρομοι πρεπει να ειναι επιτοιδες ανασφαλεις για να κανουν μερικοι Montoya-wonnabees την πλακα τους.Απο την αλλη, εδω, στην χωρα της οδηγικης βαρεμαρας λενε, εαν θες οδιγικη απολαυση, στην πιστα παρακαλω. Οι οποιες πιστες ειναι οσα και τα περιπτερα στην Ελλαδα και απο κοστος, ολοι μπορουν να 'ξισουν την ψωρα τους'.
Οπως ειπες. Thanks, but no thanks.
Ναι, αλλά μπλα μπλα μπλα. Πιστεύεις πως δώσαν σημασία; Να πω απλά πως στην Γερμανία έβαλα το αυτοκίνητό μου στο Χοκενχάιμ με λιγότερο κόστος από ότι στα Μέγαρα. Αλλά τι τους τα λες; αυτά τα θεωρούν ηλιθιότητες, αφού μπορούν νε βγούν στην παραλιακή να σκοτώσουν και να την βγάλουν λάδι με το λάδι τους.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Διοτι βελεπεις οι δημοσιοι δρομοι πρεπει να ειναι επιτοιδες ανασφαλεις για να κανουν μερικοι Montoya-wonnabees την πλακα τους.
Απο την αλλη, εδω, στην χωρα της οδηγικης βαρεμαρας λενε, εαν θες οδιγικη απολαυση, στην πιστα παρακαλω. Οι οποιες πιστες ειναι οσα και τα περιπτερα στην Ελλαδα και απο κοστος, ολοι μπορουν να 'ξισουν την ψωρα τους'.
Οπως ειπες. Thanks, but no thanks.
Ναι, αλλά μπλα μπλα μπλα. Πιστεύεις πως δώσαν σημασία; Να πω απλά πως στην Γερμανία έβαλα το αυτοκίνητό μου στο Χοκενχάιμ με λιγότερο κόστος από ότι στα Μέγαρα. Αλλά τι τους τα λες; αυτά τα θεωρούν ηλιθιότητες, αφού μπορούν νε βγούν στην παραλιακή να σκοτώσουν και να την βγάλουν λάδι με το λάδι τους.
Χεχεχε...
Α ρε Γιωργαρα, χαιρομαι που υπαρχουν μερικοι Ελληνες που καταλαβαινουν τα βασικα τουλαχιστον (οχι πως εσυ δεν καταλαβαινεις παραπανω απο αυτο). Τι να πω? Ετσι ηταν, ετσι ειναι, ετσι ισως θα ειναι η Ελλαδα. Take it or leave it που λενε εδω.
-
Α, συγγνώμη, τώρα κατάλαβα, οι δρόμοι που έχουν στροφές είναι επικίνδυνοι ή μάλλον ανασφαλείς. Το επόμενο βήμα θα είναι οι τροχιές με ράγες, ούτως ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια, ούτε βέβαια και να μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει στο δρόμο. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να υιοθετηθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού και η οδήγηση σε δρόμους που είναι ευθείες είναι ανασφαλής διότι μπορεί να αποκοιμηθείς. Βέβαια υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που είναι δύσκολο να επιλυθούν στο θέμα με τις ράγες, ίσως γι'αυτό να μην έχει υιοθετηθεί η λύση αυτή ακόμη, αφού κατά τα άλλα είναι τέλεια.
Πριν λίγο καιρό μιλούσα με μια 25χρονη Αμερικανίδα στο internet
η οποία μου έλεγε ότι ο Αράφατ είναι τρομοκράτης, καθώς και ότι ο Bush είναι καλός πρόεδρος και καλός χριστιανός, κάτι το οποίο προφανώς επηρεάζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν ήταν...Απιστευτο. Το πως το γυρνατε απο το κυκλοφοριακο που ανοιγω ως θεμα εγω, στον Μπους, ειναι...απιστευτο. Τι να πω?
-
Είναι το πιο ξεκαρδιστικό θρεντ αυτού του forum με διαφορά. Gavriil σε ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία..
Theo και όλα τα παιδιά λέω να μην ασχοληθούμε άλλο. Σπάσαμε αρκετή πλάκα, γελάσαμε, ας μην το κουράσουμε.
Ας τον αφήσουμε μέσα στην βαθιά αποχαύνωση..Αφού δεν θέλει να βγεί από μόνος του, εμείς θα τον βγάλουμε;Παλι λες και αντιλες? Παλι αντιθεσεις?
Γραφεις οτι ειναι 'το πιο ξεκαρδιστικό θρεντ αυτού του forum με διαφορά' μεν, αλλα γραφεις να 'να μην ασχοληθούμε άλλο' δε. Χμμμ... Περιεργο μεν, οχι η πρωτη φορα που φασκεις και αντιφασεις δε.
