-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Milame gia members apo tin ellada h apo pantaxou?Ama ennoeite en Elladi tote min me metrate.
Μιλάμε για όλα τα μέλη όπου κι αν βρίσκονται.
Μη μαλώνετε για τους ίππους. Ένα στατιστικό θα βγεί μόνο....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Milame gia members apo tin ellada h apo pantaxou?
Ama ennoeite en Elladi tote min me metrate.
Μιλάμε για όλα τα μέλη όπου κι αν βρίσκονται.
Μη μαλώνετε για τους ίππους. Ένα στατιστικό θα βγεί μόνο....
Αντε cmarin!Βγάλτο το στατιστικό να δούμε τι γίνεται!Μαλλον για πλειοψηφία γαλλικών 1.6 16V το βλέπω,αλλα...να δούμε τι θα πει και η... πληροφορική!!
-
Peugeot 106 gti mod 2001 (mamisio) ta xiliometra tou ta grafei sthn Kriti
kai peristasiaka sthn A8hna
Volvo S40 1600 110 hp mod 2002 ---- (ama3i gia easy riders)
Fiat Uno 45 mod 1989 --- (903cc 45? hp)Kai ws statistikos sto epaggelma 8a dw ta apotelesmata me idiaitero endiaferon!
-
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΣ(ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ RALLYE) -
Suzuki Grand Vitara 3door Wide Sport model 2001
1600cc
95 PS
Και συμφωνώ με τον φίλο HUNTER οτι θα πρέπει να αναφέρουμε και την ηλικία μας για να βγούν σωστότερα στατιστικά αποτελέσματα καθως επίσης και κατά προσέγγιση το ετήσιο εισόδημά μας εφόσον είμαστε εργαζόμενοι(για όσους δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο ) καθώς επίσης και τον λόγο που μας ώθησε να πάρουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
και αρχίζω (λίγο αργά βέβαια).27 ετών
και περίπου 4.000.000
Προτίμησα jeep (είναι το δευτερο) κυρίως προς ενδιαφέρον και αγάπη προς αυτου του είδους τα οχήματα και τις δυνατότητες τους όπως επίσης και την τεχνολογία που ενσωματώνουν (τώρα πιά). Αλλά και για το αίσθημα σφάλειας που σου προσφέρουν (παθητική και ενεργητική). Με ενδιαφέρει να πλουτίσω κι άλλο την εμπειρία μου οδηγώντας τέτιου είδους οχήματα αλλα και απλά καθημερινα αυτκίνητα χωρίς όμως να έχω την πρόθεση να επιλέξω καποια απο αυτά για καθημερινό αυτοκίνητο μου.
Δεν με ενδιαφέρουν ιδιέτερα τα 'γκάζια' οσο η ροπή που αποδίδει ένας κινητήρας και η ασφάλεια που σου παρέχει με ένα γρήγορο προσπέρασμα όπου και όταν πρέπει. -
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ cmarin ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ.
ΤΙ ΛΕΣ cmarin ΓΙΑ ΑΥΤΟ? -
PEUGEOT 106 XN 1.1 60 PS
XEXE, ΜΗΔΕΝ ΓΚΑΖΙΑ
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
PEUGEOT 106 XN 1.1 60 PSXEXE, ΜΗΔΕΝ ΓΚΑΖΙΑ
Μην το λες, μην το λες...
Σε μέτρια κίνηση και κάμποση προσοχή (ή μάλλον προσχεδιασμό κινήσεων) και ανάλογη φόρα, μπορείς να βάλεις τα γυαλιά σε πολλά GTi, Turbo, XLGSDTi και δε συμμαζεύεται.
Έχω κυκλοφορήσει με το KID (900cc, 52hp) στην Κηφισίας και ήταν απόλαυση
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
PEUGEOT 106 XN 1.1 60 PS
XEXE, ΜΗΔΕΝ ΓΚΑΖΙΑ
Μην το λες, μην το λες...
Σε μέτρια κίνηση και κάμποση προσοχή (ή μάλλον προσχεδιασμό κινήσεων) και ανάλογη φόρα, μπορείς να βάλεις τα γυαλιά σε πολλά GTi, Turbo, XLGSDTi και δε συμμαζεύεται.
Έχω κυκλοφορήσει με το KID (900cc, 52hp) στην Κηφισίας και ήταν απόλαυση
Φίλε Πέτρο, μόνο έτσι κινούμαι. Εχω κάνει σε 4 χρόνια σχεδόν 100.000 χλμ σε όλη την Ελλάδα με το αυτοκινητάκι αυτό, με σχετική αξιοπρέπεια. Τώρα, με την κατάργηση των τεκμηρίων, πάω για rallye
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πόσα χλμ/ώρα δίνει η 5η; Εχω δει 6200 rpm στο στροφόμετρο με 5η (σε κατηφόρα, μη νομίσει κανείς οτι γίνεται ... εύκολα ) και είμαι περίεργος να μάθω πόσο πήγαινα. Δεν έχει γίνει καμία μετετροπή στο αυτοκίνητο, λάστιχα 165/65/13. (PEUGEOT 106 XN 1.1 μοντ. 98. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τον ευχαριστώ. -
Ο χρήστης wrx1 έγραψε:
οπως λεει και το nickwrx 2001 καμμια 280-300ps --περισσοτερα οταν δυναμομετρηθει---
daihatsu YRV 2001 1300cc 90ps νομιζω
suzuki jimny 2001 1300cc 90ps νομιζω και αυτο.μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα πως μπορει να βελτιωθει το YRV ??
o κινητηρας προερχεται απο το yaris και δυστυχως εχει διαφορετικη χαρτογραφηση με αποτελεσμα να υπολειπεται κατα 12ps απο αυτον του sirion.
