-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Βέβαια από το να ακολουθώ όλες τις παραμέτρους και να συμπεριφέρομαι σαν robot (εμένα τουλάχιστον robot μου θιμίζει αυτή η συμπεριφορά) προτιμώ την ελληνική πραγματικότητα που μπορεί και να δίνει την αίσθηση ζούγκλας, στον καλομαθημένο μπούλη καταγόμενο από κάποια 'πολιτισμένη' και 'ανεπτυγμένη' χώρα.
Ποια συμπεριφορά σου 'θιμιζει robot '? Ποιανων και που? Και ποτε την εζησες?
Εδώ γελάμε δυνατα.
Οντως!
Γιατί στη Eurodisney, είναι λογικό να περιμένεις 1:30-2 ώρες για να βγάλεις εισητήριο εισόδου. Στο Λουβρο είναι λογικό να περιμένεις 3!!! ώρες για να μπείς μέσα. Εδώ, όταν περιμένουμε 45 λεπτά στο ΙΚΑ μας φαίνεται υπερβολικό. Και αν βέβαια η ουρά έχει φτάσει μέχρι έξω, είναι πρώτο θέμα ειδήσεων.
Σορρυ αλλα το ΙΚΑ δεν ειναι ουτε Λουρβος, ουτε Eurodisney. Η συγκριση ειναι ατοπη.
Βέβαια είναι ok για τις ΗΠΑ που μετά την 11/9 έχει αλλάξει οικονομικές προτεραιότητες και μπορεί να αμελήσει το οδικό της δίντυο.
Αμελησει σε Αμερικανικα δεδομενα και στανταρντ. Αυτα...'των ρομποτ'
Οι ΗΠΑ πρεπει να αμελησουν ολοσχερως το δυκτιο τους για 200 χρονια για να φτασει στο χαλι της Ελλαδος. Συν αλλα 100 χρονια να μαστιγωνουν τους Αμερικανους οδηγους χωρις λογο, για να γινουν τοσο απανθρωποι στην οδηγηση οσο οι Ελληνες οδηγοι. Ισως και να μην υπερβαλω εδω. Οπως ειπα...δεν εχεις ιδεα. Εγω τα εζησα και τα 2.
Η Ελλάδα που τόσες δεκαετίες έχει διαφορετικές προτεραιότητες, όπως το να ξοδεύει ότι έχει και δεν έχει για όπλα, για να αντιμετωπίζει τις εξ Αμερικής υποθαλπτόμενες κάθε φορά εντάσεις με την Τουρκία, δεν μας πειράζει έτσι; Δεν αναφερόμαστε. Η μήπως πάλι ξεφεύγουμε από τα αυτοκινητιστικά;
Ξευεφγουμε απο τα αυτοκινιτιστικα ναι, αλλα ειναι το λιγοτερο που κανουμε. Το οτι δεν ξερουμε τι λεμε/γραφουμε ειναι επισης ενα αλλο που 'κανουμε' στην παραπανω παραγραφο.
Gavriil sorry αλλα κατα τα λοιπά σου, μόνος σου εξάντλησες την σοβαρότητά σου. Είναι προφανής ο υλιστικός, συμφεροντολογικός και εγωιστικός τρόπος σκέψης σου. Και θα σου το αποδείξω με έναν και μοναδικό τρόπο.
Δεν εχω ιδεα τι γραφεις και εννοεις. Εαν ειναι στο συμφερον σου να οδηγουν οι φιλοι συμπολιτες σου σαν μανιακοι, τοτε ειναι οφθαλμοφανες οτι εχουμε διαφορετικου ειδους προτερεοτητες. Εγω θελω να φτασω στον προορισμο μου γρηγορα και με ασφαλεια παντως. Εσυ κανε αλλιως και χαρακτηρησε με υλιστη. Κανενα προβλημα. Το αλλο που μπορεις κανεις ειναι να μετακομισεις στην Αιθιοποια. Εκει να δεις μηδεν-υλισμο. Υπαρχουν και οι Ζουλου φυσικα. Δικη σου η προτιμιση.
Δεν ξέρεις να αγαπάς.
Οπως εγραψες πιο πανω. 'Εδω γελαμε δυνατα'. Πες μου κι αλλα τετοια.
Κοιτα να δεις ποσο ευκολο ειναι να τσατιζεις Ελληνα. Πες του για τα χαλια της αυτοκινητιστικης κατασταση στην χωρα του και πατα το rec στο μαγνητοφωνο για να...'τ'ακουσεις'. Ελα ρε Τακ. Ηρεμησε. Δεν εκανα κριτικη σε σενα ή την οικογενοια σου.
