-
Στην οικογένεια έχουμε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ. Τώρα που αγοράζω αυτοκίνητο θέλω να το 'αντιγράψω'. Που πρέπει να αποτανθώ;
Δεν ξέρω και δεν μπορώ να μάθω ποιος εγκατέστησε την πόρτα. Υπάρχει κάποια αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο;
-
Στην οικογένεια έχουμε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ. Τώρα που αγοράζω αυτοκίνητο θέλω να το 'αντιγράψω'. Που πρέπει να αποτανθώ;
Δεν ξέρω και δεν μπορώ να μάθω ποιος εγκατέστησε την πόρτα. Υπάρχει κάποια αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο;
-
-
θεωρητικά μπορείς να αγοράσεις (στην χειρότερη περίπτωση) ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με δυνατότητα εκμάθησης (εκμάθησης, όχι απλώς προγραμματιζόμενο με προεπιλογές). Αυτό είναι όμως ψιλοκουλό...
Πρακτικά απλά να πας στον εισαγωγέα του μηχανισμού της πόρτας με το ήδη υπάρχον χειριστήριο θα στο προγραμματίσει.
Οι μηχανισμοί της Beninca απλώς έχουν 10 διακοπτάκια on-off πάνω από την θέση της μπαταρίας. Αν βρείς άλλο ένα χειριστήριο απλά αλλάζεις τα διακοπτάκια αυτά και δουλεύει. Στα πιο καινούρια συστήματα υπάρχει κάποια διαδικασία εκμάθησης, την οποία εκτελεί ο αντιπρόσωπος.
Απλώς δες τι μάρκα μηχανισμό έχεις (θα το δεις είτε στον μηχανισμό, είτε στο χειριστήριο, ασχέτως ποιος έφτιαξε την πόρτα και ποιος την εγκατέστησε αυτήν ή τον μηχανισμό). Από εκεί και πέρα σε χρυσό οδηγό, ή σε κάποιον που εγκαθιστά πόρτες ρώτα το τηλέφωνο του αντιπροσώπου. Οι τιμές συνήθως είναι κάτω από 40 ευρώ (και πολλά είναι... )
-
Πήγαινε ή Κατουμά στην Αθήνα ή Ξυρουχάκη στον Πειραιά με το υπάρχον.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Πήγαινε ή Κατουμά στην Αθήνα ή Ξυρουχάκη στον Πειραιά με το υπάρχον.εγω στον κατουμα παω με το παληο κοντρολ ....
Με 15=20 ευρω παιρνω καινουργιο και μου περναει τους κωδικους στο καινουργιο χωρις χρεωση -
Βραβείο ξεθάματος θέματος! 10 χρόνια μετά
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βραβείο ξεθάματος θέματος! 10 χρόνια μετάοντως πρεπει να εσπασε το ρεκορ
-
αυτο το αλτσχαιμερ δεν λεει να μου περασει
....sorry -
Το είχε κάνει bookmark το 2002 με τη σημείωση 'να μην ξεχάσω να απαντήσω σε αυτό το θέμα'.
Αντιγραφή τηλεχειριστηρίου