Typical Τακ tactic!
WOw! Αγη το ειδες αυτο? Εγεινα και ποιητης με τοσες ευκαιριες που μου εχουν δωσει εδω οι κυριοι.
-
Ο χρήστης farting_cow έγραψε:
Επειδή φίλε gavriil επιμένεις να πιστεύεις πως ζεις στη 'χώρα του δικαίου' όπως λες, θα σου θυμίσω πως ο (κατ'ευφημισμόν) πρόεδρος σας Μπους ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε σύρραξη εναντίον του Ιράκ με ή χωρίς τη συγκατάθεση του ΟΗΕ. Η ίδια η Γερμανίδα υπουργός δικαιοσύνης δήλωσε ότι οι μέθοδοι που ακολουθεί ο, αγαπητός σε όλους σας (όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν μέχρι το Ελλάντα), πρόεδρος Μπους είναι πανομοιότυπες με αυτές που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ για να αποπροσανατολίσει το λαό του από τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας. Και για να μη γίνω βαρετός δε θα συνεχίσω, αλλά αυτή είναι η χώρα του 'δικαίου' που ζεις φίλε μου. Δε θέλω να ανοίξω διάλογο μαζί σου γιατί όπως έχει φανεί και απο άλλα threads, όχι μόνο είσαι ισχυρογνώμων αλλά αντεπιτίθεσαι με επιχειρήματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας. Μπορείς όμως ελεύθερα να κοιμάσαι 'τον ύπνο του δικαίου'.cheers
Οι δημοσκοπήσεις λένε ό,τι τους πούμε να πουν. Αλλιώς στην Ελλάδα θα ήταν πρωθυπουργός ο Κωσταντόπουλος που παίρνει τα μεγαλύτερα ποσοστά.
Και στο φινάλε: Το αν έχουν κακό πρόεδρο και ατυταρχική πολιτική γιατί μας δικαιολογεί που σκοτώνονται περισσότεροι Έλληνες στην άσφαλτο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ από ότι Αφγανοί στον βομβαρδισμό;
Μάλλον εσύ προσβάλλεις την νοημοσύνη των άλλων αν συγκρίνεις άσχετα. Δηλαδή αν κάποιος κάνει κάτι χάλια δικαιολογεί τα δικά μας χάλια; Αυτή η χώρα γέννησε τον πολιτισμό και τώρα τον καταβροχθίζει. Καλύτεροι έπρεπε να κοιτάμε να γίνουμε, όχι χειρότεροι!
Και θές και το άλλο; Στο τέλος θα φτάσουμε να έχουμε κάμερες και στον κώλο μας, ενώ οι 'χαζοί Αμερικάνοι' θα είναι όπως τώρα, και θα εξακολουθούμε να αφανιζόμαστε στην αυταπάτη της τελειότητάς μας.
-
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!(Και όλοι ξέρουμε οτι κατά βάθος μας ζηλεύει και αυτός και όλοι τους.)
Καλή καρδιά!!!Εννοεις πως εσεις ζηλευετε εμας φυσικα ετσι? ΟΚ. Ετσι νομιζα. Το αντιθετο θα ηταν τουλαχιστον...γελοιο.
-
Δηλαδή αν κάποιος κάνει κάτι χάλια δικαιολογεί τα δικά μας χάλια;
Wow!
Να στο πω ως κοινος Ελλην:
'Καλα μιλαμε δεν παιζεσαι ωρες ωρες. Πεστα μεγαλε!!!'
-
Είστε όλοι απολαυστικοί....
-
Τι εννοείς δηλαδή, ότι η εντύπωση που έχουμε για τα μπλόκα που υπάρχουν στις ΗΠΑ είναι λανθασμένη; Αφού εσύ ο ίδιος παραπονέθηκες για την έλλειψη αστυνόμευσης που είδες στην Ελλάδα. Μήπως είναι επειδή έχεις συνηθίσει αλλιώς;
Η αστυνόμευση στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι πολύ μεγαλύτερη από την Ελλάδα (δεν ξέρω για Αμερική, αφού δεν πήγα, όπως μάλλον κανείς από εδώ). Όμως είναι αστυνόμευση επαγρύπνισης, όχι μπλόκα. Τα μπλόκα είναι πολύ λιγότερα από ότι εδώ. Κάμερες υπάρχουν πολλές, αλλά τις βλέπεις και ξέρεις που είναι. Σε σχολεία και σε σημεία επικίνδυνα. Επίσης πολλές στα φανάρια για να μην περνάς με κόκκινο (ΔΕΝ σε γράφουν μόλις πιάνει κόκκινο, αλλά 1-2 δευτερόλεπτα μετά, που σημαίνει πως ΔΕΝ παίρνεις κλήσεις για το τίποτα).