Μάλλον, κανείς δεν σου έμαθε αυτή τη λέξη αμφιβάλλω δε, αν την έχεις ποτέ αισθανθεί με το πραγματικό δυνατό και βαθύ νόημά της.
Τακ, το μελό ηταν στην μοδα το 70, αντε το 80. Ελα τωρα Τι επαθες?
Δηλαδή από πότε φίλε μου, η αγάπη για οποιονδήποτε και οτιδήποτε προυποθέτει ανταπόδοση και μάλιστα υλική; Η αγάπη για την χώρα μου, για την οικογένειά μου, για την κοπέλα μου, για τους φίλους μου δεν πηγάζει σε καμία περίπτωση από όσα μου προσφέρουν.
Ωωωωω!
Τωρα καταλαβα!!! Αυτο σε πηραξε φιλε μου? Οταν ειπα στον Κουκ 'πως αγαπας μια χωρα που δεν μπορει να σου προσφερει ενα δυκτιο...και πως θα ενοιωθες για μια αλλη χωρα που θα μπορουσε να σου προσφερει ενα ανθρωπινο δυκτιο...οπως π.χ. οι ΗΠΑ' ??
Ειπα και γω.
Τακ, ηρεμησε. Μπορεις να αγαπας την Ελλαδα για αλλους λογους. Χιλιους δυο αλλους. Μην φοβασε να την μισησεις και να εισαι 'μαλωμενος μαζι της' για το αυτοκινιτηστικο, κτλ. Δεν χρειαζεται να την αγαπας για ολα.
Αν η αγάπη ήταν προιόν συναλλαγής τότε δεν θα ήταν αγάπη, θα ήταν εμπόριο. Υποθέτω πως αγαπάς πολύ τη χώρα σου για όσα υλικά σου προσφέρει.
Εδω δεν θα επεκταθω διοτι θα χρειαστει να ανοιξουμε κανουργιο φορουμ
Όπως και τη γυναίκα σου για τη μεγάλη προίκα, που προφανώς αποκόμισες.
Χεχεχε... 'Φτωχε' φιλε Τακ. Προικες μονο στην Ελλαδα υπηρξαν (και ισως ακομη υπαρχουν). Στις ΗΠΑ οχι μονο δεν εχει 'προικες' αλλα επισης δεν ειχε ποτέ. Δεν σου το εχουν πει αυτο στην Ελλαδα? Βλεπεις εδω ειναι η χωρα του δικαίου. Τι σημαινει αυτο?
ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Οι γονεις και τα συμπεθερια δεν βοηθανε 'τα παιδια'.
Και θα σταματησω εδω και σε αυτο το θεμα, διοτι θα χρειαστουμε και δευτερο φορουμ εαν επεκταθω
Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πάντα, αν η γυναίκα σου δεν σου προσφέρει υλικές απολαβές, δεν υπάρχει και λόγος να την αγαπάς. Δεν θα εκπλαγώ εαν δεν καταλάβεις, ή εαν αδυνατείς να ακολουθήσεις τον παραλληλισμό.
Πραγματικά σε λυπάμαι.
(Το λένε 'Αμερικάνικο Όνειρο', επειδή από ότι φαίνεται, όλοι τους κοιμούνται ύπνο βαθύ και βλέπουν πολλά όνειρα..)Συνεχισε να με λυπασαι Τακ. Κανενα προβλημα απο μερος μου.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Hey gabriel ξεχασες το wow παλικαρι μου...WOW!
Ευχαριστημενος? Δεν θελω 'να χαλαω καρδιες' οπως λενε στην Ελλαδαρα
Οτι αλλο θες, απλως ζητησε το φιλε
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Και αν θέλετε να ξέρετε, προτιμώ να ζω στην Ελλάδα με τους δρόμους αυτούς και το άθλιο οδόστρωμα, αλλά που ξέρω ότι δε βρίσκεται (ή δε βρισκόταν, μέχρι λίγο καιρό πριν ) κάθε λίγο και λιγάκι ένα μπλόκο για να με 'συνετίσει' αν βγω έξω από τα 'σοβαρά ορια ταχύτητας όπως γίνεται στην Αμερική.
Δεν εχω ιδεα για ποια... 'Αμερικη' μιλας. Διοτι για την 'Αμερικη' που ζω εγω, σιγουρα δεν μιλας. Οπως και ο Τακ, δεν εχεις ιδεα για το πως ειναι εδω.