οχι πως το αμαξι ειναι αργο αντιθετως αλλα δεν το βοηθουν καθολου οι πολυ μακρια 4η και η ως το ΘΕΟ 5η. [ θεωρητικη τελικη 230χλμ βασει γραναζωματος ].Kai gia ta Track Days exeis ena Porsche 911 Carrera 4S
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ cmarin ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ.
ΤΙ ΛΕΣ cmarin ΓΙΑ ΑΥΤΟ?Παιδιά, έχουν μαζευτεί ήδη πάνω από 130 αυτοκίνητα. Τα κρατάω σ'ένα excel. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξαναβάλουν όλοι αυτοι τις ηλικίες τους. Τα στοιχεία (ποσοστά) που θα δώσω είναι:
- Μάρκα
- Χώρα
- Κατηγορία αυτοκινήτου
- Κατηγορία κυβικών εκ.
- Κατηγορία HP
- Σύνολα
Όλα αυτά όμως στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επομένης γιατί τώρα πήζω
Αν έχετε στο μυαλό σας και άλλα στοιχεία που μπορούν να βγούν με τα συγκεκρίμένα δεδομένα, πεστε το.ΥΓ kouk, σας έπρηξα?
-
cmarin,ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.
ΕΧΩ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
cmarin,ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.
ΕΧΩ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.Ποσες είναι ρε HUNDER οι γυναίκες στο φόρουμ? 2? 3? Ανδροκρατούμενο το φόρουμ
-
ΥΓ kouk, σας έπρηξα?
Τι λες τωρα ρε φίλε? Θα κάτσεις να 'περάσεις' και να ομαδοποιήσεις ολα αυτά και ..μας έπρηξες?Οχι βέβαια!Να εισαι καλά φιλε cmarin και περιμένω με ανυπομονησία τα αποτελέσματα!!!
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα! -
RENAULT CLIO 1.4 98 HP
(ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ 15 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 150000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ CLIO V6 ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΚΟΥΦΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ). -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
RENAULT CLIO 1.4 98 HP
(ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ 15 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 150000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ CLIO V6 ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΚΟΥΦΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ).Φιλε Ethnikara,δεν ειπα εγω 150000δρχ.Ειπα καταλυτης απο 100-150000δρχ,μεσαιο+τελικο απο 60000δρχ για χειροποιητα και πολυ παραπανω για επωνυμα.Ξεχασα να προσθεσω και φιλτροχοανη(η σκουπα)γυρω στις 60000δρχ.Με αυτα θα δεις μεγαλη διαφορα στο clio σου,γιατι πασχει σε αυτους τους τομεις.Αν εχεις ορεξη,εχουμε κανει ενα Renault club,που αυτη τη στιγμη εχει 50 αυτοκινητα Renault(Twingo,Megane,Clio 1 2 facelift)Το club δεν ειναι κερδοσκοπικο(ειμαστε ολοι μια παρεα,οι περισσοτεροι φοιτητες)Κανουμε meeting συχνα με αντικειμενο-τι αλλο??Τα αμαξακια μας.Ξαναλεω πως αν εχεις ορεξη μπες στο site μας(στην υπογραφη μου)και αν θες γινε μελος.Το Νοεμβριο μαλλον θα παρουσιασουμε το club μας σε καποιο περιοδικο(Drive η Power).
Aν θελεις οποιαδηποτε βοηθεια για το αμαξι σου εδω ειμαι..... -
Pali kala pou to dieukrinises auto gia ta posa, giati eixa arxisei na anysixo... Entaksei, normal times einai, kai ego to skeftomai. Oso gia to club na eisai vevaios oti tha gino melos, to argotero mexri methaurio. I prospatheia sas einai poly kali. Clio foreverrrr....
-
Ford Focus 4d 1.6 Ghia 100 ολοζώντανα άλογα.
(αν και μ'αρέσει να δηλώνω ότι είναι 110, όπως λέει η ford... ) -
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πόσα χλμ/ώρα δίνει η 5η; Εχω δει 6200 rpm στο στροφόμετρο με 5η (σε κατηφόρα, μη νομίσει κανείς οτι γίνεται ... εύκολα ) και είμαι περίεργος να μάθω πόσο πήγαινα. Δεν έχει γίνει καμία μετετροπή στο αυτοκίνητο, λάστιχα 165/65/13. (PEUGEOT 106 XN 1.1 μοντ. 98. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τον ευχαριστώ.
Φίλε pastri, το αμάξι σου δίνει 31.4 χλμ./1000 στροφές, πάντα σύμφωνα με το περιοδικό μας, τεύχος 349, Οκτώβριος 1999, οπότε με 6200 στροφές πήγαινες περίπου με 195 χλμ. Καθόλου άσχημα. Ήταν μεγάλη η κατηφόρα ε;
Να προσθέσς και εγώ στα στατιστικά το αμάξι μου: Fiat Punto, 85 16v, μοντ. 98. Επίσης οδηγώ και το αμάξι του πατέρα μου ένα Nissan Sunny 1.4l με 75 ίππους, μοντέλο του 1992.
-
Για την στατιστική λοιπόν βάλτε και τα παρακάτω:
Toyota Starlett 1.3 J (1995)
VolksWagen Passal 1.6 GL (1996)
Toyota Corolla 1.6 sedan (2002)
Τι αυτοκίνητο έχουμε Part II