Δηλαδή εσύ βγαίνεις στα βουνά και λυσσάς εκεί που είσαι ε;
Αφού είπε: Έχει πίστες παντού και φτηνά! Φτάνεις το 100% του ορίου του αυτοκινήτου σου με ασφάλεια, και αν το ξεπεράσεις είσαι σε πίστα, που σημαίνει πως δεν το καταστρέφεις άμεσα το αυτοκίνητό σου, σε πλήρη αντίθεση με τους εδώ δρόμους.
Αυτό φίλε δεν το ξέρεις. Και νομίζω με τα 4 εκατομμύρια που αγόρασα το αυτοκίνητο μου, μoυ προσφέρει πολή οδηγική απόλαυση, ίσως και περισσότερη από όση προσφέρει σε σένα το Acura ή το Lexus σου.
Καλά, τι αυτοκίνητο πήρες με 4 εκατομμύρια και είναι τόσο καλό;
Α, συγγνώμη, τώρα κατάλαβα, οι δρόμοι που έχουν στροφές είναι επικίνδυνοι ή μάλλον ανασφαλείς. Το επόμενο βήμα θα είναι οι τροχιές με ράγες, ούτως ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια, ούτε βέβαια και να μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει στο δρόμο. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να υιοθετηθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού και η οδήγηση σε δρόμους που είναι ευθείες είναι ανασφαλής διότι μπορεί να αποκοιμηθείς. Βέβαια υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που είναι δύσκολο να επιλυθούν στο θέμα με τις ράγες, ίσως γι'αυτό να μην έχει υιοθετηθεί η λύση αυτή ακόμη, αφού κατά τα άλλα είναι τέλεια.
Πριν λίγο καιρό μιλούσα με μια 25χρονη Αμερικανίδα στο internet
η οποία μου έλεγε ότι ο Αράφατ είναι τρομοκράτης, καθώς και ότι ο Bush είναι καλός πρόεδρος και καλός χριστιανός, κάτι το οποίο προφανώς επηρεάζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν ήταν...Οι δρόμοι με στροφές είναι επικίνδυνοι όταν προσπερνάς τυφλά κρεμασμένος στο αντίθετο ρεύμα όπως κάνουν περισσότεροι από τους μισούς εδώ. Αλλά γιατί σε χαλάει να δώσεις όσο κάνει ένας φραπές για 1 ώρα στην πίστα; Καλά τόσο φτηνό δεν είναι, αλλά ούτε οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί.
Το αν ο Μπούς και ο Αραφάτ είναι καλοί ή δολοφόνοι, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Ειδικά σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ!
-
Gavriil αυτή τη φορά συγνώμη αλλά δεν την ξέφυγες την γελειοποίηση. Και εσύ και ο George Tabs δεν αντιληφθήκατε ούτε ελάχιστα τη διαφορά ενός παραστατικού παραδείγματος από τον ρεαλισμό ή όχι που αυτό πιθανόν να έχει.
Η μόνη απάντηση που ταιριάζει στις ανυπόστατες ειρονοχαζοχαρούμενες και χωρίς νόημα ή δεύτερο επίπεδο φρασούλες σου, είναι ενα φυσικότατο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!Διάλεξες λάθος μέρος για να κάνεις επίδειξη, κάθε είδους και επιπέδου. Μόνο επίδειξη του IQ σου μας έκανες, το οποίο πιθανόν και να πλησιάζει, αυτό του ραδικιού.....
Να περνάς καλά, ίσως το μόνο σίγουρο, μέσα στην αποχαυνωτική ψευδαίσθηση στην οποία ζεις...Υγ1. Θα ήθελα να ξέρω τι περνάει από το μυαλό σας για τα γυναικόπαιδα που ετοιμάζονται να σφάξουν οι καουμπόηδες σας... Αλλά τι λέω; ..........Ποιό μυαλό;
Takinen, μόνο να προσβάλλεις ξέρεις; Αυτό είναι το υψηλό σου επίπεδο; Τελικά εσύ είσαι ο Ελληνάρας που σοδομίζει την Ελλάδα μου φαίνεται...
Όσο για τον gavriil προς τιμήν του είναι που γράφει με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish όπως πολλοί Έλληνες της Ελλάδας που είδα σε άλλα θέματα. Επειδή λένε δεν βρίσκουν τα γράμματα στα ελληνικά και τα βρίσκουν μόνο στα αγγλικά! Τι είναι; αναλφάβητοι; Αυτοί είναι που παίρνουν τα καλά του τόπου μας και όχι τα άσχημα του εξωτερικού;
Πάντως σοβαρό επιχείρημα το άντε γειά, θα το λάβω σοβαρά υπ'όψιν μου!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είστε όλοι απολαυστικοί....Οντως.