Δεν μπορω να καταλαβω πως το Χολυγουντ μπορει να μπει τοσο βαθυα στα μυαλα καποιων που να γινει ολικη πλυση εγγεφαλου, που ακομη και οταν ενας Ελληνο-Αμερικανος με καλες προθεσεις να μην ειναι πιστευτος οταν σας λεει οτι δεν ειναι ετσι οπως τα νομιζετε. Να σας φερω εδω για να τα δητε δεν μπορω. Ακομη.
Προτιμώ να ξέρω ότι όποτε θέλω μπορώ να πάρω το αυτοκινητάκι μου και να βγω σε μια ορεινή διαδρομή λίγο πιο έξω και να το απολαύσω όπως μόνο εκεί είναι δυνατόν.
Αντε παλι με τα ορεινα. Δεστε και κανενα χαρτη φιλοι, σορρυ δηλαδη. Πως εχετε την εντυπωση οτι στην Ελλαδα εχει μονο βουνα, δεν μπορω να καταλαβω. Ποιος δασκαλος ηταν αυτος τελως παντων?
Πάντως προτιμώ αυτό το τελευταίο, το να μπορώ να βγω λίγο πιο έξω και να λυσσάξω και ας έχω παραπάνω ταλαιπωρία (που έχω) μέσα στην πόλη, παρά να είμαι άνετος παντού αλλά να είναι τα πάντα άχρωμα από πλευράς οδηγικής απόλαυσης.
....κι ας μην μπορω να αγορασω ενα αυτοκινητο που να μπορει να μου δινει αυτην την 'οδιγικη απολαυση'.
Όσο για την κατάσταση ζούγκλας που υπάρχει στην Αθήνα αυτό είναι αλήθεια, αλλά αυτό το συνηθίζεις. Όταν έρχεται κάποιος δικός μου από Κύπρο και βλέπει την κατάσταση μου λέει 'πώς οδηγούν όλοι έτσι σαν τρελοί' και εγώ χαμογελάω και νιώθω ωραία μέσα μου που συγκαταλέγομαι σε αυτούς τους 'τρελούς'.
Τωρα με κανεις και μετανοιωνω για τον χρονο που εχασα να απανταω στο μυνημα σου. Wow!
Όσο για τους αμερικάνικους δρόμους thanks but no thanks, προτιμώ οι δρόμοι που οδηγώ να έχουν και καμιά στροφή και να μπορώ να τους απολαμβάνω όπως θέλω.
Διοτι βελεπεις οι δημοσιοι δρομοι πρεπει να ειναι επιτοιδες ανασφαλεις για να κανουν μερικοι Montoya-wonnabees την πλακα τους.
Απο την αλλη, εδω, στην χωρα της οδηγικης βαρεμαρας λενε, εαν θες οδιγικη απολαυση, στην πιστα παρακαλω. Οι οποιες πιστες ειναι οσα και τα περιπτερα στην Ελλαδα και απο κοστος, ολοι μπορουν να 'ξισουν την ψωρα τους'.
Οπως ειπες. Thanks, but no thanks.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Xilies fores na odhgaw Golf 1.4 kai na mporw mia stis toses na kinh8w me 180 km/h, para na exw mia porsche GT3 kai molis perasw ta 90mph na mou paroun to kefali.
Εαν περιγραφεις τις ΗΠΑ πιο πανω, ενα εχω να σου πω. Και μετα, ξυπνησες.
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
(Το λένε 'Αμερικάνικο Όνειρο', επειδή από ότι φαίνεται, όλοι τους κοιμούνται ύπνο βαθύ και βλέπουν πολλά όνειρα..)
Kάνεις ένα τεράστιο λάθος φίλε Takinen. Kοιμόνται άλλα δεν βλέπουν όνειρα, βλέπουν εφιάλτες.
Bλέπουν τον εφιάλτη της αστεγείας (είναι σωστή λέξη αυτή τώρα;) εξαιτίας του Aμερικάνικου νόμου, που δίνει την δυνατότητα στις επιχειρίσεις να απολύουν όσους θέλουν ανευ λόγου και αιτίας απλά για να είναι κερδοφόρες.
Bλέπουν τον εφιάλτη του μπάτσου που τους βάζει το πιστόλι στον κρόταφο επειδή παραβίασαν το υπερβολικό όριο ταχυτήτος των 55mph (~90 kph) στα ατελείωτα American highways.
Bλέπουν τον εφιάλτη του μαύρου που από την απόγνωση, σκοτώνει για λιγότερο από ένα πιάτο φαΐ.
Bλέπουν τον εφιάλτη του αναλφαβιτισμού, όταν ένα στα δύο παιδάκια στο Aμέρικα δεν θα μάθει ποτέ να διαβάζει εξαιτίας του πλασιέ όπλων προέδρου τους, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο επόμενος πόλεμος του.
Kαι ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Όπως και βλακεία των Aμερικάνων πολιτών και όσων πιστεύουν ότι η Aμερική είναι κάτι μεγάλο και μαγικό.
Το να πω και σε σενα 'και μετα ξυπνησες' οπως ειπα πιο πανω, θα ειναι λιγο. Γιαυτο δεν θα πω τιποτε καλυτερα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ποσα χρονια εζησες στο εξωτερικο?
Ποτέ δεν έμεινα για περισσότερο από 6 μήνες συνεχόμενα. Μου έλειπε το ελληνικό τοπίο και γύριζα πίσω. Συνολικά πάντως έχω μείνει έξω περίπου 2 χρόνια (και κάτι).
Οριστε. Και αυτος ειναι ο λογος που ρωταω. Τα πρωτα 2 χρονια ειναι τα δυσκολα. 6 μηνες, συνεχομενοι (διοτι οι διακοπες σε 'χτυπανε πισω') δεν κανουν τιποτε.
-
Μένω σε μια χαρακτηριστική στροφή στην Κηφισίας και σχεδόν κάθε μήνα βλέπω να παίρνουν και έναν νεκρό, ή δια βίου σακάτη. Δεν θα ήταν σωστό να μπεί κάμερα εδώ;
Απαντηση πιθανου Ελληνα: Οχι! Κιας σωζει ζωες. Καλυτερα να σκοτωθουν ατομα, παρα να ξερει η κυβερνηση οτι πηγα εγω στο απεναντι απο την καμερα περιπτερο να αγορασω τσιγαρα. Σοβαρολογεις? Τον θυμα θα σκεφθω εγω? Την παρτυ μου και μονο.
Στην Eurodisney και στο κάθε Λούβρο ΑΝ περιμένεις τόσο, το κάνεις επειδή ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ! Αν δεν σου αρέσει φύγε! (αμφιβάλλω αν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι έτσι όμως!!!) Στο ΙΚΑ περιμένεις 1 ώρα και το κάνεις επειδή ΠΡΕΠΕΙ! Και έιναι έτσι ΚΑΘΕ μέρα!
Απαντηση πιθανου Ελληνα:
Ο Λουβρος και η Γιουροντίσνι ειναι το ιδιο με το ΙΚΑ. Παμε και στα 3 επηδει εχουμε την ιδια αναγκη και απο τα 3. Εγω αυτα τα παραδειγματα διαβασα καπου, αυτα λεω.
Την γυναίκα σου δεν θα την πάρεις μόνο για την προίκα της, αυτό είναι σαφώς λάθος. Αλλά αν το μόνο που ξέρει είναι να μασάει τσίχλα και να βάφει τα ποδαρόνυχά της, ούτε τότε την παίρνεις.
Χεχεχεχε....
-
Gavriil, να σε ρωτήσω κάτι για τα φώτα στα αυτοκίνητα... Γιατί στην Αμερική έχουν μόνο κόκκινα φώτα; Τουλάχιστον στις ταινίες αλλά και στα Wrangler που βλέπω στον δρόμο έτσι είναι...Ανάβεις τα φώτα, ανάβουν τα πίσω φώτα. Πατάς φρένο και απλώς δυναμώνουν, χωρίς να ανάβει ένα νέο λαμπάκι (εκτός από το μεσαίο). Βγάζεις φλάς και απλά αναβοσβήνει το αντίστοιχο φως του φρένου.
Δεν λέω, το συνηθίζεις, αλλά έτσι συνηθίζεις και τις μικρές πινακίδες και τα μικρά φανάρια. Γιατί δεν βγάζαν ξεχωριστά φώτα θέσης πίσω, ξεχωριστά φώτα φρένων, ξεχωριστά φλας και ξεχωριστά φώτα όπισθεν; Αυτό είναι μεγάλο φάουλ!
Καλη ερωτηση.
Αυτο δεν συμβαινει με ολα τα αυτοκινητα. Τα μισα περιπου ειναι οπως στην Ευρωπη, τα αλλα οπως το λες αλλα λιγα εχουν αυτο που λες οτι οταν πατας φρενο δυναμωνουν τα ιδια φωτα. Στα περισσοτερα εχει αλλα φωτα για τα ΣΤΟΠ. Οπως ειπες. Το συνιθιζεις και δεν το καταλαβαινεις στο τελος. Το Ακιουρα μου ειναι οπως ειπες για το φλας. Αλλα εχει αλλα φωτα για το ΣΤΟΠ. Το Λεξους ειναι οπως στην Ελλαδα/Ευρωπη/Ιαπωνια. Ξεχωριστα φωτα για ολα.