-
Καλά, τι αυτοκίνητο πήρες με 4 εκατομμύρια και είναι τόσο καλό;
Χεχεχε...
Ελα ντε.
Ο Θηο ειναι μαλλον της σχολης που πιστευει οτι 'αν μπορουσα να αγορασω καρτ και να το εχω για καθημερινη οδηγηση, ακομη καλυτερα. Ποιος νοιαζεται για τα 911?'
Χεχεχε...
-
Το αν ο Μπούς και ο Αραφάτ είναι καλοί ή δολοφόνοι, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Ειδικά σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ!Ελα ντε.
-
Gavriil αυτή τη φορά συγνώμη αλλά δεν την ξέφυγες την γελειοποίηση. Και εσύ και ο George Tabs δεν αντιληφθήκατε ούτε ελάχιστα τη διαφορά ενός παραστατικού παραδείγματος από τον ρεαλισμό ή όχι που αυτό πιθανόν να έχει.
Η μόνη απάντηση που ταιριάζει στις ανυπόστατες ειρονοχαζοχαρούμενες και χωρίς νόημα ή δεύτερο επίπεδο φρασούλες σου, είναι ενα φυσικότατο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!Διάλεξες λάθος μέρος για να κάνεις επίδειξη, κάθε είδους και επιπέδου. Μόνο επίδειξη του IQ σου μας έκανες, το οποίο πιθανόν και να πλησιάζει, αυτό του ραδικιού.....
Να περνάς καλά, ίσως το μόνο σίγουρο, μέσα στην αποχαυνωτική ψευδαίσθηση στην οποία ζεις...Υγ1. Θα ήθελα να ξέρω τι περνάει από το μυαλό σας για τα γυναικόπαιδα που ετοιμάζονται να σφάξουν οι καουμπόηδες σας... Αλλά τι λέω; ..........Ποιό μυαλό;
Takinen, μόνο να προσβάλλεις ξέρεις; Αυτό είναι το υψηλό σου επίπεδο; Τελικά εσύ είσαι ο Ελληνάρας που σοδομίζει την Ελλάδα μου φαίνεται...
Όσο για τον gavriil προς τιμήν του είναι που γράφει με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish όπως πολλοί Έλληνες της Ελλάδας που είδα σε άλλα θέματα. Επειδή λένε δεν βρίσκουν τα γράμματα στα ελληνικά και τα βρίσκουν μόνο στα αγγλικά! Τι είναι; αναλφάβητοι; Αυτοί είναι που παίρνουν τα καλά του τόπου μας και όχι τα άσχημα του εξωτερικού;
Πάντως σοβαρό επιχείρημα το άντε γειά, θα το λάβω σοβαρά υπ'όψιν μου!
Το αλλο που ξεχασα να πω στον Τακ ειναι οτι εδω στις ΗΠΑ αυτους που λενε 'αντε γεια' και αφηνουν μια 'συζητηση' ετσι, του ονομαζουν quitters. Φυσικα μπορει να κανουν και λαθος (οι Αμερικανοι) και η συμπεριφορα του Τακ να ειναι η σωστη. Ποτε δεν ξερεις.
-
Ρε παιδιά, τι γίνεται εδώ?!?! Καθόσαστε και κάνετε κριτική στον άνθρωπο εφ'όλης της ύλης? Εδώ είναι ένα forum για να ανατλλασουμε σκέψεις, ιδέες και γενικά ότι έχει σχέσει με το αυτοκίνητο. Και αντί αυτού φτάσατε να κάνετε κριτική στην Αμερικανική εξωτερική πολιτκή? Δεν νομίζω ότι για αυτά φταίει ο Gabriel, ούτε και κανένας Gabriel στο USA. Αυτά είναι άλλα κόλπα. Αντί λοιπόν να τα λέμε τα διάφορα που έχουν σχέση με τους τετράτροχους τενεκέδες μας, καθόσαστε και λογοφέρετε μαζί του. Και επειδή βλέπει ότι τσιμπάτε αυτός το συνεχίζει το παραμύθι.
Διάβασα το threat όπως το ξεκίνησε ο Gabriel. Ξέρετε κάτι? Σε πολλά απο αυτά που λέει για τον τόπο μας σχετικά με το ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο, έχει δίκιο!!! Ασχετα άν ο τρόπος που προσθαθει να μας τα περάσει δεν είναι σωστός. Αλλά κάπου στο τέλος πρέπει να παραδεχόμαστε και την αλήθεια. Να μη μας πονάει όταν μας τη λένε, αλλά να τη δεχόμαστε και να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη θέση μας. Δεν είμαστε ζουλού, αλλά Ελληνες!!!
Εντυπωσεις απο 3 εβδομαδες στην Ελλαδα