Προτιμω τον Ευρωπαικο τροπο παντως.
-
Να τα απελευθερώναμε όπως στην Γερμανία, όχι να σπάμε κόκκαλα όπως στην Αμερική. Αλλά το να πηγαίνουμε όσο θέλουμε όπου θέλουμε που είναι ο κανόνας στην Ελλάδα είναι το χειρότερο από τα δύο! Και εκτός αυτού τα 90 μίλια είναι σχεδόν 150 χιλιόμετρα. Ξέρεις τι θα σου κάνουν εδώ αν σε πιάσουν με 150;
ΟΚ. Εχει παρατραβηξει αυτο με τα ορια στην Αμερικη.
Θα πρεπει να αρχισω να δινω προσωπικα παραδειγματα.
Χτες πηγα στην εταιρια UL (Underwriters Labs) η οποια ειναι 50 μιλια απο το σπιτι μου (80.45 χλμ.). Τα οποια 50 μιλια ειναι 95% αυτοκινητοδρομος. Ειμουν εκει σε 40 λεπτα. Μεσα ωριαια ταχυτητα 120.7 χλμ/ωρα (σωστα τα μαθηματικα μου?). Μαντευω οτι το μεσο ορο ταχυτητας μου στον αυτκινητοδρομο ηταν 80 μ/ω ή 129 χλμ/ωρα.
Δεν εχω ουτε ενα προστιμο στα 9 χρονια εδω στις ΗΠΑ που οδηγω.
-
Επειδή φίλε gavriil επιμένεις να πιστεύεις πως ζεις στη 'χώρα του δικαίου' όπως λες, θα σου θυμίσω πως ο (κατ'ευφημισμόν) πρόεδρος σας Μπους ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε σύρραξη εναντίον του Ιράκ με ή χωρίς τη συγκατάθεση του ΟΗΕ. Η ίδια η Γερμανίδα υπουργός δικαιοσύνης δήλωσε ότι οι μέθοδοι που ακολουθεί ο, αγαπητός σε όλους σας (όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν μέχρι το Ελλάντα), πρόεδρος Μπους είναι πανομοιότυπες με αυτές που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ για να αποπροσανατολίσει το λαό του από τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας. Και για να μη γίνω βαρετός δε θα συνεχίσω, αλλά αυτή είναι η χώρα του 'δικαίου' που ζεις φίλε μου. Δε θέλω να ανοίξω διάλογο μαζί σου γιατί όπως έχει φανεί και απο άλλα threads, όχι μόνο είσαι ισχυρογνώμων αλλά αντεπιτίθεσαι με επιχειρήματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας. Μπορείς όμως ελεύθερα να κοιμάσαι 'τον ύπνο του δικαίου'.
cheers
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Μα και εσύ βρέ Gabriel/Acura/Lexus ήλθες που ήλθες για διακοπές στην Ελλάδα. Εκανες τα μπανια σου, έφαγες τις νοστιμιές, ξενύχτισες στα διάφορα μαγαζιά με όμορφες θυλικές συντροφιές, και μιά καλή κουβέντα δεν θα μας πείς?
Μόνο πίκρα θαδιαβάζουμε απο σένα?
Εδω ειναι αυτοκινητιστικο φορουμ. Τιποτε καλο απο αυτοκινητιστικης πλευρας, σορρυ, αλλα δεν ειδα στην Ελλαδα. Αν και οπως ειπα, μου αρεσε και το Γκολφ αλλα και το Στιλο εχοντας υποψη την κλαση των.
Τελος, η πικρα ειναι για σας. Εγω δεν ζω εκει. Εγω δεν ειμαι πικραμενος απο το δυκριο των ΗΠΑ. Και γενικα την αυτοκινηση εδω.
Τελος, γιατι με αποκαλεις Gabriel/Acura/Lexus ? Το πρωτο απο τα 3 ειναι το ονομα μου.
Πιάνεις και μας γράφεις για φώτα στους δρόμους, σήμανση και άλλα τέτοια που είναι άνευ σημασίας.
Ενα απο τους κυριους λογους γιατι το δυκτιο και οι οδηγοι ειναι σε τετοια χαλια. Οριστε. Ανευ σημασιας λεει. ΟΚ φιλε μου. Εσυ εαν εσαι μαζοχα, κανενα προβλημα. Εγω δεν ειμαι.
Εμείς εδώ σε αυτή τη χώρα ζούμε με αυτούς τους ρυθμούς. Ισως και να μήν θέλουμε και παραπάνω!
Το οτι θελετε παραπανω ειναι σιγουρο! Σιγουροτατο. Το εαν ΜΠΟΡΕΙΤΕ ειναι το ερωτημα. Και η απαντηση εννοειτε. Ειναι οφθαλμοφανες.
-
Ο χρήστης farting_cow έγραψε:
Επειδή φίλε gavriil επιμένεις να πιστεύεις πως ζεις στη 'χώρα του δικαίου' όπως λες, θα σου θυμίσω πως ο (κατ'ευφημισμόν) πρόεδρος σας Μπους ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε σύρραξη εναντίον του Ιράκ με ή χωρίς τη συγκατάθεση του ΟΗΕ. Η ίδια η Γερμανίδα υπουργός δικαιοσύνης δήλωσε ότι οι μέθοδοι που ακολουθεί ο, αγαπητός σε όλους σας (όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν μέχρι το Ελλάντα), πρόεδρος Μπους είναι πανομοιότυπες με αυτές που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ για να αποπροσανατολίσει το λαό του από τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας. Και για να μη γίνω βαρετός δε θα συνεχίσω, αλλά αυτή είναι η χώρα του 'δικαίου' που ζεις φίλε μου. Δε θέλω να ανοίξω διάλογο μαζί σου γιατί όπως έχει φανεί και απο άλλα threads, όχι μόνο είσαι ισχυρογνώμων αλλά αντεπιτίθεσαι με επιχειρήματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας. Μπορείς όμως ελεύθερα να κοιμάσαι 'τον ύπνο του δικαίου'.cheers
Farting Cow
Ααα...οσο για αυτο που γραφεις, οπως εχω πει και στον Τακ τοσες φορες, αυτο το φορουμ δεν ειναι καταλληλο για τετοιου ειδους συζητηση. Αλλα μια και το ανοιξες, για καθε Γερμανιδα υπουργό δικαιοσύνης που λεει παρομοια για αυτο το θεμα, εγω μπορω να σου φερω 100 τετοιους/ες που λενε ακριβως το αντιθετο. Ολοι ακουμε και αναλογα πρατουμε.
-
Τέλειο δεν υπάρχει.
Καλύτερα εδώ παρά εκεί. Και οι περισσότεροι καταλαβαίνουν τι είναι το 'εκεί'Βεβαια και το καταλαβαινουν. Βλεπεις ολοι σας ειχατε την ευκαιρια να το ζησετε το 'εκει' για τοσα πολλα χρονια που μπορειτε να μιλατε με την κλασσικη 100% Ελληνικη σιγουρια για το 'πως ειναι εκει'.
Τακ, τακ, τακ. Φιλε τακ.
-
Έτσι και εμείς δεν θα κάνουμε κανένα παζάρι.
Οπως π.χ. το παζαρι που ΔΕΝ κανατε για τους Ολυμπιακους? Ή το παζαρι που ΔΕΝ κανατε με την ΕΟΚ (την τοτε ΕΟΚ). Αλλα λεμε και αλλα κανουμε. Σοφα τα Ελληνικα ρητα, ιδιαιτερα οταν χρισημοποιουντε εναντιον των διμηουργων τους.
Τακ, τακ, τακ. Αχ, φιλε τακ.
-
Gavriil αυτή τη φορά συγνώμη αλλά δεν την ξέφυγες την γελειοποίηση. Και εσύ και ο George Tabs δεν αντιληφθήκατε ούτε ελάχιστα τη διαφορά ενός παραστατικού παραδείγματος από τον ρεαλισμό ή όχι που αυτό πιθανόν να έχει.
Η μόνη απάντηση που ταιριάζει στις ανυπόστατες ειρονοχαζοχαρούμενες και χωρίς νόημα ή δεύτερο επίπεδο φρασούλες σου, είναι ενα φυσικότατο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!Διάλεξες λάθος μέρος για να κάνεις επίδειξη, κάθε είδους και επιπέδου. Μόνο επίδειξη του IQ σου μας έκανες, το οποίο πιθανόν και να πλησιάζει, αυτό του ραδικιού.....
Να περνάς καλά, ίσως το μόνο σίγουρο, μέσα στην αποχαυνωτική ψευδαίσθηση στην οποία ζεις...Υγ1. Θα ήθελα να ξέρω τι περνάει από το μυαλό σας για τα γυναικόπαιδα που ετοιμάζονται να σφάξουν οι καουμπόηδες σας... Αλλά τι λέω; ..........Ποιό μυαλό;
-
Gavriil αυτή τη φορά συγνώμη αλλά δεν την ξέφυγες την γελειοποίηση. Και εσύ και ο George Tabs δεν αντιληφθήκατε ούτε ελάχιστα τη διαφορά ενός παραστατικού παραδείγματος από τον ρεαλισμό ή όχι που αυτό πιθανόν να έχει.Ποιανου παραδειγματος να καταλαβουμε? Αυτου που βαζει τον Λουβρο και την Γιουροντισνει ενα με το ΙΚΑ? Επηδει το παραδειγμα σου ειναι...τουλαχιστον...ατοπο και ασχετο, δεν φταιμε εμεις. Σορρυ. Βρες αλλο παραδειγμα. Ο λογος ομως που το παραδειγμα σου ειναι ανεπυτιχεις ειναι επηδει αυτο που πρσοπαθεις να πεις ειναι επισης λαθος. Σκεψου το αυτο.
Η μόνη απάντηση που ταιριάζει στις ανυπόστατες ειρονοχαζοχαρούμενες και χωρίς νόημα ή δεύτερο επίπεδο φρασούλες σου, είναι ενα φυσικότατο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Φυσικα. Το κλασσικο Ελληνικο 'αντε γεια' οταν βρισκουμε τα δυσκολα και οταν ολα δεν μας πανε οπως τα θελουμε. Εγω και οταν με επιτεθηκες (οπως και αλλους σχετικα με ΗΠΑ), οχι μονο δεν ειπα 'αντε γεια', αλλα ουτε ειπα 'σε λυπαμαι'. Οπως ειπα πριν. Ολοι ακουμε, βλεπουμε και αναλογα πρατουμε. Δημοκρατια και ελευθερια για ολους.
Διάλεξες λάθος μέρος για να κάνεις επίδειξη, κάθε είδους και επιπέδου. Μόνο επίδειξη του IQ σου μας έκανες, το οποίο πιθανόν και να πλησιάζει, αυτό του ραδικιού.....
Ω τωρα χαρακτιριζεις σε προσωπικο επιπεδο με αρνητικα επιθετα. ΟΚ. Κανενα προβλημα. Ολοι μας καταλαβαινουμε για τοινος προκειτε.
Ολοι ακουμε, βλεπουμε και αναλογα πρατουμε. Δημοκρατια και ελευθερια για ολους.
Να περνάς καλά, ίσως το μόνο σίγουρο, μέσα στην αποχαυνωτική ψευδαίσθηση στην οποία ζεις...
Ω, συν αυτου, ξερεις και πως και σε τι ζω. Εγω τουλαχιστον 'εκρινα' τους Ελληνικους δρομους αφου τους επισκευθηκα (εκτος του οτι εχω ζησει εκει δεκαετιες). Εσυ το πως ξερεις πως ζω εγω, μονο εσυ το ξερεις. Κατα τα αλλα περιμενεις το επιχειρημα σου να το παρω/ουν στα σοβαρα. ΟΚ. Οπως νομιζεις.
Υγ1. Θα ήθελα να ξέρω τι περνάει από το μυαλό σας για τα γυναικόπαιδα που ετοιμάζονται να σφάξουν οι καουμπόηδες σας... Αλλά τι λέω; ..........Ποιό μυαλό;
Νατος παλι... Βρε συνελθε με αυτον το αντιαμερικανισμο. Μην τα συνχωνευεις το πραγματα. Ηρεμησε και μεινε στην αυτοκινηση. Εαν θα σε εκανε να νιωθεις καλυτερα παντως, πανε και διορισου απο τον Σανταμ ως στρατιωτης αφου τους λυπασε και τους αγαπας τοσο τους Ιρακινους.
Διοτι ο Σανταμ θα τους χρειαστει
-
Έλα ρε takinen, τι είν'αυτά για τους καουμπόηδες και τους αμάχους; Πιστεύεις πραγματικά ότι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι θα σκότωναν αμάχους ή ότι αυτός ο πόλεμος θα γίνει για τα πετρέλαια και όχι για την προστασία του κόσμου από τον Σαντάμ; Διαβάζεις πολλή επιστημονική φαντασία μου φαίνεται. Πρέπει να ευχαριστούμε την Αμερική που μας προστατεύει όλους από τους τρομοκράτες (Αράφατ κλπ). Είσαι προκατειλημμένος.
'Οπως π.χ. το παζαρι που ΔΕΝ κανατε ...'
Φίλε Gavriil μια απορία. Τι νιώθεις τελικά, Έλληνας ή Αμερικανός; Διότι κυρίως μιλάς σε πρώτο πρόσωπο για την Αμερική και τους Αμερικανούς και σε δεύτερο πρόσωπο για την Ελλάδα και τους Έλληνες και μου φάνηκε λίγο περίεργο. -
Δεν εχω ιδεα για ποια... 'Αμερικη' μιλας. Διοτι για την 'Αμερικη' που ζω εγω, σιγουρα δεν μιλας. Οπως και ο Τακ, δεν εχεις ιδεα για το πως ειναι εδω.
Δεν μπορω να καταλαβω πως το Χολυγουντ μπορει να μπει τοσο βαθυα στα μυαλα καποιων που να γινει ολικη πλυση εγγεφαλου, που ακομη και οταν ενας Ελληνο-Αμερικανος με καλες προθεσεις να μην ειναι πιστευτος οταν σας λεει οτι δεν ειναι ετσι οπως τα νομιζετε. Να σας φερω εδω για να τα δητε δεν μπορω. Ακομη.
Τι εννοείς δηλαδή, ότι η εντύπωση που έχουμε για τα μπλόκα που υπάρχουν στις ΗΠΑ είναι λανθασμένη; Αφού εσύ ο ίδιος παραπονέθηκες για την έλλειψη αστυνόμευσης που είδες στην Ελλάδα. Μήπως είναι επειδή έχεις συνηθίσει αλλιώς;
Αντε παλι με τα ορεινα. Δεστε και κανενα χαρτη φιλοι, σορρυ δηλαδη. Πως εχετε την εντυπωση οτι στην Ελλαδα εχει μονο βουνα, δεν μπορω να καταλαβω. Ποιος δασκαλος ηταν αυτος τελως παντων?
Δηλαδή εσύ βγαίνεις στα βουνά και λυσσάς εκεί που είσαι ε;
....κι ας μην μπορω να αγορασω ενα αυτοκινητο που να μπορει να μου δινει αυτην την 'οδιγικη απολαυση'.
Αυτό φίλε δεν το ξέρεις. Και νομίζω με τα 4 εκατομμύρια που αγόρασα το αυτοκίνητο μου, μoυ προσφέρει πολή οδηγική απόλαυση, ίσως και περισσότερη από όση προσφέρει σε σένα το Acura ή το Lexus σου.
Διοτι βελεπεις οι δημοσιοι δρομοι πρεπει να ειναι επιτοιδες ανασφαλεις για να κανουν μερικοι Montoya-wonnabees την πλακα τους.
Απο την αλλη, εδω, στην χωρα της οδηγικης βαρεμαρας λενε, εαν θες οδιγικη απολαυση, στην πιστα παρακαλω. Οι οποιες πιστες ειναι οσα και τα περιπτερα στην Ελλαδα και απο κοστος, ολοι μπορουν να 'ξισουν την ψωρα τους'.Α, συγγνώμη, τώρα κατάλαβα, οι δρόμοι που έχουν στροφές είναι επικίνδυνοι ή μάλλον ανασφαλείς. Το επόμενο βήμα θα είναι οι τροχιές με ράγες, ούτως ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια, ούτε βέβαια και να μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει στο δρόμο. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να υιοθετηθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού και η οδήγηση σε δρόμους που είναι ευθείες είναι ανασφαλής διότι μπορεί να αποκοιμηθείς. Βέβαια υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που είναι δύσκολο να επιλυθούν στο θέμα με τις ράγες, ίσως γι'αυτό να μην έχει υιοθετηθεί η λύση αυτή ακόμη, αφού κατά τα άλλα είναι τέλεια.
Πριν λίγο καιρό μιλούσα με μια 25χρονη Αμερικανίδα στο internet
η οποία μου έλεγε ότι ο Αράφατ είναι τρομοκράτης, καθώς και ότι ο Bush είναι καλός πρόεδρος και καλός χριστιανός, κάτι το οποίο προφανώς επηρεάζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν ήταν... -
Είναι το πιο ξεκαρδιστικό θρεντ αυτού του forum με διαφορά. Gavriil σε ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία..
Theo και όλα τα παιδιά λέω να μην ασχοληθούμε άλλο. Σπάσαμε αρκετή πλάκα, γελάσαμε, ας μην το κουράσουμε.
Ας τον αφήσουμε μέσα στην βαθιά αποχαύνωση..Αφού δεν θέλει να βγεί από μόνος του, εμείς θα τον βγάλουμε; -
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
(Και όλοι ξέρουμε οτι κατά βάθος μας ζηλεύει και αυτός και όλοι τους.)
Καλή καρδιά!!!
Εντυπωσεις απο 3 εβδομαδες στην Ελλαδα